jak kiedyś wieszałem swoje to pytałem sie sprzedawcy/kierownika sklepu - wtedy potrafiły plakaty i tydzień wisieć, a mój rekord to ponad 10 miesięcy w ajencji pewnego banku
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 28 maja 2009, 23:46 [2 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Dlatego najlepiej rozwieszac w sklepach, biedronkach, netto, szkoły, stacje benzynowe, centra itd.
widac ludzia przeszkadzaja plakaty Pogoni...ehhh
jak w sklepach i pubach powiesiłem to dzisiaj tez już ich nie ma ja jutro się rzucę na basen sprawdzę transa bo tam też odpadał.
a co do plakatów że ja zrywają to słyszałem w autobusie jak jakieś łepki mówiły że im się podobają i trzeba wziąć. dzieciakom się od razu dostało
Ze sklepów i jakichkolwiek prywatnych tego typu budynków zrywają od razu... Ja dziś po południu poprawiłem trans dowiązując z dołu i góry. Dwie godziny później słyszałem, że znowu ktoś odwiązał i sznurki zabrał... U nas chyba nic nie może powisieć, poleżeć. Wszystko zniszczyć, zdeptać... Ehh.
na rondzie giedroycia trans ciągle wisi, a przemyka tamtedy codziennie tysiące ludzi.
w środę remondis chciał ściągnąć ponieważ trans się odczepił i wisiał 2 metry od jezdni ale zdążyłem z kumplem poprawić. Kierowca z remondisu pogroził palcem w odpowiedzi zobaczył środkowy, wykonał telefon i odjechał
na rondzie giedroycia trans ciągle wisi, a przemyka tamtedy codziennie tysiące ludzi.
w środę remondis chciał ściągnąć ponieważ trans się odczepił i wisiał 2 metry od jezdni ale zdążyłem z kumplem poprawić. Kierowca z remondisu pogroził palcem w odpowiedzi zobaczył środkowy, wykonał telefon i odjechał
Dobrze dobrze, reagujcie i jak ktos zerwie transy obojetnie czy na ten czy inny mecz to poprawiajcie, to samo jak widzicie ze ktos zrywa plakaty.
Na przyszlosc jezeli ktos wiesza po sklepach centrach itd to pytajcie kierownikow o zgode. A ta pani z kiosku co zerwala plakat to zal...slow brak
Dobrze dobrze, reagujcie i jak ktos zerwie transy obojetnie czy na ten czy inny mecz to poprawiajcie, to samo jak widzicie ze ktos zrywa plakaty.
Na przyszlosc jezeli ktos wiesza po sklepach centrach itd to pytajcie kierownikow o zgode. A ta pani z kiosku co zerwala plakat to zal...slow brak
dobre miejsce jest w supermarketach, ale tam oczywiście złodzieje chcą żeby im mejle wysyłać z prośbą czy mogę powiesić plakat także odpada... w tej białej budzie przy realu na majowym(real grill city czy cos takiego) zawsze pani pozwalała wieszać, plakaty na baraż o II ligę sam ściągnałem z miesiąc po meczu, tak samo nie bójcie się pytać w pubach, sklepach, siłowniach i wszelkich innych miejscówkach itd.
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 29 maja 2009, 08:28 [1 raz(y)]
ja mam pytanie, do której jutro jest fala otwarta?
a gdyby co, to jest jeszcze opcja zapisania się przed pociągiem?
od razu mówię, że ja już dawno mam bilet, ale potezebna mi jest taka informacja.
pzdr!
Planowany powrot ok 23. Fala czynna jutro od 10 do 20.
Prosze o przybycie na dworzec nie na ostatnia chwile przed odjazdem pociagu tylko relatywnie wczesniej zeby uniknac opoznienia. Pociag ma sztywno okreslony rozkład jazdy, dlatego na nikogo nie bedzie czekał!
W drzwiach kazdego ze skladów wyznaczone osoby sprawdzać beda bilety na pociąg specjalny. Miejsca powinno starczyc dla kazdego dlatego nie pchajcie sie na chama kto pierwszy!
Konczymy z melanzami na wyjazdach bo to nie lata 90, dlatego bedzie to pilnowane w pociagu, kto nie bedzie umial sie dostosowac pozegna reszte wycieczki na najblizszej stacji.
W pociagu przewidziany i przygotowany bedzie catering, dlatego bedzie mozna zaopatrzyc sie w jakas wode czy przekaske w wyznaczonych przedziałach.
Niech każdy zabierze ze soba barwy! Narazie tyle z informacji organizacyjnych
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758484 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.