Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: Wyjazd do Zielonej Góry! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sampaio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8139 dni

*

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 28/05/2009 23:03

johny.o napisał:  

PL napisał:  
Dlatego najlepiej rozwieszac w sklepach, biedronkach, netto, szkoły, stacje benzynowe, centra itd.

widac ludzia przeszkadzaja plakaty Pogoni...ehhh

jak w sklepach i pubach powiesiłem to dzisiaj tez już ich nie ma:( ja jutro się rzucę na basen sprawdzę transa bo tam też odpadał

jak kiedyś wieszałem swoje to pytałem sie sprzedawcy/kierownika sklepu - wtedy potrafiły plakaty i tydzień wisieć, a mój rekord to ponad 10 miesięcy w ajencji pewnego banku

Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 28 maja 2009, 23:46 [2 raz(y)]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
....
Kibic
Na forum od 6116 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 28/05/2009 23:06

johny.o napisał:  

PL napisał:  
Dlatego najlepiej rozwieszac w sklepach, biedronkach, netto, szkoły, stacje benzynowe, centra itd.

widac ludzia przeszkadzaja plakaty Pogoni...ehhh

jak w sklepach i pubach powiesiłem to dzisiaj tez już ich nie ma:( ja jutro się rzucę na basen sprawdzę transa bo tam też odpadał.
a co do plakatów że ja zrywają to słyszałem w autobusie jak jakieś łepki mówiły że im się podobają i trzeba wziąć. dzieciakom się od razu dostało

Ze sklepów i jakichkolwiek prywatnych tego typu budynków zrywają od razu... Ja dziś po południu poprawiłem trans dowiązując z dołu i góry. Dwie godziny później słyszałem, że znowu ktoś odwiązał i sznurki zabrał... U nas chyba nic nie może powisieć, poleżeć. Wszystko zniszczyć, zdeptać... Ehh.

SL
Kibic
Na forum od 6427 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 28/05/2009 23:32

ZetPe napisał:  
na rondzie giedroycia trans ciągle wisi, a przemyka tamtedy codziennie tysiące ludzi. ;)

w środę remondis chciał ściągnąć ponieważ trans się odczepił i wisiał 2 metry od jezdni ale zdążyłem z kumplem poprawić. Kierowca z remondisu pogroził palcem w odpowiedzi zobaczył środkowy, wykonał telefon i odjechał :]

zch
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 28/05/2009 23:37
Pamietajcie , ze wieszajac teraz plakaty zabieracie bezcenna powierzchnie pod plakaty wyborcze:).

PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 28/05/2009 23:41

SL napisał:  

ZetPe napisał:  
na rondzie giedroycia trans ciągle wisi, a przemyka tamtedy codziennie tysiące ludzi. ;)

w środę remondis chciał ściągnąć ponieważ trans się odczepił i wisiał 2 metry od jezdni ale zdążyłem z kumplem poprawić. Kierowca z remondisu pogroził palcem w odpowiedzi zobaczył środkowy, wykonał telefon i odjechał :]

Dobrze dobrze, reagujcie i jak ktos zerwie transy obojetnie czy na ten czy inny mecz to poprawiajcie, to samo jak widzicie ze ktos zrywa plakaty.

Na przyszlosc jezeli ktos wiesza po sklepach centrach itd to pytajcie kierownikow o zgode. A ta pani z kiosku co zerwala plakat to zal...slow brak

Szymen
Kibic
Na forum od 6497 dni

**

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 07:44

PL napisał:  

SL napisał:  

ZetPe napisał:  

Dobrze dobrze, reagujcie i jak ktos zerwie transy obojetnie czy na ten czy inny mecz to poprawiajcie, to samo jak widzicie ze ktos zrywa plakaty.

Na przyszlosc jezeli ktos wiesza po sklepach centrach itd to pytajcie kierownikow o zgode. A ta pani z kiosku co zerwala plakat to zal...slow brak

dobre miejsce jest w supermarketach, ale tam oczywiście złodzieje chcą żeby im mejle wysyłać z prośbą czy mogę powiesić plakat także odpada... w tej białej budzie przy realu na majowym(real grill city czy cos takiego) zawsze pani pozwalała wieszać, plakaty na baraż o II ligę sam ściągnałem z miesiąc po meczu, tak samo nie bójcie się pytać w pubach, sklepach, siłowniach i wszelkich innych miejscówkach itd.
pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: Szymen, 29 maja 2009, 08:28 [1 raz(y)]

Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 08:10
Najlepiej własnie się spytać, bo wtedy jest pewność, że plakat powisi dłużej. A czasmi się trafią naprawde życzliwi ludzie i zaproponują nawet taśmę do przyklejenia.:)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Dal..
Kibic
Na forum od 6423 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 12:30
kolo 11 prawie 400 osób zapsianych :D

CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7293 dni

**

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 13:12
Jeszcze jest 1,5 dnia zapisów :] dużo zapisze sie na ostatnio chwile... Trochę ludzi jedzie autami, koło 800 Nas będzie :D
NIECH KAŻDY BIERZE BARWY!!!

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 14:35

Diablo napisał:  
kolo 11 prawie 400 osób zapsianych :D

no to samo przed chwilą usłyszałem, za mną zapisały się jeszcze 2 osoby.

ps. a te smycze zajebiste ;)

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Dzn
Kibic
Na forum od 7492 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 16:16
Trans na Basenie wsiąkł za to tego na Kołątaja nikt już chyba nie zerwie

L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 17:17

johny.o napisał:  
Trans na Basenie wsiąkł za to tego na Kołątaja nikt już chyba nie zerwie

Przewieszony na ul. Struga na wiadukt.

MW'03
longer.
Kibic
Na forum od 6132 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 22:02
O ktorej mniej wiecej bedzie powrot ?

Matek.
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 22:05

(L)NG napisał:  
O ktorej mniej wiecej bedzie powrot ?

Jest już odpowiedź na to pytanie, w tym temacie... tylko trzeba poszukać ;)

Pogoń To My!
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 22:11
ja mam pytanie, do której jutro jest fala otwarta?
a gdyby co, to jest jeszcze opcja zapisania się przed pociągiem?
od razu mówię, że ja już dawno mam bilet, ale potezebna mi jest taka informacja:P.
pzdr!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 22:38

TeHaCe napisał:  
ja mam pytanie, do której jutro jest fala otwarta?
a gdyby co, to jest jeszcze opcja zapisania się przed pociągiem?
od razu mówię, że ja już dawno mam bilet, ale potezebna mi jest taka informacja:P.
pzdr!

Planowany powrot ok 23. Fala czynna jutro od 10 do 20.

Byc moze bedzie mozna sie zapisac, w cenie 42+8.

stadionowy
Kibic
Na forum od 6274 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 29/05/2009 23:30
[PL: Pozwól ze na głupie pytania odpowiadac nie bedziemy.]

Dal..
Kibic
Na forum od 6423 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 11:02
przed 11 zapisanych 410

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7975 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 13:02

Diablo napisał:  
przed 11 zapisanych 410

koło 11:30 414 ... coś słabo :/

[PL: ;) dobrze jest, lista w Fali nie uwzglednia FanClubów które zapisywały sie bezposrednio]

A to przepraszam bardzo nie wiedziałem ;)

Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 30 maja 2009, 13:22 [1 raz(y)]

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
PS_onTour
Kibic
Na forum od 6127 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 13:07
Organizacyjnie:

Prosze o przybycie na dworzec nie na ostatnia chwile przed odjazdem pociagu tylko relatywnie wczesniej zeby uniknac opoznienia. Pociag ma sztywno okreslony rozkład jazdy, dlatego na nikogo nie bedzie czekał!

W drzwiach kazdego ze skladów wyznaczone osoby sprawdzać beda bilety na pociąg specjalny. Miejsca powinno starczyc dla kazdego dlatego nie pchajcie sie na chama kto pierwszy!

Konczymy z melanzami na wyjazdach bo to nie lata 90, dlatego bedzie to pilnowane w pociagu, kto nie bedzie umial sie dostosowac pozegna reszte wycieczki na najblizszej stacji.

W pociagu przewidziany i przygotowany bedzie catering, dlatego bedzie mozna zaopatrzyc sie w jakas wode czy przekaske w wyznaczonych przedziałach.

Niech każdy zabierze ze soba barwy! Narazie tyle z informacji organizacyjnych;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758484 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005