Co byś był za tym żeby tacy kibice jak ja nie mieli wejścia na stadion... Przecież twoim zdaniem jedyni i najlepsi są kibice co po porażce poklepią zawodników po plecach i stwierdzą że nic się nie stało bez względu na to jak piłkarze grają.
Nazywasz się kibicem - to semantyczne nadużycie. Jesteś zwyczajnym pieskiem - jak Pogoń wygrywa to machasz ogonkiem, jak przegrywa to chowasz się do budy i narzekasz na Pana... Trochę powagi i umiejętności ważenia słów, bo wyszedłeś na kretyna. Nikt nikogo nie klepie po plecach po porażce. Trzeba się zmobilizować, a nie ciągle narzekać "że tak mało kibiców na meczu" jak się nie dołożyło do tego cegiełki.
Ostatnio edytowany przez: eJay, 20 września 2008, 19:59 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń Szczecin - Zagłębie Sosnowiec - 20/09/2008 21:49
Jest to tzw. kibic sukcesu, jak są zwycięstwa pierwszy jest na stadionie i mówi jak to on kocha swój klub, jak przyjdą porażki odwraca się plecami i mówi że na to gówno co jest to nie pójdzie i szydzi z tych co idą. Tak więc albo jest się stałym w uczuciach albo jest się chorągiewką?
Najgorsze jest to że narzekają najbardziej Ci którzy gówno robią dla klubu...
Tylko w momencie porażek na stadionie widać tych kibiców którzy bez względu na wynik są i będą z Pogonią.Dla mnie każdy mecz w Szczecinie jest meczem wyjazdowym bo z Choszczna jest kilka kilometrów a jestem zawsze kiedy znajde w weekend pare godzin wolnego czasu i to właśnie czas jest przeszkodą a nie wyniki...
Od kołyski aż po grób, Pogoń Szczecin to mój klub!!!
no sorki zapomnialem o miescie-miasto w chuju ma Nas i Pogoń,bo nie mają z tego pieniędzy.Smolny i Kaluzny nie znaja sie na pilce ale chca zeby awansowali bo dzieki temu wzrosnie wartosc druzyny..czyz nie?? pilkarze-zgadzam sie z Twoja wypowiedzia, ale nie rozumiem wracania do Drzymaly??czyzbys byl zwolennikiem??
do Janek44-ja jestem za tym zeby tacy ludzie jak ty mieli wstep tylko i wylacznie na siatkowke...widze ze oprocz nic nie wnoszacych i prostych wypowiedzi masz mozg, który od dawna pracuje w zwolnionym tempie..wyjasnie(bo mozesz tez nie zalapac): nie potrafisz zrozumiec tego co psza inni...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
...no tak pieprzony medialny stereotyp trwa w najlepsze...
janek44 do ciebie; definicja słowa kibic zaczerpnięta ot chociażby z Wikipedii:
Kibic - osoba zainteresowana jakąś publiczną dyscypliną, najczęściej sportową. Aktywnie uczestniczy w zdarzeniach związanych z jego ulubioną dyscypliną. Do kibiców zalicza się przede wszystkim widzów widowisk sportowych na stadionach, halach i innych obiektach, ale także telewidzów oglądających sport lub osoby wspominające czasami o danej dyscyplinie. Istnieją specjalne "kluby kibica", tworzone zazwyczaj przy klubach sportowych, a także przez osoby prywatne. Rolą prawdziwego, wiernego kibica powinna być próba wsparcia swojej drużyny zarówno w sytuacjach dobrych, jak i złych.
daje cokolwiek do myślenia czy wogóle...
Nie wiem czy to jest wsparcie, ale stwierdzam, że dla mnie obecna drużyna nie jest warta tego żeby na nią jezdzic, ale nic straconego. Może sobie pomóc po prostu zacząc wygrywac. Na większe wsparcie w obecnej sytuacji ode mnie nie może liczyc, bo nie uważam za słuszne wspieranie drużyny w ciągłych porażkach, po patrząc na założenia sprzed sezonu a osiągane wyniki, to prawie same porażki osiągają. Oczywiście ja Pogoni dalej kibicuję ale na stadionie raczej szybko się nie pojawie. Widocznie tak musi byc...
o kurwa!!poplacz się i idź się poskarż do smolnego...ja pierdole-kibicuje im ale nie chodze na stadion bo sie obrazilem...żenada-tyle w temacie
a do venoma: mozesz spercyzowac swoja wypowiedz i okreslic sie do kogo kierujesz te zarzuty? bo patrzac na sytuacje w klubie to wydaje mi sie ze jednak kazdemu zalezy na awansie: kibicom,bo beda ciekawsze i dalsze wyjazdy,no i kibice sukcesu zapelnia stadion,pilkarzom-bo spierdola do bogatszych i wyzej grajacych klubow,zarzadowi Pogoni-bo sie wiecej nakradną,wlasciciele-bo sprzedadza Pogon za duzo lepsza cene...moze teraz Ty potwierdzisz swoja teze bo wydaje mi sie ze jednak do tworzenia teorii trzeba miec jakis punkt oparcia..
napisze w ten sposób-jest granica między przypuszczeniem a zarzucaniem. nikomu nic nie zarzucam,nie mam dowodów. ale życie pokazuje że ludziom,szczególnie bliskim,kiedy poczują władze to zrobią wszystko by być na piedestale,nawet wbrew logice i idei. A teraz obale mit że wszystkim tak naprawde zależy-miastu? nie raz pokazali jak to im Pogon na sercu lezy,a teraz przynajmniej będą mieć problem z głowy. Smolny i Kałużny juz udowodnili ze nie znaja sie na piłce,mają gdzies Pogon i chca tylko na tym zarobić a otaczając sie ludzmi pokroju Kotkowskiego tylko utwierdzają mnie jakimi są dyletantami. No i mały sabotaż-rewanż za Drzymałe. Piłkarze? a gdzie oni z takimi umiejetnosciami znajdą klub? To logiczne że jak bedzie awans to 80% z nich odejdzie. Traktuja klub jak dojną krowe,a my im tylko w tym pomagamy krzycząc choćby takie "nic sie nie stało" nie czuja presji i odpowiedzialności i tyle-kiedyś ryknęło sie Pogoń grać...i grajki wiedzieli po co są w klubie. a tak to my sie kopiemy w czoło-nie oni. No i na końcy my -kibice-skłóceni i podzieleni- i kto wie czy my nie bedziemy grabarzami-a przynajmniej w tej chwili dołowania klubu winowajcami. Nic sie nie robi żeby cos sie zmieniło w tej materi. a miało być NORMALNIE...
no sorki zapomnialem o miescie-miasto w chuju ma Nas i Pogoń,bo nie mają z tego pieniędzy.Smolny i Kaluzny nie znaja sie na pilce ale chca zeby awansowali bo dzieki temu wzrosnie wartosc druzyny..czyz nie?? pilkarze-zgadzam sie z Twoja wypowiedzia, ale nie rozumiem wracania do Drzymaly??czyzbys byl zwolennikiem??
do Janek44-ja jestem za tym zeby tacy ludzie jak ty mieli wstep tylko i wylacznie na siatkowke...widze ze oprocz nic nie wnoszacych i prostych wypowiedzi masz mozg, który od dawna pracuje w zwolnionym tempie..wyjasnie(bo mozesz tez nie zalapac): nie potrafisz zrozumiec tego co psza inni...
no jak widze,nie złapałeś-wątek Drzymały niestety będzie wracał,a dlatego że nie ma wyników. Szczecinska publika jest rozleniwiona,ale kocha piłke,szczególnie na dobrym poziomie. Pokazał to nawet nic nie znaczący bzdet przyznany nam przez PZPN jako substytut mecz jakiś tam gwiazd ligi. Nie oszukujmy sie,nie będzie szybkiego awansu,nie będzie ludzi. Ja juz sie obawiam o runde rewanżową... Smolny i Kałużny,owszem liczyli na szybką sprzedaż,ale wszyscy o tym wiedzieliśmy. Jestem pewny że już byli dogadani,tylko interwencja stowarzyszeń temu nie pozwoliła. Skąd mam pewnośc że teraz nie ma i nie będzie rewanżu z ich strony? Zespół nie awansuje,im przestanie sie opłacać "łożyć" na klub i oddadzą akcje choćby za symboliczną złotówke bóg wie komu. Szczerze? To nie jakiś defetyzm,ale nie widze świetlanej przyszłości klubu-mam na myśli aspekt sportowy. A co do miasta to powiedz kidy im zależało na Pogoni? Zawsze jakies kłody,i szczerze im słabsza Pogoń,im bardziej podzieleni kibice tym bardziej jest im na rękę.
no jak widze,nie złapałeś-wątek Drzymały niestety będzie wracał,a dlatego że nie ma wyników. Szczecinska publika jest rozleniwiona,ale kocha piłke,szczególnie na dobrym poziomie. Pokazał to nawet nic nie znaczący bzdet przyznany nam przez PZPN jako substytut mecz jakiś tam gwiazd ligi. Nie oszukujmy sie,nie będzie szybkiego awansu,nie będzie ludzi. Ja juz sie obawiam o runde rewanżową... Smolny i Kałużny,owszem liczyli na szybką sprzedaż,ale wszyscy o tym wiedzieliśmy. Jestem pewny że już byli dogadani,tylko interwencja stowarzyszeń temu nie pozwoliła. Skąd mam pewnośc że teraz nie ma i nie będzie rewanżu z ich strony? Zespół nie awansuje,im przestanie sie opłacać "łożyć" na klub i oddadzą akcje choćby za symboliczną złotówke bóg wie komu. Szczerze? To nie jakiś defetyzm,ale nie widze świetlanej przyszłości klubu-mam na myśli aspekt sportowy. A co do miasta to powiedz kidy im zależało na Pogoni? Zawsze jakies kłody,i szczerze im słabsza Pogoń,im bardziej podzieleni kibice tym bardziej jest im na rękę.
Wracajac jeszcze do tematu,
Na tym spotkaniu 54 osob z FC Gryfice.
dobry wynik- moze FC powinny tez troche liczniej jezdzic na wyjazdy? wtedy byloby jeszcze lepiej
a co inne nie jeżdżą podać ci liczby osób z Polic w tym sezonie,twierdze po meczach że około 40% ekipy wyjazdowej stanowią fc, w stosunku do wielkości Szczecina to duży procent.
dobry wynik- moze FC powinny tez troche liczniej jezdzic na wyjazdy? wtedy byloby jeszcze lepiej
a co inne nie jeżdżą podać ci liczby osób z Polic w tym sezonie,twierdze po meczach że około 40% ekipy wyjazdowej stanowią fc, w stosunku do wielkości Szczecina to duży procent.
akurat jezeli chodzi o FC Police to myślę że wiem prawie dokladnie w jakich liczbach jezdza...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762010 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.