Odp: PS on tour: Tychy! - 25/08/2008 03:40
co do samego wyjazdu- pierwszy wyjazd od bardzo dawna do klubu o duzych tradycjach, ilość osób na trybunie dla gości mam nadzieję że nie jest jeszcze maksimum Naszych możliwości co zapewne zostanie potwierdzone w Częstochowie kwestia dopingu...myślę że bylo dobrze i że każdy kto byl wie po co się jeździ na mecze,prawie 90 min stalego dopingu musialo robić wrazenie a to kibice Pogoni mają być uważani za najlepszych...,a teraz wszyscy ogarniać hajsy i wyruszamy na pielgrzymkę do Częstochowy.
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Wyjazd KOT.
"Akcja" przed wejściem do pociągu w Tychach - niezapomniane )
Dokładnie, takiego ''wejścia'' do pociągu jeszcze nie było. Ludzie w popłochu uciekali, łapali torebki, walizki, ...dzieci. No i po raz pierwszy widziałem aby jedyna trybuna kryta służyła do pasania krów...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: PS on tour: Tychy! - 25/08/2008 19:54
ja mam pytanie apropo tego wyjazdu.. bo sam osobiście nie byłem. Na www.legialive.pl wejdźcie sobie w temat "potępiają tego czego nie rozumieją" czy jakoś tak i tam są opisane wszystkie spotkania pod względem kibicowskim i na meczu z Tychami podobno było pełno wrzutów na Sosnowiec .. czy to prawda ?? i może mi ktoś odpowiedzieć na stosunki z Sosnowcem..?? P.S przeczytajcie komentarze do tej wiadomości na Legialive typu "wiadomo że któraś zgoda poleci itd" ale nie poleci 3majcie się tęczy i z góry dzięki za odpowiedź
ja mam pytanie apropo tego wyjazdu.. bo sam osobiście nie byłem. Na www.legialive.pl wejdźcie sobie w temat "potępiają tego czego nie rozumieją" czy jakoś tak i tam są opisane wszystkie spotkania pod względem kibicowskim i na meczu z Tychami podobno było pełno wrzutów na Sosnowiec .. czy to prawda ?? i może mi ktoś odpowiedzieć na stosunki z Sosnowcem..?? P.S przeczytajcie komentarze do tej wiadomości na Legialive typu "wiadomo że któraś zgoda poleci itd" ale nie poleci 3majcie się tęczy i z góry dzięki za odpowiedź
Pytasz o stosunki z sosnowcem - a sam pisałeś o wrzutach na meczu w Tychach - czyli logicznie myśląc sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :-) pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762014 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.