Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on tour: Tychy! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
krzynu1
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6884 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 24/08/2008 21:57
jeśli mowa o pojedyńczym kimś to koszalin tez był..

krzynu1
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8366 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 24/08/2008 22:13

NN napisał:  
Dodam że z nami obecne Chojna,Choszczno, Gryfino, Gryfice, Jaworzno, Kamień Pom, Police,Stargard, Wałcz i pojedyncze osoby z Łobza i Myśliborza

Rowniez 2 osoby z Karlina

Surowi rodzice
chtwo
Kibic
Na forum od 7352 dni

wyjazd gicior-pozdro dla wspólmelanzowników oraz calej reszty-wyyyyyyygraj,wyyyyyyyyyyygraj ooooooo Pogon ! ;)

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
Tyszanin
Kibic
Na forum od 6360 dni

P. napisał:  

Tyszanin napisał:  
Jak dla mnie pokazaliście się z dobrej strony .Mecz też na wysokim poziomie ale mieliście mniej szczęścia a i to jest w piłce potrzebne.

PS.
Za wode nie ma co dziękować bo nasz prezes to spoko gość .

Woda byla od naszych pilkarzy i fotoreportera.Nie to, zebym byl niegoscinny, ale proponuje poszukac przyjaciol na swoim forum.

O CHYBA SERDUSZKO ZABOLAŁO może z Rakowem sobie poradzicie choć mam nadzieje że nie.

Jedno miasto Jeden klub !!!

P.
Do końca!
Na forum od 8127 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 24/08/2008 22:22

Tyszanin napisał:  

P. napisał:  

Tyszanin napisał:  
Jak dla mnie pokazaliście się z dobrej strony .Mecz też na wysokim poziomie ale mieliście mniej szczęścia a i to jest w piłce potrzebne.

PS.
Za wode nie ma co dziękować bo nasz prezes to spoko gość .

Woda byla od naszych pilkarzy i fotoreportera.Nie to, zebym byl niegoscinny, ale proponuje poszukac przyjaciol na swoim forum.

O CHYBA SERDUSZKO ZABOLAŁO może z Rakowem sobie poradzicie choć mam nadzieje że nie.

Jedno miasto Jeden klub !!!

Niech i tak bedzie heheh.Dziekujemy za wizyte.Do widzenia :)

Sami przeciw wszystkim!!!
monter
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 24/08/2008 23:05
Wyjazd KOT.
"Akcja" przed wejściem do pociągu w Tychach - niezapomniane :))

MKS Pogoń Szczecin Polska
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 25/08/2008 03:40
co do samego wyjazdu- pierwszy wyjazd od bardzo dawna do klubu o duzych tradycjach, ilość osób na trybunie dla gości mam nadzieję że nie jest jeszcze maksimum Naszych możliwości co zapewne zostanie potwierdzone w Częstochowie :) kwestia dopingu...myślę że bylo dobrze i że każdy kto byl wie po co się jeździ na mecze,prawie 90 min stalego dopingu musialo robić wrazenie a to kibice Pogoni mają być uważani za najlepszych...,a teraz wszyscy ogarniać hajsy i wyruszamy na pielgrzymkę do Częstochowy.

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
BTR
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 25/08/2008 08:02

monter napisał:  
Wyjazd KOT.

Dokładnie, takiego ''wejścia'' do pociągu jeszcze nie było. Ludzie w popłochu uciekali, łapali torebki, walizki, ...dzieci. No i po raz pierwszy widziałem aby jedyna trybuna kryta służyła do pasania krów...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 25/08/2008 19:54
ja mam pytanie apropo tego wyjazdu.. bo sam osobiście nie byłem. Na www.legialive.pl wejdźcie sobie w temat "potępiają tego czego nie rozumieją" czy jakoś tak i tam są opisane wszystkie spotkania pod względem kibicowskim i na meczu z Tychami podobno było pełno wrzutów na Sosnowiec .. czy to prawda ?? i może mi ktoś odpowiedzieć na stosunki z Sosnowcem..?? P.S przeczytajcie komentarze do tej wiadomości na Legialive typu "wiadomo że któraś zgoda poleci itd" ale nie poleci;) 3majcie się tęczy i z góry dzięki za odpowiedź ;)

kiko
Kibic
Na forum od 7033 dni

*

Odp: PS on tour: Tychy! - 25/08/2008 20:29

Wisniowiecki napisał:  
ja mam pytanie apropo tego wyjazdu.. bo sam osobiście nie byłem. Na www.legialive.pl wejdźcie sobie w temat "potępiają tego czego nie rozumieją" czy jakoś tak i tam są opisane wszystkie spotkania pod względem kibicowskim i na meczu z Tychami podobno było pełno wrzutów na Sosnowiec .. czy to prawda ?? i może mi ktoś odpowiedzieć na stosunki z Sosnowcem..?? P.S przeczytajcie komentarze do tej wiadomości na Legialive typu "wiadomo że któraś zgoda poleci itd" ale nie poleci;) 3majcie się tęczy i z góry dzięki za odpowiedź ;)

Pytasz o stosunki z sosnowcem - a sam pisałeś o wrzutach na meczu w Tychach - czyli logicznie myśląc sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :-) pozdro

Pogoń Legia bez Zagłębia!

monter
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 25/08/2008 22:49

BTR napisał:  

monter napisał:  
Wyjazd KOT.

Dokładnie, takiego ''wejścia'' do pociągu jeszcze nie było. Ludzie w popłochu uciekali, łapali torebki, walizki, ...dzieci.

Jedna kobieta aż popłakała się ze śmiechu na widok ... :]

MKS Pogoń Szczecin Polska
lukas86
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: PS on tour: Tychy! - 26/08/2008 09:26

monter napisał:  

BTR napisał:  

monter napisał:  
Wyjazd KOT.

Dokładnie, takiego ''wejścia'' do pociągu jeszcze nie było. Ludzie w popłochu uciekali, łapali torebki, walizki, ...dzieci.

Jedna kobieta aż popłakała się ze śmiechu na widok ... :]

Stawiam na sympatyczną panią z "malucha",której wkręcałeś faze,że otworzy nam sklepik. :D

TYLKO POGOŃ!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762014 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005