Odp: Mobilizacja na baraże ! - 15/06/2008 22:31
Jeżeli możecie to dajcie sobie na gadu-gadu opis w stylu: WSZYSCY NA BARAż W śRODE O 18. Może ktoś z Waszych znajomych się skusi i przyjdzie. Musi być Nas jak najwięcej !!
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 15/06/2008 23:12
Pogoni kibicuje dopiero od momentu kiedy spadła do IV ligi co może wydawać się dziwne bo wtedy wielu szczecinian i nie tylko odwróciło się od portowców...ale nie żałuje ani jednej wizyty na stadionie i chodź do szczecina mam 120 km to w środe będę na meczu. Miejscowość Kołki także kibicuje POGONI i nie jestem w niej jedyny.
Prawdopodobny skład nowej II ligi, sezon 2008/09, grupa zachodnia:
Zagłębie Sosnowiec ( spadek z I ligi )
Tur Turek ( spadek z II ligi )
Pogoń Szczecin ( awans z IV ligi)
GKS Tychy ( awans z IV ligi )
Zawisza Bydgoszcz ( awans z IV ligi )
Czarni Żagań ( awans z IV ligi )
Raków Częstochowa
Gawin Królewska Wola
MKS Kluczbork
Miedź Legnica
Polonia Słubice
Lechia Zielona Góra
Unia Janikowo
Nielba Wągrowiec
Jarota Jarocin
Kotwica Kołobrzeg
Victoria Koronowo
Elana Toruń
Jest sporo fajnych drużyn z którymi będzie ciekawie kibicowsko mam namyśli: Elane, Raków, GKS, Zawisza, no i najważniejsze Zagłebie
Orientuję się ktoś jak będzie z awansem do I ligi? Ile zespołów bezpośrednio, jakieś baraże?
W jakiej cenie bilety na baraże? pisano ze mają podrożec, ale oficjalnego komunikatu nie widze.
10 i 15 zł
Ten Kałużny to straszny Weeb!!!
Zamiast zostawic(obniżyć) cene i przyciagnąć ludzi to jemu na koniec jeszcze podwyzki glowy sie trzymają!Tylko za gardło złapac za takie ruchy...Ahhh
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 16/06/2008 15:47
no raczej ze powinni dać bilety za symboliczna złotówke.. ludzi by więcej przyszło, atmosfera by była jeszcze lepsza. wszyscy to wiedzą tylko nie prezesi. ale i tak jestem pewny ze bedzie dobrze. awans bedziemy swietowac.. wiec czy ktoś ma blisko czy daleko.. Wszyscy na Pogoń!!
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 16/06/2008 15:52
Mam jeszcze 90 plakatów do rozklejenia. Więc kurwa wszyscy, którzy tak bardzo na necie deklarujecie swoją miłość dla Pogoni pokażcie, że potraficie coś więcej niż zrobiliście do tej pory, czyli siedzenie na dupie i pisanie w jacy to z was kibice i poświęćcie trochę czasu dla MKSu rozlepiając te kilka plakatów. Więcej info na gadu.
EDIT: Zostało 50
Ostatnio edytowany przez: Lrd, 16 czerwca 2008, 16:59 [1 raz(y)]
Mam jeszcze 90 plakatów do rozklejenia. Więc kurwa wszyscy, którzy tak bardzo na necie deklarujecie swoją miłość dla Pogoni pokażcie, że potraficie coś więcej niż zrobiliście do tej pory, czyli siedzenie na dupie i pisanie w jacy to z was kibice i poświęćcie trochę czasu dla MKSu rozlepiając te kilka plakatów. Więcej info na gadu.
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 17/06/2008 13:23
Cos im sie poje*alo z tymi biletami. Zamiast zachecic ludzi i dac wejscie za "symbolicznego piątaka" to oni robia jeszcze drozsze bilety. Znowu przyjdzie garstka ludu. Oby piłkarzyki nie dały ciała
Cos im sie poje*alo z tymi biletami. Zamiast zachecic ludzi i dac wejscie za "symbolicznego piątaka" to oni robia jeszcze drozsze bilety. Znowu przyjdzie garstka ludu. Oby piłkarzyki nie dały ciała
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766047 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.