Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 23:19
Mnie tez nie wpuscili do mlyna nie wiem dlaczego-> przeciez skonczylem juz 14 lat i spiewalem do przerwy ! dobrze ze jest to forum to mozna sobie poplakac troche i wyrzucic z siebie troche emocji i zalu.. o tak powiem Wam wszystkim ! Nie przyjde juz za tydzien na mecz!
I najgorszy to byl taki niski selekcjoner co stal kolo 13 sektora! Patrzylem patrzylem i nikogo nie wpuszczal! A widzialem ze nie spiewal! #
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 06/11/2007 00:00
Mam propozycje dla tych wszystkich, ktorzy nie dorosli jeszcze do mlyna a strasznie chca sie tam znalesc, tak jak zostalo wczesniej powiedziane dopingowac mozna z kazdego miejsca, ale najlepiej wybrac sektory sasiednie, tam stworzyc mlynek junior i pokazywac sie dajac z siebie wszystko, jak ktos bedzie sie wybijal to zostanie zaproszony do mlyna i bedzie to taka nobilitacja mobilizujaca, ale na prawde trzeba sie starac .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ja slyszalem ze ulega dopiero jak szmula sie rozbierze,moze i zimno ale pewnie jakas chetna sie znajdzie...a pozniej w fakcie napisza o kolejnej seksaferze
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
I najgorszy to byl taki niski selekcjoner co stal kolo 13 sektora! Patrzylem patrzylem i nikogo nie wpuszczal! A widzialem ze nie spiewal! #
Straszna kosa z niego...bardzo ostry i nieprzyjemnyAle dawal sobie rade nawet jak napieral tlum wylansowanych szmul
pozdro
ja slyszalem ze ulega dopiero jak szmula sie rozbierze,moze i zimno ale pewnie jakas chetna sie znajdzie...a pozniej w fakcie napisza o kolejnej seksaferze
Taaaa i jeszcze pewnie CBA wpadnie i będą sprawdzali czy nie są pobierane łapówki przy wejściu na młyn
Mnie tez nie wpuscili do mlyna nie wiem dlaczego-> przeciez skonczylem juz 14 lat i spiewalem do przerwy ! dobrze ze jest to forum to mozna sobie poplakac troche i wyrzucic z siebie troche emocji i zalu.. o tak powiem Wam wszystkim ! Nie przyjde juz za tydzien na mecz!
Ano dlatego, że nikt nie będzie sprawdzał legitymacji, czy masz 14 lat, czy może 14 lat i 8 dni... Śpiewałeś czy piszczałeś?
Ano dlatego, że nikt nie będzie sprawdzał legitymacji, czy masz 14 lat, czy może 14 lat i 8 dni... Śpiewałeś czy piszczałeś?
Proponowałbym czasem spojrzeć z dystansem na niektóre wypowiedzi...
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 06/11/2007 21:55
Zbędna jest tutaj jakakolwiek polemika,wiadomo nie od dziś iż selekcja jest nieodzowna (choćby pozostało nawet 20 czy 30 osób) i żadne lamenty nie mogą tego zmienić...
Mam propozycje dla tych wszystkich, ktorzy nie dorosli jeszcze do mlyna a strasznie chca sie tam znalesc, tak jak zostalo wczesniej powiedziane dopingowac mozna z kazdego miejsca, ale najlepiej wybrac sektory sasiednie, tam stworzyc mlynek junior i pokazywac sie dajac z siebie wszystko, jak ktos bedzie sie wybijal to zostanie zaproszony do mlyna i bedzie to taka nobilitacja mobilizujaca, ale na prawde trzeba sie starac .
Dla tych co nie dorośli to propozycja jest tylko jedna: dorośnijcie, bo gówniarze głupio wyglądają na TAKIM sektorze (bez obrazy). A szmule? Cóż.. lepiej na to znajdźcie jakąs sensowną radę
Tylko Pogoń, ukochana Pogońńń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo twe!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766004 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.