Wiadomo że bedę w Kołobrzegu bo mam do niego 40 km i oczywiście się gówno z tego forum dowiem .Po grzyba mam jechać do Szczecina 100 km pod pleciuge by się dowiedzieć któredy jedziecie.Widze trzeba jechać na właną rękę bo trasa jest tajemnica jakby miał ją przejechać prezydent USA :/ albo ch... wie kto...
Jaka trasą będzie jechać grupa zmotoryzowana od Płot przez Gryfice - Trzebiatów na Kołobrzeg czy od Płot w kierunku Koszalina i przed Karlinem przez Gościno w kierunku Kołobrzegu ?? jak ktos będzie wiedział thx za info
A „fani z wysp” płyną promem do Szwecji a potem w pław do ustronia
nieźle błysneliście , wasze wypowiedzi całkowicie przekonały mnie że wy do ustronia lecicie promem kosmicznym albo na grzbietach labędzi
Może zatem wyjaśnisz po co ci taka wiedza? Chcesz się dołączyć - bądź pod Pleciugą albo w Kołobrzegu.
Wiadomo że bedę w Kołobrzegu bo mam do niego 40 km i oczywiście się gówno z tego forum dowiem .Po grzyba mam jechać do Szczecina 100 km pod pleciuge by się dowiedzieć któredy jedziecie.Widze trzeba jechać na właną rękę bo trasa jest tajemnica jakby miał ją przejechać prezydent USA :/ albo ch... wie kto...
wystarczy powiedziec ze nie jestes ze szczecina (tylko z gryfic)lub podac nr gg to by ci ktos wyjasnił !!!
Praca to ucieczka dla ludzi którzy nimają nic lepszego do roboty
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 13/10/2007 19:47
Przy każdym innym trenerze powiedziałbym, że celem przed sezonem było to, żeby mieć jak najmniejszą stratę do lidera. Tymczasem po kilkunastu kolejch Pogoń była liderem... więc jeszcze bym nie narzekał.
Ale mamy takiego trenra jaki i jest i faktycznie czas się zastanowić czy nie warto zastanowić się nad zmieną szkoleniowca... tymbardziej, że Mario jest wolny... jakby zechciał wrócić do Szczecina...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Przy każdym innym trenerze powiedziałbym, że celem przed sezonem było to, żeby mieć jak najmniejszą stratę do lidera. Tymczasem po kilkunastu kolejch Pogoń była liderem... więc jeszcze bym nie narzekał.
Ale mamy takiego trenra jaki i jest i faktycznie czas się zastanowić czy nie warto zastanowić się nad zmieną szkoleniowca... tymbardziej, że Mario jest wolny... jakby zechciał wrócić do Szczecina...
Po co zmieniać trenera jeśli prowadzimy w lidze??
Prowadzimy w lidze... hmmm czwartej lidze, gdzie większość piłkarzy normalnie pracuje, a trenuje kilka razy w tyogdniu. Pogoń jest w pełni profesjonalnym klubem i powinna grać lepiej a jak dotąd nie zachwyca... a za wyniki odpowiada trener.
Ale ok, przed sezonem studzono nastroje, bo faktycznie drużyna była budowana w szybkim tempie i na ostatnią chwilę co może sporo tłumaczyć, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i osobiście uważam, że z całym szacunkiem dla Kaczmarka jego umiejętności może pozwolą na awans, ale co dalej?
Pozatym nie podoba mi się to jak trener traktuje niektorych zawodników...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770553 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.