Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Sokół << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mem
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 14:05

stasiek_2006 napisał:  
Na nastepny mecz ( ze Slawa Slawno) jak te "dziadki" z krytej nie bede dopingowali to idziemy calym pieklem do nich i rozkrecamy z nimi! "Bo fantazja jest od tego..." :D
Co wy na to ???

Ale Ty lecisz na pierwszy front ok? -_-

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Stachura
Kibic
Na forum od 7190 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 14:23

mem napisał:  

stasiek_2006 napisał:  
Na nastepny mecz ( ze Slawa Slawno) jak te "dziadki" z krytej nie bede dopingowali to idziemy calym pieklem do nich i rozkrecamy z nimi! "Bo fantazja jest od tego..." :D
Co wy na to ???

Nie widze problemu moge wziąść kolesi i np. po pierwszej połowie jak kryta nie będzie śpiewać to sie możemy do nich wybrać i próbować coś rozkręcić.

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 15:19

stasiek_2006 napisał:  

mem napisał:  

stasiek_2006 napisał:  
Co wy na to ???

Nie widze problemu moge wziąść kolesi i np. po pierwszej połowie jak kryta nie będzie śpiewać to sie możemy do nich wybrać i próbować coś rozkręcić.

rozkręcić to sobie możesz,ale własny interes ewentualnie własny zegarek...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Stachura
Kibic
Na forum od 7190 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 15:20

nowa od nowa napisał:  

stasiek_2006 napisał:  

mem napisał:  

stasiek_2006 napisał:  
Co wy na to ???

rozkręcić to sobie możesz,ale własny interes ewentualnie własny zegarek...

Dobra już sie tak nie sraj poprostu pomyślałem że można takie coś zorganizować ale widze że chyba nie.

V...
Kibic
Na forum od 8777 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 15:28

stasiek_2006 napisał:  

mem napisał:  

stasiek_2006 napisał:  
Co wy na to ???

jak jestescie w stanie ich "podkrecic" to czemu nie

MKS
Jarasija
Kibic
Na forum od 8773 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 18:01

eF^ napisał:  

Tego również nie rozumiem, a co tak nie jest? Przecież to było oczywiste (nie tylko dla nas ale dla wszystkich drużyn) nawet przed startem 4 ligi, że naszym celem jest dojście do 1 ligi i nic innego niż coroczne awanse się nie liczy (a już szczególnie awans tegoroczny z 4 ligi).

Do 1 ligi brakuje nam tyle, ile politykom do uczciwości pod każdym względem i mówienie teraz o tym, że 1 liga będzie nasza uważam za grube przesadzanie.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 18:04
Ja nigdzie nie napisałem, że mamy skład na pierwszą ligę tylko, że to jest naszym celem bo tak chyba było na początku (przed rozpoczęciem sezonu) i tak jest teraz!

chrisxx
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 19:09
Victoria Sianów - Sława Sławno 1 - 1 , Sława nareszcie zgubiła punkty;)

Jarasija
Kibic
Na forum od 8773 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 19:44

eF^ napisał:  
Ja nigdzie nie napisałem, że mamy skład na pierwszą ligę tylko, że to jest naszym celem bo tak chyba było na początku (przed rozpoczęciem sezonu) i tak jest teraz!

A ja nigdzie nie pisałem, że chodzi mi o skład... chodzi mi o całość. Cel... wiele drużyn stawia sobie jakieś cele, dla mnie bez sensu na poziomie 4 ligi pisać wszedzie, że idziemy na 1 lige... nieważne ;)

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
szczepaneq
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 22:51

chrisxx napisał:  

yes, yes, yes!! ;) Teraz jesli z nimi jeszcze wygramy, to mysle ze bedzie ok... [;

Samo
Kibic
Na forum od 7030 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 22:53

chrisxx napisał:  

Tylko się cieszyć i mieć nadzieję , że za tydzień Sława będzie bez punktów .

Shivan
Kibic
Na forum od 8542 dni

**

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 23:11
magazyn sportowy

na tym fragmencie widac tego zawodnika z Pyrzyc, jak pokazuje co ma na koszulce, na poczatku faktycznie wygladalo to jak "lech", ale tak nie jest bardziej bliskie prawdy to "...w rekach...", ciezko dalej odczytac ale moze komus sie uda.
cala sytuacja jest w 9 minucie

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
chrisxx
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 23:43

Shivan napisał:  
magazyn sportowy

na tym fragmencie widac tego zawodnika z Pyrzyc, jak pokazuje co ma na koszulce, na poczatku faktycznie wygladalo to jak "lech", ale tak nie jest bardziej bliskie prawdy to "...w rekach...", ciezko dalej odczytac ale moze komus sie uda.
cala sytuacja jest w 9 minucie

Oglądałemm kilka razy ten filmik i pierwszy wyraz to chyba jest nazwisko tego piłkarza, który pokazuje koszulkę + wykrzyniki, dalej "jest w... rękach" no i ostatniego wyrazu nie udało mi się rozszyfrować;)

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 23:44
U góry jest namalowana korona, a niżej napis:

" Jest w rękach (...) "

I tego ostatniego słowa nie mogę odczytać

Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 00:44

eF^ napisał:  
U góry jest namalowana korona, a niżej napis:

" Jest w rękach (...) "

I tego ostatniego słowa nie mogę odczytać

Dobra dajmy już temu spokuj. Doszliśmy do tego, że raczej nie był to napis obrażający nas. Było mineło... Proponuje powoli koncentrwać się na następnym meczu, bo ten to już historia. pozdro!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 08:32
do lotto: Nam beda ublizac?? pajacu wez sie pirdolnij w banie,skoro sie nie utozsamiasz z Nami to sie goń... a pozostali mogli by tak nie lamentowac ...zostal zbluzgany i co?? trudno .....czy za cos czy za darmo po co rozkminiac..bylo minelo..nie pierwszy i nie ostatni raz...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ron
Kibic
Na forum od 7346 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 11:10

Ekipant napisał:  
do lotto: Nam beda ublizac?? pajacu wez sie pirdolnij w banie,skoro sie nie utozsamiasz z Nami to sie goń... a pozostali mogli by tak nie lamentowac ...zostal zbluzgany i co?? trudno .....czy za cos czy za darmo po co rozkminiac..bylo minelo..nie pierwszy i nie ostatni raz...

dupa (w sensie: zakończenie przewodu pokarmowego) mogłaby się pochwalić wiekszą elekwencją od Ciebie, biedaczyno...

jeśli nie podoba Ci sie czyjeś zdanie, to je olej, a nie zachowuj się jak kogucik bez jąder

Na forum od 7995 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 11:59

Ron napisał:  

Ekipant napisał:  

dupa (w sensie: zakończenie przewodu pokarmowego) mogłaby się pochwalić wiekszą elekwencją od Ciebie, biedaczyno...

jeśli nie podoba Ci sie czyjeś zdanie, to je olej, a nie zachowuj się jak kogucik bez jąder

tonuj

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 13:05
nie wazne co mial na koszulce. Chyba to jest oczywiste ze zawodnik ktory zdobyl bramke podbiegajac do kibicow druzyny przeciwnej prowokuje do takiego zachowania jakie bylo

ZAWSZE Z POGONIĄ !
dznb
Kibic
Na forum od 6860 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 13:24

Ron napisał:  

Ekipant napisał:  

nie rob z siebie adwokata i nie zachowuj sie jak pizda

JLB
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770597 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005