Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
V...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8777 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 22:13
Zatrzymala kogos drogowka w powrotna strone?

MKS
kiko
Kibic
Na forum od 7033 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 22:18

phoenix napisał:  

Steryd napisał:  

Bzyku napisał:  
Czyżby znów od skrajnego pesymizmu wahadełko przechylało się na skrajny optymizm?

Tak samo jest z frekwencja, dla mnie to jest porazka, ze ludzie chodza tylko wtedy, gdy sa wyniki.
Po slabszych meczach widzimy ile osob ma Pogon w sercach.

do tego odlicz tych ktorzy przyszli z przypadku(kumpel nie mial z kims isc to wzial kogos,.itd) prawdziwych kibicow jest naprawde malo... ale nie oszukujmy sie ze 90% naszej szczecinskiej populacji zalezy na pilce a czy gra Pogon czy Lech to tam huj wazne zeby pilka byla "ladnie grana", do tego wkuriwa doslownie jak pozniej mowi ze z Pogonka jest zawsze...

Poczekajmy jeszcze trochę. Ludzie powrócą z wakacji, z pracy (Ja :D), od października powrócą studenci. Stadion będzie się zapełniał. Wyniki są coraz lepsze. Więc myślę, że na frekwencję nie będzie co narzekać. A co do kibiców którzy chodzą gdy są wyniki to nie ma się co dziwić, tak jest wszędzie. Nawet na Polaków z Serbią po katastrofie z Finami przyszło mnie ludzi niż chodzi u nas na IV ligę :>

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 22:22

kiko napisał:  
(...) Nawet na Polaków z Serbią po katastrofie z Finami przyszło mnie ludzi niż chodzi u nas na IV ligę :>

przyczyną tak małej ilości kibiców na tym meczu nie była porażka z Finami a horrendalne ceny za bilety:)

Ps. Jestem ciekaw czy uda sie pobić rekord frekwencji GieKaeSu Katowice( 10 000 ludzi na IV lidze )

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
G.
*zablokowany
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 22:30
Takiego dopingu dawno nie było , zajebista zabawa przez całe 90 minut , dobra gra Portowców - czego chcieć więcej ? :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Muzzy
Kibic
Na forum od 8281 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 22:31

PogońFaN napisał:  
Jestem ciekaw czy uda sie pobić rekord frekwencji GieKaeSu Katowice( 10 000 ludzi na IV lidze )

Hehe, gdyby to w mieście rozreklamować faktycznie jako "bicie rekordu", to chyba spokojnie dałoby radę:)

szczepaneq
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 22:38
ta jakby rozreklamowac sobotni mecz po 3 wygranych, rozglosic to ze kobiety za darmo mogloby przyjsc 10 tys spokojnie, a jakby zrobic jakis mecz, ze wstep wolny tez po jakiejs serii zwyciestw i z liderem w tabeli to i 15 tys by przyszlo ;) Jesli uda sie awans i dojdzie do ostatniego meczu to mysle ze mozna by zorganizowac mecz ze wstepem wolnym, bylaby fajna zabawa cieszac sie z awansu... ;]

zaluje ze nie pojechalem do Szczecinka i jestem dumny ze nasi chlopcy strzelaja, Filip to moj sasiad i wiem ze od dziecka ma Pogon w sercu a teraz strzela dla niej bramke, to jest chyba co chcielismy razem osiagnac startujac od 4 ligi, a na pewno m.in. to :P

YAKIN
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 22:44

Steryd napisał:  

Bzyku napisał:  
Czyżby znów od skrajnego pesymizmu wahadełko przechylało się na skrajny optymizm?

Tak samo jest z frekwencja, dla mnie to jest porazka, ze ludzie chodza tylko wtedy, gdy sa wyniki.

to ma tylko jedną nazwe...to się nazywają kibice sukcesu:/

POGOŃ 100% SZCZECIN
chtwo
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 23:01
pozdro dla Gryfusa i reszty bandy-dzieki za transport;)niema to jak udany wyjazd :)

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
kaktus
Kibic
Na forum od 7577 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 23:01

YAKIN napisał:  

Steryd napisał:  
[cytat=Bzyku]Czyżby znów od skrajnego pesymizmu wahadełko przechylało się na skrajny optymizm?

do kasacji :)

Ostatnio edytowany przez: kaktus, 1 września 2007, 23:24 [1 raz(y)]

holekNR
Kibic
Na forum od 6714 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 23:05
Na meczu obecnych około 150 kibiców Wielimia, około 70 na sektorach Pogoni.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 23:23

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  
Kossakowski :) Na stadionie według v.pl jest 500 kibiców Pogoni i ciągle się zjeżdżają bo ponoc Policja przed wjazdem do miasta zatrzymuje wszystkich.

CHWDP!!!! ile razy te kurwy moga spisywac!!!przed samym wjazdem do Szczecinka spisywali nas 3 razy....ale dobrze bylo... dobry kilmat o wiele lepsza zabawa niz w Barlinku,zeby taki doping jak dzis byl na meczu u siebie na Twardowskiego...

p.s pozdro dla kierowcy, dobrze bylo;)

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
PAFCIO
Kibic
Na forum od 6736 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 02:50

PogońFaN napisał:  
Jestem ciekaw czy uda sie pobić rekord frekwencji GieKaeSu Katowice( 10 000 ludzi na IV lidze )

Działacze właśnie do tego powinni dążyć! Klub powinien być jakoś rozreklamowany!! Przeciętny człowiek po wjeździe do Szczecina, powinien na każdym kroku spotykać Pogoń! Np. gdy jakiś czas temu byłem w Poznaniu, to z każdej strony widziałem plakaty Lecha, tam po prostu się czuło, że wszyscy dookoła są za kolejorzem... A w Szczecinie? Jedno wielkie nic! Ludzi trzeba zachęcać do przychodzenia na stadion!

Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 09:41
z tym ze jak juz pisalem wiekszosc cie wysmieje jak zaprononujesz IV lige

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 09:49

Randall McMurphy napisał:  
CHWDP!!!! ile razy te kurwy moga spisywac!!!przed samym wjazdem do Szczecinka spisywali nas 3 razy....ale dobrze bylo... dobry kilmat o wiele lepsza zabawa niz w Barlinku,zeby taki doping jak dzis byl na meczu u siebie na Twardowskiego...

p.s pozdro dla kierowcy, dobrze bylo;)

heheh:) U nas włam na żywca:P I spisali nas tylko raz ;) Ochrona ostro trzepała - bali się nas jak ognia.

Jeden
Kibic
Na forum od 6720 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 09:52

PAFCIO napisał:  

PogońFaN napisał:  

Działacze właśnie do tego powinni dążyć! Klub powinien być jakoś rozreklamowany!! Przeciętny człowiek po wjeździe do Szczecina, powinien na każdym kroku spotykać Pogoń! Np. gdy jakiś czas temu byłem w Poznaniu, to z każdej strony widziałem plakaty Lecha, tam po prostu się czuło, że wszyscy dookoła są za kolejorzem... A w Szczecinie? Jedno wielkie nic! Ludzi trzeba zachęcać do przychodzenia na stadion!

Dajcie nam 2 miesiące na obudzenie NASZEGO MIASTA,tylko musimy chciec zrobic to wspolnie. Pokażemy Wam droge,a dalej juz sami...i wygramy tę szanse!

manisz
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 10:28

PAFCIO napisał:  

PogońFaN napisał:  

<3 Lech - oh ah eh co to nie oni...

pfffffffffffffffffffffffffff

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7527 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 10:47

Goral* napisał:  
Takiego dopingu dawno nie było , zajebista zabawa przez całe 90 minut , dobra gra Portowców - czego chcieć więcej ? :D

Tak zdartego glosu jak dzis to chyba jeszcze nigdy nie mialem...
ale "Dzis zgodnym rytmem" 5 razy (chyba) z rzedu to bylo to;)
slyszalem, ze przed tym meczem niektorzy miejscowi policjanci spisywali testamanty:D
Z nowych spiewana tylko Lambada, wyszla tak sobie, ale wroze jej dluga kariere;)

Ostatnio edytowany przez: Kuba L., 2 września 2007, 11:06 [1 raz(y)]

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
Thorgal
Kibic
Na forum od 7436 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 11:39

Kuba L. napisał:  

Goral* napisał:  

Tak zdartego glosu jak dzis to chyba jeszcze nigdy nie mialem...
ale "Dzis zgodnym rytmem" 5 razy (chyba) z rzedu to bylo to;)
slyszalem, ze przed tym meczem niektorzy miejscowi policjanci spisywali testamanty:D
Z nowych spiewana tylko Lambada, wyszla tak sobie, ale wroze jej dluga kariere;)

Doping był świetny! Zabawa jak trzeba. Zachodniopomorskie się integruje Aeja oooo

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
Matek.
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 11:46
Skończcie ten temat po chuj piszecie o Lechu itp? dajcie sobie spokój kogo to interesuje co robi Lech i co ma heh, skąd się biorą takie pojeby.

Jeśli chodzi o mecz to ważne, że są kolejne 3pkt oby tak dalej.

Pogoń To My!
Prw
Kibic
Na forum od 7336 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 12:19
Zdrowie Młodej Pary ;) Szkoda, że się na weselicho nie udało wbić... Wyjazd jak najbardziej pozytywny pod (prawie) każdym względem. A co do przyjebywania się psiaków do byle gówna można się już do tego przyzwyczaić :/

Cieszy kolejna wygrana i cieszy dobra (nareszcie) zabawa dopingiem na sektorze :)

Pzdr.

To nie są leszcze Stefan...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770594 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005