Poczekajmy jeszcze trochę. Ludzie powrócą z wakacji, z pracy (Ja ), od października powrócą studenci. Stadion będzie się zapełniał. Wyniki są coraz lepsze. Więc myślę, że na frekwencję nie będzie co narzekać. A co do kibiców którzy chodzą gdy są wyniki to nie ma się co dziwić, tak jest wszędzie. Nawet na Polaków z Serbią po katastrofie z Finami przyszło mnie ludzi niż chodzi u nas na IV ligę :>
Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 01/09/2007 22:38
ta jakby rozreklamowac sobotni mecz po 3 wygranych, rozglosic to ze kobiety za darmo mogloby przyjsc 10 tys spokojnie, a jakby zrobic jakis mecz, ze wstep wolny tez po jakiejs serii zwyciestw i z liderem w tabeli to i 15 tys by przyszlo Jesli uda sie awans i dojdzie do ostatniego meczu to mysle ze mozna by zorganizowac mecz ze wstepem wolnym, bylaby fajna zabawa cieszac sie z awansu... ;]
zaluje ze nie pojechalem do Szczecinka i jestem dumny ze nasi chlopcy strzelaja, Filip to moj sasiad i wiem ze od dziecka ma Pogon w sercu a teraz strzela dla niej bramke, to jest chyba co chcielismy razem osiagnac startujac od 4 ligi, a na pewno m.in. to
Czyżby znów od skrajnego pesymizmu wahadełko przechylało się na skrajny optymizm?
Tak samo jest z frekwencja, dla mnie to jest porazka, ze ludzie chodza tylko wtedy, gdy sa wyniki.
Po slabszych meczach widzimy ile osob ma Pogon w sercach.
to ma tylko jedną nazwe...to się nazywają kibice sukcesu:/
[cytat=Bzyku]Czyżby znów od skrajnego pesymizmu wahadełko przechylało się na skrajny optymizm?
Tak samo jest z frekwencja, dla mnie to jest porazka, ze ludzie chodza tylko wtedy, gdy sa wyniki.
Po slabszych meczach widzimy ile osob ma Pogon w sercach.
do kasacji
Ostatnio edytowany przez: kaktus, 1 września 2007, 23:24 [1 raz(y)]
Kossakowski Na stadionie według v.pl jest 500 kibiców Pogoni i ciągle się zjeżdżają bo ponoc Policja przed wjazdem do miasta zatrzymuje wszystkich.
CHWDP!!!! ile razy te kurwy moga spisywac!!!przed samym wjazdem do Szczecinka spisywali nas 3 razy....ale dobrze bylo... dobry kilmat o wiele lepsza zabawa niz w Barlinku,zeby taki doping jak dzis byl na meczu u siebie na Twardowskiego...
Jestem ciekaw czy uda sie pobić rekord frekwencji GieKaeSu Katowice( 10 000 ludzi na IV lidze )
Działacze właśnie do tego powinni dążyć! Klub powinien być jakoś rozreklamowany!! Przeciętny człowiek po wjeździe do Szczecina, powinien na każdym kroku spotykać Pogoń! Np. gdy jakiś czas temu byłem w Poznaniu, to z każdej strony widziałem plakaty Lecha, tam po prostu się czuło, że wszyscy dookoła są za kolejorzem... A w Szczecinie? Jedno wielkie nic! Ludzi trzeba zachęcać do przychodzenia na stadion!
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
CHWDP!!!! ile razy te kurwy moga spisywac!!!przed samym wjazdem do Szczecinka spisywali nas 3 razy....ale dobrze bylo... dobry kilmat o wiele lepsza zabawa niz w Barlinku,zeby taki doping jak dzis byl na meczu u siebie na Twardowskiego...
p.s pozdro dla kierowcy, dobrze bylo
heheh U nas włam na żywca I spisali nas tylko raz Ochrona ostro trzepała - bali się nas jak ognia.
Jestem ciekaw czy uda sie pobić rekord frekwencji GieKaeSu Katowice( 10 000 ludzi na IV lidze )
Działacze właśnie do tego powinni dążyć! Klub powinien być jakoś rozreklamowany!! Przeciętny człowiek po wjeździe do Szczecina, powinien na każdym kroku spotykać Pogoń! Np. gdy jakiś czas temu byłem w Poznaniu, to z każdej strony widziałem plakaty Lecha, tam po prostu się czuło, że wszyscy dookoła są za kolejorzem... A w Szczecinie? Jedno wielkie nic! Ludzi trzeba zachęcać do przychodzenia na stadion!
Dajcie nam 2 miesiące na obudzenie NASZEGO MIASTA,tylko musimy chciec zrobic to wspolnie. Pokażemy Wam droge,a dalej juz sami...i wygramy tę szanse!
Takiego dopingu dawno nie było , zajebista zabawa przez całe 90 minut , dobra gra Portowców - czego chcieć więcej ?
Tak zdartego glosu jak dzis to chyba jeszcze nigdy nie mialem...
ale "Dzis zgodnym rytmem" 5 razy (chyba) z rzedu to bylo to
slyszalem, ze przed tym meczem niektorzy miejscowi policjanci spisywali testamanty
Z nowych spiewana tylko Lambada, wyszla tak sobie, ale wroze jej dluga kariere
Ostatnio edytowany przez: Kuba L., 2 września 2007, 11:06 [1 raz(y)]
Takiego dopingu dawno nie było , zajebista zabawa przez całe 90 minut , dobra gra Portowców - czego chcieć więcej ?
Tak zdartego glosu jak dzis to chyba jeszcze nigdy nie mialem...
ale "Dzis zgodnym rytmem" 5 razy (chyba) z rzedu to bylo to
slyszalem, ze przed tym meczem niektorzy miejscowi policjanci spisywali testamanty
Z nowych spiewana tylko Lambada, wyszla tak sobie, ale wroze jej dluga kariere
Doping był świetny! Zabawa jak trzeba. Zachodniopomorskie się integruje
Odp: Pogoń Szczecin - Darzbór Szczecinek - 02/09/2007 12:19
Zdrowie Młodej Pary Szkoda, że się na weselicho nie udało wbić... Wyjazd jak najbardziej pozytywny pod (prawie) każdym względem. A co do przyjebywania się psiaków do byle gówna można się już do tego przyzwyczaić :/
Cieszy kolejna wygrana i cieszy dobra (nareszcie) zabawa dopingiem na sektorze
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770594 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.