co do trenera to sie zgadzem.tzreba go wywalić bo z nim sie daleko nie zajedzie..kandydaci to chciałbym zeby Bebeto albo Zbigniew Kozłowski.a nie ciapka Kaczmarek,synus...eh
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 24/08/2007 20:32
Brawo!!! teraz powinno juz być lepiej!!! i napewno tak bedzie ja od samego poczatku mocno wierzyłam i nadal wierze w tą drużyne Kto wygrał mecz? Pogoń Kto? Pogoń kto? Pogoń Pogoń Pogoń!!! gratulacje dla całej ekipy
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 24/08/2007 20:58
Cieszą 3 punkty, ale bez napastników daleko nie zajdziemy. Gwiazdki Przewoźniak i Kowal najsłabsi na boisku, powinni zasilić rezerwy na jakiś czas. Imponowal mi za to Walburg, waleczny, zdecydowany, czyścił przedpole.
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 24/08/2007 21:09
Ja bym nie skreślał Kowala tak odrazu, przecież wiadomo że chłopak umie kopać piłke i to całkiem dobrze (niedawny epizod w Śląsku), jest po kontuzju, to jego 2 mecz. Chłopak jeszcze pokaże na co go stać Brawa dla Bilińskiego i szkoda, że nie padła 5, bo były do tego okazje ;]
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 24/08/2007 21:20
Niestety Kowal zagrał straszną żenułe. Od napastnika wymagac trzeba skutecznosci, a tu drugi mecz i znowu zmarnowana sytuacja sam na sam. Ogolnie mecz do jednej bramki. Jeden strzal gosci zakonczyl sie golem. Ponadto sedzia mocno przegial palke z czerwienia Radtke wygarnal czysciutko pilke (siedzialem na 8 i widzialem sytuacje doskonale).
Na plus Skrzypek, Rydzak (choc pierwsze 30 minut kiepskie), Bili (druga bramka arcypiekna!!) i cichu bohater - Skorski, niewiarygodnie waleczny chlopak, przebiegl dzisiaj sporo kilometrow.
Aha, nie robcie sobie jaj z Walburga Tyle szydery dzisiaj poszlo z krytej, ze masakra, a Marek dzisiaj zagral nawet dobrze. Choc ma stracha jak ma skoczyc do pilki.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 24/08/2007 21:29
No i nareszcie 3pkt!!! Ciekawi mnie czy w pierwszej połowie to Pogoń grała tak dobrze czy Leśnik tak tragicznie (byłem na meczu)?? Wydaje mi się że i jedno i drugie, wkońcu gra się tak jak przeciwnik pozwala. W pierwszej połówce gdyby wszystkie akcje zostały wykończone to była by dwucyfrówka! Martwi mnie nieskutecznośc naszych młodych zawodników (Przewoźniak już w drugim meczu niemal identycznej setki nie strzelił, a Kowal także w dwóch czy trzech dobrych sytuacjach się nie popisał), dobrze że doświadczeni zawodnicy wzieli sprawy w swoje ręce wkońcu to też ich rola żeby tych młodych pociągnac. Walburg do chwili utraty gola bardzo słabo, ale później o dziwo najpewniejszy moim zdaniem punkt obrony. Ciekawie zaprezentował się nowy nabytek Kossakowski, będą z niego ludzie Druga połowa słabsza w wykonaniu Portowców,ale wynik generalnie nie był zagrożony ani przez chwile więc można to wybaczyc. CZAS PIĄC SIĘ W GÓRE TABELI!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 24/08/2007 21:56
Moze to nie najlepszy temat ale wlasnie ogladam mecz lecha z widzewem na canale plus i jak zobaczylem jaka lech zrobil oprawe za pomoca zimnych ogni to az zaniemowilem radze poszukac fotek na necie bo naprawde przepiekna oprawa.
O co ci chodz?? Poprostu lech zrobil zajebista oprawe. Czy mowie ze kibicuje lechowi?? Dla twojej wiadomosci interseuje sie ogolnie polskim futbolem wiec ogladalem ten mecz.
Moze to nie najlepszy temat ale wlasnie ogladam mecz lecha z widzewem na canale plus i jak zobaczylem jaka lech zrobil oprawe za pomoca zimnych ogni to az zaniemowilem radze poszukac fotek na necie bo naprawde przepiekna oprawa.
A jak nie poszukam to co? W sumie do Poznania to tylko 220 klocków więc już możesz wyjeżdżać. A temat rzeczywiście nie najlepszy.
O co ci chodz?? Poprostu lech zrobil zajebista oprawe. Czy mowie ze kibicuje lechowi?? Dla twojej wiadomosci interseuje sie ogolnie polskim futbolem wiec ogladalem ten mecz.
a dla Twojej wiadomości nazwy klubów z duzej litery.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 24/08/2007 22:17
Tego nam było trzeba a czwórka to najniższy wymiar kary jaki mógł spotkać graczy Leśnika,Bili chyba przeszedł sam siebie,druga brameczka to dopiero było cudeńko ciekaw jestem co za cieć "pomyślał" iż bramy od sektorów siedem i osiem mają być pozamykane...
o dziewiątce i dziesiątce już nie wspomnę...podejrzewam że jeśli na następnym meczu sytuacja się powtórzy bramki od siódemki i ósemki polecą
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770596 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.