Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Legia Warszawa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
chrisxx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8604 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 11:02
ok mój bład;) spojrzałem na starą tabele na jednym z serwisów;)

Nail
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 11:30
Ponowie swoje pytanie o bilet za Lechie. Czy ktos wie jak mozna go dostac?
Pozdro dla moda ktory wyciol mojego posta. Zlamalem tym pytaniem regulamin czy co?

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 11:37

Nail napisał:  

Pomyśl i odpowiedz sobie sam...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 11:46

Nail napisał:  
Pozdro dla moda ktory wyciol mojego posta. Zlamalem tym pytaniem regulamin czy co?

o 16 na parkingu przy Lidlu tam dostaniesz swój bilet

Better dead than red!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 11:53

Wytrawny Melanżownik napisał:  

Nail napisał:  

ewentualnie o 16.00 na bramie portowej....:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 12:11

Randall McMurphy napisał:  

Nail napisał:  

ewentualnie o 16.00 na bramie portowej....:]

Niestety na Lechii bylo wiecej osob niz dostano biletow...Tak wiec nie wszyscy moga sie zalapac.przykro mi

Sami przeciw wszystkim!!!
pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 14:32
Widać cisza przed meczem wielka.Każdy już chyba na Szczecinie śmiga.Ja jeszcze dojechać muszę :].Wynik Pogoń 3-3 Legia,coś tak przeczuwam.Mój 70post :]

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 15:10

Nail napisał:  

Ja też będę mówgł odebrac tam swój bilet za Lechię (bahahahahahahahahaha!!!)

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Michal33
Kibic
Na forum od 7214 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 19:06
Niestety 0:1 w dupe =/..walczymy o środek tabeli..nic więcej ..

AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 19:06
No niestety ale bez dobrego rozgrywajacego nie mozemy Legi zagrozic,nie mamy srodka i to bylo dzis widac,za duzo podan do tylu i wszystko jakos tak wolno,za duzo kiwania a co za tym idzie mnostwo strat
Zagralismy bez ambicji od poczatku jakby na remis,mielismy szczescie ze skonczylo sie na jednej bramce
Dzis slabo ale jestem dobrej mysli przed nastepnym meczem

A ja i tak wierzyc nie przestane...
zegar
Kibic
Na forum od 8753 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 19:24
i te podania górą bez pojęcia!!!!

zegar
AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 19:41

zegar napisał:  
i te podania górą bez pojęcia!!!!

no wlasnie bo nie ma kto rozegrac Amaral probowal ale widac ze lepiej mu idzie w odbiorze ,nie ma ciagu na bramke,mysle ze takim zawodnikiem powinien byc Edi bo przy jego klasie marnuje sie w ataku, a kiedy sie wracal i walczyl to znowu z przodu lipa i kolo sie zamyka

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Michal33
Kibic
Na forum od 7214 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 19:53
a Anderson Pedro jak zagrał??bo to on powinien sie zająć rozgrywaniem i ciągiem na bramke

jarooo
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:04
Mecz bardzo slaby Legia cieniutka Pogon jeszcze gorsza. Z dopingiem to chyba przesada wiekszosc stadionu czula sie jak w Warszawie to chyba dziwne ze zapomina sie dopingowac wlasna druzyne...

fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:07
To jakieś fatum z ta Legią.Czy brazylijczycy czy polacy nie umiemy z nimi grać i koniec!
Oceny:
Majdan-5-wybronił sam na sam pod koniec meczu,ale dwa razy sprokurował zagrożenie
Tavares-4-bez wyrazu,wspówinny bramki
Julcimar-4-w pierwszej części nieżle,w drugiej bardzo słabo
Anderson-4-zagubiony,bez pomysłu
Cruz-3-kilka katastrofalych strat,jedna dobra akcja w całym meczu
Łabędzki-3-piłkarsko na poziomie trzeciej ligi,gdy nie walczy (tak jak dziś) jest zbędny.
Amaral-8-to jest poziom nieosiągalny dla wielu w naszej lidze,znakomity odbiór,bez niego w tym meczu Legia by wchodziła w naszą strefę bez żadnego oporu,sam meczu nie wygra a w tym meczu był praktycznie sam.
Anderson Pedro-1-dno!!,uśmiałem się do łez już po meczu z Lechem (gdzie zdobył bramke )że ktoś go uznał za wyróżniającego sie zawodnika.Rozgrywający musi szukać piłek i brać ciężar gry na siebie ,a nie chować się za zawodników przeciwnika.Jego balony posylane na skrzydło to kompletne nieporozumienie.Zero walki,osłabia zespól...przepraszam ostatnio był wzmocnieniem(Łęczna,Widzew) bo go nie było.
Lilo-6-wyróżniający się zawodnik,jak coś szło to tylko prawą stroną,nieco słabiej w obronie.
Edi-4-jak na to co umie to srogi zawód,mecz mu nie wyszedł ,pomimo że wychodził do pilek to podaniami stwarzał zagrożenie....dla naszej obrony.Swietnie kryty przez Choto.
Elton-4-walka,chaos,walka,chaos ambicji i sil starczyło mu na 45 min.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grosicki,Leandro-niewiele wnieśli.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:19
z przebiegu meczu wynik powinien być 0-0 bo obie drużyny były tak beznadziejne, że nie zasługiwały na strzelenie gola. Niestety jeden błąd w obronie i Legia wymęczyła 1-0 po beznadziejnej grze i jednej akcji w meczu (w swoim stylu zresztą).

U nas też jak to często bywało: wolno, bez pomysłu, z jednym Edim w ataku, który sam ma grać, rozgrywać, asystować i jeszcze strzelać - tak się nie da. Jeszcze Amaral walczył i nic poza tym.

Ogólnie wynik równie beznadziejny jak sam mecz. Pomógł w tym zresztą wydatnie sędzia - nieuznany gol (zobaczę w tv, ale z trybun wyglądało na to, że z dupy wyjął sobie spalonego) i ewidentny karny dla nas w ostatniej minucie. No, ale ktoś tam widocznie dba żeby mistrz Polski nie upadł zbyt nisko.

Niestety - on już jest bardzo nisko. I z taką grą powinni bronić się przed spadkiem (chyba, że szybko zaczną coś grać).

P.S. Czy ja dobrze widziałem na tym transparencie? Precz z zakazemi?

Angel_/
Kibic
Na forum od 7044 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:25

Bzyku napisał:  

Też tak na początku myślałem ale tam było "Precz z zakazem !<- wykrzyknik Chamstwo że przed meczem fort zabieral te transparenty spod krytej.

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:29

Bzyku napisał:  
z przebiegu meczu wynik powinien być 0-0 bo obie drużyny były tak beznadziejne, że nie zasługiwały na strzelenie gola. Niestety jeden błąd w obronie i Legia wymęczyła 1-0 po beznadziejnej grze i jednej akcji w meczu (w swoim stylu zresztą).

U nas też jak to często bywało: wolno, bez pomysłu, z jednym Edim w ataku, który sam ma grać, rozgrywać, asystować i jeszcze strzelać - tak się nie da. Jeszcze Amaral walczył i nic poza tym.

Ogólnie wynik równie beznadziejny jak sam mecz. Pomógł w tym zresztą wydatnie sędzia - nieuznany gol (zobaczę w tv, ale z trybun wyglądało na to, że z dupy wyjął sobie spalonego) i ewidentny karny dla nas w ostatniej minucie. No, ale ktoś tam widocznie dba żeby mistrz Polski nie upadł zbyt nisko.

Niestety - on już jest bardzo nisko. I z taką grą powinni bronić się przed spadkiem (chyba, że szybko zaczną coś grać).

Eeee az taz zle nie bylo. Kopanina ligowa ale na dobrym poziomie. Nie bylo razacych bledow z jednej i z drugiej strony. Fakt powinno byc po zero albo po jeden i do domu. Mysle ze indywidualnie mamy kilku lepszych zawodnikow od Legii - Amaral, Edi czy Lilio (niesamowita byla ta akcja jak pociagnal z naszego pola karnego) ale jako drzuzyna lepiej prezentatuje sie Legia.

Fajny doping i super atmosfera godna meczu przyjazni!

Kto nie pije ten donosi....
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7543 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:40
Dwa filmiki obrazujące dobrą atmosferę na młynie, czyli odpalenie rac, oraz piosenkę o Listkiewiczu:]

Filmik 1

Filmik 2

Słaba jakość filmików, ponieważ nagrywane telefonem. Autorem filmów jest Krokus:)

PS do końca życia !
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 21:04

Bzyku napisał:  

Podobno ewidentny spalony, także błędu sędziego nie było.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768789094 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005