Ponowie swoje pytanie o bilet za Lechie. Czy ktos wie jak mozna go dostac?
Pozdro dla moda ktory wyciol mojego posta. Zlamalem tym pytaniem regulamin czy co?
o 16 na parkingu przy Lidlu tam dostaniesz swój bilet
ewentualnie o 16.00 na bramie portowej....
Niestety na Lechii bylo wiecej osob niz dostano biletow...Tak wiec nie wszyscy moga sie zalapac.przykro mi
Ponowie swoje pytanie o bilet za Lechie. Czy ktos wie jak mozna go dostac?
Pozdro dla moda ktory wyciol mojego posta. Zlamalem tym pytaniem regulamin czy co?
o 16 na parkingu przy Lidlu tam dostaniesz swój bilet
Ja też będę mówgł odebrac tam swój bilet za Lechię (bahahahahahahahahaha!!!)
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 19:06
No niestety ale bez dobrego rozgrywajacego nie mozemy Legi zagrozic,nie mamy srodka i to bylo dzis widac,za duzo podan do tylu i wszystko jakos tak wolno,za duzo kiwania a co za tym idzie mnostwo strat
Zagralismy bez ambicji od poczatku jakby na remis,mielismy szczescie ze skonczylo sie na jednej bramce
Dzis slabo ale jestem dobrej mysli przed nastepnym meczem
no wlasnie bo nie ma kto rozegrac Amaral probowal ale widac ze lepiej mu idzie w odbiorze ,nie ma ciagu na bramke,mysle ze takim zawodnikiem powinien byc Edi bo przy jego klasie marnuje sie w ataku, a kiedy sie wracal i walczyl to znowu z przodu lipa i kolo sie zamyka
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:04
Mecz bardzo slaby Legia cieniutka Pogon jeszcze gorsza. Z dopingiem to chyba przesada wiekszosc stadionu czula sie jak w Warszawie to chyba dziwne ze zapomina sie dopingowac wlasna druzyne...
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:07
To jakieś fatum z ta Legią.Czy brazylijczycy czy polacy nie umiemy z nimi grać i koniec!
Oceny:
Majdan-5-wybronił sam na sam pod koniec meczu,ale dwa razy sprokurował zagrożenie
Tavares-4-bez wyrazu,wspówinny bramki
Julcimar-4-w pierwszej części nieżle,w drugiej bardzo słabo
Anderson-4-zagubiony,bez pomysłu
Cruz-3-kilka katastrofalych strat,jedna dobra akcja w całym meczu
Łabędzki-3-piłkarsko na poziomie trzeciej ligi,gdy nie walczy (tak jak dziś) jest zbędny.
Amaral-8-to jest poziom nieosiągalny dla wielu w naszej lidze,znakomity odbiór,bez niego w tym meczu Legia by wchodziła w naszą strefę bez żadnego oporu,sam meczu nie wygra a w tym meczu był praktycznie sam.
Anderson Pedro-1-dno!!,uśmiałem się do łez już po meczu z Lechem (gdzie zdobył bramke )że ktoś go uznał za wyróżniającego sie zawodnika.Rozgrywający musi szukać piłek i brać ciężar gry na siebie ,a nie chować się za zawodników przeciwnika.Jego balony posylane na skrzydło to kompletne nieporozumienie.Zero walki,osłabia zespól...przepraszam ostatnio był wzmocnieniem(Łęczna,Widzew) bo go nie było.
Lilo-6-wyróżniający się zawodnik,jak coś szło to tylko prawą stroną,nieco słabiej w obronie.
Edi-4-jak na to co umie to srogi zawód,mecz mu nie wyszedł ,pomimo że wychodził do pilek to podaniami stwarzał zagrożenie....dla naszej obrony.Swietnie kryty przez Choto.
Elton-4-walka,chaos,walka,chaos ambicji i sil starczyło mu na 45 min.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grosicki,Leandro-niewiele wnieśli.
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 20:19
z przebiegu meczu wynik powinien być 0-0 bo obie drużyny były tak beznadziejne, że nie zasługiwały na strzelenie gola. Niestety jeden błąd w obronie i Legia wymęczyła 1-0 po beznadziejnej grze i jednej akcji w meczu (w swoim stylu zresztą).
U nas też jak to często bywało: wolno, bez pomysłu, z jednym Edim w ataku, który sam ma grać, rozgrywać, asystować i jeszcze strzelać - tak się nie da. Jeszcze Amaral walczył i nic poza tym.
Ogólnie wynik równie beznadziejny jak sam mecz. Pomógł w tym zresztą wydatnie sędzia - nieuznany gol (zobaczę w tv, ale z trybun wyglądało na to, że z dupy wyjął sobie spalonego) i ewidentny karny dla nas w ostatniej minucie. No, ale ktoś tam widocznie dba żeby mistrz Polski nie upadł zbyt nisko.
Niestety - on już jest bardzo nisko. I z taką grą powinni bronić się przed spadkiem (chyba, że szybko zaczną coś grać).
P.S. Czy ja dobrze widziałem na tym transparencie? Precz z zakazemi?
z przebiegu meczu wynik powinien być 0-0 bo obie drużyny były tak beznadziejne, że nie zasługiwały na strzelenie gola. Niestety jeden błąd w obronie i Legia wymęczyła 1-0 po beznadziejnej grze i jednej akcji w meczu (w swoim stylu zresztą).
U nas też jak to często bywało: wolno, bez pomysłu, z jednym Edim w ataku, który sam ma grać, rozgrywać, asystować i jeszcze strzelać - tak się nie da. Jeszcze Amaral walczył i nic poza tym.
Ogólnie wynik równie beznadziejny jak sam mecz. Pomógł w tym zresztą wydatnie sędzia - nieuznany gol (zobaczę w tv, ale z trybun wyglądało na to, że z dupy wyjął sobie spalonego) i ewidentny karny dla nas w ostatniej minucie. No, ale ktoś tam widocznie dba żeby mistrz Polski nie upadł zbyt nisko.
Niestety - on już jest bardzo nisko. I z taką grą powinni bronić się przed spadkiem (chyba, że szybko zaczną coś grać).
P.S. Czy ja dobrze widziałem na tym transparencie? Precz z zakazemi?
Eeee az taz zle nie bylo. Kopanina ligowa ale na dobrym poziomie. Nie bylo razacych bledow z jednej i z drugiej strony. Fakt powinno byc po zero albo po jeden i do domu. Mysle ze indywidualnie mamy kilku lepszych zawodnikow od Legii - Amaral, Edi czy Lilio (niesamowita byla ta akcja jak pociagnal z naszego pola karnego) ale jako drzuzyna lepiej prezentatuje sie Legia.
Fajny doping i super atmosfera godna meczu przyjazni!
Podobno ewidentny spalony, także błędu sędziego nie było.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768789094 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.