Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:24
Weź już skończ Kasiu. Jak na osobe dorosłą zachowujesz się strasznie dziecinnie. Twoje lamenty i tak nic nie dadzą... Temat do zamknięcia bo po co dyskutować o czymś co już postanowione i się prędko nie zmieni?
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:31
Nikt nie wyrzuca kobiet ze stadionu, a przecież POGOŃ to nie tylko sektory numer 11-12. Rozumiem twoje zdenerwowanie, ale skoro mówisz że kochasz POGOŃ i chcesz na stadionie dobrego dopingu to powinnaś pogodzić się z selekcją...
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:52
Kasia zafascynowała mnie twoja historia Nie przejmuj sie BANDA ROGALA, mnie tez nie wpuscili wiele razy na sektor ci stadionowi terrorysci. Na nastepny mecz mozemy sie razem wybrac i przy scianie płaczu poogladac spektakl piłkarski
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:54
A ja mam takie pytanie chodze na Pogoń z ekipa już od dawna i to jest 8 facetow i 2 dziweczyny ktore spiewaja caly mecz nawet jak potem mowic nie moga to czy ich takze nie wpuscicie??
A tak do tekstu sprzed paru stron to chyba w duzym stopniu Pogon to 12 dla wielu bo tam doping ktos ogarnia a na innych sektorach ciezko jest pociagnac doping (wiem bo nie raz probowalismy) i dlatego jesli ktos chce spiewac i dopingowac dlatego idzie na 12. A tam zonk bo go nie wpuszcza bo "ma nieodpowiedni wyglad"
Kasiu i Kasium podobne. Czy wy kochacie Pogon czy 12 sektor? Bo cos tu nie gra, przynajmniej z tych wybacz lemntow. Zaczynasz sie czepiac wszystkiego a to oznacza ze argumentow brakuje, zbierzcie sie i dopingujcie na 10, pokazcie ze selekcyjni byli w bladzie.
Selekcja potrzebna, doping wraca do normy, na nastepny mecz przyjdzie wiecej osob i bedzie jeszcze lepiej. Acha, ja pamietam lata 80, tak zeby nie bylo takiej pomylki jak z R.
"Pogon z kobietami, albo zadna" zgadza sie, ale nie na 12
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
NIE ZAMYKAĆ TEGO TEMATU!
Kasia do boju!
"Banda rogala" będzie czekała na Ciebie na następnej selekcji
WLASNIE ! nie zamykac bo tu widze mamy ciekawy watek ....
widzisz Kasienko , chodzisz od tylu lat na Pogon a jakos kombinowac nie potrafisz, skoro na 12 znalazlo sie okolo 15 ( wedlug Ciebie ) innych szmul to dlaczego nie ma wsrod nich Ciebie ?!?
majac taki bagaz doswiadczen z meczow u siebie jaki zapewne posiadasz po tylu latach zycia na kibicowskim szlaku, nie jestem w stanie zrozumiec jak to sie stalo ze nie zostalas wpuszczona ?!
opowiedz nam swoja historie , kto i dlaczego Cie nie wpuscil ?!?
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 14:45
Kasiu czy Ty nie masz innych problemow w zyciu codziennym niz to, ze nie wpuszczono Cie na sektory 11-12? Naprawde, chcialbym miec tak powazne problemy jak Ty, kurde chyba bym sie pochlastal. Moje zycie straciloby sens Tak jak ktos napisal skoro inne panie weszly na sektor, a Ty stary kibol nie to cos tu jest nie tak. Najlepsze rozwiazanie sytuacji: www.bravo.pl
* jesli posiadam bilet/karnet, a jestem kobietą to nie moge wejsc na 12?
* co na to klub?
* kto selekcjonował ludzi, którzy zajmują sie selekcją?
* czy na wyjazdy tez jest selekcja?
* gdzie można oddac karnet i odzsyskac kase ?
ODPowiedzi na powyzsze pytania mile widziane
Ad 1 - Mozesz
Ad 2 - Masz na mysli zarzad ?!? - NIC
Ad 3 - Sami sie wyselekcjonowali
Ad 4 - Rzadko, ale zadaza sie ze "ktos" nie moze pojechac
Ad 5 - Nigdzie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793842 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.