Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Protest kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 11:38
Do wpisu kolegi B. dodam, ze mecze Pogoni Nowej do doskonala promocja Pogoni w regionie. Dzieki nim napewno wzrosnie zainteresowanie mlodych ludzi w regionie Pogonia. Dla wielu mlodych pilkarzy marzeniem stanie sie granie w barwach Pogoni. Meczami Pogoni Nowej zyskamy nie tylko kibicowsko ale takze pilkarsko.
Ci co tego nie dostrzegaja albo nie probuja tego dostrzec sa poprostu slepi, albo oplacani przez Ptaka. Ile mozna byc szantazowanym przez tego czlowieka, co chwila zmienia swoje koncepcje i pomysly. A kibcow ma po prostu w d***, udowodnil to odbierajac symboliczny udzial w spolce. Dla niego wazne jest, zeby kupowali bilet i siedzieli cicho. W tym klubie nie bedzie normalnie dopoki bedzie rzadzil w nim Ptak.
Ps. Zastanawia mnie kiedy pojawi sie on w Polsce, chyba nie predko skoro afera z "fryzjerem" coraz bardziej wychodzi na jaw.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
rico
Kibic
Na forum od 7555 dni

*

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 11:39
NO i wszystko gitt... tylko że już słyszałem ploty że Marian przed samymi wyborami jak będzie najwieksze zamieszanie chce dać Antoniemu wszystko czego chce... sam wystartuje albo nie ale żyć w biedzie nie będzie... $ co miesiąc i na działkę...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
christoph
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 16:30
Marian sam to najwyżej może mu dać...do buzi i tyle. Są jeszcze radni.

Dziękuję :)
1973
Kibic
Na forum od 7823 dni

*

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 20:20

BTR napisał:  
A że chodzimy teraz też na mecze b-klasy... wkońcu fajna fazka i zawsze jakaś odmiana

...zapewniam cie ze nie dla kazdego b-klasowa Pogon Szczecin jest to jak sam nazwales fajna fazka i odmiana,troche osob traktuje to zupelnie inaczej i powazniej(mimo iz to dopiero poczatek) a poza tym nie dla kazdego ten pierwszoligowy przeszczep jest wlasnie tym z czym chcialby i moglby sie utozsamiac...
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: 1973, 29 sierpnia 2006, 21:53 [1 raz(y)]

jaka24
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 23:07
Vasyl - całkowicie popieram. W co my w końcu gramy. Szkoda się dzielić, bo POGOŃ jest tylko jedna. Ta, która jest w naszych sercach. A POGOŃ to My, historia, barwy, logo i uważam że p.Ptak powinien oddać SZCZECINOWI (tak jak zabrał) te wartości.
bicz Flaga Pogoni

POGOŃ TO MY....
tttttt
Kibic
Na forum od 7459 dni

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 23:13

jaka24 napisał:  
A POGOŃ to My, historia, barwy, logo

Chyba herb chciałeś/aś powiedzieć...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 23:18

Cytat:  
Osobiscie dla mnie Pogoń jest tylko w 1 lidze

ahaha ta napewno ;)

Better dead than red!
...MKS...
Kibic
Na forum od 7217 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 00:14
ja powiem szczerze że nie bede kibicował drużynie Pogoni Nowej gdyż ten herb i słowo ''Nowa'' to nie ma nic wspólnego z Pogonią której od małego kibicuje, ja bym był za innym sposobem protestu takim jak doprowadzeniem do tego żeby Ptak odszedł, myśle że to wystarczy, zostawił by Szczecinowi nam kibicom nasze logo, tadycje i wtedy możemy zaczynac nawet z minus dwudziestoma punktami w B klasie to takie moje skromne zdanie

Scarface
Kibic
Na forum od 7818 dni

*

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 00:22

Dobry człowiek napisał:  
ja powiem szczerze że nie bede kibicował drużynie Pogoni Nowej gdyż ten herb i słowo ''Nowa'' to nie ma nic wspólnego z Pogonią której od małego kibicuje, ja bym był za innym sposobem protestu takim jak doprowadzeniem do tego żeby Ptak odszedł, myśle że to wystarczy, zostawił by Szczecinowi nam kibicom nasze logo, tadycje i wtedy możemy zaczynac nawet z minus dwudziestoma punktami w B klasie to takie moje skromne zdanie

o ile się nie mylę ptak odchodząc musi pozostawić miastu IV-ligowe rezerwy i na podstawie tej drużyny należałoby budować przyszłość, nigdy nie byłem specjalnie za ptakiem długo nie byłem mocno anty ale na dzień dzisiejszy nie widzę innego wyjścia jak wyjebać go z miasta( najlepiej na taczce gnoju - przykłady można zaczerpnąc z literatury narodowej) i rozpocząć budowę prawdziwej Pogoni tak szybko jak to tylko możliwe.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
jaka24
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 00:25

senses napisał:  

jaka24 napisał:  
A POGOŃ to My, historia, barwy, logo

Chyba herb chciałeś/aś powiedzieć...

Chciałeś, a nie chciałaś. I masz rację chodziło mi o herb, ale logo to takie nowoczesne słówko i jako staruszek chciałem zabłysnąć.
bicz Flaga Pogoni

POGOŃ TO MY....
jaka24
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 00:34

Scarface napisał:  

Dobry człowiek napisał:  

o ile się nie mylę ptak odchodząc musi pozostawić miastu IV-ligowe rezerwy i na podstawie tej drużyny należałoby budować przyszłość, nigdy nie byłem specjalnie za ptakiem długo nie byłem mocno anty ale na dzień dzisiejszy nie widzę innego wyjścia jak wyjebać go z miasta( najlepiej na taczce gnoju - przykłady można zaczerpnąc z literatury narodowej) i rozpocząć budowę prawdziwej Pogoni tak szybko jak to tylko możliwe.

Jeśli to prawda, że ptak ma zostawić IV ligowe rezerwy to może warto spróbować. Zawsze łatwiej z IV ligi niż B klasy. Najważniejsze, żeby teraz nie dzielić się tylko jednoczyć wokół NASZEJ KOCHANEJ POGONI. Nie możemy pokazać, że mamy w d... I-ligową drużynę, gdyż tam jest nasza cała historia i tradycja.(rok powstania 1948 i inne osiągnięcia) i nie możemy o tym zapomnieć. Inaczej będziemy mieć klub bez historii, barw i herbu. (rok powstania 2006 ). Koniecznie trzeba zrobić wszystko żeby zostały w Szczecinie nasze ważne wartości. I wtedy można startować nawet od B klasy.

Ostatnio edytowany przez: jaka24, 30 sierpnia 2006, 00:44 [2 raz(y)]

POGOŃ TO MY....
kijevo
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 10:17
Powiedz Ty mi, ty naprawde nie wiesz czy udajesz ze nie wiesz?! Data powstania SSA to 2003 rok.
Pszczolek;mowilem o SSA MKS Pogoń.

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 30 sierpnia 2006, 11:14 [1 raz(y)]

chrisxx
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 10:47

KijevO napisał:  
Powiedz Ty mi, ty naprawde nie wiesz czy udajesz ze nie wiesz?! Data powstania SSA to 2003 rok.

Daty powstania:
SSA Legia 12 lutego 1997
Zagłebie 1998
Wisła K. 1996
Górnik Z. 1996
...
więc raczej daty to cienki argument ;)

Cinek
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 11:01

chrisxx napisał:  

KijevO napisał:  

Daty powstania:
SSA Legia 12 lutego 1997
Zagłebie 1998
Wisła K. 1996
Górnik Z. 1996
...
więc raczej daty to cienki argument ;)

no i jeszcze Lech Poznan 2006, cos by sie jeszcze pewnie znalazlo...fakt, daty powstania ssa to smieszny argument, ale kurwa niech nikt nie mowi, ze jedyna i prawdziwa Pogon to ta I-ligowa, wiadomo, ze kochamy ją i traktujemy jak swoją... Pogoni z 1948 nie ma juz na boiskach w Polsce, jest na trubunach...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 11:08

KijevO napisał:  

Pogoni Nowej to 2002.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
BTR
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 12:34
Większość nawet nie zdaje sobie sprawy o co toczy się gra. Ze strony klubu. Czekają na wybory, mieszkańcy Szczecina od lat czekają na załatwienie ''sprawy'' Pogoni. Antek czeka na tereny. Pogoń to niezła karta przetargowa dla wyborców. Jeśli okaże się teraz że Pogoń pierwszoligowa to nie jedyna opcja a duża część kibiców woli budowanie klubu bez ptaka (nawet od 4 ligi) to ptak terenów nie dostanie. Bo miasto nie jest mu przychylne i wszystko moim zdaniem będzie zależeć od opinii publicznej. Dlatego rzgów tak walczy z inicjatywą kibiców, dlatego piłkarze ''błagają'' o doping. Będą o nas zabiegać tylko po to by potem po wyborach, po otrzymaniu terenów znowu nas olać. Mi stykło jak ptak UKRADŁ symboliczny 1%. I niech nikt nie pisze mi że wszystko zrobione było zgodnie z prawem bo ja o tym wiem. Ale było dane słowo. I ptak z mordy dupę zrobił. Jest jeszcze kilka podobnych przykładów, szkoda pisać. W każdym razie gra toczy się o nie mały hajs. A czemu ptak chce w Szczecinie ośrodek zbudować? Bo wtedy już tu na dobre zakotwiczy i będzie miał kolejny argument w walce o tereny i spory hajs. Nie wiem jak inni ale ja wolę budować Pogoń bez zezowatego oszołoma bo jak tu na dobre zostanie to dopiero będzie na nas kładł laskę ten pseudo autorytarny ''władca'', czytaj prezes. Zobaczcie jacy nagle się ważni zrobiliśmy, idę o zakład że przy sprzyjającej atmosferze ptaszek nawet by na oprawy teraz dawał, do Pazdziernika/Listopada... Takie moje osobiste przemyślenia.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
dary
Kibic
Na forum od 8612 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 13:32

Pszczółek napisał:  

KijevO napisał:  

Pogoni Nowej to 2002.

Oficjalnie w 2003 r.

"Stowarzyszenie Klub Sympatyków Pogoni Szczecin oraz Pogoń Walcząca mają zaszczyt poinformować, że na posiedzeniu zarządu w dn. 5.05.2003 podjęto uchwałę (nr 13) na mocy, której powstał Klub Sportowy "Pogoń Szczecin Nowa".

POGOŃ TO MY !
tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 13:52

BTR napisał:  
Większość nawet nie zdaje sobie sprawy o co toczy się gra. Ze strony klubu. Czekają na wybory, mieszkańcy Szczecina od lat czekają na załatwienie ''sprawy'' Pogoni. Antek czeka na tereny. Pogoń to niezła karta przetargowa dla wyborców. Jeśli okaże się teraz że Pogoń pierwszoligowa to nie jedyna opcja a duża część kibiców woli budowanie klubu bez ptaka (nawet od 4 ligi) to ptak terenów nie dostanie. Bo miasto nie jest mu przychylne i wszystko moim zdaniem będzie zależeć od opinii publicznej. Dlatego rzgów tak walczy z inicjatywą kibiców, dlatego piłkarze ''błagają'' o doping. Będą o nas zabiegać tylko po to by potem po wyborach, po otrzymaniu terenów znowu nas olać. Mi stykło jak ptak UKRADŁ symboliczny 1%. I niech nikt nie pisze mi że wszystko zrobione było zgodnie z prawem bo ja o tym wiem. Ale było dane słowo. I ptak z mordy dupę zrobił. Jest jeszcze kilka podobnych przykładów, szkoda pisać. W każdym razie gra toczy się o nie mały hajs. A czemu ptak chce w Szczecinie ośrodek zbudować? Bo wtedy już tu na dobre zakotwiczy i będzie miał kolejny argument w walce o tereny i spory hajs. Nie wiem jak inni ale ja wolę budować Pogoń bez zezowatego oszołoma bo jak tu na dobre zostanie to dopiero będzie na nas kładł laskę ten pseudo autorytarny ''władca'', czytaj prezes. Zobaczcie jacy nagle się ważni zrobiliśmy, idę o zakład że przy sprzyjającej atmosferze ptaszek nawet by na oprawy teraz dawał, do Pazdziernika/Listopada... Takie moje osobiste przemyślenia.

he he 100% poparcia, tylko czekac jak i kolejni kandydaci na jesień wyjadą nam z tekstami budowy nowego stadionu, hali, boisk itd.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
NLx
Kibic
Na forum od 8884 dni

**

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 13:56

tarpan napisał:  

he he 100% poparcia, tylko czekac jak i kolejni kandydaci na jesień wyjadą nam z tekstami budowy nowego stadionu, hali, boisk itd.

juz to sie chyba zaczelo, stowarzyszenie Dumny Szczecin, ktore chce m.in. budowac stadion, hale i Bog wie co jeszcze. Dziala tam niejaki Krzystek, ktory ponoc ma zamiar startowac na prezydenta Szczecina.

za plecami psów myśliwskich cała masa
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7995 dni

Odp: Protest kibiców - 30/08/2006 14:28
Krzystek to radca prawny, wcześniej był już związany ze szczecinskim magistratem..ogolnie powiem tylko ze raczej na czlowieka ktory bedzie stawał murem za stadionem hala i bóg wie co jeszcze to raczej nie wygląda i takim czlowiekiem nie jest...tzn bedzie, medialnie - do wyborów, zresztą - od lat jest to samo - terenów nie dostał Bekdas, nie dostał Kondon, tym bardziej nie dostanie Ptaszysko. W Szczecinie jest potrzebny normalny inwestor... jeżeli Ptak dostanie tereny, to co tam bedzie - Handel. A moim zdaniem w Szczecinei już dość hipermarketów - a napewno nie kosztem Pogoni. Tutaj nigdy nie będzie normalnie...

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770549 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005