Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Góral
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7209 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 23:12
A ile tym razem koszulek trafiło do sprzedarzy? Bo nie wiem czy jest sens wogóle jechać :D:D

Szczecin-Warszawa wspó(L)na sprawa :)
PZ92
Kibic
Na forum od 7562 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 17/08/2006 09:00
ja kupywałem wczoraj ok. 17 to jeszcze troche było tylko ze sam rozmiar L. Dzisiaj jade w koszulce w Polske

WM
Kibic
Na forum od 7179 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 17/08/2006 16:31

Cytat:  
Przy okazji tekstu o akcji sprzedaży koszulek "Pogoń szczecińska albo żadna" w komentarzach na stronie www.pogon.v.pl pojawiło się wiele wrogich, a nawet obraźliwych wpisów pod adresem organizatorów akcji. Oto jeden z wpisów niejakiego "Jaco" z 7 sierpnia: "kupię tą koszulkę bankowo, bo ostatnio skończyły mi się szmaty do podłogi". Internet jak wiadomo nie zapewnia pełnej anonimowości. Ustaliliśmy adres sieci z której został wysłany ten post: Centrum Targowe Ptak S.A. Grabica 3, 97-306 Gutów Mały.

Poprostu szok!

Amat victoria curam
kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 17/08/2006 17:51
Czy jest,lub będzie możliwość kupna koszulki poprzez allegro ??

BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 17/08/2006 18:04

WM napisał:  

Cytat:  
Przy okazji tekstu o akcji sprzedaży koszulek "Pogoń szczecińska albo żadna" w komentarzach na stronie www.pogon.v.pl pojawiło się wiele wrogich, a nawet obraźliwych wpisów pod adresem organizatorów akcji. Oto jeden z wpisów niejakiego "Jaco" z 7 sierpnia: "kupię tą koszulkę bankowo, bo ostatnio skończyły mi się szmaty do podłogi". Internet jak wiadomo nie zapewnia pełnej anonimowości. Ustaliliśmy adres sieci z której został wysłany ten post: Centrum Targowe Ptak S.A. Grabica 3, 97-306 Gutów Mały.

Poprostu szok!

to samo chcialem napisac.... to co robia ci ludzie juz nawet nie jest smieszne... to jest zalosne. Jak jakcys ludzie ktorzy no jednak pracuja w Pogonii moga napisac cos takiego o koszulce na ktorej jest przecierz HERB KLUBU!!

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 17/08/2006 18:08
Polecam ten tekst na v.pl... smutna prawda...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
FCS 1948
Kibic
Na forum od 7179 dni

*

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 17/08/2006 19:49
i co wiadomo cos juz o ktorej bede te koszulkii na turzynie jutro??

Tylko Pogoń !
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7234 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 17/08/2006 20:55
Byłam dzisian an turzynie i zostało kilkanaście szutk ejszcze ale same małe rozmiary... (byłam około 15-16) Pozdro:)

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
LEGIONISTA1916
Kibic
Na forum od 7095 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 17/08/2006 23:23
Siemanko chłopaki , mam do Was prośbe moglibyście wystawić tą koszulke Pogonii na allegro albo jakoś mi przesłać? Jestem jak widać z Warszawy a tą koszulke zajebiście bym chciał mieć, w razie co zostawiam kontakt : GG 2891058

POZDRÓWKA
LEGIA POGOŃ DWA BRATANKI

kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 09:59

LEGIONISTA1916 napisał:  
Siemanko chłopaki , mam do Was prośbe moglibyście wystawić tą koszulke Pogonii na allegro albo jakoś mi przesłać? Jestem jak widać z Warszawy a tą koszulke zajebiście bym chciał mieć, w razie co zostawiam kontakt : GG 2891058

POZDRÓWKA
LEGIA POGOŃ DWA BRATANKI

Dolączam się do prośby !

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 11:35
Na Turzynie dzis do 14 powinna byc dostawa, sa jeszcze kosuzlki ale tylko M-ki

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 14:20
Byłem i zakupiłem :D:D:D Widziałem że szybko idą koszuleczki.

Babilon Team
FCS 1948
Kibic
Na forum od 7179 dni

*

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 14:52
tez bylem to kolejka juz spora byla:)

Tylko Pogoń !
AM
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 16:34
przed chwila wrocilem... koszulek jeszcze w kartonie spoooooro :) wiec jak ktos jeszcze chce to niech leci :)

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
Rafii
Kibic
Na forum od 7397 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 17:15
No fakt koszulek sporo , tylko ze od rozmiaru XL w dół - wie ktos moze czy jutro podczas wyjazdu bedzie mozna kupic koszulki o wiekszych rozmiarach ??

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 19:02
A ja właśnie mam problem, że mam koszulkę XL a potrzebował bym mniejszej, no ale jakoś sobie poradzę ;D

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 19:21

Plum napisał:  
A ja właśnie mam problem, że mam koszulkę XL a potrzebował bym mniejszej, no ale jakoś sobie poradzę ;D

A ja mam koszulke L (w nienaruszonym stanie) i chetnie zamienilbym sie na XL w takim samym stanie

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 18/08/2006 19:51
Bardziej ucieszyła by mnie eska, ale nie ma o czym gadać bo XL już jest w stanie naruszonym, czy mówiąc normalnie była już używana.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 19/08/2006 13:08

LEGIONISTA1916 napisał:  

POZDRÓWKA
LEGIA POGOŃ DWA BRATANKI

cierpliwości, na poczatku tygodnia koszulki pojawią się na allegro.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7168 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 19/08/2006 19:40
xxxl mam na wymiane:]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784087 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005