Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 02/08/2006 11:16
Masz racje."Osoby wyzsze" skrupulanie przeglądaja forum i zanim podejma jakakolwiek decyzje skonsultują ją na wielkim zebraniu pod mak kwakiem ze wszystkimi uzytkownikami Pogońonline.pl
opuścić młyn i zostawić transparent typu "Antek sprowadź sobie brazylijskich kibiców"
Pomysł dobry...ale pamiętajcie ze dużo osób nie opuśći "młyna"!!
Niektórzy zapłacili pieniądze za bilety, żeby oglądac mecz a nie wychodzić z niego zaraz po rozpoczęciu (chyba o to Tobie chodziło?!)
Lepiej ten transparent przed meczem zawieśić i wogólenie wchodzić na "młyn"
Zostawmy to osobą odpowiedzialnym za to
Jesli kupili bilet i wyjda z sektora 11-12 na poczatku meczu to przeciez ogladna mecz idac na inny sektor wiec nie widze problemu z zostawieniem pustego sektora11-12.
Czytaliście wywiad z Ćwikłą z Wyborczej? Coś strasznie pewny siebie zrobił się ten.....jakby to delikatnie ująć.....palant.
Albo jest glupi albo kupia mecz od Gornika albo od siedziego, bo wiedza ze grunt im sie pali pod nogami...Wydaje mu sie, ze wyniki sa tutaj najwiekszym problem i zrodlem konfliktu. Jak tak mysli to rzeczywiscie...
Albo jest glupi albo kupia mecz od Gornika albo od siedziego, bo wiedza ze grunt im sie pali pod nogami...Wydaje mu sie, ze wyniki sa tutaj najwiekszym problem i zrodlem konfliktu. Jak tak mysli to rzeczywiscie...
To samo już chciałem napisać 100% mojego zdania na ten temat...
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 03/08/2006 11:44
Wywiad w GW z Ćwikłą potwierdza, że jest to człowiek nie na tym miejscu co trzeba, który nic nie rozumie, i nie chce spojrzeć prawdzie w oczy. Kto podjął decyzję, że ten człowiek pełni taką a nie inną finkcję ? Wiadomo. Tak idiotycznie zarządzanego podmiotu - Klubu w zakresie public relations i nie tylko nie widziałem w życiu ale nie ma się co dziwić z oczywistych względów. Pan Prezes zapomniał, że fachowcy w temacie piłkarskim okrzyknęli Pogoń np. cyt. "piłkarskim trupem" i z kapelusza Pan Ćwikła i Ptak nic nie wyczarują. Julcimar w wywiadzie sam wskazał mankamenty świadczące o kompoletnym braku przygotowania do sezon nie z winy trenera Kurasa oczywiście ale z winy tych, którzy efektywnie powinni zająć się właściwym zarządzaniem łącznie z kadrami sportowymi.
Wszystko wiem, tylko wkurwia fakt, że dzieje się to w moim ku..a mieście także zarządzanym przez nie lepszych. Kur..a ! Na to wszystko tylko prozak ...
Pozdrawiam cierpliwych.
Ostatnio edytowany przez: ARO, 3 sierpnia 2006, 11:50 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.