Co nie, tez mi sie to wydalo podejrzane ...
Jako ze wakacje to pewnie sie pojawi sporo vlepek z dalekich regionow U mnie na wsi pewnie znowu jakies dzieci na kolonie przyjada i sie pojawi sporo papieru na slupach ciekawi mnie tylko czy ktos walnie na tablicy od kosza wyzej odemnie
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: III edycja vlepek! - 16/07/2006 20:15
ja obecnie w Mrzeżynie vlepiając w różnych miejscach napotkałem vlepki:Górnika Łęczna,Pogoni Szczecin(oczywiscie), Lecha Poznań i Arki Gdynia. Na ich niekorzyść zostaly one zerwane pozdro
Odp: III edycja vlepek! - 19/07/2006 18:28
No to nie jestem sam.3Arkusze rozlepione w pobierowie i przyznam ze vlepki szybko znikały ,od zaj....nia vlep śląska troche widzewa ,ruchu, podbeskidzia,zagłębia lubin a nawet jedna scracovi...
a tak aporopo widziałeś moze vasyl Miriam??hahahaha
Ostatnio edytowany przez: Bratan, 19 lipca 2006, 18:36 [1 raz(y)]
Odp: III edycja vlepek! - 19/07/2006 19:54
3 arkusze vlepione w Mrzeżynie. W CH*J vlep Górnika z ... Łęcznej.Wiekszosc zerwana.Zrwyalem takze vlepy ŁKSu Łódź, ROW Rybnik i Odry Dynamo jeszcze jakies tam byly ale nie dowidzialem.Pogoni po za tymi co ja rozkleiłem to kilka.
Odp: III edycja vlepek! - 19/07/2006 23:53
Do mnie vlepki doszly( thx Plum) to zaczynam rozklejac po drodze do pracy 2 przystanki autobusowe i jak wracalem tez przystanke obklejony:-)
Odp: III edycja vlepek! - 20/07/2006 09:52
W Łukecinie nad morzem zerwane zostalo 10 vlep lecha i 2 Zaglebia Lubin 4 arkusze Pogoni powieszone a bedzie ich wiecej bo dzisiaj dokupilem 5
Odp: III edycja vlepek! - 20/07/2006 22:37
Ja rok temu znalazlem vlepe cracovi w mojej kladce moze zdaje wam sie nic dziwnego gdyb to nie było na Pogodnie w bloku 2 pietrowym gdzie wszyscy siebie znaja itp.
Wlepki zostawione na trasie np Recz , Mirosławiec itd
Odp: III edycja vlepek! - 24/07/2006 17:05
Międzyzdroje - usunięte vlepy:KKS Kalisz,Lech,Górnik Łęczna,Piast Gliwice,Igloopol,ROW Rybnik,Widzew,Gwardia Koszalin,Polonia Bytom,"anty Legia" i jeszcze jedna zagadkowa "hej hej czarny las" ktoś wie czyja to vlepa ??
W zamian zostawilem 4 arkusze Pogoni
Odp: III edycja vlepek! - 24/07/2006 18:33
dwa arkusze - bandy i krzesełka na San Siro. siedziba fan-clubu Interu Mediolan niedaleko Werony - oblepiona tablica pamiątkowa i informacyjna przed Siedzibą (niestety było zamknięte). Centrum Bytomia i Katowic.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775325 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.