Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eJay
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:03
Mecz słaby, gra naszych pilkarzykow nijaka. Za duzo bezpłodnych podan gorą (sam Elton niewiele zdzialal). Tragiczna forma Cruza (gosc nie wie po co gra po lewej stronie, w calym spotkaniu mial moze 2 dobre zagrania). Brawa dla Kazka i Amarala za walke do konca (choc Kazek w 2 polowie lekko "siadl"), piekny gol na koniec i ogromna radosc.

Jezeli Panik nie zmieni taktyki u siebie, to bedziemy mieli takie mecze co tydzien...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
dewu
Kibic
Na forum od 7400 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:04

Thorgal napisał:  
Z nowych graczy super Amaral, niezle Elton, Lilo i ZeRoberto, przecietnie Valdir i Daniel.
Cieszy 2 wygrana z rzędu, mamy szanse na 5 miejsce w tabeli na koniec!

Nie zgadzam sie z Ze Roberto miał kilka nie pewnych interwencji np w meczu z Koroną popełnił kilka błedów poważnych

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:08
fartem wygraliśmy ale nieważne jak wygraliśmy ważne że wygraliśmy brawo Kazimierczak widać że powraca do formy mam nadzieje że z meczu na mecz będzie coraz lepiej .dobrze zagrał także Amaral on w ostatnich minutach meczu strzelił na 2-1 dla Pogoni a Ptak już zapowiadał że sie z nim pożegna tak mówił

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:08
Mecz stał na dość przeciętnym poziomie, ale najważniejsze są punkty, kolejne trzy punkty, które trafiają na nasze konto. Spotkanie rozpoczęło się fantastycznie, już tak szybko zdobytej bramki na naszym stadionie nie widziałem :) Niestety kilka minut później tracimy gola, którego stracić nie powinniśmy. W takiej sytuacji futbolówkę wybić winni obrońcy, a jak nie to na 5 metrze powinien znaleźć się bramkarz. Nie dane nam jednak było zobaczyć ani wychodzacego Peskovicia z bramki, ani interwencji defensorów. W drugiej połowie wiało nudą, choć kilka akcji ciekawych. Podobał mi się znowu Elton, który wkładał serce do gry. Lilo i Grzelak wnieśli dużo ożywienia i to na +.
Bramka Amarala-cudeńko, uderzenie z pierwszej piłki z (chyba) ponad 30 metrów, coś czuje, że Antek tak prędko pozbyć się go nie będzie chciał. Ponadto wiele czystych odbiorów w środku.

Oceny:

Pesković 6-słabszy występ, czasami niepewne wybicia, ale błędy się zdarzają każdemu.

Valdir 4-bardzo dużo niecelnych podań i strat, szczególnie w 1-szej połowie.

Ze Roberto 5-poprawinie nic poza tym.

Julcimar 8-kolejne spotkanie na wysokim poziomie, bez wątpienia lider zespołu.

Matlak 6-często angażował się w ofensywę stwarzając okazję do dośrodkowań, większość z nich niestety niecelna.

Tavares 5-długo sobie nie pograł, ale nic większego nie pokazał.

Amaral 8-sporo wygranych piłek, przede wszystkim bramka na wagę 3 punktów.

Kaźmierczak 7-naprawdę dobrze.

Daniel 4-czasem coś tam poczarował nogami, szkoda tylko, że 95% jego zwodów nieudana.

Elton 7-biegał i zmuszał rywali do błędów.

Edi 7-na swoim dobrym poziomie, często cofał się i próbował wypracowywać sobie okazję.

Lilo 7-wspomniałęm o nim wcześniej.

Grzelak 6-powinien grać w pierwszym skłądzie.

Wagner 5-nic szczególnego stąd 5.

_BoReK_
Kibic
Na forum od 7235 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:09
Żenada, żadnego pomysłu na gre i ta ultraofensywna taktyka Panika bardzo słaby mecz w wykonaniu Naszej Pogonki należy cieszyć się tylko z wyniku, w końcu nie gra lecz wynik idzie w świat :)

Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:09
Jak dla mnie ważne są 3 pkt i fakt że chłopaki walczyli do końca :)

Zachód !
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:12

eJay napisał:  
i ogromna radosc.

Jezeli Panik nie zmieni taktyki u siebie, to bedziemy mieli takie mecze co tydzien...

ogromna radosc ? powiedzialbym zadowolenie ..
Ogromna radosc mialbym gdyby byli to Polacy ..
jak to juz ktos i Dejvi powiedzieli :
"Wierze w Pogon, a nie..."
A tak pozatym... dobry pomysl z tym rozlozeniem ''Dziekujemy za Pogon'' z Florianem Krygierem poniewaz...
wiekszosc osob bylo u gory i Sandal widzial tych co nie spiewaja... wiec na kazydm meczu moglby byc zakaz schodzenia na dol :) doping na poziomie bardzo dobrym

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:12
Ale teraz musi gul skakac tym co wyszli juz w 85 minucie :D

Tylko Pogoń!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:16

Cytat:  

nie pierdol, jak bramka w 93 min padla to stales zadowolony ? dla takich chwil przychodzi sie na stadion, przynajmniej dla mnie niezaleznie czy strzela Brazyliczyk czy Polak to jest radosc

eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:17

KloceK napisał:  

eJay napisał:  
i ogromna radosc.

Ogromna radosc mialbym gdyby byli to Polacy ..
jak to juz ktos i Dejvi powiedzieli :
"Wierze w Pogon, a nie..."

Opisuje tylko to co widzialem, a widzialem ludzi skakajacych do gory i uniesienie dlosni w gescie triumfu przez polowe sektora.

Pomysl z flaga z wizerunkiem pana Floriana na dole sektora rzeczywiscie bardzo dobry:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
samhain
Kibic
Na forum od 7425 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:19
Ogólnie mecz zaliczam do udanych - poza środkowym kwadransem pierwszej połowy było dużo emocji... Bramka Kazia - expres normalnie! Trochę długo było kombinowane w polu karnym ale uderzył ładnie i zdobył bramę! Potem nastał czas gry, gdy zacząłem mysleć, że Pogoń zmiażdży Górnika! A tu nagle bramka dla ekipy z Łęcznej... Nie wiem, kto spieprzył tam sprawę, bo początkowo siedziałem na 13stce i gówno było widać ale po tym golu nastąpiła stagnacja. Potem Górnik strzelał jeszcze raz ładnie i także nie widziałem dokładnie ale chyba była poprzeczka.
Było kilka naprawdę świetnych akcji Pogoni ale ich wykończenie było typu B-class...może poza słupkiem, po strzale któregos z naszych... Może byłoby lepiej, gdyby nie "przekombinowania" w bramkostrzelnych sytuacjach Kazia (wg mnie jego postępy widać wyraźnie i zaczyna naprawdę grać, piszę to przyznając się, że niezbyt byłem do niego przekonany wcześniej) oraz Eltona (ten to mnie powalił z nóg swoją niezaradnością... jedne może wyjątek, piękny strzał ale po akcji, którą sam spieprzył i naprawdę przypadkowo dostał piłke pod nogi...jednak wolę juz go nie oglądać...Valdira też nie). Amaral w środku czasami naprawdę zajebiście czarował i ta bramka...(widziałem ją z krytej już)... zajebista sprawa [to było coś w stylu: Amaral -> Sprite, Bledzewski->pragnienie] . I mam nadzieję, że Ci wszyscy "wierni" kibole, co spieprzali już w 85 minucie ze stadionu, stojąc na przystanku, parkingu czy cholera wie gdzie słyszeli wrzask tych, co zobaczyli bramkę Amarala!
Podsumowując: mecz mi się podobał, zajebista postawa kibiców ku czci pamięci Mistrza! Jeśli to widział (a myslę, że widział) to napewno jest zajebiście dumny!
Pozdrowienia dla liniowego, który czasem nie do końca widział sytuacje na boisku (była ręka w końcówce w karnym Górnika czy nie?) oraz Pacudy, gubiącego kartki i wydającego "sprawiedliwe" decyzje w obie strony (bo Łęczniaków tez nie raz pokarał) i uzdrowiciela z ekipy Górnika (po faulach umierali a gdy pan doktor był w pobliżu nastąpywało zmartwychwstanie w trybie expres).
Przed ekipą Pogoni chyba jeszcze dużo pracy, bo to co widać nie jest jeszcze "dobrą piłką". W końcówce akcja ofensywna polegała na wyjściu skrzydłem Wagnera i może czasem ktoś raczył wejść w środek. Braki kondycyjne...? Jednak nikt nie może powiedzieć, że brakuje postepów! Idą do przodu i niech tak zostanie.

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:21

eF^ napisał:  

Cytat:  

nie pierdol, jak bramka w 93 min padla to stales zadowolony ? dla takich chwil przychodzi sie na stadion, przynajmniej dla mnie niezaleznie czy strzela Brazyliczyk czy Polak to jest radosc

Uscisnelem sie z kumplem i powiedzialem ... ''w 1 i w osttaniej..i dobrze''
i usmiechalem sie .. nei skakalem ani nic takiego poprostu wyraz twarzy zmienil sie na banana
i ja nie przychodze dla takich chwil na stadion.. przychodze zeby dopingowac POGON

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:23

Cytat:  
to było coś w stylu: Amaral -> Sprite, Bledzewski->pragnienie

Hahaha, zajebiscie to ujales

Jeszcze mi sie przypomnialo
Wagner - rowniez tragicznie gral, po wejsciu na boisko nie pokazal doslownie nic i gral tak nieporadnie ze az rece mi opadaly - jak najszybciej powinni go wyslac spowrotem do Brazylii

Cytat:  
i ja nie przychodze dla takich chwil na stadion.. przychodze zeby dopingowac POGON

spoko eot.

chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:24
A ja z innej srony
Górnicy naprawde nieźle grają na wyjeździe 3wygrane 5remisów 4poraszki 12-11 bramki ( i to na plusie !)

Legia z nimi zremisowała i przegrała u siebie nie szczelając w dwóch meczach bramki!
Wisła remis i wygrana 1:0

A my dwie wygrane!
Oni jak "Chelsea" difens difens i kontra, ciężko sie z nimi gra jak u nich 11 broni co bylo widac przy rogach wszyscy w polu karnym !
Za tydzień dobry mecz będzie Dyscobolia nie bedzie sie raczej bronic, wiec nasi beda miec wiecej miejsca ciekawiej bedzie.

W Środe GKS licze na jakieś pkt :)
MKS!

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:28

KloceK napisał:  

eF^ napisał:  

Cytat:  

Uscisnelem sie z kumplem i powiedzialem ... ''w 1 i w osttaniej..i dobrze''
i usmiechalem sie .. nei skakalem ani nic takiego poprostu wyraz twarzy zmienil sie na banana

Zdecyduj się. Skoro przychodzisz zeby dopingowac Pogoń to powinno Ci sprawiać radośc to że ta Twoja/Nasza Pogoń zdobywa bramke a w konsekwencji wygrywa. Nie twórz jakiś swoich filozofii. Ja też nie przychodze dla grajków tylko dla Pogoni. A jestem dziś szczęśliwy że wygraliśmy.

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:29
Dokladnie, i my tez przychodzimy podobnie jak Ty dopingowac Pogon - dobrze wiemy ze graja tam prawie sami Brazyijczycy i sie z nimi jakos nie wypada sie utozszamiac, ale nie przesadzajmy niedlugo nawet nie bedziemy klaskac po strzelonej bramce ? dobra ale skonczmy bo znow jakies niepotrzebne "klotnie" sie robia - cieszmy sie z wyniku, albo nie - jak kto woli

krls
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:30
Mecz slaby. Spoznilem sie 20 minut w tym czasie padly dwie bramki potem nudnoo bardzo i 92 minuta gol:) cieszy zwyciestwo. Doping. Brawo 12 jak zwykle super reszta stadiony beznadziejnie. na 14 spiewalo tylko kilka osob.

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:32
Mecz ponizej przecietnej. Cieszą trzy punkty nic wiecej. Doping ok. Chociaz chwilami bylo lekko mowiac tragicznie. Tak sie w 1 polowie trzech panów z lewej strony sektora 12 garneło do śpiewania, a po przerwie juz ucichli. Czy chcieli zosta zauwazeni? Nie wiem, nie mi to oceniac. I jeszcze jedno. Co do walczyka. Ktoś z dołu sektora krzyczał zeby nie tanczyc. Zatanczyłem i nie wiem czy dobrze zrobilem. To na tyle. Dziekuje za uwage :)

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:33

Cytat:  
reszta stadiony beznadziejnie

i znow troche przesadyzmu, czasami caly stadion sie wlaczal i wychodzilo naprawde bardzo fajnie. Nawet nie trzeba bylo prosic o fale, tylko z wlasnej inicjatywy z 1-2 sektoru szla, 2 czy 3 razy nawet pod dachem zainicjowali jakas piosenke ktora spiewal caly stadion

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 08/04/2006 21:34

eF^ napisał:  
Dokladnie, i my tez przychodzimy podobnie jak Ty dopingowac Pogon - dobrze wiemy ze graja tam prawie sami Brazyijczycy i sie z nimi jakos nie wypada sie utozszamiac, ale nie przesadzajmy niedlugo nawet nie bedziemy klaskac po strzelonej bramce ? dobra ale skonczmy bo znow jakies niepotrzebne "klotnie" sie robia - cieszmy sie z wyniku, albo nie - jak kto woli

jak juz mowilem.. cieszyc sie ciesze.. ale nie tak samo jak strzelaliby dla nas bramki Polacy a zwlasza wychowankowie, nawet w 2lidze (baa to juz bylby kosmos!)
I uwierzcie mi ze nie tylko ja nie przezywam eufori po strezlonejk bramce no ale...
niema co rozmywac tematu cieszmy sie ze zwyciestwa :).. Bez odbioru

Amaral naprawde piekna brame sypnal /...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802767 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005