Odp: Pogoń - Amica - 09/03/2006 21:45
Ludzie nie badzcie rasistami.. ja jestem pozytywnie nastawiony na nowy skład... prezentuje się całkiem nieźle Trening całkiem fajny tylko ze zimnooo pozdro dla obecnych
Odp: Pogoń - Amica - 09/03/2006 22:07
Jestem kompletnie niezadowolony z tych zdjec, dlatego nie bede przesylal nawet do redakcji tylko wam tutaj na forum pokaze...
Niestety za duzy zoom, troche za ciemno...zbyt się rozmazały...
Za zimno bylo
Wybaczcie, że zdjęcia są w tak słabej jakości.
EDIT: bueheheh - tak mi się przypomniało - fajny był motyw jak Amaral bodajże (albo Cleisson) wydarł się na Kaźmierczaka - tylko nie wiem czy to w żartach było czy na poważnie - ale śmiesznie to wyglądało
Ostatnio edytowany przez: Arathorn, 9 marca 2006, 23:14 [2 raz(y)]
Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 02:21
Co niektorym Brazylijczykom wcale nie bylo zimno.
Po skonczonym treningu jak wszyscy szli do szatni 2 czarnoskorych wdrapalo sie (z trudnosciami) na gorke kolo boiska treningowego i zjechali z niej ... na wlasnej dupie
Taka smieszna ciekawostka.
Zdziwilem sie, ze trening obserwowalo sporo starszych osob. Ze tez im sie w takie zimno chcialo...
A juz zupelnie zszokowal mnie okolo 70-letni dziadek, ktory z pamieci podawal wzrost poszczegolnych pilkarzy i swobodnie rozroznial nowych brazylijczykow.
Zdziwilem sie, ze trening obserwowalo sporo starszych osob. Ze tez im sie w takie zimno chcialo...
A juz zupelnie zszokowal mnie okolo 70-letni dziadek, ktory z pamieci podawal wzrost poszczegolnych pilkarzy i swobodnie rozroznial nowych brazylijczykow.
To Ty chyba o Panu Florianie Krygierze nie slyszaleś jeszcze...
Zaskocze Cie - mam nawet ksiazke Jego autorstwa.
Po dluzszym namysle sadze, ze to rzeczywiscie mogl byc On...
Zaskocze Cie - mam nawet ksiazke Jego autorstwa.
Po dluzszym namysle sadze, ze to rzeczywiscie mogl byc On...
Tyle, ze On 70lat mial juz jakis czas temu. Dobranoc
Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 13:17
Wlasnie wracam ze stadionu, pilkarze o 12:30 sie zebrali i robili foto (pewnie na plakat), troche ludzi sie kreci wokolo i odgarniaja snieg, maluja linie, ustawiaja reklamy, zmarzlem jak ja pierdziele ;]
Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 13:34
Wczorajszy trening był nawet dobry...najbardziej wiało optymizmem od Amarala i Cleissona ( jakoś inni mi w oko nie wpadli) Kaźmierczak zdołowany nawet do zdjeć nie chciał podchodzić ale cóż nie dziwie się mu. Dzisiaj sesja odbyła się ale szanowny p.Mizak nie chciał wpuścić zrobić fotek.:[ Pzdr
Wlasnie wracam ze stadionu, pilkarze o 12:30 sie zebrali i robili foto (pewnie na plakat), troche ludzi sie kreci wokolo i odgarniaja snieg, maluja linie, ustawiaja reklamy, zmarzlem jak ja pierdziele ;]
Tez byłem, boisko zaczyna nabierac wygladu prawdziwego boiska do piłki noznej, poza tym ta pani sprzedajaca bilety miała cos w sobie
Tez byłem, boisko zaczyna nabierac wygladu prawdziwego boiska do piłki noznej, poza tym ta pani sprzedajaca bilety miała cos w sobie
Czy ja wiem była obwieszona złotem niczym choinka na Boże narodzenie. ;-p
Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 15:21
Właśnie koleś dał mi cynk, że trzej "nasi" brazylijczycy chodzą po galaxy ;] Z tego co wiem to jest w sród nich Batata 2 Ciekawe czy zwiedzają czy są na zakupach
Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 15:29
Do Monter.
Chyba podejrzewasz mnie o niewiedze i ignorancje. Zaraz zapytasz pewnie czy wiem co Florian Krygier zrobil dla Pogoni...
Oczywiscie wiem, ze Pan F. Krygier ma duzo wiecej niz 70 lat. To ze wg mnie ta osoba miala okolo 70 lat swiadczy, ze albo to nie byl Pan F. Krygier, albo to byl On tylko ja nie potrafie oceniac wieku osob starszych, albo tak dobrze wyglada jak na swoje lata.
Nie jestem w stanie powiedziec, nawet z Twoja pomoca, czy to byl Pan F. Krygier. Moze ktos inny to potwierdzi...
Jak masz jeszcze jakies uwagi to zapraszam na gg.
Do Adminow: Przepraszam za rozmywanie tematu.
Właśnie koleś dał mi cynk, że trzej "nasi" brazylijczycy chodzą po galaxy ;] Z tego co wiem to jest w sród nich Batata 2 Ciekawe czy zwiedzają czy są na zakupach
Po prezentacji tez caly dzien sie plątali po Galaxy.
Po prezentacji tez caly dzien sie plątali po Galaxy.
ja dzisiaj byłem w galaxy i widziałem Batate2,Amarala,i Cleisona
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815254 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.