Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A najbardziej mi żal ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7641 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 23/12/2005 17:42
Żal czy nie żal? Po rundzie jesiennej gdy Ptak postanowił zrobić czystkę oceńmy może odchodzących piłkarzy:
- Divecky- dla mnie pozytywny punkt Pogoni. Powinien strzelać bramki; lecz Panik ustawiał go w pomocy gdzie spisywał się dobrze. Waleczny i wygrywał większość pojedynków główkowych jak nie wszystkie. Żal
- Celeban- otrzymywał za mało szans na grę w pierwszym składzie. Dobry chłopak i na dodatek ze Szczecina. Żal
- Milar- na początku go lubiałem i podobała mi się ta jego technika. Lecz z biegiem czasu to samolubstwo na boisku; ciągłe śmieszne upadki nic nie wnoszące pożytku dla Pogoni no i wieczne machanie rękoma przyprawiały mnie o furię. Nie żal.
-Magdoń- Dobry punkt obrony. Zdarzały się małe wpadki ale o tym można zapomnieć. Mocne kopyto i dobra gra głową. Bardzo sympatyczny. Żal
-Michalski- Waleczny; dobry punkt drużyny. Mimo niewielkiego wzrostu po wrzutkach z rogu strzelił troszeczke bramek. Żal
-Parzy- gdyby nie kontuzje grałby w podstawowej jedynastce. Żal
-Bugaj- stary dobry Bugi. Taka maskotka w Pogoni. Aczkolwiek powinien gdzieś sobie spokojnie dograć do końca kariery w jakimś 2 czy 3 ligowym klubie./ Że względeu na to ze jest kojarzony z Pogonią to żal.
-Łabędzki. Największa k...a w zespole. Nie zapomnę jego gadek że jak nie dają śledzi to pójdzie grać gdzie indziej. Przy tym bardzo słaba gra. Wogóle nie żal.
-Elokan-j ego mi naprawdę szkoda. Robił największe zamieszanie z przodu. Już powoli stawał się ulubieńcem publiczności. Nie zapomne jak skandowali jego nazwisko jak zacieszał miskę. Żal
Trałka- no coment. Drewno; cwaniak zadufany w sobie. Niech spier..la
Kazimierczak i Grzelak- tego pierwszego nie będzie mi żal; za to Rafał niech zostanie w Pogoni bo jest jej główną podporą.

Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 23/12/2005 21:24
Mario 74 . kazimierczak to wieksze drewno niz trałka no i cwaniak niech wisła go bierze to Legia zdobedzie mistrza

Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 23/12/2005 23:02

Krzyś napisał:  
Mario 74 . kazimierczak to wieksze drewno niz trałka no i cwaniak niech wisła go bierze to Legia zdobedzie mistrza

Teraz to wszyscy jadą Kaźmierczaka, a jak strzelił zajebistą brame w meczu z (L)egią, lub tez był powoływany do reprezentacji to każdy skakał z radości i sie chwalił że "Kaziu" gra w Pogoni.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
dewu
Kibic
Na forum od 7400 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 24/12/2005 00:46
Jak Każmierczak gra to jest taki porządek w środku pola,on te piłki wszystkie rozdziela i od niego czesto sie akcje rozpoczynają!Drewno ma ale jest przynajmniej mi sie tak wydaje przydatny drużynie!!
P.S. On jest jeszcze młody za jakies 2,3 a moze i za rok bedzie juz naprawde takim typowym liderem zespołu o ile zwiększy swoje umiejeśtności!!i teraz to grzech go sprzedawać bo niedługo moze być warty 2 razy tylko co teraz!!Tak mi sie wydaje ze moze być dobrym piłkarzem!

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 24/12/2005 13:51
czy wie ktoś może gdzie teraz się podziewa lub gra Nasz "jeżdziec bez głowy" Kaczorowski? W końcu to Szczecinianin. Po epizodzie w Gks Bełchatów i Ruchu Chorzów słóch o Nim zaginął.

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 24/12/2005 14:12
Siedzi sobie na wolnym transferze

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
dav6id
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 24/12/2005 14:21
A mi to jest najbardziej zal "Ksiecia Szczecina" i jego rajdow, poswiecenia.Szkoda tez sztandarowego symbolu Portowcow-Dymka.

Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/12/2005 00:08

Bronek napisał:  

Krzyś napisał:  

Teraz to wszyscy jadą Kaźmierczaka, a jak strzelił zajebistą brame w meczu z (L)egią, lub tez był powoływany do reprezentacji to każdy skakał z radości i sie chwalił że "Kaziu" gra w Pogoni.

Po pierwsze ten drewniak niec nie rozgrywa wszystko marnuje.Po drugie z legią miał farta.Po trzecie nigdy go nie lubiałem jak był w kadrze to błagałem boga żeby drewno nie wszedł po bysmy przegrali z Estonią. Dlaczwego sie nim wszyscy podniecają? Estonia to jego ostani mecz w reprezentacij.Grzelak jest dobry,a Każmierczaka bym odał do lecha za darmo żeby spadł do II ligi albo do wisły żeby chłopaki z Warszawy mieli mistrza polski.Kaziu nie rób siary, jak ci sie nie podoba w Pogońi to idz byle gdzie ale nie strój fochów i nie niszcz akcij.

dewu
Kibic
Na forum od 7400 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/12/2005 20:37
Najbardziej mi żal browca którego piłem z kolesiami przed świętami na takiej dróżce i szły 2 psy i musiałem je wywalić:)
A tak na serio:
1.Pilarz
2.Olo
3.Dymkowski
4.Dzwigała
5.Drumlak

Ostatnio edytowany przez: dewu, 25 grudnia 2005, 21:08 [1 raz(y)]

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 26/12/2005 23:17

Bronek napisał:  

Krzyś napisał:  

Ja nie skakałem z radości! Co masz orgazm gdy średniak ligowy dwa razy w ciągu sezonu dokładnie ze środka boiska poda piłkę? Może założysz organizację obrońców drewniaków w Pogoni? A co powiesz o Łabedzkim który swoimi tekstami kibiców Pogoni miał za śmieci? Znasz to? "-jak nie dają śledzi to idę grać za miedż!" Też go będziesz bronił?

krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/12/2005 08:14

MksPogoń1948 napisał:  
Najbardziej mi żal browca którego piłem z kolesiami przed świętami na takiej dróżce i szły 2 psy i musiałem je wywalić:)
A tak na serio:
1.Pilarz
2.Olo
3.Dymkowski
4.Dzwigała
5.Drumlak

żal Ci Drumlaka czy to kolejny żart jest ?? aaaa

Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/12/2005 10:12

Mario74 napisał:  

Bronek napisał:  

Krzyś napisał:  

Ja nie skakałem z radości! Co masz orgazm gdy średniak ligowy dwa razy w ciągu sezonu dokładnie ze środka boiska poda piłkę? Może założysz organizację obrońców drewniaków w Pogoni? A co powiesz o Łabedzkim który swoimi tekstami kibiców Pogoni miał za śmieci? Znasz to? "-jak nie dają śledzi to idę grać za miedż!" Też go będziesz bronił?

A czy ty wiesz co to jest forum?? To takie miejsce gdzie każdy wyraża swoje opinie. I nie dodawaj mi tu do tej rozmowy Łabędzkiego, bo mam go gdzieś!!

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/12/2005 10:32

MksPogoń1948 napisał:  
A tak na serio:
1.Pilarz
2.Olo
3.Dymkowski
4.Dzwigała
5.Drumlak

chyba naprawde ostatnia na Twojej liscie pozycja to zart...zdrajca i w dodatku juz pewnie obrzezany(Drumlak)

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/12/2005 12:08

Bronek napisał:  

Krzyś napisał:  

Nie wszyscy. Dla mnie to on zawsze byl cienki. Dobrze podsumowal jego umiejetnosci Kasalik!

WYCHOWANY NA POGONI
Cycek.
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/12/2005 12:32

Praga Płd napisał:  

Bronek napisał:  

Krzyś napisał:  

Nie wszyscy. Dla mnie to on zawsze byl cienki. Dobrze podsumowal jego umiejetnosci Kasalik!

Niektorzy zapominaja ze swego czasu Kazmierczak byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie. Bodajze na jak weszlismy do ekstraklasy Kazmierczak wlaczyl i prezentowal calkiem wysoki poziom.

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
(Misiek)
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 27/12/2005 14:51
on miał przebłyski ale nigdy nie był najlepszy

>>>>>MKS POGOŃ SZCZECIN<<<<<
Krzyś
*zablokowany
Na forum od 7378 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 28/12/2005 23:28
Przebłsyki? Czasami fartownie głowe włozył ale noga niechcący piłke kopnął....... żenada

Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 28/12/2005 23:36

czoczo napisał:  

Praga Płd napisał:  

Bronek napisał:  

Krzyś napisał:  

Niektorzy zapominaja ze swego czasu Kazmierczak byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie. Bodajze na jak weszlismy do ekstraklasy Kazmierczak wlaczyl i prezentowal calkiem wysoki poziom.

NIe przypominam sobie aby kiedykolwiek Kaźmierczak był najlepszym piłkarzem w Pogoni...coś tam niby grał, ale nikt nie był na tyle wyróżniający się, żeby teraz miał wokół niego powstawać aż taki szum....
Zresztą wystarczający dowód to to, że w Kadrze A nie pokazał nic wielkiego...

Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 29/12/2005 19:14

Arathorn napisał:  

czoczo napisał:  

Praga Płd napisał:  

Bronek napisał:  

Krzyś napisał:  

NIe przypominam sobie aby kiedykolwiek Kaźmierczak był najlepszym piłkarzem w Pogoni...coś tam niby grał, ale nikt nie był na tyle wyróżniający się, żeby teraz miał wokół niego powstawać aż taki szum....

Powiedzmy że miał okres bardzo dobrej gry. Ciekawe jak będzie grał za 2 czy 3 lata...Czy się rozwinie czy bedzie do dupy?!?

dewu
Kibic
Na forum od 7400 dni

Odp: A najbardziej mi żal ? - 30/12/2005 22:50

Bronek napisał:  

Arathorn napisał:  

czoczo napisał:  

Praga Płd napisał:  

Bronek napisał:  

Krzyś napisał:  

Powiedzmy że miał okres bardzo dobrej gry. Ciekawe jak będzie grał za 2 czy 3 lata...Czy się rozwinie czy bedzie do dupy?!?

Najgorzej bedzie jak sie rozwinie to wtedy bedzie troche zal ze go Wisła kupiła,ale w Pogoni moze by sie nie rozwinoł

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768822966 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005