Odp: A najbardziej mi żal ? - 23/12/2005 17:42
Żal czy nie żal? Po rundzie jesiennej gdy Ptak postanowił zrobić czystkę oceńmy może odchodzących piłkarzy:
- Divecky- dla mnie pozytywny punkt Pogoni. Powinien strzelać bramki; lecz Panik ustawiał go w pomocy gdzie spisywał się dobrze. Waleczny i wygrywał większość pojedynków główkowych jak nie wszystkie. Żal
- Celeban- otrzymywał za mało szans na grę w pierwszym składzie. Dobry chłopak i na dodatek ze Szczecina. Żal
- Milar- na początku go lubiałem i podobała mi się ta jego technika. Lecz z biegiem czasu to samolubstwo na boisku; ciągłe śmieszne upadki nic nie wnoszące pożytku dla Pogoni no i wieczne machanie rękoma przyprawiały mnie o furię. Nie żal.
-Magdoń- Dobry punkt obrony. Zdarzały się małe wpadki ale o tym można zapomnieć. Mocne kopyto i dobra gra głową. Bardzo sympatyczny. Żal
-Michalski- Waleczny; dobry punkt drużyny. Mimo niewielkiego wzrostu po wrzutkach z rogu strzelił troszeczke bramek. Żal
-Parzy- gdyby nie kontuzje grałby w podstawowej jedynastce. Żal
-Bugaj- stary dobry Bugi. Taka maskotka w Pogoni. Aczkolwiek powinien gdzieś sobie spokojnie dograć do końca kariery w jakimś 2 czy 3 ligowym klubie./ Że względeu na to ze jest kojarzony z Pogonią to żal.
-Łabędzki. Największa k...a w zespole. Nie zapomnę jego gadek że jak nie dają śledzi to pójdzie grać gdzie indziej. Przy tym bardzo słaba gra. Wogóle nie żal.
-Elokan-j ego mi naprawdę szkoda. Robił największe zamieszanie z przodu. Już powoli stawał się ulubieńcem publiczności. Nie zapomne jak skandowali jego nazwisko jak zacieszał miskę. Żal
Trałka- no coment. Drewno; cwaniak zadufany w sobie. Niech spier..la
Kazimierczak i Grzelak- tego pierwszego nie będzie mi żal; za to Rafał niech zostanie w Pogoni bo jest jej główną podporą.
Teraz to wszyscy jadą Kaźmierczaka, a jak strzelił zajebistą brame w meczu z (L)egią, lub tez był powoływany do reprezentacji to każdy skakał z radości i sie chwalił że "Kaziu" gra w Pogoni.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Odp: A najbardziej mi żal ? - 24/12/2005 00:46
Jak Każmierczak gra to jest taki porządek w środku pola,on te piłki wszystkie rozdziela i od niego czesto sie akcje rozpoczynają!Drewno ma ale jest przynajmniej mi sie tak wydaje przydatny drużynie!!
P.S. On jest jeszcze młody za jakies 2,3 a moze i za rok bedzie juz naprawde takim typowym liderem zespołu o ile zwiększy swoje umiejeśtności!!i teraz to grzech go sprzedawać bo niedługo moze być warty 2 razy tylko co teraz!!Tak mi sie wydaje ze moze być dobrym piłkarzem!
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: A najbardziej mi żal ? - 24/12/2005 13:51
czy wie ktoś może gdzie teraz się podziewa lub gra Nasz "jeżdziec bez głowy" Kaczorowski? W końcu to Szczecinianin. Po epizodzie w Gks Bełchatów i Ruchu Chorzów słóch o Nim zaginął.
Po pierwsze ten drewniak niec nie rozgrywa wszystko marnuje.Po drugie z legią miał farta.Po trzecie nigdy go nie lubiałem jak był w kadrze to błagałem boga żeby drewno nie wszedł po bysmy przegrali z Estonią. Dlaczwego sie nim wszyscy podniecają? Estonia to jego ostani mecz w reprezentacij.Grzelak jest dobry,a Każmierczaka bym odał do lecha za darmo żeby spadł do II ligi albo do wisły żeby chłopaki z Warszawy mieli mistrza polski.Kaziu nie rób siary, jak ci sie nie podoba w Pogońi to idz byle gdzie ale nie strój fochów i nie niszcz akcij.
Odp: A najbardziej mi żal ? - 25/12/2005 20:37
Najbardziej mi żal browca którego piłem z kolesiami przed świętami na takiej dróżce i szły 2 psy i musiałem je wywalić
A tak na serio:
1.Pilarz
2.Olo
3.Dymkowski
4.Dzwigała
5.Drumlak
Ostatnio edytowany przez: dewu, 25 grudnia 2005, 21:08 [1 raz(y)]
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Mario 74 . kazimierczak to wieksze drewno niz trałka no i cwaniak niech wisła go bierze to Legia zdobedzie mistrza
Teraz to wszyscy jadą Kaźmierczaka, a jak strzelił zajebistą brame w meczu z (L)egią, lub tez był powoływany do reprezentacji to każdy skakał z radości i sie chwalił że "Kaziu" gra w Pogoni.
Ja nie skakałem z radości! Co masz orgazm gdy średniak ligowy dwa razy w ciągu sezonu dokładnie ze środka boiska poda piłkę? Może założysz organizację obrońców drewniaków w Pogoni? A co powiesz o Łabedzkim który swoimi tekstami kibiców Pogoni miał za śmieci? Znasz to? "-jak nie dają śledzi to idę grać za miedż!" Też go będziesz bronił?
Najbardziej mi żal browca którego piłem z kolesiami przed świętami na takiej dróżce i szły 2 psy i musiałem je wywalić
A tak na serio:
1.Pilarz
2.Olo
3.Dymkowski
4.Dzwigała
5.Drumlak
Mario 74 . kazimierczak to wieksze drewno niz trałka no i cwaniak niech wisła go bierze to Legia zdobedzie mistrza
Ja nie skakałem z radości! Co masz orgazm gdy średniak ligowy dwa razy w ciągu sezonu dokładnie ze środka boiska poda piłkę? Może założysz organizację obrońców drewniaków w Pogoni? A co powiesz o Łabedzkim który swoimi tekstami kibiców Pogoni miał za śmieci? Znasz to? "-jak nie dają śledzi to idę grać za miedż!" Też go będziesz bronił?
A czy ty wiesz co to jest forum?? To takie miejsce gdzie każdy wyraża swoje opinie. I nie dodawaj mi tu do tej rozmowy Łabędzkiego, bo mam go gdzieś!!
A tak na serio:
1.Pilarz
2.Olo
3.Dymkowski
4.Dzwigała
5.Drumlak
chyba naprawde ostatnia na Twojej liscie pozycja to zart...zdrajca i w dodatku juz pewnie obrzezany(Drumlak)
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Nie wszyscy. Dla mnie to on zawsze byl cienki. Dobrze podsumowal jego umiejetnosci Kasalik!
Nie wszyscy. Dla mnie to on zawsze byl cienki. Dobrze podsumowal jego umiejetnosci Kasalik!
Niektorzy zapominaja ze swego czasu Kazmierczak byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie. Bodajze na jak weszlismy do ekstraklasy Kazmierczak wlaczyl i prezentowal calkiem wysoki poziom.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Niektorzy zapominaja ze swego czasu Kazmierczak byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie. Bodajze na jak weszlismy do ekstraklasy Kazmierczak wlaczyl i prezentowal calkiem wysoki poziom.
NIe przypominam sobie aby kiedykolwiek Kaźmierczak był najlepszym piłkarzem w Pogoni...coś tam niby grał, ale nikt nie był na tyle wyróżniający się, żeby teraz miał wokół niego powstawać aż taki szum....
Zresztą wystarczający dowód to to, że w Kadrze A nie pokazał nic wielkiego...
NIe przypominam sobie aby kiedykolwiek Kaźmierczak był najlepszym piłkarzem w Pogoni...coś tam niby grał, ale nikt nie był na tyle wyróżniający się, żeby teraz miał wokół niego powstawać aż taki szum....
Powiedzmy że miał okres bardzo dobrej gry. Ciekawe jak będzie grał za 2 czy 3 lata...Czy się rozwinie czy bedzie do dupy?!?
Powiedzmy że miał okres bardzo dobrej gry. Ciekawe jak będzie grał za 2 czy 3 lata...Czy się rozwinie czy bedzie do dupy?!?
Najgorzej bedzie jak sie rozwinie to wtedy bedzie troche zal ze go Wisła kupiła,ale w Pogoni moze by sie nie rozwinoł
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822966 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.