Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Derby Pomorza Pogoń - Arka << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7791 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 09:02
ja mam glupie pytanie ale pytanie ...
Czy ktos wie czy w realu sa jeszcze bilety za 10-20zl ? :)
bo mam zamiar gdzies o 10jechac

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
benny1987
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 09:25
no jeszcze tylko 5 godzin:) szczerze powiedziawszy to juz sie nie moge doczekac :)

Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 09:42
Jak na razie pogoda dopisuje :)

Szczecińska albo żadna!
Porto
Kibic
Na forum od 7438 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 10:00

Power napisał:  
Jak na razie pogoda dopisuje :)

no oby tak bylo za niecale 4 godzinki :)

M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 10:12
to moze tak jak juz kiedys to bylo Vasyl zastosuje swoje szamanskie obrzedy i o deszcz nie bedzie obaw :D

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7976 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 10:13
Ja juz nie moge sie doczekac meczu mam nadzieje ze zaczniemy wczesniej ze śpiewem tak 10-15 minut przed meczem ! Pozdro

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 10:16

Beton_Ziom napisał:  
Ja juz nie moge sie doczekac meczu mam nadzieje ze zaczniemy wczesniej ze śpiewem tak 10-15 minut przed meczem ! Pozdro

chyba zartujesz.....15min przd meczem jakby zaczeli spiewac to pozniej w 30min kazdemu by sie odechcialo,zaczynamy 1-2min przed wyjsciem pilkarzy i jedzie caly mecz,dobra trzeba sie zbierac.Browarek

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 10:21
pogoda zajeb... ale zimno jest:(

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
szwarc92
Kibic
Na forum od 7453 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 10:25
Zaejebista pogoda jest.Tylko zeby byla taka przez cały dzisiejszy dzień.

manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 10:32
szaman jaka pogoda o 14:30 ?

Jak narazie o.k.

jazda dzis

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 11:05
Kurde ja juz tez nie moge sie doczekac :) niemogłem zasnąc jak juz zasnołem to obudziłem sie o 8 i wierciłem dobrze ze za 1 h wychodze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 17:12
Mecz slaby sprawiedliwy remis.Doping momentaki dobry ale nic szcegolnego.Arka zajebiscie sie zaprezentowala w szczegolnsci pod wzgledem dopingu te ich "Jestesmy zawszetam gdzie nasza Arka gra..." to chyba caly stadion slyszal.Oprawa slaba myslalem ze MW cos przygotuja extra ale w sumie duzo kasy poszlo na Cracovie.Szkoda ze nasze grajki poraz kolejny nic nie pokazali chyba zachorowali na Ptasia grype.

Obrazek gif wstawiony na forum
nara
Kibic
Na forum od 7680 dni

**

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 17:25
Arka była do ogrania ale znowu lipa....wydaje mi się że kilku piłkarzy przeszło obok meczu... a szkoda :/

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 18:47

Zbylu napisał:  
Oprawa slaba myslalem ze MW cos przygotuja extra...

trzeba bylo samemu lepsza zrobic.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 18:52

Luk2 napisał:  

Zbylu napisał:  

zamknij sie gosciu,nic specjalnego nie bylo i niema co zachwalac,oprawa poprostu byla ,tyle....

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 20:08

Randall McMurphy napisał:  

Luk2 napisał:  

Zbylu napisał:  

zamknij sie gosciu,nic specjalnego nie bylo i niema co zachwalac,oprawa poprostu byla ,tyle....

nie bedziesz mnie pouczal. zamiast tu sie zalic, trzeba bylo cos pomoc zeby byla lepsza, skoro uwazasz ze byla zla.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 20:24

Luk2 napisał:  

Luk2 napisał:  

Zbylu napisał:  

nie bedziesz mnie pouczal. zamiast tu sie zalic, trzeba bylo cos pomoc zeby byla lepsza, skoro uwazasz ze byla zla.

co za kurwa debil, widzisz ze gdzies napisalem ze byla zla? bo ja jakos nie widze.zastanow sie po piszesz pajacyku kto sie zali? kto mowia ze zla? ehh internet...

-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 20:26

Luk2 napisał:  

Zbylu napisał:  

Oprawa mogla ci sie podobac lub nie - twoja sprawa. Ale nie bedziesz tu obrazal chlopaka ktory przy tej oprawie dosc solidnie sie dzis naharowal. Pewnie nawet nie masz pojecia ile to kosztuje wolnego czasu i poswiecenia bo nigdy przy takiej oprawie nie pomagales - jestes po prostu blizej nieznanym internetowcem. Co do oprawy to moze nie byla ona nie wiadomo jakiego pokroju, ale napewno byla niezla zwazywszy na godzine rozgrywania meczu i pogode przez ostatnie pare dni. I na deser cos co zapewne cie randal zdzwi:

Cytat:  
Stadion Kolejki: Kolejny raz Pogoń
06.11.2005 18:01
Dwie drużyny prowadzące w tabeli Orange Ekstraklasy zgodnie wygrały swoje mecze w trzynastej kolejce.

Wisła Kraków pokonała Górnika w Zabrzu 1-0, a Legia Warszawa wygrała z Amiką we Wronkach 2:0. Dzięki temu oddaliły się od trzeciego w tabeli Lecha Poznań (który też wygrał w meczu na szczycie tej kolejki 1-0 z Cracovią, co warte podkreślenia grając w dziesiątkę przez 65 minut) na trzy punkty. Koniec rundy jesiennej zapowiada się ekscytująco, a już za trzy tygodnie szlagier jesieni: Wisła Kraków ? Legia Warszawa w Krakowie. Oj, będą emocje?

Podczas meczów trzynastej kolejki na trybunach polskich stadionów kibice zaprezentowali wiele kolorowych opraw. Szkoda tylko iż podczas większości z nich (w Zabrzu, Płocku, Lubinie) fani użyli rac, stąd nie zostały one przez nas wyróżnione (regulamin akcji dostępny na stronie www.orange.pl). Na wielkie brawa zasługują kibice Lecha Poznań i Cracovii, którzy razem wymieszani dopingowali obydwie drużyny. Spośród wszystkich opraw stadionowych postanowiliśmy kolejny raz wyróżnić kibiców Pogoni Szczecin za ich kolejną piękną oprawę (tym razem z wykorzystaniem megakoszulki Pogoni oraz kilkudziesięciu mniejszych żółtych flag).

faja

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Porto
Kibic
Na forum od 7438 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 20:43
moim zdaniem Oprawa jak na ta wczesna (co do meczu pilkarskiego) to wyszla bardzo dobrze oceniam ja na 4/6
Pozdro dla MW i wszystkich co brali udzial przy oprawie
macie u mnie duzo piwko

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 20:51
hehe luuzzzz......niepowiedzialem ze byla zlatylko ze poprostu BYLA nic specjalnego i nic zlego poprostu BYLA,bez urazy ale niektorzy maja klopoty ze zrozumieniem tekstu wystarczy go kilka razy przeczytac i nie bylo by tego sporu.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832034 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005