Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Cracovia 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 10:44

Van den Drwal napisał:  
kurwa nie moge, wlasnie obejrzalem powtorke meczu i nie wiem co mam napisac na temat pierdolonego ryżego skurwysyna!
Dobra zmiana Tralki na Labedzkiego. Zajebisty mecz Elokana i Milara! Brawo dla Grzesia za wypowiedziane slowa "Po raz kolejny Pan Borski pokazal ze jest nieudacznikiem!". MW piekna oprawa, oby tak dalej :). Szkoda tylko ze wtedy kiedy oprawa jest na 6, gra wyglada na 3- :/. Wracajac do rudej malpy przypominam, ze w 94 min. powinien byc karny na Edim, poszla kontra i gol dla srumlakovii.

i z tego co pamietam to ktorys z naszych lezal na polowie sraxy jak kontra ruszyla i bramka wpadla

100% PD
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 10:52
Ochlanalem troche po wczorajszym dniu wiec napisze komntarz. Portowcy mieli szanse na objecie pozycji lidera. Wystarczylo kilka korzystnych wynikow i zwyciestwo z pasami. Tak naprawde to nie mieli bysmy pretensji do pseudoarbitra borskiego (celowo z malej litery) gdyby nasi pilkarze zagrali swoje tak jak np w Grodzisku. Cracovia przejela inicjatywe, srodek pola, narzucila swoj styl gry i niestety byla zepolem lepszym. Gra Pogoni opierala sie na ciaglym wycofywaniu pilki do tylu i posylaniu jej daleko to przodu do pozostawionego Milara. Edi myslami byl jakby nie na boisku. Tralka i Divecky dalej swoje czyli...dno. Fabinak tez nieszczegolnie.Portowcy zorientowali sie ze musza wygrac po...stracie gola. Troche ozywienia wniesli Elokan i Labedzki. Bramka Milara i wydawalo sie ze beda nastepne gole.Potem jeszcze dwie sytuacje Elokana,strzal Kazia nad poprzeczka. Pod koniec akcja Elokana i Cabaj broni do pilki dochodzi Edi i jest powalony na ziemie. Wydawalo sie ze bedziemy schodzili z trybun wkurwieni po kolejnym remisie u siebie i stracie szansy na wicelidera. Otoz nie! Faul przy lini bocznej. Dosrodkowanie z rzutu wolnego i nieprawdopodobne stalo sie prawda.Cabaj jebany prowokator.... Oprawa swietna. Doping tez dobry. Przykro robi sie widzac fotke Claudio ze lzami w oczach szczegolnie ze tak sie cieszyl po bramce, podbiegl pod kryta, pocalowal herb na koszulce i wlaczyl tak ambitnie. Brawa dla Grzesia Matlaka za wypowiedz ale niestety beda kary a my dalej bedziemy bezradnie patrzec jak nas pzpn dyma. Trener Cracovi powiedzial w wypowiedzi dla tvn24 ze arbiter nie popelnil jakiegos szczegolnego bledu a slabi (Pogon) zawsze musza zwalic na kogos wine.

eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 11:04
Trener Cracovi powiedzial w wypowiedzi dla tvn24 ze arbiter nie popelnil jakiegos szczegolnego bledu a slabi (Pogon) zawsze musza zwalic na kogos wine.

A co mial powiedziec? "Dziekuje za decyzje sedziemu, ktory nie przyznal Pogonii karnych.."?? Nawet Majdan nie przyznal sie po meczu w Krakowie, ze sfaulowal Ediego mimo, ze widziala to cala Polska, tylko nie Majdan i Werder.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 11:10

eJay napisał:  
Trener Cracovi powiedzial w wypowiedzi dla tvn24 ze arbiter nie popelnil jakiegos szczegolnego bledu a slabi (Pogon) zawsze musza zwalic na kogos wine.

A co mial powiedziec? "Dziekuje za decyzje sedziemu, ktory nie przyznal Pogonii karnych.."?? Nawet Majdan nie przyznal sie po meczu w Krakowie, ze sfaulowal Ediego mimo, ze widziala to cala Polska, tylko nie Majdan i Werder.

Przytoczylem tylko wypowiedz Stawowego a jak juz wczesniej napisalem, przegralismy na wlasne zyczenie a borski dolozyl swoje "5 groszy" i widzac szanse dla Cracovi robil co mogl zeby Pasy chociaz zremisowaly a nawet wygraly.

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 11:11
przepraszam cenzora

ja pierdole, moga z kazdym przegrac, jebie mnie to, ale nie z ta kurwa craxa, nienawidze scierwa. Niestety nie mozna calej winy zwalac na sedziego, bo gdyby od poczatku ostro ruszyli do ataku to mecz by inaczej wygladal. A tak te zydowskie szmaty znow beda chodzic z podniesiona glowa. Ech nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 11:23
Wczoraj z pewnych powodow mecz byl dla mnie troszke inny, nie tak emocjonalny jak dotychczas. Moglem za to wyjatkowo przez sporo czasu poobserwoac gre. Co do gry to Cracovia zagrala dobrze taktycznie, Wylaczyli Milara i Ediego, jak tylko mieli pilke, natychmiast bylo przy nich dwoch zawodnikow, jeden probowal odebrac pilke drugi kopal po nogach. Mecz byl ostry na co ewidentnie pozwalal sedzia. Dziwie sie, ze Milarowi udalo sie strzelic gola. Ogolnie mecz w wykonaniu Pogoni slaby. Druga polowa lepsza. Sytuacji z koncowki, ogolnie poziomu sedziowania niechce mi sie komentowac, bo moznaby sporo napisac, bo popelnial sporo bledow, wiekszosc na korzysc Cracovi. Przy pierwszym golu dla Cracovi, Matlak caly czas lezal na boisku, nie wiem czemu jakby byla odwrotna sytuacja to sedzia przypadkiem by zagwizdal...

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 22 października 2005, 11:39 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
AM
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 11:31
- ja powiem tak : doping w miare.... ale stalem na polowie 12... jak patrzylem na dol sektora to sie plakac chce.... stoja sobie wielcy szpanerzy w kapturach.... lupia slonecznik i sie zacieszaja.... czlowiek <Sandał> tutaj chce cos zrobic stara sie zostawia serce a ten dol jednym slowem sie opierdala !!!!!!!!!! szkoda slow... poprawcie sie....

- A myslales ile z tych osob zapie.dalalo od rana zeby zorganizowac oprawe itp. ? A pozatym tez kup se slonecznik i zacieszaj a nie placzesz PaJaCu.

- ej no sory.... ja nie znam wszystkich MW.... i nie wiem ktorzy to..... jak to oni to sory.... na prawde nei chcialem nikogo urazic.... i dziekuje za oprawe

Ostatnio edytowany przez: AM, 22 października 2005, 11:40 [1 raz(y)]

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 12:29
pozostaje się pozbierać i zrewanżować w pucharze. Swoją drogą - całe lata Pogoń zdobywała punkty u siebie, a na wyjazdach przegrywała jak leci, a teraz... odwrotnie.

Kogo wyznaczy PZPN do sędziowania ewentualnego meczu pucharowego z Cracovią?

a) Marcin Borski
b) Jarosław Żyro
c) Robert Werder

znając życie, to będzie jeden z tych panów...

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 12:31
Hm rozumiem ze zapierdalali z oprawa od rana (chwala im za to bo wyszlo zajebiscie) ale to powod do tego zeby mieli nie spiewac? chyba pracujac nad oprawa nie pracowali gardlem, ale dobra nvm - przypierdalam sie o nic bo jeszcze wkurwiony jestem od wczoraj :/

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 12:36
Najlepszą oprawą jest śpiew :)

Szczecińska albo żadna!
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 12:44
Parę słów na spokojnie po delikatnej inchalacji ganja2
Mecz w wykonaniu naszych kopaczy na 3+ powyzej sredniej tylko Grzelak i Elokan, co do milara to powinien dostać zakaz przewracania sie
w polu karnym bo przez takiego pedała w momencie faktycznego przewinienia zaden sędzia nie gwiżnie wapna jak mu sie co chwile ktoś w szesnastce przewraca czy trzeba czy nie . Sedzia wkurwiał po całości , i powinien otrzymać status persona non grata na Twardowskiego.
doping dla Pogoni średni, bluzgi co juz chyba u nas tradycja rewelacyjnie głośne
oprawa zajebista brawo M.W.

Kibolski Kamień Pomorski
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 12:47
dokładnie... Ten Milar wywraca sie co chwila a pozniej jak jest karny to sedzia mysli, ze u Nas tak wszyscy... Kibel straszny, ze nie wygralismy :/

Sambay
Kibic
Na forum od 7867 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 12:57
Oprawa przesytaa - wielkie podziekowanie sie nalezy chlopakom !! naprawde duzo roboty w to wlozyli, szczególnie w choreo na wejscie, naprawde godnie to musialo sie prezentowac z płyty boiska! i reszty sektorów. co do samego meczu: sedziego - zachowania (napinania sie) Drumlaka jak sie rozgrzewal i kilku innych zenujących przypadków - pozostwie to bez komentarza. Ogolnie jeszcze raz dzieki MW "+ za akcje - i tyle w temacie" :D

"....bede leciał co sił.. tam gdzie moje sny .. i Warszawskie kolorowe dni !"
AL
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 13:01
Dopiero dotarlem do domu.
Pozdro Lewy i Edzio !!! jupi2

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 13:19
Witam mam takie pytanie do wszystkich bo jest ciekawy jakie są wasze opinie a więc :

Co myślicie o tym że Łukasz Trałka jest wystawiany w pierwszym składzie ? Większość kibiców młodego pokolenia jest zdania że powinno się stawiać na młodych piłkarzy i dawać im szanse się rozwijać ,żeby uczyli się od straszych . Więc na kogo byście postawili Łabędzki czy Trałka , a może ktoś inny ? =]

stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 13:21
Tak jak już pisałem wcześniej Fabiniak raczej nie ma szans na wygranie rywalizacji z Peskowcem bo jest od niego narazie dużo słabszy, jedno z jego nie przemyślanych wyjśc omal nie skończyło się golem, Trałka niewidoczny słaby, Divecky wrócił do swojej standardowej formy czyli 0 główek i słabiutka gra, myśle że Panik powinen pomyślec nad rozwiązaniem : silny Elokan gra od początku a szybki waleczny Milar wchodzi na podmęczonego rywala, to rozwiązanie wypróbowałbym już w meczu z Odrą, przed nami mecz z ŁKS gdzie szanse od pierwszej minuty powinni dostać Łabędzki, Elokan, Celeban, Parzy, Bugaj, a co niektórym przydało by się dac odpocząć bo awans jest już przecież nasz. Teraz pędze oglądać powtórke meczu Pogoni,

jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 13:34

Marcin07 napisał:  
Witam mam takie pytanie do wszystkich bo jest ciekawy jakie są wasze opinie a więc :

Co myślicie o tym że Łukasz Trałka jest wystawiany w pierwszym składzie ? Większość kibiców młodego pokolenia jest zdania że powinno się stawiać na młodych piłkarzy i dawać im szanse się rozwijać ,żeby uczyli się od straszych . Więc na kogo byście postawili Łabędzki czy Trałka , a może ktoś inny ? =]

Trałka zagrał znów słabo, kompletnie niewidoczny, nie widziałem w jego wykonaniu żadnej dobrej akcji ani nawet dobrego podania. Narazie chłopak sie nie nadaje na pierwszy skład. Zamiast Trałki powinien grać Labędzki, który wczoraj wszedł i zagrał bardzo przyzwoicie.

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 13:36

Mietow napisał:  

Marcin07 napisał:  

Trałka zagrał znów słabo, kompletnie niewidoczny, nie widziałem w jego wykonaniu żadnej dobrej akcji ani nawet dobrego podania. Narazie chłopak sie nie nadaje na pierwszy skład. Zamiast Trałki powinien grać Labędzki, który wczoraj wszedł i zagrał bardzo przyzwoicie.

Za Trałke można dać Elokana, który będzie ofensywnym pomocnikiem! :)

Szczecińska albo żadna!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 13:50
Teraz leci powtórka na c+ niebieskim. Ehhh..... PZPN PZPN JEBAĆ JEBAĆ PZPN !!!

Werder, przekręt na Wiśle
Borski, przekręt na Cracovii.

Co ciekawostką jest to obaj sędziowie są z ... Warszawy(chyba z Muranowa są:P:P:D, niech ja ich spotkam na mieście:D:D:D )

Co do Elokana za Trałke, to chyba Panik mówił, że On nie jest przygotowany na pełne 90 minut gry.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:01

Power napisał:  

Mietow napisał:  

Marcin07 napisał:  

Za Trałke można dać Elokana, który będzie ofensywnym pomocnikiem! :)

Tylko że Elokan nie jest środkowym pomocnikiem. Ja bym widział to tak :

Jeżeli gramy 4-4-2

----------------------------------Pesković--------------------------------
----Tavares-------Julcimar-----------------Magdoń--------Matlak-----
----Elokan --------Łabędzki----------------Kazek ---------Grzelak-----
-----------------------Milar------------------Edi--------------------------

Jeżeli gramy 4-5-1

----------------------------------Pesković---------------------------------
----Tavares-------Julcimar-----------------Magdoń--------Matlak-----
----Elokan --------Łabędzki----------------Kazek ---------Grzelak-----
-------------------------------------Edi-------------------------------------
------------------------------------Milar------------------------------------

Ostatnio edytowany przez: jns, 22 października 2005, 14:07 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832093 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005