Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 02/10/2005 14:34Peskovič 7 - najlepszy na boisku wśród piłkarzy Pogoni, jemu głównie można zawdzięczać punkt Tavarez 4 - nie zły występ, jedna głupia strata nie zakończona groźną akcją, ogólnie coraz lepiej Julcimar 4 - bez poważnych błędów, bez wielkich dokonań Magdoń 4 - pare razy ładnie wybijał piłki głową ale przy takim wzroście powinien strzelić ze 3-4 gole w sezonie Matlak 5 dużo walczył, włączał się do akcji ofensywnych ale bez rewelacji Elokan 4- myśle że powinien pograć w ataku za Diveckego a Milara można dać na prawą strone (takiego rozwiązania od początku meczu jeszcze niebyło) Bugaj 2 - dobry strzał z przewrotki szkoda że obok bramki , raz przypadkowo prawie udało mu się wsadzić za kołnież piłke bramkarzowi, czyli całkiem nieźle chociaż od napastnika wymaga się bramek Trałka 0 wogle nie widoczny był, zdecydowanie lepszy na tej pozycji Łabędzki Kaźmierczak 5 - całkiem nizły występ , wiele wygranych główek w polu karnym przeciwnika, ładny wolej, główka w słupek , brakowało mi tylko jakiegoś celnego strzału z daleka Grzelak 2 - wymaga się od niego więcej, ma prawo mieć obniżke formy bo nie można zapiepszać za 3 przez cały sezon Edi 5 kilka wspaniałych podań jak zwykle zresztą, ładnie mieszał od czasu do czasu obrońcami rywala Divecky 0 - na nim zawodze się już któryś raz z koleji, przed jego przyjśćiem do Pogoni bardzo się cieszyłem bo myślałem że w ataku będzie tak : Divecky strzela bramy głową i przepycha się w polu karnym a Milar miesza . niestety z tego co pamiętam on ani razu nie strzelił jeszcze gola głową to na dodatek nawet w większości meczy pojedynki główkowe przegrywał i przewracał się na ziemie... Widać było brak Milara... Łabędzki 1 - wszedł i nic nie pokazał
Edi powiedział już że jego praca kończy się z gwizdkiem sędziego i że w Brazylii nie było zwyczaju dziękować kibicom za doping, natomiast Pesković gra już troche w Polsce ,zazwyczaj podchodził do kibców podzękować za doping widocznie teraz mu się nie chciało
A czy ja napisałem, że zagrał słabo ? GKS oddał przez cały mecz 4 celne strzały więc nie powiesz mi, że Boris dużo się napracował...ale zgodze się to co miał wybronić to wybronił... ale wg najlepszy na boisku nie był..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 02/10/2005 16:23
No to czeka nas 4liga,wiec jak ktos chcial sobie pojezdzic po pierwszo ligowych stadionach niech sie spieszy, bo dlugo moze nie byc pierwszej ligi,nawet drugiej.Co do wlodarzy miejskich to te patalachy nigdy nie zalatwia zadnych inwestycji w naszym miescie.Meczy przecietny,doping tez,oprawa bardzo ladna.Pozdrawiam Pania w czarnych wlosach, ktora stala na schodach
No to czeka nas 4liga,wiec jak ktos chcial sobie pojezdzic po pierwszo ligowych stadionach niech sie spieszy, bo dlugo moze nie byc pierwszej ligi,nawet drugiej.Co do wlodarzy miejskich to te patalachy nigdy nie zalatwia zadnych inwestycji w naszym miescie.Meczy przecietny,doping tez,oprawa bardzo ladna.Pozdrawiam Pania w czarnych wlosach, ktora stala na schodach
zyjesz ?
Czarny żyje ale wczoraj w nocy nie byłem tego pewien. A do pozdrowień dla tej ślicznej Pani ja też się dołączam
O widze wszyscy zyja... Pozdro a co do tej Pani to tak jak powyzej
Nie uważasz, że GKS bardzo łatwo narzucił wam swój styl gry, na który Pogoń nie miała odpowiedzi?
- Tak, zespół z Bełchatowa grał bardzo konsekwentnie i pewnie w obronie. Z trudnością stwarzaliśmy sobie sytuację, których było bardzo mało. W dodatku nie wykorzystaliśmy okazji, które sobie stworzyliśmy. Ciężko gra się przeciwko tak ustawionym drużyną, jak ustawiony był GKS.
To z wywiadu z Tralka. Ja bym powiedzial ze oczywiscie ze GKS latwo narzucil nam swoj styl gry. A to dlatego ze my po prostu nie mamy wogle swojego stylu!! :/
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 11:55
panowie niema co pisac trzeba zrobic porostu klub od 4 ligi za 6-7lat powinna byc 1 liga poniewaz bedzie ZALEZALO pilkarza(wychowankom) na grze .... co bede pisal pisalem juz wczesniej co o tym sadze ...
P.S - Divecky wogle gral?? ;o
Nie uważasz, że GKS bardzo łatwo narzucił wam swój styl gry, na który Pogoń nie miała odpowiedzi?
- Tak, zespół z Bełchatowa grał bardzo konsekwentnie i pewnie w obronie. Z trudnością stwarzaliśmy sobie sytuację, których było bardzo mało. W dodatku nie wykorzystaliśmy okazji, które sobie stworzyliśmy. Ciężko gra się przeciwko tak ustawionym drużyną, jak ustawiony był GKS.
To z wywiadu z Tralka. Ja bym powiedzial ze oczywiscie ze GKS latwo narzucil nam swoj styl gry. A to dlatego ze my po prostu nie mamy wogle swojego stylu!! :/
DOKLADNIE Qcu i tu jest problem ze nasz styl to 0 z tylu i moze cos sie uda ..
Zapomnailem dodac ze GKS zasluzyl na zwyciestwo ale niestety szkoda chlopakow bo naprawde sie starali ... Gdyby Pogon wygrala byl by to bardzo niesprawiedliwy wynik ...
panowie niema co pisac trzeba zrobic porostu klub od 4 ligi za 6-7lat powinna byc 1 liga poniewaz bedzie ZALEZALO pilkarza(wychowankom) na grze .... co bede pisal pisalem juz wczesniej co o tym sadze ...
P.S - Divecky wogle gral?? ;o
DOKLADNIE Qcu i tu jest problem ze nasz styl to 0 z tylu i moze cos sie uda ..
Zapomnailem dodac ze GKS zasluzyl na zwyciestwo ale niestety szkoda chlopakow bo naprawde sie starali ... Gdyby Pogon wygrala byl by to bardzo niesprawiedliwy wynik ...
Klocek - w jakim swiecie Ty zyjesz ? Heh, nigdy jeszcze sie tak za bardzo nie usmialem z Twoich postow To tylko Twoje zbyt wybujale marzenia, a jak juz piszesz o czyms takim to moze sam sobie zaloz klub ? Uhahaha... nie no tak jak w podpisie co masz.. rzeczywiscie pasuje co do "calej SYTUACJI" ;-)
I jeszcze miasto pomoze ? Uhahahaha.. bedzie wyplacac Tak, tak, ja juz to widze
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 18:37
yyyyy leOnik .... miasto chyba mzoe dac kilka tysiecy miesiecznie .. to beda wychowankowie oni nie beda zarabiac po 10tys zl miesiecznie ... im bedzie zalezec ...
wiesz mi osobiscie nie podoba sire to co sie dzieje z Pogonia prawdziwa POGON byla tylko w latach 90-98 a potem sam wiesz ...
nieiwem kazdy ma swoje zdanie i ja potrafie to uszanowac ^^
yyyyy leOnik .... miasto chyba mzoe dac kilka tysiecy miesiecznie .. to beda wychowankowie oni nie beda zarabiac po 10tys zl miesiecznie ... im bedzie zalezec ...
wiesz mi osobiscie nie podoba sire to co sie dzieje z Pogonia prawdziwa POGON byla tylko w latach 90-98 a potem sam wiesz ...
nie rozumiem co masz na mysli mowiac ze prawdziwa Pogon byla miedzy 90 a 98 sprostuj to albo napisz o co ci chodzilo bo troche mnie malolat zaskoczyles
kilka tys zl miesiecznie ? heh na utrzymanie klubu IV ligowego na normalnym poziomie potrzeba z 50-60tys zl miesiecznie Jak nie wiecej Okej, BOSMAN niby by sie zainteresowal... ale IV liga ? Czy nawet III ? No bez przesady. Sam zobacz przyklad Pogoni Nowej.. i co ? Upadl, ale to nie przez Ptaka tylko przez brak kasy i chcieli zawrzec z Ptakiem umowe.. i jak dalej bylo to juz wiadomo
prawdziwa Pogon tylko w tych latach ? yhm.. bez przesady.. to czyli wychodzi na to ze Krygier nie byl z okresu prawdziwej Pogoni ?
heh polecam tego ze zanim cos napiszesz - z 100 razy przemysl dokladnie co w ogole piszesz
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 04/10/2005 16:11
Dziś rano widziałam powtórke tego meczu i powiem, że to nie była taka tragedia jak wcześniej napisałam. Dróga połowa była nawet nawet! Tylko wykończenia brakło nie mogli sie przebić a jak sie przebili to coś skopcili (Grzelak - sam na sam z bramkarzem ; i słupek Ediego) I widać piłkarzom brało na boisku Milara. No szkoda, że nie wygraliśmy. Trudno
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840217 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.