Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
stahu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 02/10/2005 14:34
Peskovič 7 - najlepszy na boisku wśród piłkarzy Pogoni, jemu głównie można zawdzięczać punkt
Tavarez 4 - nie zły występ, jedna głupia strata nie zakończona groźną akcją, ogólnie coraz lepiej
Julcimar 4 - bez poważnych błędów, bez wielkich dokonań
Magdoń 4 - pare razy ładnie wybijał piłki głową ale przy takim wzroście powinien strzelić ze 3-4 gole w sezonie
Matlak 5 dużo walczył, włączał się do akcji ofensywnych ale bez rewelacji
Elokan 4- myśle że powinien pograć w ataku za Diveckego a Milara można dać na prawą strone (takiego rozwiązania od początku meczu jeszcze niebyło)
Bugaj 2 - dobry strzał z przewrotki szkoda że obok bramki , raz przypadkowo prawie udało mu się wsadzić za kołnież piłke bramkarzowi, czyli całkiem nieźle chociaż od napastnika wymaga się bramek
Trałka 0 wogle nie widoczny był, zdecydowanie lepszy na tej pozycji Łabędzki
Kaźmierczak 5 - całkiem nizły występ , wiele wygranych główek w polu karnym przeciwnika, ładny wolej, główka w słupek , brakowało mi tylko jakiegoś celnego strzału z daleka
Grzelak 2 - wymaga się od niego więcej, ma prawo mieć obniżke formy bo nie można zapiepszać za 3 przez cały sezon
Edi 5 kilka wspaniałych podań jak zwykle zresztą, ładnie mieszał od czasu do czasu obrońcami rywala
Divecky 0 - na nim zawodze się już któryś raz z koleji, przed jego przyjśćiem do Pogoni bardzo się cieszyłem bo myślałem że w ataku będzie tak : Divecky strzela bramy głową i przepycha się w polu karnym a Milar miesza . niestety z tego co pamiętam on ani razu nie strzelił jeszcze gola głową to na dodatek nawet w większości meczy pojedynki główkowe przegrywał i przewracał się na ziemie... Widać było brak Milara...
Łabędzki 1 - wszedł i nic nie pokazał

Pampers1948 napisał:  
Moze tez wkurwiac ze po meczu nie wszystkie pilkarzyki podchodza i dziekuja za mecz..typu wielkie gwiazdy Edi, Peskovic itd..:/

Edi powiedział już że jego praca kończy się z gwizdkiem sędziego i że w Brazylii nie było zwyczaju dziękować kibicom za doping, natomiast Pesković gra już troche w Polsce ,zazwyczaj podchodził do kibców podzękować za doping widocznie teraz mu się nie chciało :(

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 02/10/2005 16:05

Cytat:  
Trałka 2 tu sie strasznie zawiodlem w sumie nic nie pokazl kilka glupich strat

kilka? Ja po 20-stu przestałem liczyć... zresztą zaraz i tak schodzili na przerwę :D

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 02/10/2005 16:11

verte napisał:  
"Peskovic - ogólnie dobrze, nie miał wiele pracy "

Śmielaqu, byłeś na meczu? Bezwzględnie najlepszy w Pogoni na boisku. Jeszcze mozna pochwalić Elokana. Szkoda że nie gra zawsze.

A czy ja napisałem, że zagrał słabo ? GKS oddał przez cały mecz 4 celne strzały więc nie powiesz mi, że Boris dużo się napracował...ale zgodze się to co miał wybronić to wybronił... ale wg najlepszy na boisku nie był.. :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 02/10/2005 16:23
No to czeka nas 4liga,wiec jak ktos chcial sobie pojezdzic po pierwszo ligowych stadionach niech sie spieszy, bo dlugo moze nie byc pierwszej ligi,nawet drugiej.Co do wlodarzy miejskich to te patalachy nigdy nie zalatwia zadnych inwestycji w naszym miescie.Meczy przecietny,doping tez,oprawa bardzo ladna.Pozdrawiam Pania w czarnych wlosach, ktora stala na schodach:D

www.sectorshop.net
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 02/10/2005 16:31

Czarny85 napisał:  
No to czeka nas 4liga,wiec jak ktos chcial sobie pojezdzic po pierwszo ligowych stadionach niech sie spieszy, bo dlugo moze nie byc pierwszej ligi,nawet drugiej.Co do wlodarzy miejskich to te patalachy nigdy nie zalatwia zadnych inwestycji w naszym miescie.Meczy przecietny,doping tez,oprawa bardzo ladna.Pozdrawiam Pania w czarnych wlosach, ktora stala na schodach:D

zyjesz ? :D

Derian
Kibic
Na forum od 7688 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 02/10/2005 17:26

JuN napisał:  

Czarny85 napisał:  

Czarny żyje ale wczoraj w nocy nie byłem tego pewien:). A do pozdrowień dla tej ślicznej Pani ja też się dołączam:]

KPS
Kibic
Na forum od 7545 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 00:32

Derian napisał:  

JuN napisał:  

Czarny85 napisał:  

Czarny żyje ale wczoraj w nocy nie byłem tego pewien:). A do pozdrowień dla tej ślicznej Pani ja też się dołączam:]

O widze wszyscy zyja...:D Pozdro a co do tej Pani to tak jak powyzejzakochany :P

Qcu
Kibic
Na forum od 8409 dni

**

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 01:30

Cytat:  
Nie uważasz, że GKS bardzo łatwo narzucił wam swój styl gry, na który Pogoń nie miała odpowiedzi?
- Tak, zespół z Bełchatowa grał bardzo konsekwentnie i pewnie w obronie. Z trudnością stwarzaliśmy sobie sytuację, których było bardzo mało. W dodatku nie wykorzystaliśmy okazji, które sobie stworzyliśmy. Ciężko gra się przeciwko tak ustawionym drużyną, jak ustawiony był GKS.

To z wywiadu z Tralka. Ja bym powiedzial ze oczywiscie ze GKS latwo narzucil nam swoj styl gry. A to dlatego ze my po prostu nie mamy wogle swojego stylu!! :/

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 11:55
panowie niema co pisac trzeba zrobic porostu klub od 4 ligi za 6-7lat powinna byc 1 liga poniewaz bedzie ZALEZALO pilkarza(wychowankom) na grze .... co bede pisal pisalem juz wczesniej co o tym sadze ...

P.S - Divecky wogle gral?? ;o

Qcu napisał:  

Cytat:  
Nie uważasz, że GKS bardzo łatwo narzucił wam swój styl gry, na który Pogoń nie miała odpowiedzi?
- Tak, zespół z Bełchatowa grał bardzo konsekwentnie i pewnie w obronie. Z trudnością stwarzaliśmy sobie sytuację, których było bardzo mało. W dodatku nie wykorzystaliśmy okazji, które sobie stworzyliśmy. Ciężko gra się przeciwko tak ustawionym drużyną, jak ustawiony był GKS.

To z wywiadu z Tralka. Ja bym powiedzial ze oczywiscie ze GKS latwo narzucil nam swoj styl gry. A to dlatego ze my po prostu nie mamy wogle swojego stylu!! :/

DOKLADNIE Qcu i tu jest problem ze nasz styl to 0 z tylu i moze cos sie uda ..

Zapomnailem dodac ze GKS zasluzyl na zwyciestwo ale niestety szkoda chlopakow bo naprawde sie starali ... Gdyby Pogon wygrala byl by to bardzo niesprawiedliwy wynik ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
LeOnik
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 13:17

KloceK napisał:  
panowie niema co pisac trzeba zrobic porostu klub od 4 ligi za 6-7lat powinna byc 1 liga poniewaz bedzie ZALEZALO pilkarza(wychowankom) na grze .... co bede pisal pisalem juz wczesniej co o tym sadze ...

P.S - Divecky wogle gral?? ;o

Qcu napisał:  

Cytat:  

DOKLADNIE Qcu i tu jest problem ze nasz styl to 0 z tylu i moze cos sie uda ..

Zapomnailem dodac ze GKS zasluzyl na zwyciestwo ale niestety szkoda chlopakow bo naprawde sie starali ... Gdyby Pogon wygrala byl by to bardzo niesprawiedliwy wynik ...

Klocek - w jakim swiecie Ty zyjesz ? Heh, nigdy jeszcze sie tak za bardzo nie usmialem z Twoich postow :) To tylko Twoje zbyt wybujale marzenia, a jak juz piszesz o czyms takim to moze sam sobie zaloz klub ? :) Uhahaha... nie no tak jak w podpisie co masz.. rzeczywiscie pasuje co do "calej SYTUACJI" ;-)

I jeszcze miasto pomoze ? :) Uhahahaha.. bedzie wyplacac :) Tak, tak, ja juz to widze :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 18:37
yyyyy leOnik .... miasto chyba mzoe dac kilka tysiecy miesiecznie .. to beda wychowankowie oni nie beda zarabiac po 10tys zl miesiecznie ... im bedzie zalezec ...
wiesz mi osobiscie nie podoba sire to co sie dzieje z Pogonia prawdziwa POGON byla tylko w latach 90-98 a potem sam wiesz ...
nieiwem kazdy ma swoje zdanie i ja potrafie to uszanowac ^^

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 21:38

KloceK napisał:  
yyyyy leOnik .... miasto chyba mzoe dac kilka tysiecy miesiecznie .. to beda wychowankowie oni nie beda zarabiac po 10tys zl miesiecznie ... im bedzie zalezec ...
wiesz mi osobiscie nie podoba sire to co sie dzieje z Pogonia prawdziwa POGON byla tylko w latach 90-98 a potem sam wiesz ...

nie rozumiem co masz na mysli mowiac ze prawdziwa Pogon byla miedzy 90 a 98 ??? sprostuj to albo napisz o co ci chodzilo bo troche mnie malolat zaskoczyles aaaa2

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 03/10/2005 23:02
A wczesniej za Marka Lesniaka, Marka Szczecha itd to nie byla prawdziwa Pogon?

WYCHOWANY NA POGONI
LeOnik
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 04/10/2005 11:52

KloceK napisał:  

kilka tys zl miesiecznie ? :o heh na utrzymanie klubu IV ligowego na normalnym poziomie potrzeba z 50-60tys zl miesiecznie :o Jak nie wiecej :o Okej, BOSMAN niby by sie zainteresowal... ale IV liga ? Czy nawet III ? No bez przesady. Sam zobacz przyklad Pogoni Nowej.. i co ? Upadl, ale to nie przez Ptaka tylko przez brak kasy i chcieli zawrzec z Ptakiem umowe.. i jak dalej bylo to juz wiadomo :)

prawdziwa Pogon tylko w tych latach ? yhm.. bez przesady.. to czyli wychodzi na to ze Krygier nie byl z okresu prawdziwej Pogoni ? :)

heh polecam tego ze zanim cos napiszesz - z 100 razy przemysl dokladnie co w ogole piszesz :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 04/10/2005 16:11
Dziś rano widziałam powtórke tego meczu i powiem, że to nie była taka tragedia jak wcześniej napisałam. Dróga połowa była nawet nawet! Tylko wykończenia brakło nie mogli sie przebić a jak sie przebili to coś skopcili (Grzelak - sam na sam z bramkarzem ; i słupek Ediego) I widać piłkarzom brało na boisku Milara. No szkoda, że nie wygraliśmy. Trudno

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840217 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005