Odp: "Kaziu" na Anglię... - 12/10/2005 10:08
kolejne info od vasyla z nocy
na meczu mlodziezowki kolo 100 osob, w ym oczywiscie Pogoń, motor, jaga, stal sanok, lks. wisiala flaga: SZCZECIN i Pogon Walczaca. po mecuz mala awanturka, angole dostali. Tralka podziekowal naszym za przyjazd. pozdro
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 12/10/2005 23:44
bez sensu Janas wpuscil pod koniec meczu Radomskiego za Sobolewskiego,niewiem po co wpuscil tego emeryta,rownie dobrze mogl dac pograc Kazmierczakowi te ostattnie 15min,a tak nawet na lawce go zabraklo
no dobra zdjal Sobolewskiego to przeciez mogl dac szanse Kazmierczakowi bo jakby nie patrzec jest ``lekko`` mlodszy od Radomskiego a co on prezentuje to wszyscy widza,a Wydaje mi sie niemal pewny wyjazd Kazmierczaka na Mundial i dziwne ze to gu nie wystawil.Na Mundial predzej pojedzie Kaziu niz radomski po 1 jest mlodszy po 2 o klase lepszy. I nierozumiem tego:``Sobol gral na pograniczu faulu a ze mial juz jedna zolta kartke to szkoda bylo stracic pod koniec zawodnika`` ?? co mnie to obchodzi czy gral na pograniczu faulu,Janas zrobil zmiane zamiast kiepskiego Radomskiego mogl dac szanse Kazmierczakowi bo na Mundial pojedzie na 100%,a chlopak przynajmniej posmakowal by pilkarskiej Europy.
bez sensu Janas wpuscil pod koniec meczu Radomskiego za Sobolewskiego,niewiem po co wpuscil tego emeryta,rownie dobrze mogl dac pograc Kazmierczakowi te ostattnie 15min,a tak nawet na lawce go zabraklo
Emeryt to 28 lat Sobol gral na pograniczu faulu a ze mial juz jedna zolta kartke to szkoda bylo stracic pod koniec zawodnika.
no dobra zdjal Sobolewskiego to przeciez mogl dac szanse Kazmierczakowi bo jakby nie patrzec jest ``lekko`` mlodszy od Radomskiego a co on prezentuje to wszyscy widza,a Wydaje mi sie niemal pewny wyjazd Kazmierczaka na Mundial i dziwne ze to gu nie wystawil.Na Mundial predzej pojedzie Kaziu niz radomski po 1 jest mlodszy po 2 o klase lepszy. I nierozumiem tego:``Sobol gral na pograniczu faulu a ze mial juz jedna zolta kartke to szkoda bylo stracic pod koniec zawodnika`` ?? co mnie to obchodzi czy gral na pograniczu faulu,Janas zrobil zmiane zamiast kiepskiego Radomskiego mogl dac szanse Kazmierczakowi bo na Mundial pojedzie na 100%,a chlopak przynajmniej posmakowal by pilkarskiej Europy.
Kaziu na Mundial?? Litosci....nie chce tego zobaczyc
W temacie sciagniecia Sobola:
Opuściłem boisko na własną prośbę. Nie mogłem już dłużej biegać z powodu kontuzji pachwiny. Zresztą dokuczała mi ona już przed meczem. Przed wyjściem na boisko zażyłem środki przeciwbólowe
A tak w ogole to z jakiej paki mial wystawic Kazka jak on sie spalil w meczu z Islandia? Jak nie umie zagrac na poziomie ze slaba Islandia to co dopiero na Old Trafford z Anglia. Noo Kazek na 100% na Mundialu, na 100% to moga byc pewni tacy zawodnicy jak Zurawski, Kazek jak tam jakims cudem pojedzie to jako 20 ktorys zawodnik kadry. 2x zagral w kadrze, 2x sie spalil i zagral slabo.. jeszcze jak nie da rady w jakims meczu to moze spokojnie zapomniec o wyjezdzie na Mundial. Chyba ze ogladalismy innego Kazmierczaka w meczach z ISL i USA..
W poniedziałek w hotelu Monopol w Katowicach Zdzisław Kapka spotkał się z byłym trenerem Pogoni Szczecin Bogusławem Pietrzakiem.
Obaj panowie nie dyskutowali bynajmniej o sprawach szkoleniowych. Spotkali się, by porozmawiać na temat transferu Przemysława Kaźmierczaka do Wisły.
Pietrzak na spotkaniu z Kapką był przedstawicielem Antoniego Ptaka. Przewodniczący Rady Nadzorczej Pogoni jest właścicielem karty Kaźmierczaka. - Wiem, że od pana Ptaka trudno się uwolnić - powiedział maju pomocnik Pogoni. Wisła zdołała się już przekonać, że interesy z Ptakiem robi się trudno. Nie znaczy to jednak, że nie można dojść do porozumienia. Trzy lata temu lody zostały przełamane przy okazji transferu Jacka Paszulewicza.
Bohaterowie wtorkowego spotkania nie chcieli oczywiście ujawnić tematu swojej rozmowy. Pełniący obowiązki prezesa Wisły Kapka zaprzeczył nawet, że do spotkania doszło. Pietrzak "zdradził" swojego adwesarza i przyznał, że z Kapką rozmawiał. Co na to Wisła? - Wisła nie komentuje tych informacji - powiedział jej rzecznik Jerzy Jurczyński.
W środę Pietrzak był z powrotem w Szczecinie, gdzie obecnie pełni obowiązki trenera drużyny rezerwowej.Tutaj od paru dni na zakończenie rozmów z Wisłą z niecierpliwością czeka sam zainteresowany. Od dwóch dni przesiaduje pod drzwiami prezesa Pogoni Krzysztofa Waszaka.
O Kaźmierczaku w kontekście transferu do Wisły mówi się co najmniej od roku. Dobre występy w rundzie jesiennej, wreszcie debiut w reprezentacji w spotkaniu z Meksykiem, potwierdziły, że w 23-letnim zawodniku z Łęczycy drzemią nieprzeciętne umiejętności. Przedstawiciele Wisły wielokrotnie potwierdziali, że wzmocnień drużyny szukają nie tylko za granicą.
to tyle jesli chodzi o co poniektorych zajebiscie wielka milosc do grajkow, oraz do zdania ze kazdemu z nich nalezy sie szacunek ... a ja mam w dupie jednego z drugim, co mysli tylko jak najszybciej wyrwac sie stad do Legii, Wisły, albo za granice... Moze ten kolejny przyklad wyjasni wam w koncu ze Pogoń to my!
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 20/10/2005 11:56
On chyba niewie co robi,powinien jeszcze z rok zostac w Pogoni i grac,grac i grac. Jak znam zycie jakby teraz trafil do Wisly to niemogl by sie odnalezc walczylby o miejsce w skladzie z Cantoro,i Sobolewskim, Paulista czy Golosiem i nie zawsze bedzie pewien gry w 1 skaldzie chyba ze lubi na lawce siedziec ale chyba chodzi o kase i ``renome``i po kilka nieudanych meczach usiadzie na lawce az go gdzies wypozycza,zeby sie rozegral.Wiadomo jaki Kazmierczak jest leniwy,jak z glupia Islandia malo nie zesral sie w gacie,mial szanse sie pokazac i zjebal to tym bardziej w niby``wielkiej Wisle``. Ale to ze przesiaduje pod drzwiami Prezesika no nie spodziewalbym sie tego,duzo stracil w moich oczach i domyslam sie ze nie tylko w moich.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 20/10/2005 12:35
Niedawno twierdziłeś żeby wystawił go na 15min meczu z Anglią a teraz twierdzisz że na towarzyskim z Islandią się o mało nie zesrał w gacie i że w Wiśle sobie nie poradzi.
To jak? przeciwko rep. Angli by pograł, jedzie na MŚ a sra w gacie i nie da rady w Wiśle?
Nie za dużo piszesz?
Niedawno twierdziłeś żeby wystawił go na 15min meczu z Anglią a teraz twierdzisz że na towarzyskim z Islandią się o mało nie zesrał w gacie i że w Wiśle sobie nie poradzi.
To jak? przeciwko rep. Angli by pograł, jedzie na MŚ a sra w gacie i nie da rady w Wiśle?
Nie za dużo piszesz?
hehe nie o to chodzi....niezauwzyles ze glownym problemem Kazmierczaka jest trema i stres? z Islandia zawalil swoja szanse ale chcialbym zeby pojechal na Mundial dla odswiezenia naszej Kadry.A w Wisle poprostu by sobie nie poradzil jak spala sie w waznych meczach czy waznych probach dla niego, tam rywalizowalby z Sobolewskim Paulista Cantoro i Dawidowskim i jeszcze kilku wchodzi w gre nie dalby rady,i po co ma isc do tej Wisly zeby ławe grzac? zamiast pograc w Pogoni do zakonczenia Mundialu i pojechac za granice za lepsza kase. Zawsze bylem za Kazmierczakiem ale tylko do tej pory, niewiedzialem ze az tak bardzo zalezy mu zeby uciec z naszego klubu.Kiedys zyczylem mu jak najlepiej teraz jednym slowem moze spierd..... stad. Moja zmiana zdania o nim spowodowana jest tylko jedna sytuacja a mianowicie ze chce spierd.... jak najszybciej stad i tego mu zycze.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 20/10/2005 13:31
Ja tam o nim mam wyrobone zdanie, od dłuższego czasu (jego zachowanie w stosunku do kibiców na pewnym wyjeździe) i dlatego nie noszę jego koszulki. Dla niego przenosiny jednak by były najlepsze bo tylko w ciągłej walce z nalepszymi (Sobolewski w Polsce na tej pozycji jest najlepszy) bedzie mógł być przydatny reprezentacji. Pozatym to mół jest
Na stronach internetowych wislakrakow.com oraz www.pogon.v.pl ukazała się sensacyjna wiadomość o rychłym przejściu do Wisły piłkarza Pogoni Przemysława Kaźmierczaka. Nie będziemy cytować tych rewelacji, by dodatkowo nie wprowadzać w błąd kibiców i sympatyków piłki nożnej.
Zapytaliśmy o zdanie zainteresowanych, których nazwiska wymieniają autorzy wspomnianej publikacji.
Trener Bogusław Pietrzak nie rozmawiał o transferze Kaźmierczaka ze Zdzisławem Kapką w hotelu Monopol w miniony poniedziałek w Katowicach.
Nie wiedzieć też dlaczego snuje się kolejne domniemanie, jakoby Przemysław Kaźmierczak przesiadywał w tym celu pod gabinetem prezesa Pogoni. Zapytany o ten fakt Krzysztof Waszak zaprzeczył jakimkolwiek sugestiom. O najbliższych „losach” Kaźmierczaka mówił też bez większych emocji obecny w Szczecinie Antoni Ptak potwierdził jedynie fakt wzrastającego z każdym dniem zainteresowania tym zawodnikiem ze strony menedżerów głównie zagranicznych klubów, jednak konkretnych rozmów właściciel Pogoni w tej sprawie nie prowadzi. Wreszcie wypowiedział się też sam zainteresowany czyli Przemysław Kaźmierczak, który stwierdził, że w Pogoni czuje się na tyle dobrze, że nie spieszna jest mu zmiana klimatu i wszystkich szukających sensacji zaprasza na piątkowy mecz przeciwko Cracovii. Cała drużyna liczy na wspaniały doping kibiców w walce o najwyższy cel.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 21/10/2005 07:37
Zastanawiam się bardzo co ta Wisła ma w sobie że wszyscy piłkarze do niej ciągną jak za przeproszeniem muchy do gówna. Przecież to nie jest nawet klub który potrafi walczyć w PUefa. W Naszej lidze też cieniuje i niczym za bardzo się nie wyróżnia. Mini menadzer Mielcarski ściąga zawodników z głębokich rezerw drużyn portugalskich. Moim zdaniem Kaziu powinien rozważać decyzje ale tylko z lig zagranicznych.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 21/10/2005 12:09
``Przemysław Kaźmierczak gra dzisiaj mecz z Cracovią nie tylko o ligowe punkty, ale również o zagraniczny kontrakt. Mają go oglądać skauci ze Szwajcarii i z FC Southampton. Antoni Ptak dla wzmocnienia wrażenia kazał przygotować kasetę wideo z najefektowniejszymi sztuczkami swojego piłkarza - pisze "Przgląd Sportowy".
Właściciel Pogoni, z którym Przemysław Kaźmierczak związany jest jeszcze kontaktem do końca 2009 roku, niechętnie zdradza kto jest zainteresowany 23-letnim pomocnikiem. - Nie chcę opowiadać, że co chwilę odbieram telefony w jego sprawie, bo zostanę posądzony o celowe nakręcanie koniunktury. Powiem tylko, że od spotkania z Islandią, wydzwaniają do mnie przedstawiciele trzech grup menedżerskich. Jedni z nich operują na brytyjskim rynku piłkarskim. Inni zapraszali mnie z kolei na spotkanie do Genewy. Odmówiłem, bo w tej chwili nie jestem zainteresowany sprzedażą "Kazka" - zapewnia właściciel Pogoni.
Szwajcarzy uparli się jednak i postanowili sami przylecieć do Polski. - Powiedziałem im, że jak chcą porozmawiać to niech wpadną do Szczecina. Natychmiast skorzystali z zaproszenia,. Zapowiedzieli się na meczu z Cracovią. Uprzedziłem ich jednak, żeby nie robili sobie zbyt wielkich nadziei - dodał Ptak.
Antoni Ptak dawno już zapowiedział, że nie sprzeda Kaźmierczaka do żadnego polskiego klubu. O 23-letniego reprezentanta Polski cały czas zabiega Wisła Kraków, Legia Warszawa i Korona Kielce. - Chcę z Pogonią walczyć w kraju o najwyższe cele. Byłbym niepoważny, gdybym sprzedał lub wypożyczył go do któregoś z czołowych polskich klubów. Nie ma zamiaru wzmacniać rywali. W grę wchodzi tylko zagraniczny transfer. Ale nie prędko - dodaje Ptak. ``
O ile wierzyc Antkowi transfer do jakies Polskiej druzyny odpada,domyslam sie co Ptaszek chce zrobic zatrzymac Kazmierczaka do Mundialu liczyc na jego ewentualne powolanie i po Mundialu sprzedac go za niezla sumke do Bundesligi.
p.s dzisiaj obejrzymy jeden z gorszych wystepow Kazmierczaka,przyjezdzaja menadzerowie z kilku klubow zachodnich to wiadomo jak to na niego zadziala ,jak zwykle spali cie chlopak.
Odp: "Kaziu" na Anglię... - 28/08/2006 10:36
Selekcjoner reprezentacji Polski Leo Beenhakker postanowił uzupełnić kadrę na mecze eliminacji ME 2008 z Finlandią (Bydgoszcz, 2 września) i Serbią (Warszawa, 6 września). W poniedziałek dodatkowe powołanie zostało wysłane do pomocnika portugalskiej Boavisty FC Przemysława Kaźmierczaka. Zawodnik dołączy do zespołu dziś wieczorem.
Kaźmierczak do tej pory trzykrotnie wystąpił w pierwszej reprezentacji. Debiutował w kwietniu 2005 roku w zremisowanym 1-1 spotkaniu z Meksykiem. Ostatni raz powołanie do kadry otrzymał w listopadzie ubiegłego roku. Biało–czerwoni pokonali wówczas w Ostrowcu Świętokrzyskim Estonię 3-1, a Kaźmierczak przebywał na boisku ostatnie 17 minut meczu.
Reprezentacja Polski w poniedziałek rozpoczyna we Wronkach przygotowania do wrześniowych spotkań eliminacyjnych. W piątek biało–czerwoni przeniosą się do Bydgoszczy, gdzie dzień później meczem z Finlandią zainaugurują zmagania o awans do finałów Euro 2008.
No i Kaziu do kadry.napewno ma bliżej do niej niż z Pogoni.Jeszce Grzelak pójdzie bo lewo skrzydłowi są bez formy i ich dobrych nie mamy
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793474 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.