OKY!! spadam z tago tematu bo z debilami dyskutować nie mam najmniejszej occhoty!!!!!Żegnam debilów))))))))
moze debil, ale znam ortografie i gramatyke. Zegnam debili sie pisze... brak słow
nic nie wiesz i takim zostaniesz do koińca, ponieważ jesteś ograniczony!!!
Jeżeli kogoś uraziłem, po pierwszym ostrzeżeniu, proszę o BANA bo to mi się należy.
ALE PRAWDY NIE DA SIĘ UKRYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potarajcie się WSZYCY o tym pamiętać, a póki co to żegnam Wszystkich na ok. 8-siem godzin (przelot do Australii) po przylocie odezwę się do Was, pozdrawiam, Wasz ulubiony kontrowersysta, ale kocham POGOŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pzdr
Ostatnio edytowany przez: fan57, 17 września 2005, 11:45 [2 raz(y)]
Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 17/09/2005 12:01
Ciekawe jakie było by Twoje zachowanie gdyby kogoś bliskiego z Twojej strony pokrzywdzono, chyba nie był byś tym zachwysony, prawda czy sprzedał byś swoich blikich, ale o czym tu mowa jjj, i pewne żeczy trzeba uszanować, tylko zastanów się nad SOBA
To jest tylko propozycja
Jak postąpisz to jest tylko i wyłącznie TWOJA !!!!!!
Ciekawe jakie było by Twoje zachowanie gdyby kogoś bliskiego z Twojej strony pokrzywdzono, chyba nie był byś tym zachwysony, prawda czy sprzedał byś swoich blikich, ale o czym tu mowa jjj, i pewne żeczy trzeba uszanować, tylko zastanów się nad SOBA
To jest tylko propozycja
O CZYM TY GADASZ JAK BY PSY CI KAZALY WYRZYCIC KOSZULKE SWOJEGO UKOCHANEGO KLUBU DO SMIETNIKA I BYS BYL PALOWANY ZA DAMSKI CHUJ TO BYS TAK NIEGADAL **ChWdP**
Praca to ucieczka dla ludzi którzy nimają nic lepszego do roboty
To jest tylko propozycja
O CZYM TY GADASZ JAK BY PSY CI KAZALY WYRZYCIC KOSZULKE SWOJEGO UKOCHANEGO KLUBU DO SMIETNIKA I BYS BYL PALOWANY ZA DAMSKI CHUJ TO BYS TAK NIEGADAL **ChWdP**
Witam przyjacielu, ale jak zwykle jest pewne ALE, gdybyś nie TY sprowokował PSÓW do tego, by nie doszło, prawda?
fan57 i mario74 a kim wy jestescie zeby innych oceniac??
Jesteśmy i żyjemy po to żeby z takimi jak ty walczyć !!!!
Odnośnie tego debila, to tak jak wcześniej pisałem, debil zawsze będzie debilem ,w tej kwesti "kaczka" to jest najlepsze określenie tego debila!!!!!!!!!!!!!!!!
Odnośnie tego debila, to tak jak wcześniej pisałem, debil zawsze będzie debilem ,w tej kwesti "kaczka" to jest najlepsze określenie tego debila!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie jest temat na takie gadanie... pogadajcie o tym gdzie indziej.
ja tylko proste pytanie zadalem. na jakiej podstawie i jakim prawem innych oceniasz. a wogole chyba nie zrozumiales o co mi chodzi... wszystkich zjezdzasz na forum, z Sandała kryminaliste zrobiles. jak dla mnie to on moze byc skoczkiem narciarskim albo zawodowym graczem w bierki elektryczne na czas, pochodzic z Bangladeszu albo z Marsa. najwazniejsze jest to ze wklada serce w to co robi tak jak z reszta duzo chlopakow przychodzacych na stadion (np. MW). robia cos. fakt faktem ze znaczna czesc ludzi na mlyn trafia albo przez przypadek albo dlatego ze to sektor "renomowany" i sie w szkole chlopaki pozniej moga pochwalic. i jeszcze sprawa wyzej byla z tym makkwakiem i czy Sandał idzie sie ludzie pytali. prawda jest taka ze duzo osob mu w dupe bez mydla wchodzi jak mu brawo bili czy wlasnie z tym makkwakiem. ale z drugiej strony tylko on, Patyk i Sławek(z tego co pamietam) potrafia naprawde poderwac ludzi do dopingu. jak ich nie bylo np. wczoraj to widzieliscie jak to wygladalo - chaos totalny.
Ciebie fan57 nie znam i nie moge Cie oceniac. moze kiedys tez chodziles na mlyn i dopingowales Portowcow ale teraz z tego co widze to razem z mariem74 tylko zamęt siejecie na forum. ma jakikolwiek sens ta napinka na necie i robienie sobie z wiekszosci forumowiczow wrogów?? tak sie zachowuja dzieci a nie dorośli ludzie.
z mojej strony koniec tematu
nienawisc do milicji tak zostałem wychowny CHWDP CHWDP to dla pedalów z 5 ps. co to byl za sqład co spiewałna na samym poczatku
??
z tego co baranowski mowil spiewa to ktos z 100% EG ale płyta sie jeszcze nie ukazała
Mario i Fan dajcie sobie na wstrzymanie bo Pogoń Nas Jednoczy ( w każdym badz razie powinna) a ortografia to była w szkole i kazdemu zdarzają się błedy a więc nie rozumiem czemu okazuje sie ze mamy tutaj tylu mistrzow z ortografi...
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/09/2005 11:24
a moze przed meczem z GKS-em Belchatow spotkajmy sie przed Urzedem Miasta... Pokazmy ile nas jest a potem na stadion. Mecz jest 1-go , czyli w dzien kiedy wstrzymane jest finansowanie. Mysle, ze to dobry pomysl. Co Ty na to Sandal aby zmienic miejsce spotkania tylko ten jeden jedyny raz dla dobra Klubu??
Odp: Zawsze o 5 pod Makkwakiem przed meczem (lub 2 godziny przed:-) - 27/09/2005 11:52
no co ty a gdzie browara wypije... znajac zycie to pelno palantowni sie tam zleci bo to co bylo przed meczem z Legia kolo Makkwaka...przesada, do wszystkiego sie czepiaja no fakt ze cala Legia pijana byla ale nawet napic sie niemozna?? zmiany raczej niebedzie chodzi o to ze co niektorym niechce sie przyjsc do Makkwaka zeby pojechac duza ekipa na mecz to co dopiero kolo urzedu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.