Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pampers 1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7922 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 19:38
Kurwa takiej Zenady w wykonaniu Pogoni na swoim stadionie nie widzialem od dawna:|

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Davido
Kibic
Na forum od 8151 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 19:38
Cisza..Pieprzyć to Chuj z wynikami.....!!!!;)Pozdro nie było tak źle...

POGOŃ TO MY
qba89
Kibic
Na forum od 7690 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 19:39
ale te sklady to chyba na mecz Pogon vs Cracovia!

hehe juz zmieniliscie :P

[MODERATOR: przepraszam, moja wtopa, nie to wkleilem co trzeba, ale na szczescie szybko sie zorientowalem :P /Macieq/]

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 19:39
DAVID_MKS smiesznie to zabrzmialo ... dobra zaczyna sie ,, chuj z wynikami ... " przegralismy z Legia, Gornikiem nadchodzi Lech Wisla Groclin, chuj z wynikami ale nie sadze zeby Pogon w takim stylu zdolala chociaz nawiazac walke z ww. druzynami (no moze poza Lechem ktory gra tez slabo)

Davido
Kibic
Na forum od 8151 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 19:41

R0b3rt napisał:  
DAVID_MKS smiesznie to zabrzmialo ... dobra zaczyna sie ,, chuj z wynikami ... " przegralismy z Legia, Gornikiem nadchodzi Lech Wisla Groclin, chuj z wynikami ale nie sadze zeby Pogon w takim stylu zdolala chociaz nawiazac walke z ww. druzynami (no moze poza Lechem ktory gra tez slabo)

To Kolego zmień sobie dolny stat jak taki jesteś wierny kibic...Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie ale coś tego nie ukazujesz pisząc tak...;)brechtam

POGOŃ TO MY
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7922 dni

Nie Przejmujcie sie Mamy NAJLEPSZY ATAK W POLSCE wiec napewno bedzie dobrze LOL :P

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Pogoniara
Kibic
Na forum od 7617 dni

... jak oni mogli skopać ten mecz! Tyle pięknych akcji... A ten Adriano... ja nie jestem tu od nażekania ale to co pokazali było godne 2 ligi... MAdzia bardzo ładnie!!!! (mocniej trzeba było)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 19:43
To teraz ja ocenie Portowców:

Peškovič 6 - Nie można mieć do niego pretensji, ta druga bramka to wina obrońców i nie ma sensu na niego zwalać odpowiedizialności.
Parzy 6 - Ogólnie to dobry mecz, ambitny, ładnie kiwał i grał mądrze... tylko te dośrodkowania :/ Niczym Beletti.
Julcimar 5 - Zawalił pierwszego gola, przy drugim też zawinił ale ogólnie cały mecz był najlepszy z defensorów.
Magdoń 3 - Podobnie jak Shawn nie jestem jego zwolennikiem, nic ciekawego znów nie pokazał. Koleś ma prawie 2 metry i tylko sporadycznie wygrywa pojedynki główkowe. Już Master był lepszy i nei wiem dlaczego siedzi gdy ten koleś gra. Nie wiem też czemu nie kupiono obrońcy środkowego bo to była najsłabsza formacja jesienią.
Poledica 4 - Drewniany jest trochę, ale na tle Magdonia całkiem pozytywnie, nie bał się mieć piłki przy nodze.
Kuchař 7 - Jeden z lepszych piłakrzy w dzisiejszym meczu, polubiłem go nawet. Starał się... jak dla mnie wykonał wielką robotę przy bardzo słabych Adriano i Kazku.
Kaźmierczak 3 - Grał to co Adriano, no może ciutkę więcej. Dwóch piłkarzy tego typu nie może grać obok siebie. A poza tym Kazek nie czuję się dobrze w nowej taktyce.
Adriano 3 - Fajnie że ma dobrą technikę i ładnie gra z klepki ale chyba nie za to bierze największą gaże w Pogoni? Jest wolny, zero dynamiki...
Matlak 3 - Baniak miał nosa, Matlak jest lepszy na lewej obronie niż pomocy. Znów beznadziejny mecz i te strzały... matko.
Divecký 5 - Jeden z niewielu co naprawdę czują grę. Tylko nie ma z kim grać. Niestety znów osłabł, ale widzę u niego cechy dawno niewidziane przeze mnie wśród napastników Pogoni.
Milar 4 - Zamiast grać to kłócił się z sędzią. A biegł za piłką wtedy kiedy nie trzeba było. Rozczarował, stać go na dużo więcej.
Grzelak 2 - Nie wiem KUR** dlaczego Panik wystawia go na lewą pomoc?! To co Matlak dziś grał wołało o pomstę do nieba i zamiast wpuścić Rafała na lewą to on go na prawą... Nie dziwię się że grał słabo.
Bugaj 6 - To jest piłkarz... nie odpuszcza. Na jesieni grał tak jeszcze Olo, teraz został nam tylko Bugi. Jest jak wino - im starszy tym lepszy. Cenię go za wolę walki.
Trałka 5 - potwierdził że drzemią w nim spore możliwości. Ma świetną technikę i wprost znakomity wyskok (w końcówce do jednej piłki tak wystartował że myślałem że to Magdoń). Częściej powinien dostawać szanse.

Jeszcze jedno pytanie: GDZIE JEST MICHAŁ ŁABĘDZKI?! Jak dla mnie piłkarz numer jeden do pierwszego składu. Za Kazka albo Adriano. Nie było go nawet na ławce (podobonie jak Ediego) :/

Obrazek gif wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 19:50
DAVID_MKS moj podpis odnosi sie do prawdziej Pogoni zlozonej z graczy ktorzy wkladaja cale Swoje serce w gre (np. Bugaj) a nie jakichs pseudo emerytowanych grajkow sprowadzonych zzagranicy przez wielkich panow prezesow (ktorzy znaja sie na pilce tak jak ksiadz na rodzajach wibratorow), ktorzy nie pokazuja nic i nie maja ani kszty ambicji

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 19:56
caly mecz dzisiaj, pod kazdym wzgledem to jeden wielki CHUJ. jedyny + to pare fajnych dupek na 12 :]

...
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 20:00
pozbyli sie Olka bo strzelal za malo bramek, ale jesli by dzis gral za Adriano lub Diveckiego to duze prawdopodobienstwo ze po stronie Pogoni nie byloby 0. Dla mnie najgorszym transferem jest Poledica, od poczatku bylem na NIE dla tego goscia co sie wyklucal o wieksza gaze bo przychodzi z Legii(w ktorej sie poznali na nim i czym predzej go sprzedali) bo powiedzcie mi czy to Liga Macedonska?? Gracz w Ekstarklasie potrafi tylko lupac jedna noga!!!!!!!!!!!!! Zagral raz prawa i gdyby nie Julcimar to juz w 1polowie byloby 1 dla Gornika. Jest drewniany nie potrafi zagrac konstruktywnej pilki tylko wypierdala aby z dala. No i gdzie byl gdy Chalbinski spokojnie przymierzal z woleja...na 0:2

deszcze nie spokojne(DDW)
*zablokowany
Na forum od 7668 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 20:02
dawid na boisko!!!

tam na koncu korytarza jada lecha w kolejarza
fc pruszkow TYLKO POGON

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 20:04
Miałem nadzieje.... Niestety mam doła a jeszcze mnie Pogoń dobiła... :/ Początek dobry, potem się wszystko posypało. Poźniej napisze coś więcej...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Davido
Kibic
Na forum od 8151 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 20:09
Brechtam;);)Pozdro Dla Elity...

POGOŃ TO MY
Borys
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 20:23
Dziękujemy panie Panik za zajebiste przygotowanie drużyny do rundy wiosennej i sprowadzenie brazylijskich gwiazdeczek , wybudujemy panu pomnik ....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Kriss
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 20:27
A teraz cos na poprawe humoru.
Fragmenty wywiadu z Prezesem Ptakiem :

Cytat:  
- Czy Pogoń jest w stanie włączyć się w lidze do walki o europejskie puchary?
- Będzie trudno, ponieważ drużyny ze ścisłej czołówki odskoczyły od reszty stawki. Właśnie duża strata punktowa jest największym problemem, ponieważ sportowo nie odstajemy od Amiki ani Groclinu. Obecnie może nawet jesteśmy lepsi. Jedyna nadzieja w tym, że któraś z tych drużyn popadnie w duży kryzys i zacznie gubić punkty. Patrząc realnie, powinniśmy zająć piąte miejsce na koniec sezonu.

- Jakie są Pana oczekiwania związane z rundą rewanżową?
- Przede wszystkim wiosna musi być lepsza od rundy jesiennej w naszym wykonaniu. Drużyna została poważnie wzmocniona. Nawet nie marzyłem, że pozyskamy tak klasowych piłkarzy. Postaramy się o kilka niespodzianek w meczach wyjazdowych, z takimi drużynami jak Legia, Amica, a przede wszystkim Wisła Kraków, od której jesienią dostaliśmy lanie. Realne wydaje się zdobycie Pucharu Polski. Pogoń jeszcze nie ma tego trofeum w swojej kolekcji, więc pora to zmienić.

Dla mnie bomba <buhahaha> Wlasnie umarlem ze smiechu. Pozdro dla tego pana.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Derian
Kibic
Na forum od 7688 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 20:39
POGOŃ TO MY. i to tyle w temacie

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 20:43

Pogoniara napisał:  
... jak oni mogli skopać ten mecz! Tyle pięknych akcji... A ten Adriano... ja nie jestem tu od nażekania ale to co pokazali było godne 2 ligi... MAdzia bardzo ładnie!!!! (mocniej trzeba było)

Proszę nie obrażać drugiej ligi!!! :)))))

W tej kompromitacji to jedynie godni uwagi są gracze którzy weszli w drugiej połowie a w szczególności Bugaj który miał serce i dawał z siebie wszystko chcąc być na każdej pozycji widząc jak nieudolnie grają jego koledzy!!!!

Brak słów na dalszy komentarz!!!

Ostatnio edytowany przez: fan57, 19 marca 2005, 20:50 [1 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 21:16
W wiekszosci nie potrzebne wypowiedzi...
ps: Chuj z wynikami Portowcy jestesmy z wami!
pozdro dla prawdziwych kibicow.

Pogoń To My!
F G
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 21:22

el_presidente napisał:  

F G napisał:  
Dajcie sobie spokoj

A ja wlasnie apeluje o optymistyczny, zartobliwy ton wypowiedzi - nasze narzekania i tak niczego nie zmienia - Ptaki maja nas w dupie gleboko i jak beda chcialy to sciagna caly kontener brazylijskich grajcarow po to zeby wystawic ich w pierwszym skladzie i liczyc na to ze moze sie uda wypromowac kolejnego renciste z Am Pld. Mam tylko nadzieje ze Dawidek nie wyprawi sie w glab Brazylii i nie bedzie polowal na kolejne "brylanty" wsrod dzikich plemion Amazonii:)

Spoko nie mam nic do optymistycznego tonu, tylko dobija mnie jak ktos sadzi 10 postow na temat tego co widzial na trybunach. Wszyscy jestesmy na tym samym stadionie i wiemy co sie dzieje;) a to ze ktos sobie opierdala kielbase to nie wyglada mi na specjalnie smieszne lub niebywale. Pozdro

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768788688 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005