Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Inauguracja Legia-Pogon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
qbajag
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8400 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 24/02/2005 15:43
A Ja niestety chyba się nie pojawię...coś bardzo ważnego wypadło mi w piątek...strasznie Mnie to wkur... że Legia gra zawsze w piątki.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Baru
Kibic
Na forum od 7635 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 24/02/2005 18:16
mnie tez nie bedzie w warszawie na meczu (piatek) i jestem wkurzony a moze bym zaliczyl wyjazd

Jeśli umiesz liczyć...licz na Pogoń..!
UI
Kibic
Na forum od 7838 dni

*

Wyjazd Do Wawy - 25/02/2005 23:49
No i jak z tym wyjazde wiadome juz cos kiedy i októrej ile trzeba za pociąg płacić??

Obrazek gif wstawiony na forum
crls
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Wyjazd Do Wawy - 25/02/2005 23:50
tez z checia bym sie dowiedzial, ale wydaje mi sie ze tutaj sie tego nie dowiesz

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Wyjazd Do Wawy - 25/02/2005 23:56
www.pkp.pl

UI
Kibic
Na forum od 7838 dni

*

Odp: Wyjazd Do Wawy - 25/02/2005 23:57

drops_ona napisał:  
www.pkp.pl

hehe nie chodzi mi o cene biletu pkp :) tylko o wyjaz zorganizowany

Obrazek gif wstawiony na forum
Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Wyjazd Do Wawy - 26/02/2005 00:16

mgr. Qvardian napisał:  

drops_ona napisał:  
www.pkp.pl

a w ogole bedzie takie cos jak wyjzad zoragnizowany?? bo mi sie zdaje ze kazdy jedzie na walsna reke

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 08:19

Slim napisał:  

mgr. Qvardian napisał:  

drops_ona napisał:  
www.pkp.pl

a w ogole bedzie takie cos jak wyjzad zoragnizowany?? bo mi sie zdaje ze kazdy jedzie na walsna reke

Nie bedzie wyjazdu zorganizowanmego....wezcie ludzie zacznijcie jezdzic normalnie na wyjazdy - wsiadasz w pociag i jedziesz,a nie ze wszystko sie za coniektorych zalatwia..Pociag, wejscie na stadion...moze jeszcze jedzonko na podroz.Poza tym na forum NIGDY nie bedzie rzetelnych informacji na temat wyjazdu, bo osoby ogarniete wiedza,ze sie takich rzeczy nie pisze.Jedyna szansa na info w necie to jakby byl zorganizowany specjal na jakis mecz...na co w tej rundzie zbytnio sie nie zapowiada

Sami przeciw wszystkim!!!
chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 10:25
Cytat:
Nie bedzie wyjazdu zorganizowanmego....wezcie ludzie zacznijcie jezdzic normalnie na wyjazdy - wsiadasz w pociag i jedziesz,a nie ze wszystko sie za coniektorych zalatwia..Pociag, wejscie na stadion...moze jeszcze jedzonko na podroz.Poza tym na forum NIGDY nie bedzie rzetelnych informacji na temat wyjazdu, bo osoby ogarniete wiedza,ze sie takich rzeczy nie pisze.Jedyna szansa na info w necie to jakby byl zorganizowany specjal na jakis mecz...na co w tej rundzie zbytnio sie nie zapowiada[/cytat]

Chyba do Poznania będzie jakiś specjał ?? Do Wawy to jasne że na wląsna ręke jedziemy nawet na + bo zwiedze sobie Stolice :) a potem na imprezke można isc jak dobrze pójdzie ;p
Ja tam sie modle o chipa żeby doszedł :)

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 10:45
A jak nie bedzie to nie pojedziesz??....bez kitu...ludzie zrobili sie na maxa wygodni

Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 11:12

Patyk84 napisał:  

Slim napisał:  

mgr. Qvardian napisał:  

drops_ona napisał:  
www.pkp.pl

Nie bedzie wyjazdu zorganizowanmego....wezcie ludzie zacznijcie jezdzic normalnie na wyjazdy - wsiadasz w pociag i jedziesz,a nie ze wszystko sie za coniektorych zalatwia..Pociag, wejscie na stadion...moze jeszcze jedzonko na podroz.Poza tym na forum NIGDY nie bedzie rzetelnych informacji na temat wyjazdu, bo osoby ogarniete wiedza,ze sie takich rzeczy nie pisze.Jedyna szansa na info w necie to jakby byl zorganizowany specjal na jakis mecz...na co w tej rundzie zbytnio sie nie zapowiada

Wiedzialem ze sie wypowie osoba ktora co nie co wie :D i bardzo dobrze ja tam jak bede jechal to pojade na walsana reke :) i jeszcze z kolesiami z Wawy melanz sie zaliczy :D

chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 11:29

Patyk84 napisał:  
A jak nie bedzie to nie pojedziesz??....bez kitu...ludzie zrobili sie na maxa wygodni

Jacy wygodni??
Ja sie tylko pytam, teraz to nawet tego nie można zrobić?
Co to meczu w Poznaniu to jade sobie na niego mało mnie obchodzi czy specjałem czy normalnym pociagiem może być i rowerem :p

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 11:33
samolot dla wygodnych 200 zl w dwie strony,
ja oczywiscie jak poprzednio teleport... dostalem znizke 333% za poprzednie zamowienie :) a wiec leciiimy
a wczesniej do B.

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 11:35

chicago napisał:  

Patyk84 napisał:  

Jacy wygodni??
Ja sie tylko pytam, teraz to nawet tego nie można zrobić?
Co to meczu w Poznaniu to jade sobie na niego mało mnie obchodzi czy specjałem czy normalnym pociagiem może być i rowerem :p

Mowie ogolnie, bo tak sie teraz porobilo,ze jak ktos nie zorganizuje specjala to jedzie na prawde niewielka grupka tych samych twarzy (choc w poprzedniej rundzie jakby nieco lepiej).Mozna sie spytac,ale jak widac odpowiedzi sa oczyswiste...Peace...I bardzo dobrze,ze jedziesz - oby wiecej ludzi z takim podejsciem...GDZIEKOLWIEK POGON BEDZIE GRAC...no :)

crls
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 13:12

Patyk84 napisał:  

tylko wiadomo ze jechac do Wawy na wlasna reke to co innego niz jechac samemu do Poznania i wluczyc sie samemu po miescie, a jak jedzie sie wieksza, zorganizowana ekipa to co innego.I do Poznania jadacych na wlasna reke na pewno bedzie mniej, wiec jakis zorganizowany wyjazd by sie przydal:)

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Safe
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 13:56
no raczej jade na wawe ... ciulowo ze bilety daja tylko z czipami ale 300osob chyba nie ma czipow to co z biletami dalszymi jak weznie 150osob a 150biletow do smieci czy dadza nam ? i tak chyba ide na zylete

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 14:31
chipy ma około 150 masek + 269 chipów może dotrzec przecie niebawem a przynajmiej czesc z nich wiec te bilety sie rozejda napewno :)

Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 11:13
Ja jade do warszawy ale chce sie zapytac tylko ze jak nie mam chipa? to normalnie bede mogl se kupic bilet tam gdzie bede siedziec nasi kibice?? czy juz wtedy kupa i bede musial kupowac bilet gdzie indziej? i jak by co to po ile by byl bilet ale nie PKP:P

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 11:33

PaMpErS - SiElA napisał:  
Ja jade do warszawy ale chce sie zapytac tylko ze jak nie mam chipa? to normalnie bede mogl se kupic bilet tam gdzie bede siedziec nasi kibice?? czy juz wtedy kupa i bede musial kupowac bilet gdzie indziej? i jak by co to po ile by byl bilet ale nie PKP:P

nie za wygodny jesteś??? sprawdz na www.pkp.pl
bez karty chip badz tymczasowej karty kibica nie wejdziesz na LEgie o ile sie nie myle:P

chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 11:41
cytat:
bez karty chip badz tymczasowej karty kibica nie wejdziesz na LEgie o ile sie nie myle:P

a co to jest ta tymczasowa karta kibica ?? bo mój chip chyba niedojdzie i musze sobie to wyrobić;/
to co mam isc do klubu Legii i poprosić o takie cos zapewne ? mam nadzieje ze to jest bezproblemowe i robione od ręki?
z góry dziękuje :) pozdro

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768865178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005