hehe nie chodzi mi o cene biletu pkp tylko o wyjaz zorganizowany
a w ogole bedzie takie cos jak wyjzad zoragnizowany?? bo mi sie zdaje ze kazdy jedzie na walsna reke
Nie bedzie wyjazdu zorganizowanmego....wezcie ludzie zacznijcie jezdzic normalnie na wyjazdy - wsiadasz w pociag i jedziesz,a nie ze wszystko sie za coniektorych zalatwia..Pociag, wejscie na stadion...moze jeszcze jedzonko na podroz.Poza tym na forum NIGDY nie bedzie rzetelnych informacji na temat wyjazdu, bo osoby ogarniete wiedza,ze sie takich rzeczy nie pisze.Jedyna szansa na info w necie to jakby byl zorganizowany specjal na jakis mecz...na co w tej rundzie zbytnio sie nie zapowiada
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 10:25
Cytat:
Nie bedzie wyjazdu zorganizowanmego....wezcie ludzie zacznijcie jezdzic normalnie na wyjazdy - wsiadasz w pociag i jedziesz,a nie ze wszystko sie za coniektorych zalatwia..Pociag, wejscie na stadion...moze jeszcze jedzonko na podroz.Poza tym na forum NIGDY nie bedzie rzetelnych informacji na temat wyjazdu, bo osoby ogarniete wiedza,ze sie takich rzeczy nie pisze.Jedyna szansa na info w necie to jakby byl zorganizowany specjal na jakis mecz...na co w tej rundzie zbytnio sie nie zapowiada[/cytat]
Chyba do Poznania będzie jakiś specjał ?? Do Wawy to jasne że na wląsna ręke jedziemy nawet na + bo zwiedze sobie Stolice a potem na imprezke można isc jak dobrze pójdzie ;p
Ja tam sie modle o chipa żeby doszedł
hehe nie chodzi mi o cene biletu pkp tylko o wyjaz zorganizowany
a w ogole bedzie takie cos jak wyjzad zoragnizowany?? bo mi sie zdaje ze kazdy jedzie na walsna reke
Nie bedzie wyjazdu zorganizowanmego....wezcie ludzie zacznijcie jezdzic normalnie na wyjazdy - wsiadasz w pociag i jedziesz,a nie ze wszystko sie za coniektorych zalatwia..Pociag, wejscie na stadion...moze jeszcze jedzonko na podroz.Poza tym na forum NIGDY nie bedzie rzetelnych informacji na temat wyjazdu, bo osoby ogarniete wiedza,ze sie takich rzeczy nie pisze.Jedyna szansa na info w necie to jakby byl zorganizowany specjal na jakis mecz...na co w tej rundzie zbytnio sie nie zapowiada
Wiedzialem ze sie wypowie osoba ktora co nie co wie i bardzo dobrze ja tam jak bede jechal to pojade na walsana reke i jeszcze z kolesiami z Wawy melanz sie zaliczy
A jak nie bedzie to nie pojedziesz??....bez kitu...ludzie zrobili sie na maxa wygodni
Jacy wygodni??
Ja sie tylko pytam, teraz to nawet tego nie można zrobić?
Co to meczu w Poznaniu to jade sobie na niego mało mnie obchodzi czy specjałem czy normalnym pociagiem może być i rowerem :p
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 11:33
samolot dla wygodnych 200 zl w dwie strony,
ja oczywiscie jak poprzednio teleport... dostalem znizke 333% za poprzednie zamowienie a wiec leciiimy
a wczesniej do B.
A jak nie bedzie to nie pojedziesz??....bez kitu...ludzie zrobili sie na maxa wygodni
Jacy wygodni??
Ja sie tylko pytam, teraz to nawet tego nie można zrobić?
Co to meczu w Poznaniu to jade sobie na niego mało mnie obchodzi czy specjałem czy normalnym pociagiem może być i rowerem :p
Mowie ogolnie, bo tak sie teraz porobilo,ze jak ktos nie zorganizuje specjala to jedzie na prawde niewielka grupka tych samych twarzy (choc w poprzedniej rundzie jakby nieco lepiej).Mozna sie spytac,ale jak widac odpowiedzi sa oczyswiste...Peace...I bardzo dobrze,ze jedziesz - oby wiecej ludzi z takim podejsciem...GDZIEKOLWIEK POGON BEDZIE GRAC...no
tylko wiadomo ze jechac do Wawy na wlasna reke to co innego niz jechac samemu do Poznania i wluczyc sie samemu po miescie, a jak jedzie sie wieksza, zorganizowana ekipa to co innego.I do Poznania jadacych na wlasna reke na pewno bedzie mniej, wiec jakis zorganizowany wyjazd by sie przydal
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 26/02/2005 13:56
no raczej jade na wawe ... ciulowo ze bilety daja tylko z czipami ale 300osob chyba nie ma czipow to co z biletami dalszymi jak weznie 150osob a 150biletow do smieci czy dadza nam ? i tak chyba ide na zylete
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 11:13
Ja jade do warszawy ale chce sie zapytac tylko ze jak nie mam chipa? to normalnie bede mogl se kupic bilet tam gdzie bede siedziec nasi kibice?? czy juz wtedy kupa i bede musial kupowac bilet gdzie indziej? i jak by co to po ile by byl bilet ale nie PKP
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Ja jade do warszawy ale chce sie zapytac tylko ze jak nie mam chipa? to normalnie bede mogl se kupic bilet tam gdzie bede siedziec nasi kibice?? czy juz wtedy kupa i bede musial kupowac bilet gdzie indziej? i jak by co to po ile by byl bilet ale nie PKP
nie za wygodny jesteś sprawdz na www.pkp.pl
bez karty chip badz tymczasowej karty kibica nie wejdziesz na LEgie o ile sie nie myle
a co to jest ta tymczasowa karta kibica ?? bo mój chip chyba niedojdzie i musze sobie to wyrobić;/
to co mam isc do klubu Legii i poprosić o takie cos zapewne ? mam nadzieje ze to jest bezproblemowe i robione od ręki?
z góry dziękuje pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768865178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.