Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mike
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 01:07

Pawel17 napisał:  
Dosłownie paranoja :- / a swoją drogą zauważyłem że się robi podobnie jak w Wiśle z Kasperczakiem Wisła chciała go wywalić a niemogła bo musiał zapłacić odszkodowanie więc go zdyskwalifikowała aby niepłąciś mu kasy. Głupota i skandal tyle ode mnie :( OLO trzym się !!

co ty pierdolisz?? Wisla na jakiej podstawie niby miala zdyskwalifikowac Kasperczaka??? Kasperczak zostal odsuniety od zespolu, ale nie zostal zdyskwalifikowany. nie myl pojec.

Drk
Kibic
Na forum od 7741 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 01:26

Rzeźnik84 napisał:  

kontiii napisał:  

BIMBER22 napisał:  

POGOŃ SZCZECIN napisał:  
[cytat=db]Nie wiem moze nie wszyscy sie ze mna zgodza ale to jest moja opinia!!!
PTAK KURAKU ODEJDZ Z POGONI BO MI SIE JUZ NIEDOBRZE ROBI JAK SLYSZE TWOJE NAZWISKO ;( ;(!!
Zostaw OLO w Szczecinie bo tu jest Jego miejsce!!! OLO SZACUNEK na zawsze!!!
MY (kibice) bez Ciebie sobie poradzimy, Ty bez nas w Szczecinie nie dasz sam sobie rady!!!!!!!!!!!! Wiec wybieraj co chcesz osiagnac??
Dawidek i Antoni Ptak = 0 (czyt. zero)!!!!

Flaga Pogoni transy szalik flaga3spiew race flaga1

Podpisuje się pod tym obiema rękami.

JA TEŻ KTO JESZCZE ?

I poco wam ten ptak?Co z tego ze on wybierze was??Sprawa ucichnie na jakis czas,wszystko bedzie cacy a niedlugo znowu odwali jakas maniane.Niech najlepiej na Wielkiej Orkiestrze oglosi ze odchodzi i juz a nie bedzie oklamywal nas na kazdym kroku.

I dlatego mowie zeby odszedl bo mi sie juz zle robi na sama mysl o nim!! On mi nie byl nigdy potrzebny - jak przychodzil do Pogoni bylem przeciwny bo juz przezylem 2 takich prezesikow :(!!
Masz racje z tym zeby oglosil ze odchodzi tylko ja wolalbym aby nie czekal do niedzieli tylko juz jutro z rana chcialbym taka informacje uslyszec :D
No coz PANIE PTAK NIKT TU PANA JUZ NIECHCE (moze niewszyscy ale WIEKSZOSC - bo na oficjalnej czytalem jakies glupie opinie) wiec zabierz pan juz synusia i leci do Brazylii robic interesy!!!
Rozumiem ze Ptak chce zwolnic pilkarza i to bym byl w stanie zrozumiec ale nie w taki sposob - ludzie sie sprzeciwiaja a on niewiem na zlosc robi?? CYRK nie z tej ziemi:(!!! Mam nadzieje ze wstane i rano Ptaka nie bedzie!!!

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 03:20
Tu już nie chodzi o Ola. Chcecie to się pieśćcie z tymi nielotami. Oni w Szczecinie nie mają racji bytu. Skończy się Jurczyk, skończy się Pogoń ptakowata. Dwa słowa: ptaki WYPIERDALAĆ JUŻ TERAZ!!!

Ale my do kurwy nędzy mamy zezowate szczęście.

Żanych pieniędzy dla ptaków. Wszystko z targowisk niech wraca do miasta. Ta rodzina była nie do strawienia od samego początku. I jeszcze ta mamusia pseudo-marketingowiec. To miasto chyba ma jakąś klątwę na karku.

Ostatnio edytowany przez: k(c)ompanyPL, 8 stycznia 2005, 03:32 [3 raz(y)]

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
zenit
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 11:08
Dawid Ptakowicz z miasta Łodzi-co Wam to mówi??

j27
BzM
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 11:53
Tymi głupimi wpisami na pewno coś osiągniecie... Tylko pytanie co?

BIMBER22
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 12:39

BzM napisał:  

masz racje niech wszyscy siedzą cicho (tak jak ty ) i całują ptaki po dupach a jak nas opluje to mówmy że to tylko deszcz,ale mnie wkurwiają tacy ludzie

OJCIEC UCIEKAJMY STĽD
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

fan57 - 08/01/2005 12:53
Nie chce mi się pisać, ale czytając ostatnie wieści z ptasiego gniazda które sobie tutaj uwilły Ptaszyska to mnie szlak tarafia i chciałbym usłyszeć wasze opinie na temat np. Ola i innych nieciekawych posunięć Ptaków.Dla mni Pogoń bez POGONIARZ nie jest Pogonią!!!
Przecież biorąc sprawe Ola, to co robią to jest nienormale, to jest wręcz chore bo tu niechodzi o kase, tu chodzi o zniszczenie piłkarza, (tylko dlaczego i za co(być może go nie lubią)) bo jako człowieka to tak łatwo zniszczyć się go nie da, z tego co go znam.

Pozdro

Ostatnio edytowany przez: fan57, 8 stycznia 2005, 13:16 [1 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Derian
Kibic
Na forum od 7689 dni

*

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 12:56

BIMBER22 napisał:  

BzM napisał:  

masz racje niech wszyscy siedzą cicho (tak jak ty ) i całują ptaki po dupach a jak nas opluje to mówmy że to tylko deszcz,ale mnie wkurwiają tacy ludzie

BzM popieram cie. wszyscy w kółko tylko o wypierdoleniu Ptaka. Mam podobne zdanie ale nie mam zamiaru być setną osobą, która to powtarza. Ja osobiście wolę poczytać na forum mniej opinii ale za to bardziej konstruktywnych....

r3m1x
Kibic
Na forum od 8646 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 13:39
Po pierwsze (primo) to w poniedziałek udaję się do siedziby klubu i wycofuje zainteresowanie Karnetem ze względu na Olgierda

Po drugie (secundo) W niedzielę o 19:30 wszyscy na Wały Chrobrego na WOŚP przy statku Ładoga i kiedy pojawi się Pogoń to wszyscy drzeć pizdy: Olgierd Moskalewicz !!! (czy coś w tym stylu).

n0 n4m3 t34m ----->
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 13:48

Derian napisał:  

BIMBER22 napisał:  

BzM napisał:  

BzM popieram cie. wszyscy w kółko tylko o wypierdoleniu Ptaka. Mam podobne zdanie ale nie mam zamiaru być setną osobą, która to powtarza. Ja osobiście wolę poczytać na forum mniej opinii ale za to bardziej konstruktywnych....

W tej chwili jeżeli nie będzie ptactwa to nie będzie Pogońi, chyba że Pogoń Barlinek (z pełnym szacunkiem) i inne!!!!!
Nie chciał bym doczekać czasów kiedy nie można by było pujść na meczyk na Twardowskiego, o nie!!!!
Wówczas została by nam Arkonia, na którą w latach 70-tych chadzałem!!!
Myślę jednak że jakoś wszysto się ułoży i będziemy cieszyć się w najbliższej rundziie i następnych sezonach zwycięstwami naszego ukochanego klubu!!!

POGOŃ SZCZECIN!!!!!

Pozdro

Ostatnio edytowany przez: fan57, 8 stycznia 2005, 14:03 [2 raz(y)]

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 13:51

BzM napisał:  

A lepiej siedziec cicho i nic nie mowic takjakby wszystko bylo wporzadku tak???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 14:31
Dziękuje adminowi za przerzucenie mojej wypowiedzi na tą stronę!!!

Pozdro

Gruby
Kibic
Na forum od 7894 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 14:33
OLO musi zostać w szczecinie a co do Ptaków to chyba czas żeby odlecieli do ciepłych krajów!

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 14:51

r3m1x napisał:  
Po pierwsze (primo) to w poniedziałek udaję się do siedziby klubu i wycofuje zainteresowanie Karnetem ze względu na Olgierda

Jeśli na Pogoń chodziłeś tylko dla Moskalewicza to pozostawie to bez komentarza ...

pogonfan napisał:  
A lepiej siedziec cicho i nic nie mowic takjakby wszystko bylo wporzadku tak

A co to zmienie jak kilkanascie osob napisze "Ptak wypierdalaj " , " Olo jestesmy z tobą"
Takie gdybanie nie ma sensu i tak gówno zmienicie...
Jak myślicie że zarząd klubu zmieni decyzje po przeczytaniu pare wpisów na forum to jesteście w błędzie...

Ostatnio edytowany przez: Borys, 8 stycznia 2005, 14:57 [1 raz(y)]

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 15:07

BIMBER22 napisał:  

BzM napisał:  

Zamknij ryj leszczu....Gwarantuje Ci, ze BzM zrobil wiecej dla Pogonki niz Ty....jak masz jakies opcje to sie z nim umow na rozmowe(ewentualnie ze mna), a on Ci na pewno chetnie wyjasni swoje podejscie do sytuacji...Mnie wkurwiaja takie pajace jak Ty - szczekaj dalej na necie...

Sami przeciw wszystkim!!!
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 16:02
tak to jest jak chce się zostać sokratesem internetu:P
ja nie wypowiadam się i popieram zdanie kolegów powyzej ale zapodam cytat:
"To była akcja sterowana przez samego piłkarza. I zamiast mu pomóc, zaszkodziła - twierdzi Ptak na temat listu poparcia kibiców, pod którym podpisało się ponad 1000 osób."

r3m1x
Kibic
Na forum od 8646 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 16:11

Borys napisał:  

Jeśli na Pogoń chodziłeś tylko dla Moskalewicza to pozostawie to bez komentarza ...

Nie chodzi o to, że dla moskalewicza chodziłem na Pogoń. Chodzi o bojkot, może gdyby zrobiło tak więcej ludzi to może ptaszyska zaczęli by chociaż troszeczkę (!!!) myśleś.

n0 n4m3 t34m ----->
BzM
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 16:19

BIMBER22 napisał:  

BzM napisał:  

ostre słowa pajacu... Skoro ciebie tak bardzo denerwuje moja osoba, to może mnie "nastawisz na odpowiedni tok myślenia"? Są na to sposoby- ciekawe czy skorzystasz z któregoś? A tak poza tym, gdzie napisałem, że popieram Ptaków? Jeśli nie czaisz mojego wpisu to świadczy o twoim (niskim) poziomie... Pisz dalej na forum, bo to naprawdę zmieni życie... Czekam na odp w rzeczywistym świecie...

pogonfan napisał:  
A lepiej siedziec cicho i nic nie mowic takjakby wszystko bylo wporzadku tak

A Ty to raczej piszesz, a nie mówisz... (w dodatku nie rozumiesz mojego wpisu) Skoro, aż tak jesteś zaangażowany w sprawę to życzę Ci, abyś cofnął karę dla Ola.

Te forum jest fajne... Dobrze, że chociaż parę osób (Derian, Borys, Patyk84) mnie zrozumiało. brawa
Patyk- dzięki za wsparcie w tej dramatycznej dla mnie sytuacji... buhaha Pozdro

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 16:32

BzM napisał:  

Te forum jest fajne... Dobrze, że chociaż parę osób (Derian, Borys, Patyk84) mnie zrozumiało. brawa
Patyk- dzięki za wsparcie w tej dramatycznej dla mnie sytuacji... buhaha Pozdro

ja tez rozumiem, chodz milcze bo niechce mi sie wypisywac w tym temacie :D pozdro

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 16:43
Smutna prawda jest taka, że Ptak wykładając siano na Pogoń ma prawo decydować o tym kogo zatrudnia, za ile itd. Niektórzy zawodnicy mogą z tych czy innych względów nie pasować właścicielowi i czy to się kibicom podoba czy nie, to nie oni o tym decydują.
Właściciela powinno oceniać się po efektach funkcjonowania drużyny. Póki co, nie można od strony sportowej narzekać na Ptaków (awans do I-szej ligi, oczekiwane miejsce w tabeli w I-szej lidze). Tak więc na razie Ptak spełnia swoje obietnice. I tutaj nie powinno się mieć zastrzeżeń. Gdyby to kibice mieli decydować o składzie drużyny to też nie byłoby zgody. Pierwszy lepszy przykład z tego forum- połowa wpisów dotycząca np. Milara to zachwyty a połowa to bluzgi na tego zawodnika.
Ale po pierwsze kibice mają prawo wyrażać swoje zdanie odnośnie np.ruchów personalnych bo są oni na pewno silniej związani z Pogonią niż Panowie P.
Po drugie zaś, forma decydowania o pewnych rzeczach w klubie, sposób ich przedstawiania, komentowania jest daleki od chęci stworzenia dobrej atmosfery wokół klubu.
Właściciele klubu powinni zrozumieć, że dla wielu kibiców są pewne symbole, wartości itd. które są nawet ważniejsze niż liga w której gra drużyna czy miejsce w tabeli. I Olo należy m.in. do tych symboli. Nie można więc robić z oddanych klubowi kibiców i zawodników idiotów, podając jakieś żenujące, uwłaczające zdrowemu rozsądkowi argumenty. Przebija przez nich arogancja i nie liczenie się ze zdaniem kibiców. I o to można mieć pretensje do Ptaków.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768869099 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005