Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Najgorsi piłkarze w historii Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7778 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 19:43

Jay-J napisał:  

d'alessandro napisał:  

rowin napisał:  

d'alessandro napisał:  
Dobijacie mnie naprawde niektórymi typami, Walburg, Choto, Rodriguez, Sobczak, Terlecki , a może Gokmen Kore. Ludzie chodzi o kogoś kto wsławił się czymś śmiesznym, niby czemu czepiacie się tak Terleckiego i Walburga. Jeden kretyn napisał jeszcze Rodrigueza, Choto, z góry widać że nawet nie wie kto to jest. O pojawiło sie też nazwisko Saranović, mimo że strzelił bodajże 2 bramki Pogoni. Padają też nazwiska ludzi którzy nigdy nie grali w Pogoni (Norbet Witkowski, były 3 bramkarz stomilu :) ). Starajcie sie uzasadnić tak jak to zrobiłem ja, dlaczego tak uważacie, a nie bez sensu nabijacie sobie posty. Piszcie np. że uważacie że Tomasiewicz (dla niektórych Tomaszewski:) ), ponieważ zawalił jakąś tam bramkę itd.

To ty uważasz, że Choto i Rodrigues dobrze grali tak? To ci powiem dlaczego akurat oni:
- Choto - zawinił kilka bramek (m.in. poślizgnął się na piłce)
- Rodrigues - w którymś meczu bodajże z Groclinem nietrafił do pustej bramki
Wiem, że Choto teraz gra bardzo dobrze w Legii, ale wtedy gdy występował jeszcze w Pogoni, to mi się śmiać chciało, gdy widziałem co on wyprawia na boisku.
I nie wyzywaj ludzi od kretynów itp., skoro sam nie jesteś od nich lepszy.

Ale mnie rozbawiłeś kolego.......... :D Choto zawinił kilka bramek, obrona była słaba, a jeden zawodnik sam nie będzie na niej grał. Wyzywam ludzi od kretynów, bo mam racje, zobacz ile razy Kaczorowski nie trafił do pustej bramki... Ale skoro ty uważasz że za jedno nie trafienie do pustej bramki Rodrigues jest najgorszym piłkarzem Pogoni to twój problem. :D

Po tym jak zrobiles Pogon w FMie mozna bylo zobaczyc ze na pilce to Ty sie znasz... tylko ze nienajlepiej... Choto sie wywalał o piłkę, to było pośmiewisko na trybunach, jeśli tego nie wiesz, to się nie odzywaj. Rodriguez? Koleś co dostał piłkę w polu karnym i miał szansę stać się bohaterem meczu, w sytuacji sam na samnie potrafi jej nawet przyjąć...

Dobra niech Ci będzie zawaliłem Pogoń, ale to nie do końca moja wina. Diskson Choto rozegrał łącznie 10 spotkań w Pogoni nie licząc sparingów, spójrz lepiej co wyrabiał Romaniuk (teraz Polar :D ) Rodrigues ?? W spraingach prezentował się całkiem nieźle, wiele obiecywano sobie po nim, ale to go niestety przerosło :)...

Jay-J
Kibic
Na forum od 8408 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 20:00
Heh i znów się nie zgodzę... Romaniuk dostał 2 czerwone kartki, grał głupio, zbyt brutalnie, ale lepiej niż ta dwójka razem wzięta.

Obrazek gif wstawiony na forum
Cz
Kibic
Na forum od 7800 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/12/2004 21:01

Carlo napisał:  

d'alessandro napisał:  
Piszcie np. że uważacie że Tomasiewicz (dla niektórych Tomaszewski:) ), ponieważ zawalił jakąś tam bramkę itd.

kiedys (juz nie pamietam w jakim meczu) Majdan puścił bramke między nogami z wolnego. To byly jego początki wtedy wielu sie z niego nabijało a teraz jest najbardziej utożsamianym zawodnikiem Pogoni. Nie porównuje go z Tomasiewiczem, pamietam chociażby 2 bramki ktore puścił z ponad 30 metrów w jedym meczu (nie pamietam dokladnie z kim), albo jak wszystkie piłki które leciały mu w ręce piąstkował. Tak więc to że zawalił "jakąs" tam bramkę nie powinno mieć wpływu na ocenę, a całokształt

Bramka miedzy nogami to z meczu z Gornikem Zabrze w Szczecinie a druga sytuacja to z Odra Wodzisalw rowniez w Szczecinie.

www.sectorshop.net
MN
Kibic
Na forum od 7778 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 11:35

Jay-J napisał:  
Heh i znów się nie zgodzę... Romaniuk dostał 2 czerwone kartki, grał głupio, zbyt brutalnie, ale lepiej niż ta dwójka razem wzięta.

Romaniuk zagrał w 13 spotkaniach, na pewno nie grał lepiej niż ta dwójka razem, ale nie ma co że Pogoń miała wtedy najlepszą obronę i napaść w polsce :D

F G
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 12:30
Co wy sie czepiacie Barcisha?? Jak dla mnie wporzadku koles i na trybunach i na necie tym bardziej...lol.Brawa za zabranie gwiazdki:)
A co do waszych typow to po pierwsze nie rozumiem dlaczego krytykujecie A.Rycaka??Z jego osoba kojarza mi sie jedynie jego zagrania, badz bramki, ktore pomogly Pogoni, chociazby dosrodkowanie po ktorym Mandrysz strzelil bramke Gks Belchatow na 1:0 u nas, bodajze w 99 roku(sam juz nie pamietam dokladnie). Gol ten dal utrzymanie sie w lidze..
Po drugie wiekszosc osob typuje Terleckiego czego w ogole nie rozumiem.Wyglada to tak ze jeden madry napisze a reszta kopiuje. Faktycznie nie popisal sie niczym szczegolnym ale tez niczego specjalnego nie zepsul. Do tego nie gral zbyt wiele wiec jak mozna go w ogole oceniac?
Pozdro

tm_tomcio
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 12:42

F G napisał:  
Po drugie wiekszosc osob typuje Terleckiego czego w ogole nie rozumiem.Wyglada to tak ze jeden madry napisze a reszta kopiuje. Faktycznie nie popisal sie niczym szczegolnym ale tez niczego specjalnego nie zepsul. Do tego nie gral zbyt wiele wiec jak mozna go w ogole oceniac?
Pozdro

Moze dlatego, ze nie da sie pokazac czegos, czego sie nie ma... siedzi sie na lawie, a nie gra w pilke... a komentarzem niech pozostanie fakt, ze ktorys napisal, ze Paczus dobrze zagral z Mazowszem - dla przypomnienia 3 liga mazowiecka :)
tyle w temacie Terleckiego

INDIOS BRAVOS
LeOnik
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 16:16
Odpierdolcie sie od wszystkich lepiej.

Rodriguez - co mial pokazac ?! Jak zagral zaledwie 1-2 mecze. I nie ze nie trafil na pusta bramke poprostu tylko spieprzyl sytuacje sam na sam ! ( nawet Ronaldo tez takie sytuacje marnuje )
Walburg ?!? Nawet go wymieniacie ? O szit.. nie pamietacie ze wlasnie mial momentami zajebista forme czego bylo faktem powolanie do reprezentacji Polski U-23.
Rycak ? - ktos ma do niego zero szacunku i powinien dostac w pyte.

Jak dla mnie slabo grali w Pogoni - Podbrozny - stary dziadek, zbytnia indywidualnosc, drewniak...
potem.. Terlecki, fakt ze mial jeden dobry mecz ale z Mazowszem ? To ja juz podziekuje...

A co do turka, to sie zwal Kore Gokmen - tez za duzo nie mogl pokazac.. za malo gral ale pamietam az do dzis jego WYPASIONY strzal z dystansu.. to bylo dopiero cos... Oleg Salenko ? Zagral zaledwie 20min - i co ? Mial byc wytypowany do najgorszych pilkarz w Pogoni ?

BOZE JEDNYM SLOWEM TEMAT DO DUPY TOTALNIE !

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Sadu
Kibic
Na forum od 8393 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 16:53

LeOnik napisał:  
Oleg Salenko ? Zagral zaledwie 20min - i co ? Mial byc wytypowany do najgorszych pilkarz w Pogoni ? BOZE JEDNYM SLOWEM TEMAT DO DUPY TOTALNIE !

Napisałem wyraźnie ,,Jeśli chodzi o kogoś "pod humor" w Pogoni to może Salenko?"
Mam nadzieje, ze nie masz klopotow z czytaniem ze zrozumieniem?
Acha i dobrze, ze Twoje tematy są na poziomie.
Bez pzdr

Bylbym zapomniał:
jesli nie mozemy ocenic na podstawie zbyt krotkiego wystepu zawodnika czy jest najgorszy czy nie, to tak samo nie mozemy kiedy gra dlugo, bo jesli tyle gra, to logiczne jest, ze gra dobrze, inaczej nie utrzymal by sie w zespole, a jesli ktos nie wykorzystuje swej szansy, to znaczy, ze mu nie poszlo, bo przeciez nie gra tylko w oficjalnym meczu, ale sa tez treningi i mecze rezerw.
Dlatego moim zdaniem niemozliwe jest wogole wytypowanie takiego zawodnika :)

Ostatnio edytowany przez: Sadu, 31 grudnia 2004, 17:09 [2 raz(y)]

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
F G
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 16:53

LeOnik napisał:  

Rodriguez - co mial pokazac ?! Jak zagral zaledwie 1-2 mecze. I nie ze nie trafil na pusta bramke poprostu tylko spieprzyl sytuacje sam na sam ! ( nawet Ronaldo tez takie sytuacje marnuje )
Walburg ?!? Nawet go wymieniacie ? O szit.. nie pamietacie ze wlasnie mial momentami zajebista forme czego bylo faktem powolanie do reprezentacji Polski U-23.

Jak dla mnie slabo grali w Pogoni - Podbrozny - stary dziadek, zbytnia indywidualnosc, drewniak...
potem.. Terlecki, fakt ze mial jeden dobry mecz ale z Mazowszem ? To ja juz podziekuje...

A co do turka, to sie zwal Kore Gokmen - tez za duzo nie mogl pokazac.. za malo gral ale pamietam az do dzis jego WYPASIONY strzal z dystansu.. to bylo dopiero cos... Oleg Salenko ? Zagral zaledwie 20min - i co ? Mial byc wytypowany do najgorszych pilkarz w Pogoni ?

Skoro jest do dupy to czemu sie wypowiadasz tak obszernie?;) Temat dobry tylko niektore komentarze do dupy..to tyle

A co do Rodrigueza to chyba zagral wiecej niz w 2 meczach.Poza tym byl zapowiadany na Wielka Gwiazde, a takim nie zdarza sie w kazdym meczu gubienie piłek oraz tracenie ich przy przyjeciu..Poza tym sam stwierdzil ze stresuje go widownia...Jesli profesjonalny pilkarz tak mowi to odpowiedz sobie sam...:)
P.S.jak zawsze jestem pelen podziwu dla twojego podpisu<lol> szkoda ze ten poprzedni zmieniles, byl taki wzruszajacy :D

Ostatnio edytowany przez: F G, 31 grudnia 2004, 17:16 [2 raz(y)]

F G
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 16:59

tm_tomcio napisał:  

F G napisał:  
Pozdro

Moze dlatego, ze nie da sie pokazac czegos, czego sie nie ma... siedzi sie na lawie, a nie gra w pilke... a komentarzem niech pozostanie fakt, ze ktorys napisal, ze Paczus dobrze zagral z Mazowszem - dla przypomnienia 3 liga mazowiecka :)
tyle w temacie Terleckiego

O ile sie nie myle to siedzacych na lawie w Pogoni bylo co najmniej WIELU...Sam nie uznaje go za objawienie ale nie uwazam zeby nalezal do najgorszych pilkarzy Pogoni w historii.Takich jak on bylo wielu

Boberek
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 17:03

LeOnik napisał:  

jesli chodzi o Walburga a w szczegolnosci Rycaka to zgadzam cie z Toba i innymi ktorzy ich bronia bo po prostu wiekszosc ludzi nie pamieta juz bo nie chodzila na mecze w tamtych czasach kiedy Rycak byl nazywany " Ksiaze Szczecina " i z tego co pamietam na kilku meczach byl wywieszony na plocie transparent wlasnie z tym haslem. nigdy nie zapomne bramki Rycaka z Lechem w 90 minucie 3-2 i asysty w meczu decydujacym o spadku z 1 ligi z Blechatowem w 80 minucie z pod koncowej lini kiedy to zrobil chyba sprint zycia zeby dojsc do tej pilki i po dosrodkowaniu jedna z najoiekniejszych bramek jakie widzialem na Twardowskiego "szczupakiem" Mandrysza!

ale co do Rodrigueza to sie juz zodzic nie moge bo po pierwsze zagral cale 3 mecze i w zadnym z nich nie pokazal nawet kawalka dobrej gry a po sparingach gdzie strzelil ponad 10 bramek mozna bylo wymagac chociaz namiastki dobrej gry a pozatym prosze cie nie porownuj Rodrigueza do Ronaldo (mimo ze go nie lubie) bo Ronaldo napewno wykorzystal by sytuacje taka jaka mial Rodriguez w meczu z Grocilnem u siebie kiedy z metra na sordku bramki przestrzelil 5 metrow nad bramka.....

Teamt wcale NIE do dupy!!!!!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
BzM
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/12/2004 18:02

LeOnik napisał:  

Do dupy to są twoje wypowiedzi leonie!

x-pack
Kibic
Na forum od 7762 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/01/2005 14:38
To ja proponuje podzielić ten temat na 4 etapy: Czasy bardzo stare ,Turek ,Gondor ,Szanowny Pan Antoni i bedzie latwiej pisac choc ciezko jest wybrac najgorszego ja bym zagłosował na Romaniuka za brutalność i bezmyslnosc pozdro

Szczecińska albo Zadna
tribu
Kibic
Na forum od 7934 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/01/2005 17:25

X-PACK napisał:  
To ja proponuje podzielić ten temat na 4 etapy: Czasy bardzo stare ,Turek ,Gondor ,Szanowny Pan Antoni i bedzie latwiej pisac choc ciezko jest wybrac najgorszego ja bym zagłosował na Romaniuka za brutalność i bezmyslnosc pozdro

to jeszcze czytajac niektore wypowiedzi podzielmy sie na 2 obozy: tych ktorym sie ten temat podoba i na tych dla ktorych jest do dupy;)

a ja dalej nie rozumiem dlaczego tyle osob podaje tutaj Walburga...

100% PD
christoph
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/01/2005 17:40

trib napisał:  

a ja dalej nie rozumiem dlaczego tyle osob podaje tutaj Walburga...

Pewnie dlatego, że jest on bardzo cienki i większośc o tym wie...to, że wyróżniał się w ekipie Gondora to żadna pociecha dla niego, gdyż tam nie było to trudne wystarczyło kilka przeciętnych zagrań....i nie ważne czy strzelił bramkę z KSZO czy nie i jak niektórzy go wtedy kochali, to wszystko nie zmienia faktu, że jest cienki...

Dziękuję :)
pchela
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/01/2005 18:25
No wg mnie to jezdny o ile nie najgorzym jest terlecki te jego sadelko zwisa mu na kzdym meczu ojojo co to bedzie za 5 lat drugi diego maradona(tylko ze on grał swietnie).więc tak Terlecki the best!!!!winner!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
pchela
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/01/2005 18:31
No wg mnie to chyba Terlecki wogóle się nie sprawdził!No ale po co brac takich ludzi dla ktorych gra w takim zespole jest nic nie warta!!!Ale mysle że Pogoń chyba jeszce nie miala aż tak fatalnego gracza jak on i juz mam nadzieje żę takich jak on juz nie bedzie.Teraz szykują się złotel lata dla Pogońi!!!!!!!!!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
KOSA
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/01/2005 19:33
to co zrobił Rycak z Lechem w ostatniej minucie było wielkie ...a pamiętacie co zrobił Mario Kuras w ostatniej minucie dogrywki pucharowego meczu z Lechem chyba jesienia 1996? Szacunek się należy

Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
LeOnik
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/01/2005 19:47

Boberek napisał:  
by sytuacje taka jaka mial Rodriguez w meczu z Grocilnem u siebie kiedy z metra na sordku bramki przestrzelil 5 metrow nad bramka.....

Teamt wcale NIE do dupy!!!!!

Sorry :) To bylo przed polem karnym jeszcze a nie z metra ;) A po za tym 3 mecze to za malo zeby sie porzadnie zaaklimatozywac w "zagranicznej druzynie".

A z innej beczki.
Niektorzy pisza ze Choto nalezal do jednych z najgorszych zawodnikow w Pogoni.. widac.. bylo dokladnie ze na poczatku slabo gral ale z meczu na mecz coraz lepiej ( zaaklimatyzowal sie z dnia na dzien w Polsce ) i zobaczcie teraz co on robi ? Jest bardzo silna i pewna podpora Legii. Wg. mnie najgorszym "pilkarzami" w Pogoni to mozna wymienic ktoregos trenera ktory wystawia do skladu slabych zawodnikow czy.. nie daje szansy mlodszym, perspektywicznym.. pilkarzom..

Pamietam.. ze na poczatku jechaliscie Kazmierczaka a teraz co ? Poprostu trzeba bylo dac sporo czasu... ( Rodriguez, Gokmen, Salenko, Cesar Fernando Silvera Fontela - napewno takich szans nie DOSTALI )...

Veni, vidi, vici
U84%
RM
F G
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/01/2005 21:59

pchela napisał:  
No wg mnie to chyba Terlecki wogóle się nie sprawdził!No ale po co brac takich ludzi dla ktorych gra w takim zespole jest nic nie warta!!!Ale mysle że Pogoń chyba jeszce nie miala aż tak fatalnego gracza jak on i juz mam nadzieje żę takich jak on juz nie bedzie.Teraz szykują się złotel lata dla Pogońi!!!!!!!!!!!

Przesylam pozdrowienia, za tego wybitnego posta...Oczywiscie ironia panie Pchela;)

Leonik dlaczego nie ustosunkowales sie do mojego posta?

Ostatnio edytowany przez: F G, 1 stycznia 2005, 22:04 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770240 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005