Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 16/11/2004 22:27
Spokojnie Ekipa Łyzworolkowo-Wrotkowa też się wybiera, jednak z powodu ogromnej ilosci chętnych, którzy chcieliby pojechac tym srodkiem transportu pojawiły się problemy z uzyskaniem przegladu technicznego dla naszych Lyzworolek Stacje diagnostyczne maja pozajmowane terminy juz na ponad miesiac w przód - dlatego też być może część będzie zmuszona wybrać inny środek transportu badz jechac na krzywy ryj i liczyc na to ze po drodze nie wpadną w tzw. policyjny rękaw
Nie pyszcz bo zawsze możesz zaliczyć wyjazd rurami ściekowymi bez kilmatyzacji i mogą Cię szczurki podgryźć po drodze
Kijewo Chcesz byc kumaty??
Lekcja numer 1. Nie dyskutuje sie z Guru Paulinka. Co powie to jest swiete...
Pozostale lekcje to juz nie moja dzialka...
Kurna widze mgr.inż P, ze się szybko uczysz Tylko przyklasnąć takiej postawie Ja myśle, ze zapomnieliśmy jeszcze o wielu rzeczach, możnaby np śmignąć taczką, sankami, deskorolką, rolkami, psim zaprzęgiem, traktorem, zrobić sobie skrzydła jak Panowie Dedal i Ikar zawsze też można się sklonowac i wysłać klona albo hologram zamontować na stadionie
Kurna widze mgr.inż P, ze się szybko uczysz Tylko przyklasnąć takiej postawie Ja myśle, ze zapomnieliśmy jeszcze o wielu rzeczach, możnaby np śmignąć taczką, sankami, deskorolką, rolkami, psim zaprzęgiem, traktorem, zrobić sobie skrzydła jak Panowie Dedal i Ikar zawsze też można się sklonowac i wysłać klona albo hologram zamontować na stadionie
A jak myślisz paulinus , którą z proponowanych mozliwości tansportu (podróży) wybierze założyciel tego wyśmienitego tematu
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
A jak myślisz paulinus , którą z proponowanych mozliwości tansportu (podróży) wybierze założyciel tego wyśmienitego tematu
HMMMM to jest bardzo trudne pytanie, o ile zauważyłam założyciel tego "cacuszka" oprócz założenia go, nie poczynił w tym wątku żadnych wypowiedzi, tak więc nawet nie wiem/y , co ewentuaclnie oprócz wspomnianego na wstępie pociągu specjalnego mogłoby go zainteresowac
Drops_Ona pozstaje jeszcze opcja katapultowania się - > to moze być ciekawe przezycie;D O ile nasz założyciel jest wielbicielem mocnych wypraw to może wybierze tio
Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 17/11/2004 10:12
Proponuje jeszcze specjalną podróż połączoną ze zwiedzaniem. Trasa: Szczecin - Poznań - Kraków - Gdynia - Warszawa. Dla chętnych podstawiamy T-34 z kompletem pocisków. W cenie podróży mała demolka w zwiedzanych miastach. Cena do negocjacji.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869152 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.