Odp: Krzysztof Pilarz - 02/12/2004 15:36
parodia...chca zamienic Pilarza jednego z naszych najlepszych pilkarzy i jak dla mnie jednego z najlepszych bramkarzy w polskiej lidze na jakiegos sprzedajnego Peskovica...a co bedzie jak w dniu meczu bedzie musial sie stawic w PZPN aby wyjasniac afere barazowa
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Odp: Krzysztof Pilarz - 02/12/2004 17:32
Ptaki zdecydowanie działają na szkodę Pogoni, jak można zamieniać bramkarzy między klubami jeżeli się w nich sprawdzają!!!!
Wygląda mi na to że Antek trzyma dwie sroki za ogon, chce utrzymać Pogoń(?) w środku tabeli tak żeby nie spadła (zamiast walczyć o najwyższe miejsce) a za razem wprowadzić Widzew do pierwszej ligi!!!!
Nie tędy droga panowie Ptaki albo się buduje jeden silny zespół albo się wogóle nie bierze za piłkę!!!!!!
Krzysiek ma zostać w Pogoni i basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 02/12/2004 19:01
to jakies k...a nieporozumienie Pilarz rozgrywa mecze zycia a ptak chce go wyjebac za jakiegos peskovicia czy huj wie tam jak on sie wabi ..normalnie parodia..cos czuje ze ptaki odleca do cieplych krajow
ps. dawidku ptaku nastepnym razem nie wmowisz mi ze to nie ty
Tez bym tak postąpił, w tym układzie jaki wystąpił, masz rację i to jest świetne wyjście (najlepiej do Widzewa, hihihi) tylko podejżewam że ptakom o coś innego chodzi (pisałem w poprzednim poście)
Odp: Krzysztof Pilarz - 03/12/2004 22:56
Peškovič w Widzewie!
Słowacki bramkarz trenuje z łódzką drużyną i jutro wystąpi w sparingu. Czy zostanie w Łodzi na dłużej?
O odejściu Borisa Peškoviča do Pogoni Szczecin napisano już chyba wszystko. Słowak, który należał do najlepszych zawodników Widzewa w rundzie jesiennej, niedługo dołączy do nowej drużyny i wyjedzie z nią na zgrupowanie do Pogorzelicy. Działacze łódzkiego klubu wciąż szukają jego następcy. Dziś nieoczekiwanie na parkingu przed klubem pojawił się opel na słowackich numerach. Nie należał jednak do Borisa, ale jego młodszego brata Michala.
- To dobry bramkarz. Ostatnio grał w klubie FC Nitra i Velky Lapas w II lidze - opowiada starszy Peškovič. - Był także w słowackiej młodzieżówce.
Michal Peškovič skończy w lutym 23 lata, ale jest bardzo podobny do brata. Dziś trenował z nim Józef Młynarczyk. Szkoleniowiec łódzkich bramkarzy dał mu ostro w kość. Jutro Słowak ma być sprawdzany w sparingu z KKS Koluszki (godzina 12.00).
- Może szkoleniowcy naszego rywala zgodzą się, by młody Peškovič zagrał w ich drużynie. Wtedy będzie miał pewnie więcej okazji do wykazania się - mówi Tadeusz Gapiński, kierownik łódzkiej drużyny. - Albo wystąpi u nas i poprosimy obrońców, żeby nie grali na sto procent.
Odp: Krzysztof Pilarz - 03/12/2004 23:02
Moim zdaniem pan Ptak kieruje sie tym że on chyba nie lubie pilarza a tak jak Drumiego ale mam nadzieje że on zostanie bo on jest najlepszy lepiej niech zaczną trenować obrone bo cienko bedzie DOOOOOO BOOJU MKS !!!!!!!!!
Moim zdaniem pan Ptak kieruje sie tym że on chyba nie lubie pilarza a tak jak Drumiego ale mam nadzieje że on zostanie bo on jest najlepszy lepiej niech zaczną trenować obrone bo cienko bedzie DOOOOOO BOOJU MKS !!!!!!!!!
Z najwiekszym szacunkiem do Ciebi ale w przypadku nawet tak wielkichi emocji i uniesień, uważam że nazwiska przynajmniej szanowanych (lub,nie)ludzi powinno się pisać z DUŻEJ LITERY!!!
Prawda
Krzysiek, jest z nami a my z mim(sektor9),jeżeli Ptaszyska uznają inaczej to będą mieć z nami i ze(mną)do czynienia~!!!!!
Krzysiu chce grac w Pogonii,a my rzeczywiscie jestesmy z nim....Legia - Pogoń sektor z literka L ...Na szacunek trzeba sobie zasluzyc...jemu sie udalo
U nas zawsze panowała tradycja, ze bramkarzom najłatwiiej było przypaśc do gustu kibicom. Najpierw Majdan, potem Szypowski, Wyparło a teraz Pilarz. Tylko Tomasiewiczowi sie nie udalo
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Krzysztof Pilarz - 04/12/2004 13:21
Jak Ptak pozbędzie się Pilarza to znaczy że, nie mają zamiaru budować silnej drużynu tutaj w Szczecinie.Który szanowany się prezes odda obok Kaźmierczka najlepszego zawodnika na przestrzenii całej rundy do zespołu który obecnie gra w II lidze?Antoś Ptak chcę chyba wprowadzić Widzew do I ligi a najlepsze jest to że, jakby Widzew awansował to nie zdziwiłbym się gdyby jeszcze paru dobrych zawodników z Naszej ukochanej Pogoni przeszło do Widzewa.Coś tu jest nie tak:/Widać że, Ptaki cos kręcą.Krzysiu zostań z Nami kibicami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wolną rękę w poszukiwaniu klubu ma dostać Łukasz Trałka.
Co to sie zaczyna dziać?! Najpierw Pilarz (bez rożnicy czy piszą to gazety czy gada Ptak - to nie pomyślenia!) a teraz Trałka :kwasny: Teraz bardzo dobrze widać że w tym klubie jest o jednego pomocnika (urugwajczyka) za duzo... :kwasny:
Wolną rękę w poszukiwaniu klubu ma dostać Łukasz Trałka.
Co to sie zaczyna dziać?! Najpierw Pilarz (bez rożnicy czy piszą to gazety czy gada Ptak - to nie pomyślenia!) a teraz Trałka :kwasny: Teraz bardzo dobrze widać że w tym klubie jest o jednego pomocnika (urugwajczyka) za duzo... :kwasny:
No właśnie... Trałka który ma szanse stać się naprawde bardzo dobrym piłkarzem. Moim zdaniem to wszystko jest chore. Pozbywać się młodych i perspektywicznych zawodników i sprowadzać 30 letnich emerytów.
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Krzysiu chce grac w Pogonii,a my rzeczywiscie jestesmy z nim....Legia - Pogoń sektor z literka L ...Na szacunek trzeba sobie zasluzyc...jemu sie udalo
U nas zawsze panowała tradycja, ze bramkarzom najłatwiiej było przypaśc do gustu kibicom. Najpierw Majdan, potem Szypowski, Wyparło a teraz Pilarz. Tylko Tomasiewiczowi sie nie udalo
Wyparlo przypadl do gustu ?? Nie mam pojecia za co. Kilka lat temu od "kurew" go nawyzywalismy a teraz przypadl do gustu ??
Odp: Krzysztof Pilarz - 04/12/2004 21:35
Zanosi się na kolejny błąd transferowy Ptaków. Odejście Bilińskiego, transfery Grzanki, Terleckiego, Probierza to pomyłki i Ptak się teraz do tego przyznaje. Co z tego - jak nie uczy się na własnych błędach - i robi kolejny błąd.
Mam jednak nadzieję, że Pilarz zostanie w Szczecinie.
Odp: Krzysztof Pilarz - 05/12/2004 12:46
Krzysiu Pilarz is THE BEST!!!!!! Wlasnie takich pilkarzy potrzebujemy jak on mlody utalentowany i jeszcze ten spokoj przy strzalach widac ze mlody i doswiadczony a nie sprzedawczyk za 2 grosze!!!!!!!
P.S Peskovic zmocni nam rezerwy ekhm... oslabi chcialem powiedziec
Ostatnio edytowany przez: Maiden, 5 grudnia 2004, 13:05 [1 raz(y)]
Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Odp: Krzysztof Pilarz - 05/12/2004 17:15
Po meczu z Legią absolutnie NIE ZGADZAM się na odejście Pilarza. Skoro Pesković mówił, że ma wiele ofert niech pojdzie gdzie indziej. Jeśli nie to i tak przegra z Pilarzem walkę o miejsce w składzie i po kilku tygodniach będzie można z nim rozwiązać umowę. Tak jak np. z Probierzem. Poza tym to ciekawe czy jeśli Pesković będzie grał to zabierze miejsce w składzie innemu z obcokrajowców, czy u nas są już przepisy, że zawodnicy z UE są traktowani jak krajowi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815239 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.