| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 12:32
> Soooorki nie myślałem że to tak groźnie zabrzmi, a tak całkiem poważnie to naprawdę jastem spokojnego uspsobienia!! Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem!!!!
> POZDRO
NIe chodzi o urazenie kogokolwiek,ale z szumu na necie nic dobrego nie wynika...Powastaja tylko rozne dziwne historie,a ci co mogliby cokolwiek sensownego dodac po prostu nic nie pisza.Taka jest oficjalan linia : nie ma opisywania zadnych tego typu zdarzen.Ludzie,ktorzy sie udzielaja, a nie sa w temacie robia tylko przypal...Pozdrawiam
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 12:47
> > Soooorki nie myślałem że to tak groźnie zabrzmi, a tak całkiem poważnie to naprawdę jastem spokojnego uspsobienia!! Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem!!!!
> > POZDRO
> NIe chodzi o urazenie kogokolwiek,ale z szumu na necie nic dobrego nie wynika...Powastaja tylko rozne dziwne historie,a ci co mogliby cokolwiek sensownego dodac po prostu nic nie pisza.Taka jest oficjalan linia : nie ma opisywania zadnych tego typu zdarzen.Ludzie,ktorzy sie udzielaja, a nie sa w temacie robia tylko przypal...Pozdrawiam
>
rozumię o co Tobie chodzi i w pełni się z Tobą zgadzam, tylko jak sam zapewne zdążyłeś zauważyć, temat jest "Polonia - Pogoń 3:3" a wypowiedzi już od dłuższego czasu nie mają nic wspólnego z tym wydażeniem, prawda?
>
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 12:58
> rozumię o co Tobie chodzi i w pełni się z Tobą zgadzam, tylko jak sam zapewne zdążyłeś zauważyć, temat jest "Polonia - Pogoń 3:3" a wypowiedzi już od dłuższego czasu nie mają nic wspólnego z tym wydażeniem, prawda?
A wiec Pogon zremisowala mecz,zainkasowala punkcik i ma juz ich cztery....
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 13:03
> > rozumię o co Tobie chodzi i w pełni się z Tobą zgadzam, tylko jak sam zapewne zdążyłeś zauważyć, temat jest "Polonia - Pogoń 3:3" a wypowiedzi już od dłuższego czasu nie mają nic wspólnego z tym wydażeniem, prawda?
>
> A wiec Pogon zremisowala mecz,zainkasowala punkcik i ma juz ich cztery.... 
Dokładnie tak, a za tydzień będzie ich siedem!!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 13:07
> > > rozumię o co Tobie chodzi i w pełni się z Tobą zgadzam, tylko jak sam zapewne zdążyłeś zauważyć, temat jest "Polonia - Pogoń 3:3" a wypowiedzi już od dłuższego czasu nie mają nic wspólnego z tym wydażeniem, prawda?
> >
> > A wiec Pogon zremisowala mecz,zainkasowala punkcik i ma juz ich cztery.... 
>
> Dokładnie tak, a za tydzień będzie ich siedem!!!!
>
>
7 W LIDZE I 3 W GRUPIE PUCHARU POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 13:30
> Byłem na meczu.Siedziałem na ,,honorowej".Nie mieli od was chipoow.A Polonia zajebała wam flagę ,,Portowcy"
Tą flage na rzecz Poloni "stracilismy" 2 lata temu podczas meczu w Warszawie w bardzo niehonorowy sposób
Flaga jeszcze w posiadaniu kibiców Pogoni podczas meczu w 2002 roku

i w rekach polonistow podczas sobotniego meczu

A takze 2 fanow na sektorze gosci
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 13:56
polonisci nie potrafili sie zachować po meczu bluzgających na młodych piłkarzy Pogoni... byłem na tym meczu na głownej... po meczu piłkarze Pogoni piątki przybili ale kilku kretynów z polonii musialo na nich nabluzgac... n/c
|
Legia Pogoń dwa bratanki i do piłki i do szklanki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 16:18
> > k... czy ktos mi moze powiedziec kto strzelil 2 brame dla polonii?
>
> doda wyluzuj , drugą bramkę strzelil twoj ulubiony pilkarz z rzutu karnego
>
JA SIE PYTAM O DRUGA DLA POLONI A NIE POGONI BO NA ONECIE PISZA ZA MAGDN STRZELIL SAMOBOJA.TO JAK TO W KONCU JEST,BYLAM NA MECZU I WG MNIE MADZIA STAL CONAJMNIEJ 10M OD PILKARZA A PRZY KRZYSIU STAL KAZMIERCZAK WIEC COS IM SIE CHYBA POJ...
|
to ja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 20:50
> polonisci nie potrafili sie zachować po meczu bluzgających na młodych piłkarzy Pogoni... byłem na tym meczu na głownej... po meczu piłkarze Pogoni piątki przybili ale kilku kretynów z polonii musialo na nich nabluzgac... n/c
Gdzieś to dzisiaj chyba słyszałem 
Rembertów    i wszystko jasne
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 22:07
> > > k... czy ktos mi moze powiedziec kto strzelil 2 brame dla polonii?
> >
> > doda wyluzuj , drugą bramkę strzelil twoj ulubiony pilkarz z rzutu karnego
> >
> JA SIE PYTAM O DRUGA DLA POLONI A NIE POGONI
no przecież mówię  
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogoń 3:3 - 19/09/2004 23:50
Dla tych, co nie byli na meczu, a interesują ich sprawy niezwiązane bezpośrednio z meczem, a raczej z niewpuszczeniem kibiców Pogoni na mecz polecam wpis na Pogoń.v.pl gościa z nickiem pucekwawa.
Co do samego meczu: gra Portowców momentami bardzo ładna, choć niefrasobliwa w obronie, zresztą kolejny raz, karny dla Polonii taki nie za bardzo, a i przy 2. bramce dla nich Krzysiek Michalski już w na linii bramkowej był popychany przez polonistę, poza tym niesamowita determinacja Pogoni w odrabianiu strat, a bramka Przemka po prostu prawdziwa zajebioza....
Do Dr.P: Szkoda, bo mogło nas być na stadionie dużo więcej niż 2 (słownie: dwóch), ale przepisy PZPN-u choć pojebane są takie jakie są i jeśli nie będziemy mieć kart wyjazdowych, to nie będziemy wchodzić na mecze wyjazdowe Pogoni, taka prawda...
Pierwsze pytanie jakie zadali nam tuż po meczu Olo i Krzysiek brzmiało:" Panowie, co się stało??"
Cóż, po prostu nie mieliśmy kart....
Tomek Parzy: dziękujemy za bramkę i za dedykację :-) życzymy Ci wielu jeszcze tak udanych występów w barwach naszej Pogoni, bo nie ważne ilu nas jest:
Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasza Pogoń gra....
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6