Odp: Tereny przy stadionowe NIE dla Pogoni! - 04/10/2005 19:30
Ja rozmawialem z pewnym pilkarzem ktory gral jakis czas temu w Pogoni i on powiedzial ze jakby Bekdas
dostal tereny od miasta to mielibysmy naprawde najlepszy klub w Polsce
On mogl sam finansowac klub i bez terenow ale znowu inna mentalnosc Polakow(wladz miasta )zmusila go do wycofania sie ze Szczecina
Zgadzam się z opinią Samiego.Dziś słyszę że Ptak terenów przy stadionie nie dostanie.Padają oskarżenia z ust prezydenta że Pan Ptak nie będzie rządzić Szczecinem.Ci ludzie z urzędu miasta naprawdę są nienormalni.Nie pozwalają w tym mieście inwestorom po prostu inwestować.Zobaczmy na Wrocław,Poznań czy Gdańsk.Wieżdżając do tych miast widać inwestycje.A u nas pytam się co jestRadisson,korty na Wojska Polskiego Elektrownia,Bosman czy ledwo żyjąca Stocznia.I powiem wprost jestem obecnie na zasiłku ale uważam że w tym mieście nie ma ważniejszych spraw od Pogoni Szczecin.Będzie kolejna manifestacja,z tym że w porównianiu do ostatniej może być teraz istny Sajgon.20.01.2003r-Psy łapały łobuzów którzy są odpowiedzialni za konflikt.Żenada.Tylko niech później nie dziwią się że będzie niska frekwencja wyborcza.Z nami kibicami każdy w tym mieście powinień się liczyć.A nieudacznicy z magistratu później przysyłają ulotki przedwyborcze.A ja się pytam co dalej ze stadionem??Ta sprawa też musi wkońcu ruszyć z miejsca.Jurczyk w kronice mówił że chciałby żeby na terenach przy stadionie powstała szkółka piłkarska.Tylko odkąd pamiętam od 1990 roku tam są chwasty(mówię o byłej giełdzie bo inne tereny to straszą od lat 80 tych).Ptakowi chodzi o tereny przy stadionie to wątpię żeby wrócił do finansowania klubu.Bo dobrze pamiętam rok 1999 od kiedy zaczęły się problemy w Pogoni a w zasadzie to od 1998roku.Naobiecują nie wiadomo czego i jeszcze mają pretense do Ptaka.On włozył juz taką kasę w nasz klub że głowa mała.Wiceprezydent mówi o szantażu.Jeżeli nawet to jak z nimi rozmawiać.No pytam się jak.Trwa to juz ponad 6 lat końca nie widać a te 30 mln.zł powinni Gondorowi zapłacić typki Koćmiel,Sochański i Runowicz (szlachta z "najlepszej" partii SLD)albo powinni umorzyc sprawę bo Gondor to kretacz.Czekamy wszyscy kibice na koniec tej farsy.Jeszcze troszkę i znów ruszymy z Placu Lotników(dawnego)lub z kazdej innej częsci miasta.Nie ma Szczecina bez Pogoni.Na Urząd padną hasła żeby go spalić.I to się wkońcu może stać.Bo i tak z naszego Urzędu Miejskiego i jego władz Szczecinianie nie mają żadnego pożytku.Najlepiej widać to po rosnącym bezrobociu,ludziach w urzędach i bezdomnych przy dworcu których ciągle przegania policja wlepiając im mandaty bo to najlepiej potrafią.Nie wierzę w pozytywny koniec tej sprawy choć chciałbym bardzo bo po prostu kocham Pogoń Szczecin.To tyle mojego komentarza i tak dużo,wszyscy kibice Pogoni to wiedzą.Na więcej szkoda słów.
Ja juz kurwa nierozumiem Zalewski mowi ze jest prawie blisko porozumienia potem ze Waszak go szantazuje
I wychodzi na to zae na Pogoni tylko zalezy kibica a nie wladza miasta ani Ptakowi
Oni wszyscy sa POJEBANI!!!!!!!!!!!!!!!
...hmmm Ameryki nie odkryles :-) gdzie sa pieniadze - nie ma sentymentow... Ptak naprawde od poczatku mial Pogon w d... tak jak i Maryjan... (nie mowiac juz nawet o niektorych pilkarzach, ale to odrebny temat) MKS to dobra karta przetargowa dla prywatnych celow....
Zobacz jak Ptak kombinowal w Gdansku,Lodzi, Piotrkowie... Za kazdym chyba razem kochal kibicow i miasta... Antonia miłość trąci perwersją, czyz nie?.....
Shee Ty naprawdę mądra babka jesteś! Chyba wycofam to co pisałem o .............. na stadionie!
hmm, ja juz sie wczesniej wycofalam za sprawa Twojej sprytnej sztuczki ze zdjeciem Teraz Twoja kolej...
PS.. madrych Babek Ci u nas dostatek...
Ostatnio edytowany przez: Shee, 5 października 2005, 04:20 [1 raz(y)]
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Tereny przy stadionowe NIE dla Pogoni! - 05/10/2005 01:02
..hmmm Ameryki nie odkryles :-) gdzie sa pieniadze - nie ma sentymentow... Ptak naprawde od poczatku mial Pogon w d... tak jak i Maryjan... (nie mowiac juz nawet o niektorych pilkarzach, ale to odrebny temat) MKS to dobra karta przetargowa dla prywatnych celow....
Zobacz jak Ptak kombinowal w Gdansku,Lodzi, Piotrkowie... Za kazdym chyba razem kochal kibicow i miasta... Antonia miłość trąci perwersją, czyz nie?.....[/cytat]
Ja pierd**** to powodzenia, wygraj 10mln zl i zainwestuj 9mln w Pogon co ? Ehm.. sa tacy ludzie na forum tacy bardziej mniej ekonomiczni.. coz.. byc moze marzyles w Abramowicza II
..hmmm Ameryki nie odkryles :-) gdzie sa pieniadze - nie ma sentymentow... Ptak naprawde od poczatku mial Pogon w d... tak jak i Maryjan... (nie mowiac juz nawet o niektorych pilkarzach, ale to odrebny temat) MKS to dobra karta przetargowa dla prywatnych celow....
Zobacz jak Ptak kombinowal w Gdansku,Lodzi, Piotrkowie... Za kazdym chyba razem kochal kibicow i miasta... Antonia miłość trąci perwersją, czyz nie?.....
Ja pierd**** to powodzenia, wygraj 10mln zl i zainwestuj 9mln w Pogon co ? Ehm.. sa tacy ludzie na forum tacy bardziej mniej ekonomiczni.. coz.. byc moze marzylas w Abramowicza II
Nie no gratulacje..
Tak czy siak..
POGON TO MY !
Koles, a co mam kleczec i czolgac sie do Czestochowy w podziekowaniu ze Antonio laskawie reanimowal Klub? Wiadomo, ze Orange Ekstraklasa to nie Premiership, a Polska to nie WB i Abramowicz pozostaje tylko sferze marzen...((A raczej w sferze marzen pozostaje powrocenie do sportu tego,co najwazniejsze................................................))Czy nie widzisz, ze Twoj SuperBird to grabarz a nie dobroczynca Klubow?
zreszta... wspolczesny sport to nie Greckie Igrzyska... , a pole porosniete pieniedzmi... Zreszta tym kraju wszystko jest chore - od ukladow w piaskownicy,przez sport, az po najwyzsze szczebelki...A taki Antonio siedzi w tym od lat i zapewne raczek nigdy czystych miec nie chcial... I od dawna ekonomicznie myslal, uwodzac (niektorych) kibicow jak tania panna ...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Nieoficjalnie wiadomo, że prezydent dał swoim współpracownikom czas do końca tego roku na poprawienie jego wizerunku. Marian Jurczyk chce ubiegać się o drugą kadencję.
Po raz kolejny prezydent Marian Jurczyk zmienia politykę informacyjną swojego urzędu. Przed pracownikami postawił ambitne zadanie. Mają w ciągu 3 miesięcy zmienić wizerunek władz miasta.
- Celem poprawienia współpracy między mediami a pracownikami biura prasowego, zostały zmienione zakresy obowiązków pracowników biura, które m.in. polegają na tym, że każdy pracownik będzie miał za zadanie monitorowanie działań pionu, którym się opiekuje - dowiedzieliśmy się w biurze prasowym.
Z obecnymi notowaniami Marian Jurczyk, nie ma wielkich szans na powtórzenie wyborczego sukcesu sprzed trzech lat. Jak twierdzi, winni są temu dziennikarze. Dlatego prezydent Marian Jurczyk po raz kolejny zastanawia się nad powołaniem rzecznika prasowego. Od roku pełniącym obowiązki jest Piotr Landowski. Przebywa on obecnie na zwolnieniu lekarskim.
- Ostateczna decyzja jeszcze nie jest podjęta, jeżeli miałby być nowy rzecznik, będzie rozpisany konkurs na to stanowisko - mówi Jarosław Ościłowski, doradca prezydenta.
Marian Jurczyk w ciągu dwóch lat wymienił 4 rzeczników. Z żadnego z nich nie był zadowolony, żadnemu nie udało się poprawić wizerunku prezydenta, ani magistratu. Prezydent nie traci jednak nadziei.
Marian Jurczyk powrócił także do koncepcji wydawania własnej gazety.
- Prezydent chce mieć forum do wygłaszania swoich poglądów i bezstronnych informacji na temat urzędu, które będą pisane przez pracowników biura prasowego - dodaje Ościłowski. - Rozmawiamy z "Kurierem Szczecińskim” na temat wydawania takiej miejskiej strony.
Ościłowski twierdzi, że strona ma ukazywać się w "Kurierze” do końca roku. Potem zostanie rozpisany przetarg.
on chce znowu kandydowac ,niemozemy do tego dopuscic , a szczegolnie zeby wygral, jak to sie stanie to wspolczuje kolejnych 4 lat mieszkancom szczecina, pozatym byl juz 2 razy prezydentem , 3 razy chyba niemozna ?
Odp: Tereny przy stadionowe NIE dla Pogoni! - 05/10/2005 11:07
Ptak i miasto oboje sa siebie warci.Jeden szantazuje i cwaniakuje a drugie nie potrafi nic zalatwic jak taka piz... Na glownej stronie jak jest sonda kto ponosi wine itp.powinien byc podpunkt d czyli wine ponosza obydwa podmioty,zizi top i miasto
Odp: Tereny przy stadionowe NIE dla Pogoni! - 05/10/2005 13:28
Mam w dupie i Ptaka (bez podtekstów) i radnych... Jeden drugiego oskarza drugi pierwszego i takie bledne kolo sie robi. Zamiast odrazu powiedziec co jest co to bawia sie w jakies gierki,komu bedzie przeszkadzala ta inwestycja Ptaka ? nic... ale wiadomo Jurczyk wywąchał kase ... i wracamy do punktu wyjsca
Mam w dupie i Ptaka (bez podtekstów) i radnych... Jeden drugiego oskarza drugi pierwszego i takie bledne kolo sie robi. Zamiast odrazu powiedziec co jest co to bawia sie w jakies gierki,komu bedzie przeszkadzala ta inwestycja Ptaka ? nic... ale wiadomo Jurczyk wywąchał kase ... i wracamy do punktu wyjsca
Mail do Urzędu Miasta! - 05/10/2005 14:36
Niech każdy z nas napisze maila do UM. Pokażmy im, że naszą kochaną DUMĘ POMORZA trzeba utrzymać i uratować za wszelką cenę i powinno teraz to być sprawą priorytetową. Mail musi byc napisany stanowczo i ostro ale absolutnie bez żadnych wulgaryzmów bo nawet tego nie przeczytają... [email protected]
Niech każdy z nas napisze maila do UM. Pokażmy im, że naszą kochaną DUMĘ POMORZA trzeba utrzymać i uratować za wszelką cenę i powinno teraz to być sprawą priorytetową. Mail musi byc napisany stanowczo i ostro ale absolutnie bez żadnych wulgaryzmów bo nawet tego nie przeczytają... [email protected]
obowiazkowo trzeba cos napisac(i to nie jednorazowo) dzieki za e-mail
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
do trzech razy sztuka (Bekdas,gondor,Ptak) kolejnej juz moze niebyc. A tak jak juz ktos pisal ze gdyby Bekdas dostal to co chcial to pewnie mielibysmy naprawde extra druzyne.
Albo zadluzony klub (Bekdas podpisywal wszystko co mu dali do rak), tereny jako rekompensata dla wierzycieli..., nie mowiac o stadionie...
Cóż mówi sie trudno, i popieram Spagettiego Ptak i Marjan są siebie warci i tak najlepiej będzie dla wszystkich od nowa w 4lidze. Niestety zostanie nas bardzo niewielu...
Czasem lepsza jakosc od ilosci. Choc tak na prawde kto wie, czy po wielu trudach zaczynajac od IV ligi komiczny serial nie zacznie sie powtarzac. Klub pilkarski w takim miescie jak Szczecin potrzebuje powaznego inwestora, ktory bedzie madrze zarzadzal spolka, ale jak widac Pogon szczescia do menagerow nie ma....
Odp: Tereny przy stadionowe NIE dla Pogoni! - 05/10/2005 22:48
Sprzed chwili. Oglądałem w TV GRYF "obiektyw" i był krótki reportarzyk o Pogoni.Może ktoś to oglądał? To co piszą dziennikarze to na to trzeba brać poprawkę. Jakbym nie usłyszał to bym nie uwierzył. Wypowiadał się przed kamerą Waszak i powiedział że Ptakowi nie zależy na terenach przystadionowych. Jemu chodzi o tereny obojętnie jakie. Tylko żeby miasto dało je od zaraz aby mógł zacząć inwestować; a co przez to idzie zyski przeznaczać na Pogoń. Kurwa ja jestem jak piłeczka pinpongowa raz przechodzę na tą stronę; raz na inną. Bo taki mętlik robią że nie wiem komu wierzyć. Ale po tym programie ruch należy do miasta! Niech do cholery coś temu Ptakowi dadzą. Wypowiadał się także Grzesiu Matlak. Szkoda mi tych Naszych Chłopaków! Mówił że robią swoje; ale jak wracają do domu to myślą o tym że jak jutro; przyjdą na trening; czyli do pracy czy stadion nie będzie zamknięty. Czy nie pozostaną bez pracy. Swoje trzy grosze wrzucił oczywiście "prezes" MR PAWLAK. Mówił że bez Ptaka nie będzie Pogoni; a co za tym idzie nie będzie pieniędzy i będziemy musieli oddawać walkowery. A trzy walkowery to degradacje o dwie klasy rozrgrywkowe niżej.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832095 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.