Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Lech 3:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lech fan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7822 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 12:43
lech przegrał bo zabrakło mu ambicji gratuluje zwycięstwa(mam nadzieję ze nie ostatnie w sezonie ale ostatnie z leszkiem)a co do matlaka to się od niego odpierdolcie zrobił co chciiał a wasz Baniak to też pies 2 laata temu mówił ze Lech to jego jedyna miłość

Hugon
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 13:06
> > >A Matlak niech wypierdala do
> Poznania... Won szmato

Mozesz rozwinąć tą myśl?? Bo chyba coś przegapiłem :D
>

Po meczu podszedł pod sektor leszka i bił im brawo.. Nawet żaden lechita,
> nie przedzierał się przez psiarnię a on to zrobił frajer.. Niech spierdala do
> poznania

no i kurwa co takiego sie stalo a jak Kuras do nas podszedl an meczu GKS-POGON to tez go kazdy jechal bo sie przywital ;/ moze Matlaka tez tak lubia jak kurasa w Szczecinie wiec sie zastanow !

ps wygralismy bo nie bylo BATATY !:D

[Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-08-21 15:58]

Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 13:41
Ty ty.. Bo ci uszy natre :)
Matlak nie zrobił tyle dla Poznania ile Kuras dla Szczecina.. Zreszta 3/4 z was i tak tego nie rozumie. Mnie to już wali, to głupi piłkarzyk, więc jak już mówiłem, niepotrzebnie się ściśnieniowałem zaraz po meczu pisząc na forum.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 14:39
>no i kurwa co takiego sie stalo a jak Kuras do nas podszedl an meczu
> GKS-POGON to tez go kazdy jechal bo sie przywital ;/ moze Matlaka tez tak lubia
> jak kurwasa w Szczecinie wiec sie zastanow !

uuu powiało grozą :) Sadu uważaj ;) hehe

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 14:55
>no i kurwa co takiego sie stalo a jak Kuras do nas podszedl an meczu
> GKS-POGON to tez go kazdy jechal bo sie przywital ;/ moze Matlaka tez tak lubia

Mam nadzieje, że to literówka...
To co, że go lubią, zastanów się on urodził się w Szczecinie, w Lechu grał sezona dwa, trzy ? nie wiem... jak jest z Kurasem chyba wiesz.... [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-08-21 15:06]

Z daleka nie będzie widać.
Kolejorz Fan
Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 15:09
Mimo że nie mam dla was kszty szacunku, Gratuluję wczorajszego zwycięstwa! Byliście zespołem lepszym, ambitniejszym i wierzyliście w końcowy sukces (pomimo gry w dziesiątkę). Niestety LECH zagrał najsłabszy mecz od 13.09.2003 kiedy to przegrał na własnym stadionie z Groclinem.
Czekam na rewanż.

Czy wygrane, czy przegrane; Ja na zawsze w tym zostanę!
Zbyt dużo silnych doznań by zapomnieć; LECH POZNAŃ
sledz
Kibic
Na forum od 7828 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 15:40
> Mimo że nie mam dla was kszty szacunku, Gratuluję wczorajszego zwycięstwa!
> Byliście zespołem lepszym, ambitniejszym i wierzyliście w końcowy sukces (pomimo
> gry w dziesiątkę). Niestety LECH zagrał najsłabszy mecz od 13.09.2003 kiedy to
> przegrał na własnym stadionie z Groclinem.
Czekam na rewanż.

Potwierdzam to co napisałeś, że Lech przegrał całkowicie zasłużenie, cieszy mnie nie tylko wysokie zwycięstwo, ale zwłaszcza to, że to był mecz właśnie z Lechem i do tego grany przez ponad pół meczu w osłabieniu.
Co do gry Lecha, no cóż mówi się, że gra się tak, jak pozwala przeciwnik- resztę zostawiam ci do przemyślenia...
W przeciwieństwie jednak do ciebie, ja mam szacunek dla Lecha za publikę w Poznaniu, pomimo tego, że was szczerze nie lubię, choć mieszkałem w Poznaniu przez 5 długich lat i nie chodzi tu tylko o piłkę nożną.
Po prostu źle się czułem w Poznaniu.
Jedno nas jednak łączy- podobnie jak ty, już teraz czekam na rewanż w Poznaniu, bo za długo czekamy na triumf na Bułgarskiej i wierzę, że przy takiej grze jest to realne.
Papricana wypier**** mnie w kosmos.
Pozdro dla fanów Pogoni i Lecha.

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 15:44
Tak czytam te wszystkie wypowiedzi i dochodze do wniosku ze chyba bylem na innym meczu. Doping moze i byl zajebisty ale chyba tylko jezeli stalo w piekle. W drugiej polowie przeszedlem sie na "jedynke" i slychac bylo tylko jakis niewyrazny belkot. Jedynie po strzeleniu bramki na 2:1 gdy do spiewu przylaczyla sie kryta. Ilosc ludzi na meczu tez zajebista. Na takim meczu stadion powinien byc pelen. Co do oprawy to wiem jaka byla (jest) sytuacja wiec nie zabiore glosu. Co do "kurnika" to ptak znowu poprawil nasz wizerunek w Polsce. Jestesmy teraz jednym z bardziej profesjonalnym klubem w Polsce.
Co do Lecha niec szczegolnego (z wyjatkiem transparentu).

Obrazek jpg wstawiony na forum
sledz
Kibic
Na forum od 7828 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 15:47
Co do Kurasa, Matlaka i Baniaka i innych zmieniających barwy klubowe.
Trochę wyluzujcie z tymi skrajnymi komentarzami.
Tak jak Baniaka, Kurasa, tak i Grzegorza Matlaka darzę dużym szacunkiem, dlatego że grali/ grają dla naszego klubu i są z nim związani, a to, czy grali dla Lecha, czy nie nie ma w TEJ KWESTII żadnego znaczenia. Nie zapominajcie o tym, że Matlak to wychowanek Pogoni...
Pozdro dla wszystkich szczecinian grających teraz poza Grodem Gryfa, no może z jednym małym wyjątkiem...

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 15:57
No to mi się podoba, człowiek wraca sobie z wakacji, idzie na meczyk ukochanej drużyny i od razu dostaje takie zwycięstwo i to jeszcze nad leszkiem! No po prostu coś pięknego! :D Po cichu liczyłem na remis, nasza wygrana wydawała mi się tak jakoś mało prawdopodobna, a tym bardziej po tym jak sędziujący bardzo słabo ten mecz arbiter pokazała czerwoną kartkę Magdoniowi...Jak wychodzili na drugą połówkę to życzyłem sobie, by nie dali sobie odebrać choćby tego jednego, jakże cennego w tym momencie punktu. No a tu taka mobilizacja, jakby nowe siły w nich wstąpiły, zebrali się bardzo dobrze i pokazali w końcu, że grać potrafią! W sumie to też zawodnicy leszka trochę nam to ułatwiali, bo sami wprowadzali w swoim zespole nerwową atmosferę poprzez faule, kartki i wiele niecelnych zagrań, dzięki którym nasi mogli konstruować groźne ataki.
Przełom tego meczu to niewątpliwie wejście Millara - poderwał wszystkich do walki tymi rajdami, dryblingami, walczył jak za dwóch i tej różnicy w ilości zawodników na placu już się nie odczuwało. Moim zdaniem kapitalny debiut i oby tylko teraz wszyscy nie rzucili się na niego, nie obwołali super gwiązdą, bo może się to źle skończyć...W każdym razie na grę w pierwszej 11. jeszcze chyba nie czas, ale może być taki jokerem wchodzącym z ławki na zmęczonego rywala i chyba taka rola przypadnie mu póki co...Bardzo dobre spotkanie ponownie zaliczył Grzelak, do którego po tym co widziałem w meczu z Legią i tu z leszkiem nie mam jakichś większych zastrzerzeń, stara się, walczy, inicjuje wiele sytuacji choć czasem brakuje jeszcze tej dokładności czy ostatniego podania.

Na trybunach całkiem dobra atmosfera, trochę bluzgania na leszka nie zaszkodziło a nawet było bardzo wskazane :) Text meczu "Poznańskie słowiki"! :D To było za mocne po prostu! No i oczywiście stare dobre śpiewki...Nie wiem co pyry śpiewały bo raczej nie byli w stanie się przebić na tyle, by do łuku dochodziły ich śpiewy, czasem tylko jak u nas był przestój pomiędzy przyśpiewkami to coś tam było słychać, ale generalnie to bez rewelacji...Ale i tak jakoś udało im się zmieścić na tej trybunce, za co ich podziwiam...;)

W każdym razie jak dla mnie meczyk bardzo udany, szkoda tylko, że przez pewnych debili bez oprawy, no ale cóż, odbijemy to sobie na pewno! MKS!!!

Llibertat per a Catalunya!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 15:58
kurwa... po tym meczu w pracy nie moglem prawie nic mowic...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 16:01
> >no i kurwa co takiego sie stalo a jak Kuras do nas podszedl an meczu
> GKS-POGON to tez go kazdy jechal bo sie przywital ;/ moze Matlaka tez tak
> lubia

uuu powiało grozą :) Sadu uważaj
> ;) hehe

co Ty teraz cisniesz ?

gniewny
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 16:23
Mecz POGONI-lech byl jednym z najpiekniejszych w calym moim zyciu mam 19 ale to co Pogoń pokazala i to co dzialo sie na trybunach nazawsze pozostanie w mojej pamienci sprowadzenie milara do Pogońi to byl strzal w 10 bo ten zawodnik poprowadzil Pogoń do zwyciestwa az strach pomyslec co sie bendzie dzialo jak bendzie w timie z batatą w ataku w Pogońi przydal by sie jeszcze obronca ale i tak jest zajebiscie :D

dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
putynek
Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 16:42
Na początku chciałbym się przywitać bo jestem tu nowy choć czytam te forum już bardzo długo.Co do meczyku to choć nie będę oryginalny to najlepiej pasuje tu stwierdzenie że dla takich chwil warto żyć.Dziwi mnie tylko postawa niektórych kibiców na tym forum, mianowicie chodzi o megapesymistów którzy po porażce z Górnikiem widzieli już 2 ligę - więcej optymizmu panowie!
Pozdro dla wszystkich kibiców.

"Kto nie wierzy w cuda, nie jest realistą"
leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 16:50
> > >no i kurwa co takiego sie stalo a jak Kuras do nas podszedl an meczu
> lubia

>uuu powiało grozą :) Sadu
> uważaj
> ;) hehe

>co Ty teraz cisniesz ?

Ma$t€®™ powoli przestajesz byc zabawny, przystopuj troche.

ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 16:52
> > > >no i kurwa co takiego sie stalo a jak Kuras do nas podszedl an meczu
> lubia

> uważaj
> ;) hehe

>co Ty teraz cisniesz ?

Ma$t€®™ powoli
> przestajesz byc zabawny, przystopuj troche.

to pilnuj siebie a nie sie przypierdalasz do innych !!!

leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 16:59
> > > > >no i kurwa co takiego sie stalo a jak Kuras do nas podszedl an meczu
> lubia

> uważaj
> ;) hehe

>co Ty teraz cisniesz ?

Ma$t€®™ powoli
> przestajesz byc zabawny, przystopuj troche.

to pilnuj siebie a nie sie
> przypierdalasz do innych !!!

ahh Ci internetowi bossi lol

Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 17:14
Jako, że temat sporu Wasiel vs majster zaczął się od mojego postu czuję się zobowiązany do udzielenia się na tej lini :) majster sam masz w sygnaturce człon, że jesteś napinaczem. Masz za długi jęzor, na meczu na płocie za portki Cie jeszcze powiesimy i co :) Naucz się czegoś i to nie jest groźba tylko prośba. Zresztą Wasiel, już rozmawia z Tobą na gg..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 17:20
Poprostu było zajebiscie :D Dawno nie widziałem takiego meczu , poprstu brak mi słów !!
Na spokojnie dzisiaj obejrzałem retransmisje o 13.00 i musze stwierdzić że Wojtala zagrał raz w polu karnym ręką,faule Kaczorowskiego i Majewskiego kawlyfikowały sie na wyrzucenie z boiska. Magdoń owszem moze i faulował ale napewno nie kwalifikowało sie to na czerwoną kartkę.
Jak zwykle klase pokazali Pilarz,Matlak i Grzelak.Olo wprawdzie waleczny ale jego strząły bez komentarza.Kazimierczak to straszna łamaga powinien siedzieć na ławie.Dobry mecz zagrał także Guliano,perfekcyjnie w ofensywie jak i w defensywie.Łabędzki popisał sie paroma udanymi dryblingami ogolnie na + . Prawdziwe wejście smoka miał Milar,szybki,sprytny,dobrze drybluje,teraz tylk omusi sie zgrać z zespołem.
Doping zajebisty,głośny i wyrażny w tv .
Tera czas rozjechac Groclin :tgv: :D

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Pogon - Lech 3:1 - 21/08/2004 17:30
Fantastyczny mecz w wykonaniu Pogoni:) I i II polowa była bezbledna:D Szkoda czerwonej kartki dla Magdonia w sumie zasluzonej, ale karny to tylko zasluga sprytu jaki ma Reiss. Wreszcie na poziomie zagrał Giuliano. Wreszcie Baniak zaufał Labedzkiemu. Matlak jak zwykle wylozyl 100% swoich sił w mecz, a bramka jaka strzelil mozna ogladac w kolko...Brawo dla Milara. Pokazał naprawde duzo dobrych zagran, widac ze cchial sie pokazac kibicom. Moze nie wszystko mu wychodzilo, ale asysta przy golu Parzego pierwsza klasa:) Atmosfera na trybunach srednia. Dopiero o 70 minuty był zywioł i jazda na pelnej kurwie:) Dla tych co stracili głos wczoraj - lykac tabletki z witamina A..To pomaga:):):) Brawo brawo brawo:D

Pilarz - pewny punkt, kilka dosrodkowan i strzalow wylapanych...
Magdon - szkoda kartki, ale do momentu jej otrzymania bylo dobrze
Michalski - wg mnie niedoceniany w druzynie. duzo akcji ofensywnych, w pewnym momencie gral jako ofensywny pomocnik!
Masternak i Matlak-- na swoim wysokim poziomie, szczegolnie Matlak
Kazimierczak - umiejetnosci naprawde duze, ale brak mu doswiadczenia. Poczekajmy 1 rok i wtedy zobaczymy
Trałka - technik, mam nazieje ze nie pojdzie w slady bataty i bedzie kreatorem gry
Łabędzki - Wg mnie jeden z bohaterow meczu, bardzo mocny na srodku i swietna technika.
Moskalewicz - ambicja i walka to jego glowne zadanie i bardzo dobrze mu to wychodzi
Giuliano - najlpeszy mecz jak narazie, waleczny, niezly jak na ofensywnego obronce...
Parzy - dzoker:)
Grzelak - Swietny:) Ile razy walczyl o pilke i ja wywalczyl. Swietne dosrodkowania i spryt lewoskrzydlowego.
Milar - zabojczy:) Czekamy na wiecej, duzo widzi, technika w porzadku, instynkt snajpera... [Ostatnio edytowane przez eJay: 2004-08-21 17:38]

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888185 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005