JA SIE PYTAM DLACZEGO NIEMOZE ZOSTAC TRENEREM FRAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNCCCCCCCCIIIIIIIISSSSSSSZZZZZZEKKKKK
SSSSSSSSSSMMMMMMUUUUUUDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAA
Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 07/10/2004 23:20
Nie no to już zaczyna się robić śmieszne najpierw zatrudniają szkoleniowca który trenował tylko jakiś gówniarzy w Czechach (Malura) a teraz chcą zatrudnić jakiegoś Czecha który musi mieć rewelacyjne umiejętności trenerskie skoro jest trenerem w 3 lidze polskiej. Niewiadomo czy się śmiać czy płakać
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MARIUSZ KURAS NA TRENERA POGONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No sory bardzo ale moim zdaniem Panik to będzie porażka roku! Niech Ptak się postara, wyłoży troche więcej piniędzy i zatrudni jakiegoś porządnego trenera...
nie przesadzajcie, na Milara też psioczyliście, a teraz go na rękach nosicie.
Dajcie szanse, a co będzie to będzie. Już gorzej być nie może
I zesłał nas Pan na ziemie, abyśmy siali zamęt i zniszczenie. Wychowani na POGONI.
Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 08/10/2004 06:51
Jak się dobrze orientuję to Panik to ten debil co miał w Lechu przygotować piłkarzy do przyjścia Pali i kazał im w tym czasie czerpać energię z oceanu cała Polska z tego brechtała, w Szczecinie nie ma co ostatnio oraz większa szopka się zaczyna
Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 08/10/2004 12:08
Nie wiem jak Wy o tym myślicie - ale przy okazji zmiany trenera czas nadszedł aby podsumować zmiany zawodników dokonanych przez wakacje. Jak jest każdy widzi - dobrymi nabytkami okazali się jedynie Milar i Grzelak, a postawę reszty przemilczę. Ale oprócz złych zakupów pozbyliśmy sie przynajmniej trzech zawodników, których obecność w zespole dzisiaj byłaby bardzo cenna. Mam na myśli Bilińskiego, Wyparłę, a przede wszystkim Andruszczaka. Właśnie ten ostatni moim zdaniem mógłby pociągnać niemrawy ostatnio zespół do walki. Do tej pory strzelił juz 3 bramki w słabiutkim GKS-ie. Moim zdaniem się tam marnuje mimo że jest wyróżniającym się zawodnikiem. Jego charakter na boisku i waleczność przypominają mi trochę Bugaja - przypomnijcie sobie mecz z Cracsą - latał wtedy z bandarzem na głowie. To tyle moich wypocin.
I jeszcze jedno - kto kurwa za to wszystko odpowiada, że dokonano takich słabych transferów ?!?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876571 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.