| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 10:29
wnuczek 33, troszeczke przesadziłeś z tymi gwizdami, fakt faktem były gwizdy no ale nas było ponad 18000 wiec wielu trafiło na stadion dla checy albo dlatego bo chcieli coś specjalnego zobaczyć, no i nawet naszych wygwizdali barany, jesli chodzi o kibiców legi mam szacunek do nich i uwazam ich za naszych przyjaciół ale pamietam jak byłem na meczu w Warszawie za Begdasa to ostro został wygwizdany i nie tylko wygwizdany Mielcarski, oj coś krutka pamięć...No ale to się nieliczy wole spominac przyjemniejsze rzeczy zwiazane z Legią, pozdrowienia dla kibiców Legi
|

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 10:39
A ja tylko powiem.. a raczje zaśpiewam jedno.. Leeegiaaaa Waarszawaaa Pogoooń Szczecińskaaa aejejejejej Legia warszawa aejejejeje Pogoń Szczecińska. Ja tez mialem przyjemność za sprawą kolesia uczestniczyć w bibce z legionista i takie spotkania wiążą przyjaźnie. Jakby tak 17 000 szczecinian przyjeło kogoś z Wawy to zrozumiało by w czym rzecz.pozdro.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 11:17
Przyjaciele!!!!!!!!!!
Wielkie dzięki za tak miłe przyjęcie (L)egionistów!!! Takich meczów sie nie zapomina, tym bardziej że na boisku też były emocje. Nie martwcie sie porażką, wy u nas wygracie 2:1 i będzie 2 mistrzów Polski!!!!!
|
LUDZIE POMÓŻCIE LEGII W ESCUPIE(WWW.ESCUP.COM)
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 11:47
> .Dlaczego u Was na stadionie
> gwiżdżecie na piłkarzy Legii zchodzących z murawy.Na Legii napewno nie
> gwizdaliśmy do waszych piłkarzy.
Witam , ja osbiście do Was (L)egii nic nie mam i nie gwizdałem na waszych piłkarzy ale to co napisałeś ,że w Warszawie nie gwizdaliście na naszych to przesada bo wiele razy oglądając w c+ mecze Legia-Pogoń słyszałem ,że wygwizdywaliście a najbardziej mi utkwiło w pamięci jak za Bekdasa graliśmy w Warszawie i prowadziliśmy z Wami i w I połowie Mielcarski był znoszony na noszach to prawie cały stadion gwizdał....... i takich przypadków było kilka
|
:
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 12:18
Zaczne tak : SZACUNEK DLA BATATY I TERLECKIEGO !!!! jakie z was nie ktorych sa polglowki , jeden gwiznie obok niego stu ! Dla mnie ani Terlecki zle nie zagral ani Batata. Moze z Batata przesadzam ale bezprzesady nie gwizdac na swoich pilkarzy. Podobno kibice w szczecinie sa najlepsi .. po tym co bylo na meczu z Legia to zeszli na dno . Sam doswiadczylem tego bo widzialem jak kibice z warszawy sie brechtali z was z tych gwizdow na Macka i Batiego ! A co do meczu to moglismy wygrac nawet 3:0 i by bylo po sprawie. Obrona Legii grala beznadziejnie gdyby nie atak (Wlodar i Sagan) to by tu umoczyli. Mam zal do Bataty ze nie strzelil jednej bramki choc dzieki niemu mielismy karnego ! Ale mam nadzieje ze za to z Lechem strzelil z 2 bramki ;]. Dobra gra Mauro poszla na marne, moge sie zalozyc ze Pilarz krzyknal "MOJA!!!!" a Mauro albo nie zrozumial albo nie uslyszal bo taka wrzawa byla. Extra wystep Grzelaka i Julcimara, dobre spotkanie rozegral Tralka(choc gral krotko),Masternak i Matlak. Czekam az wyleczy sie Parzy bo to co wyprawia Giuliano to az m isie patrzec nie chce. Brawo dla Kaźmierczaka za niekitore celne podania widac ze on wie jak podac i do kogo (ma dobry przeglad pola) ale z celnoscia jest zle. Olek tez biegal ale w minucie mogl bramke strzelil !! TRZEBA SCIAGAC ROBERTO CLAUDIO MILARA !!! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2004-08-03 12:20]
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 14:56
> A ja tylko powiem.. a raczje zaśpiewam jedno.. Leeegiaaaa Waarszawaaa Pogoooń
> Szczecińskaaa aejejejejej Legia warszawa aejejejeje Pogoń Szczecińska. Ja tez
> mialem przyjemność za sprawą kolesia uczestniczyć w bibce z legionista i takie
> spotkania wiążą przyjaźnie. Jakby tak 17 000 szczecinian przyjeło kogoś z Wawy
> to zrozumiało by w czym rzecz.pozdro.
Dodam tylko iz "...Fantazja jest od tego aby bawić sie z Legia na całego.."
Pozdro dla "Legionisty" z Wilanowa;-)
[Ostatnio edytowane przez dr_p.: 2004-08-03 14:57]
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 16:25
> I żeby gwizdały tylko pikniki to bym zrozumiał
> ale widziałem na własne oczy jak gwiżdżą ludzie z waszego młyna.I powiem
> szczerze że nie najlepiej to wyglądało.
Tylko, ze 3/4 osob z tego mlyna mecze wyjazdowe widziala w telewizji...Co do jakosci naszego mlyna to mozna chyba ksiazki pisac... 
>Dzięki i prawdziwych kibiców
> zapraszam do Warszawy.
Dziekujemy...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 17:56
Witam . Od razu wielkie dzieki dla chlopakow ze Szczecina za dobre przyjecie i melanze, ktore zostana w pamieci dlugo. 3 dni spedzone w Szczecinie to zdecydowanie za krotko, wiec trzeba to powtorzyc! Co do meczu... Pierwsze 30 minut nalezalo do Was i swietnie, ale koniec 1 polowy i cala 2 to juz byly w zasadzie akcje Legionistow czasami przerywane przez Portowcow. Bramka dla Legii wisiala w powietrzu przez cala 2 polowe. Nie przegraliscie wysoko bo jak gadalam jeszcze wczesniej z jakimis typami to mowili, ze mysla, ze bedzie 0:4 . Gra obu stron nie zachwycala, ale mysle, ze rozkreca sie i jedni i drudzy. Atmosfera na meczu? doping obustronny jak najbardziej w porzadku, przycichliscie troche jak sie rozspiewalismy, ale nadrobiliscie pozniej. Podsumowujac dla takich chwil warto zyc Jeszcze raz wielkie dzieki i pzdr (L)
|
MKS - CWKS ----> nasza zgoda najlepsza w Polsce jest !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 19:02
> > na TVN24 w "Bez komentarza" pokazali minute ciszy + hymn.
Jak to
> wygladalo??
Minuta ciszy, pilkarze stoja w kregu, wszyscy na stadionie z podniesionymi glowami i nagle jeden z naszych (L) zaczal " Jeszcze Polska nie zginela". Wszyscy stoja z szalami podniesonymi w gore i spiewaja Hymn Polski. Serce sie skrecalo! Tylko na takim meczu ta minuta ciszy tak mogla wygladac!
|
MKS - CWKS ----> nasza zgoda najlepsza w Polsce jest !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 21:00
> > .Dlaczego u Was na stadionie
> gwiżdżecie na piłkarzy Legii zchodzących z murawy.Na Legii napewno nie
> gwizdaliśmy do waszych piłkarzy.
Witam , ja osbiście do Was (L)egii nic
> nie mam i nie gwizdałem na waszych piłkarzy ale to co napisałeś ,że w Warszawie
> nie gwizdaliście na naszych to przesada bo wiele razy oglądając w c+ mecze
> Legia-Pogoń słyszałem ,że wygwizdywaliście a najbardziej mi utkwiło w pamięci
> jak za Bekdasa graliśmy w Warszawie i prowadziliśmy z Wami i w I połowie
> Mielcarski był znoszony na noszach to prawie cały stadion gwizdał i wyzywał go....... i
> takich przypadków było kilka
|
:
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 21:04
> za Begdasa na meczu w Warszawie nie było tylko gwizdanie pamiętam bo byłam i
> żyleta śpiewała "chuj Ci na imię Mielcarski chuj Ci na imię" a kryta wtórowała
bo MIelcarskiemu było i jest chuj na imie 
i skończcie temat...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 03/08/2004 21:05
> > > na TVN24 w "Bez komentarza" pokazali minute ciszy + hymn.
Jak to
> wygladalo??
Minuta ciszy, pilkarze stoja w kregu, wszyscy na stadionie z
> podniesionymi glowami i nagle jeden z naszych (L) zaczal " Jeszcze Polska nie
> zginela". Wszyscy stoja z szalami podniesonymi w gore i spiewaja Hymn Polski.
> Serce sie skrecalo! Tylko na takim meczu ta minuta ciszy tak mogla wygladac!
Sorry za dlugi cytat, ale chodzilo Mu chyba o to jak wygladala ta sytuacja w TV =] Bo na meczu (wnioskujac z postow w tym topicu) chyba byl.
pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 04/08/2004 01:08
Co do Mielcarskiego to ma na Legii pojechane jescze z czasów gry w górniku zabrze za grę w meczu decydującym o mistrza w `94.Pozdro dla ziomali ze Szczecina.
|
Jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Legia gra...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 04/08/2004 19:52
> > > na TVN24 w "Bez komentarza" pokazali minute ciszy + hymn.
Jak to
> wygladalo??
Minuta ciszy, pilkarze stoja w kregu, wszyscy na stadionie z
> podniesionymi glowami i nagle jeden z naszych (L) zaczal " Jeszcze Polska nie
> zginela". Wszyscy stoja z szalami podniesonymi w gore i spiewaja Hymn Polski.
> Serce sie skrecalo! Tylko na takim meczu ta minuta ciszy tak mogla wygladac!
Wiem jak to wygladalo w rzeczywistosci 
Pytalem o to, jak to sie mialo do obrazu w TV
|
1948
|
|
|
|
Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 05/08/2004 10:58
W PP będziemy grac z Legia ! Czyli temat jest aktualny ! To obstawiamy wynik ja mówie że Pogoń się zrwanrzuje za przegraną i wygra 2:1 [Ostatnio edytowane przez Krzysiek_Mks: 2004-08-05 11:00]
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-