| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 25/08/2004 00:21
Proponuje wynajac murzynów do ciecia konfetti...Co Wy na to sa naprawde nie drodzy , tylko sprowadzenie z Afryki troche bedzie kosztowało...ale to sie zwróci
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 25/08/2004 08:27
> bedzie jeszcze jakaś zbiórka przed meczem z wisłą nie? pytam tak dla pewności
Kolejna zbiórka konfetti: środa (25 sierpnia), między godziną 18 a 19, na niskiej trybunie.
> Proponuje wynajac murzynów do ciecia konfetti...Co Wy na to sa > naprawde nie drodzy , tylko sprowadzenie z Afryki troche bedzie > kosztowało...ale to sie zwróci
A ja proponuje, żebyś się zamknął.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 25/08/2004 18:18
> Proponuje wynajac murzynów do ciecia konfetti...Co Wy na to sa naprawde nie drodzy , tylko sprowadzenie z Afryki troche bedzie kosztowało...ale to sie zwróci
Mozemy Cie wynajac na Grodzisk i Warszawe?? Zarobisz i troche swiata zwiedzisz.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 26/08/2004 00:07
na jakim sektorze macie zamiar to wszystko rozłozyc
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 27/08/2004 22:27
> na jakim sektorze macie zamiar to wszystko rozłozyc
Napewno na takim gdzie nie bedzie ciebie....swoja droga tylko udajesz niepojete dziecko czy takie jestes....jezeli masz powyzej 18 lat to sory za wyraz dziecko
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 10/09/2004 18:00
> Zbiórki: środa (8.09) w godzinach 16:00-17:30, oraz w piątek (10.09) w godzinach 16:00-19:00 na niskiej trybunie.
>
>
Czy konfetti będzie na Wiśle?? Bo ja mam tylko jakieś 25 woreczkow więc zbytnio mi sie nie opłaca przychodzić - poza tym nie za bardzo mogę. Więc ewentualnie mogę jeszcze coś dociąć i przynieść na mecz w niedziele i rozdać kilkudziesięciu osobom . Co prawda nie będzie tego dużo, ale od przybytku głowa nie boli. Tak więc będzie na wiśle czy nie??
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 10/09/2004 19:16
trzeba bylo przyniesc dzis na zbiorke,ja przyszedlem i dalem tylko 15woreczkow a z wniesieniem na Wisle mozesz miec problem bo mnie kiedys nie chcieli wpuscic z konfetti...
|
www.sectorshop.net
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 10/09/2004 19:32
> trzeba bylo przyniesc dzis na zbiorke,ja przyszedlem i dalem tylko 15woreczkow a z wniesieniem na Wisle mozesz miec problem bo mnie kiedys nie chcieli wpuscic z konfetti...
No moglem, ale nie za bardzo, poza tym ..jestem okropnie leniwy 
Jak nie dzisiaj to w niedziele......
A tak wogóle to przecież logiczne, ze cię z konfetti nie chcieli wpuścić... Na Pogoni nie chcemy hoolsow na dodatek ze sprzętem . I w sumie dobrze. Bo dopiero bys jatke rozpętał. Wtedy by nam zamknęli stadion i co byśmy w weekendy robili 
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 11/09/2004 19:26
> > trzeba bylo przyniesc dzis na zbiorke,ja przyszedlem i dalem tylko 15woreczkow a z wniesieniem na Wisle mozesz miec problem bo mnie kiedys nie chcieli wpuscic z konfetti...
>
> No moglem, ale nie za bardzo, poza tym ..jestem okropnie leniwy 
> Jak nie dzisiaj to w niedziele......
> A tak wogóle to przecież logiczne, ze cię z konfetti nie chcieli wpuścić... Na Pogoni nie chcemy hoolsow na dodatek ze sprzętem . I w sumie dobrze. Bo dopiero bys jatke rozpętał. Wtedy by nam zamknęli stadion i co byśmy w weekendy robili 
>
hehe,rzeczywiscie bylby przypal sproboj przyniesc w niedziele,im wiecej tym lepiej pozdro.
|
www.sectorshop.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 18/09/2004 21:09
> Mam pytanie, kiedy Szczecin będzie zasypany w konfetti ? Na ktorym meczu beda rozlozone na siedzeniach ?
jak natniesz dużo to wtedy będzie.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|