Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Przywitanie judasza?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dziki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8535 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 19:20
nie obejdzie sie bez bluzg na judasza na 100%

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 19:21
etam pierdolisz mysle ze nalezy sie gromkie Chuj ci na imie... :D

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 19:46

Borys napisał:  

mgr inż P. napisał:  
Drumlak..Co?? ROMANTYK...
autorstwa pewnej pani z konkurencyjnego forum...
Jak ktos nie wie o co chodzi to niech zajrzy do tematu:

Temat ogórkowy

i tam w moim poscie kliknie na link...

LOL brechtam z tego ...

Co do przywitania to przydałoby sie jakiś transparencik zrobić no i reakcje kibiców myśle że będą odpowiednie Aa

I znowu ci idioci przypierdola sie do transparentu jak zrobili to na Amice szkoda materiałów :) pzdr

barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 19:48
a ja mysle ze pan moderator P. sie powinien wypowiedziec :)

POGOŃ SZCZECIN!
ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:05
Drumlaka zawsze lubilem - za Bekdasa byl jednym z niewielu pilkarzy z ktorymi naprawdę sie utozsamialem. Inteligentny, z unikalnym jak na Polskę stylem gry, do tego Szczecinianin. Jak ja sie cieszylem jak wrocil do Szczecina w tamtym sezonie.....Ale takiej zdrady to Pogon w swej historii nie miala. Nie wiem jak niektorzy mogą go bronić - sport to tylko zabawa, a jak cos mozna nazwac zniewagą to wlasnie transfer pawelka do srakowi. Popełnil bląd, ktorego nic nie naprawi - gówno mnie obchodzi zdanie innych. Jak by to ode mnie zalezalo to bym k... nawet kartoniade Judasz zrobil, co dopiero obrazliwe przyspiewki Aa . Tak więc ch... ci na imie.................... Drumlak ?? - Co??- Ty k....Aa

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:16
Ja pod koniec 1 połowy biegnie na 1 sektor i bede rzucal w drumlaka serpentynami jak sie wyjda z tunelu :D

Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:18

Pogon Szczecin Mks napisał:  
Ja pod koniec 1 połowy biegnie na 1 sektor i bede rzucal w drumlaka serpentynami jak sie wyjda z tunelu :D

W dupę sobie qrwa wsadź tą serpentynę debilu a karę za ciebie kto niby zapłaci

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:21

Scarface napisał:  

hehe łał :D

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:23

Scarface napisał:  

Juz wiesz.... :D
Sam sie ujawinił ;)

borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:24
Poza tym szkoda serpentyn..Rowniez dazylem tego czlowieka sympatia jak gral w Pogoni.Ale teraz (jak pojde na mecz) to sam sie przylacze do huralnych "peanow" na jego czesc:P

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:28

Scarface napisał:  

oh ah :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:31
Ja wcale qrwa nie bronię cwela drumlaka tylko po chuj mamy mieć jeszcze przez niego przejebane znajdzie się banda kretynów którzy go obrzucą on się zaśmieje z nas a nam jak zwykle dopierdolą karę ale skoro to jest dla was takie śmieszne to spoko ja tez przyniosę na mecz parę kamieni, karabinek snajperski, koktajle mołotowa, granaty i jeszcze parę gadżetów zrobię sobię małą zadymkę i niech w chuj zamykają papricanę co tam ważne żeby było śmiesznie nie.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:35

Scarface napisał:  
Ja wcale qrwa nie bronię cwela drumlaka tylko po chuj mamy mieć jeszcze przez niego przejebane znajdzie się banda kretynów którzy go obrzucą on się zaśmieje z nas a nam jak zwykle dopierdolą karę ale skoro to jest dla was takie śmieszne to spoko ja tez przyniosę na mecz parę kamieni, karabinek snajperski, koktajle mołotowa, granaty i jeszcze parę gadżetów zrobię sobię małą zadymkę i niech w chuj zamykają papricanę co tam ważne żeby było śmiesznie nie.

zapomniales ze ALKON wymaca wszystko, sa niezawodni !! :P

saltus
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 21:37
Przywitamy oklaskami

...:::MKS POGOŃ SZCZECIN:::...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 23:05

dla mnie mozesz od razu zapierdalac na jedynke i wziac sie za robienie fali
zbytnio sie nie ujawniaj jak bedziesz rzucał te serpentyny bo jeszcze wyłapiesz od kogoś małe conieco
ja pierdole, widze ze sie tworzy nowa grupa ultrasowa - "Partyzanci" buhaha

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
dziki
Kibic
Na forum od 8535 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 23:55

bartollomeo napisał:  

Scarface napisał:  

oj stary tak ci sie tylko wydaje ;) trzeba wiedziec jak dobrze schowac...browarka na mecz bezproblemowo wnosze:)

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 03/11/2004 00:42

dziki napisał:  

bartollomeo napisał:  

Scarface napisał:  

oj stary tak ci sie tylko wydaje ;) trzeba wiedziec jak dobrze schowac...browarka na mecz bezproblemowo wnosze:)

Jeszcze jest patencik na dobrze naciągnięty soczek :D pozdrawienia dla kumatych w temacie.

Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 03/11/2004 12:36

ARO napisał:  

dziki napisał:  

bartollomeo napisał:  

Scarface napisał:  
Ja wcale qrwa nie bronię cwela drumlaka tylko po chuj mamy mieć jeszcze przez niego przejebane znajdzie się banda kretynów którzy go obrzucą on się zaśmieje z <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> a nam jak zwykle dopierdolą karę ale skoro to jest dla was takie śmieszne to spoko ja tez przyniosę na mecz parę kamieni, karabinek snajperski, koktajle mołotowa, granaty i jeszcze parę gadżetów zrobię sobię małą zadymkę i niech w chuj zamykają papricanę co tam ważne żeby było śmiesznie nie.

Jeszcze jest patencik na dobrze naciągnięty soczek :D pozdrawienia dla kumatych w temacie.

Heh...od 3 lat wchodze na tym patencie :P

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
V...
Kibic
Na forum od 8779 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 03/11/2004 13:14
To dalej tu o tym piszcie a napewno bedziecie tak wchodzic jeszcze przez lata...

MKS
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 03/11/2004 14:48

Vega napisał:  
To dalej tu o tym piszcie a napewno bedziecie tak wchodzic jeszcze przez lata...

Nie ma obawy.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876057 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005