Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:05
Drumlaka zawsze lubilem - za Bekdasa byl jednym z niewielu pilkarzy z ktorymi naprawdę sie utozsamialem. Inteligentny, z unikalnym jak na Polskę stylem gry, do tego Szczecinianin. Jak ja sie cieszylem jak wrocil do Szczecina w tamtym sezonie.....Ale takiej zdrady to Pogon w swej historii nie miala. Nie wiem jak niektorzy mogą go bronić - sport to tylko zabawa, a jak cos mozna nazwac zniewagą to wlasnie transfer pawelka do srakowi. Popełnil bląd, ktorego nic nie naprawi - gówno mnie obchodzi zdanie innych. Jak by to ode mnie zalezalo to bym k... nawet kartoniade Judasz zrobil, co dopiero obrazliwe przyspiewki . Tak więc ch... ci na imie.................... Drumlak ?? - Co??- Ty k....
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:24
Poza tym szkoda serpentyn..Rowniez dazylem tego czlowieka sympatia jak gral w Pogoni.Ale teraz (jak pojde na mecz) to sam sie przylacze do huralnych "peanow" na jego czesc
Odp: Przywitanie Judasza?! - 02/11/2004 20:31
Ja wcale qrwa nie bronię cwela drumlaka tylko po chuj mamy mieć jeszcze przez niego przejebane znajdzie się banda kretynów którzy go obrzucą on się zaśmieje z nas a nam jak zwykle dopierdolą karę ale skoro to jest dla was takie śmieszne to spoko ja tez przyniosę na mecz parę kamieni, karabinek snajperski, koktajle mołotowa, granaty i jeszcze parę gadżetów zrobię sobię małą zadymkę i niech w chuj zamykają papricanę co tam ważne żeby było śmiesznie nie.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Ja wcale qrwa nie bronię cwela drumlaka tylko po chuj mamy mieć jeszcze przez niego przejebane znajdzie się banda kretynów którzy go obrzucą on się zaśmieje z nas a nam jak zwykle dopierdolą karę ale skoro to jest dla was takie śmieszne to spoko ja tez przyniosę na mecz parę kamieni, karabinek snajperski, koktajle mołotowa, granaty i jeszcze parę gadżetów zrobię sobię małą zadymkę i niech w chuj zamykają papricanę co tam ważne żeby było śmiesznie nie.
zapomniales ze ALKON wymaca wszystko, sa niezawodni !!
Ja pod koniec 1 połowy biegnie na 1 sektor i bede rzucal w drumlaka serpentynami jak sie wyjda z tunelu
dla mnie mozesz od razu zapierdalac na jedynke i wziac sie za robienie fali
zbytnio sie nie ujawniaj jak bedziesz rzucał te serpentyny bo jeszcze wyłapiesz od kogoś małe conieco
ja pierdole, widze ze sie tworzy nowa grupa ultrasowa - "Partyzanci"
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
oj stary tak ci sie tylko wydaje trzeba wiedziec jak dobrze schowac...browarka na mecz bezproblemowo wnosze
oj stary tak ci sie tylko wydaje trzeba wiedziec jak dobrze schowac...browarka na mecz bezproblemowo wnosze
Jeszcze jest patencik na dobrze naciągnięty soczek pozdrawienia dla kumatych w temacie.
Ja wcale qrwa nie bronię cwela drumlaka tylko po chuj mamy mieć jeszcze przez niego przejebane znajdzie się banda kretynów którzy go obrzucą on się zaśmieje z <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> a nam jak zwykle dopierdolą karę ale skoro to jest dla was takie śmieszne to spoko ja tez przyniosę na mecz parę kamieni, karabinek snajperski, koktajle mołotowa, granaty i jeszcze parę gadżetów zrobię sobię małą zadymkę i niech w chuj zamykają papricanę co tam ważne żeby było śmiesznie nie.
Jeszcze jest patencik na dobrze naciągnięty soczek pozdrawienia dla kumatych w temacie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876057 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.