Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Co dalej z p.Ptakiem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
skarbnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8456 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 20:53
Sadze ze...
dlugo nie powisi lol

Obrazek jpg wstawiony na forum
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 21:17
> Sadze ze...
dlugo nie powisi lol

Przyklad pierwszego debila ktory bedzie hccial go sciagnac niepasuje to po co chodzisz na mecze Pogońi idz i se popatrz na 4 lige zawodowcow

Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: MW vs. PTAKOFANI :))))))))) - 04/06/2004 21:24
buahahahaha... czekam tylko na sezon ogórkowy żeby przyznać temu tematowi Marvina za temat roku :D buahahaha... troche się poturlałem...

zaraz Wam wszystkim moi drodzy koledzy po szalu :) odpowiem... tylko doczytam do końca :D

dodano kilka minut pozniej:

więc tak... może po kolei:

Pan Kawek napisał:
>> Zadnego transparentu nie bedzie. Pogon to My
> Ale bez Ptaka chodził bys teraz na mecze Pogon-Dąb Debno
> a nie na Cracovie czy Zagłebie cos mu sie nalezy za to wszystko
> co do tej pory wlozyl w Pogon

więc Panie Kawku... szczerze powiem że gdybym teraz chodził / jeździł na mecze z Dąbem Dębno to sprawiało by mi to o wiele więcej radości... chociaż już powoli się przyzwyczajam że Pogoń to Pogoń.... echh....

Pan ONLY MKS napisał:
> Mam w dupie was MW, ja i ziomki z dzielnicy, ostatnio wrzuciliśmy coś do puszki,
> i codziennie klikamy w banery reklamowe, żebyście mieli troche więcej kasy na oprawy.
> Ale jak wy macie w dupie Ptaka, to mam nadzieje że i on bedzie miał was w dupie,
> nie bedzie przekazywał złotówki z biletu na oprawy meczów, a wy bedziecie mogli
> ić swoje pokazy w Dębnie Lubuskim, albo w Chojnie.
> zdro dla normalnych ziomali i tych co są wdzięczni Ptakowi za I lige

MW również ma Cie w dupie - dziekówa za dofinansowanie oprawy ;)

Pan Bartekwt napisał:
>Moze i by Wam to powiedział, ale kurwa jestes cie tacy tempi ze tylko w ramach
> odpowiedzi potrafilibyście mu wpierdol spuścić.

prosze Cie... najgrzeczniej jak tylko umiem - nie oceniaj kurwo nikogo zanim go nie poznasz.... a jeśli chcesz poznać to zapraszam...

> Popieram przedmówców. Ptakowi należy sie odrobina szacunku a to ze MW mają coś do
> Ptaka to ich sprawa i nie każdy musi sie z nimi zgadzać.

tutaj się zgodze...

> Ktoś wcześniej dobrze powiedział, że kasa na oprawę jest od kibiców a nie tylko
> od MW(oczywiście doceniami ich pracę ale to nie wszystko).

dobrze że chociaż doceniacie...

Pan Ziemniak napisał:
> PS byscie podziekowali tym ktorzy walczyli rok temu o wasza "kochana" Pogoń

najmądrzejsze słowa jakie odnalazłem w tym burdelu... GDZIE ŻEŚCIE BYLI?!

Pan Alex napisał:
> Pogoń to My i z tym się zgodzę bo Ptak przyjechał tu dlatego także że tu przyjdą
> kibice,ale jak odejdzie przez takich jak ty to może sam zaczniesz finansować klub,
> a jak nie to jest 4 liga tylko nie wiem czy MW robiliby takie oprawy i mieliby dla
> kogo je robić

4 liga nie jest zła... może nie robilibyśmy "takich" opraw... ale robiliibysmy swoje ;)

Pan Shivan napisał:
> MW jest grupa ultras, wiesz chyba co znaczy to slowo?, chyba nie myslisz ze kazde
> haselko jakie sobie jeden z drugim internalta wymysla, to MW juz beda zapierdalac
> i robic transparent bo taka wola kibicow.

pozdro Shivan ;)

Dzieciak Bartollo napisał:
> Przyklad pierwszego debila ktory bedzie hccial go sciagnac niepasuje to po co chodzisz
> na mecze Pogońi idz i se popatrz na 4 lige zawodowcow

po raz... 4 liga to nie zawodowcy, po dwa... Gandalf nie jest debilem, po trzy... wypierdalaj!

Podsumowanie:

Uśmiałem się czytając wasze wypociny - starałem się odpowiedzieć najgrzeczniej jak potrafiłem, choć niektóre posty strasznie podniosły mi ciśnienie - zwłaszcza gówniarzy którzy chcą żeby ich szanować za to że mają ponad 700 postów na forum (pozdro bartollo). Nie będe tu nikomu tłumaczył o co chodzi bo każdy z Was wie swoje - część z Was (ta wieksza niestety) przychodzi na stadion obejrzeć grajków - pojęcia nie mają czym jest Pogoń... ale spoko... kilka porażek w I lidze i już was na stadionie nie ujrzymy. Ta druga część kibiców (obecnie w mniejszości) to kibice... właściwie to poprostu POGOŃ - bo Pogoń to My! Część z Was nigdy tego nie zrozumie więc nie będe próbował nawet podejmować dyskusji....

na koniec powiem że mamy ważniejsze wydatki niż jebany transparent dla Ptaka - przyszedł do Szczecina - ok... już sie z tym pogodziłem... mówi się trudno - ale jak ma po każdym artykule w prasie w ktorym slyszy troche krytyki puszzczać fochy jak baba w ciąży to niech spierdala won...

jeszcze raz - POGOŃ TO MY!
a na dokładke - GDZIE ŻEŚCIE BYLI?!

PS. A Wszyskich którzy zadeklarowali się już nie wspierać MW uprzejmie uprasza się o zasłonięcie oczu na czas oprawy meczu z Bełchatowem - pomóc nie ma komu - ale oglądać kurwa to byscie chcieli, co? cfaniaki jebane... nawet zjebanego transparentu nie potraficie sami zrobić - myślicie że po meczu napiszecie na forum "szacunek MW" to się helmut pałuje przed monitorem?! to jesteście w bledzie... w dupie mam ten wasz szacunek...

Pozdro dla tych którzy na pozdro zasłużyli ;)... i dla tych którzy się ogarnęli i pomagają przed GKS-em - reszta niech pierdoli farmazony... i tak mam to w dupie...
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-06-04 22:03]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Cinek02
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:07
Brechtam z takich ludzi co pisza takie glupoty . To lepiej jak by Pogoń grala w 4 lidze ??? zastanowcie sie czasem co piszecie Downy!!!!

....::::MKS POGOŃ SZCZCIN::::....
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:16
a PZPN zamiast nakładać zakazy wyjazdowe powinien odcinać idiotom internet :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Cinek02
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:18
Buhahah <lol2>

....::::MKS POGOŃ SZCZCIN::::....
Petar
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:26
Huj klade jestem teraa najebvany:) - SZACUNEK DLA PTAKA - I WIELKIE DZIEKI ZE WPROWADZILES POGOŃ DO I LIGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:33
Żygać mi się chce jak czytam niektóre posty "ptakofanów" . Qrwa ludzie zrozumcie , że ptak i tak prędzej czy póżniej zwinie swój interes i odleci do Łodzi , Wrocławia , Warszawy albo huj wie gdzie.

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:34
> > Sadze ze...
dlugo nie powisi lol

Przyklad pierwszego debila ktory bedzie
> hccial go sciagnac niepasuje to po co chodzisz na mecze Pogońi idz i se popatrz
> na 4 lige zawodowcow
Nim zaczniesz jaka kolwiek, dyskusje ze mna naucz sie POLSKIEGO.
Ktory raz Ci proponuje rozmowe? Na zywo ? 6-7 ?

Obrazek jpg wstawiony na forum
Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:37
Qrwa i powiedzcie jeszcze mi co znaczą dla Ptaka kibice . On huj wykłada. Przeciez jak mozna zabrac kibicom ich ukochany klub (tj. Piotrcovia). Fakt faktem ze kibicow tam nie bylo duzo ale jednak byli . Nigdy nie ufałem , nie ufam i nie bede ufał ptakowi .

baggio
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:39
nie mam nic do ptaka ale jeśli chodzi o to czy Pogoń ma grac w 1 lidze czy w 4 to się zastanawiam nad jednym. jezeli pan ptak myśli tak jak mówi to ja wolę Pogoń w 4 lidze bo to jest kolejny gość który chciał szybko zarobić no klubie przeciż tak sie nie da nie zbudowano odrazu rzymu prawda to jest długo falowe możę trzeba ta naszą Pogoń budować od 4 ligi. bardzo bym chciał się mylić proszę panie antonii,juz wielu było chetnych którzy mieli Pogoń i co wszyscy wiemy. nich pan nie popełnia tego samego błędu co pana poprzednicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pogo moim życiem Szczecin miastem
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:47
> część z Was (ta wieksza niestety) przychodzi na stadion obejrzeć grajków - pojęcia nie mają
> czym jest Pogoń... ale spoko... kilka porażek w I lidze i już was na stadionie nie
> ujrzymy.

Drogi helmucie. Wiesz, naszła mnie taka myśl. Ciekawe, że wszyscy (lub też znaczna większość, nie prowadzę szczegółowych statystyk) "urzędowi" (typu "nie, bo nie") przeciwnicy Ptaka pochodzą z przedziału wiekowego 14-25.
W wyższym przedziale wiekowym tego typu ludzi praktycznie się nie spotyka.
Dlaczego o tym piszę... Powołujecie się na honor i wydumane wyższe wartości ("Pogoń to my").
Każdy ma prawo do własnych poglądów i nie śmiałbym nikomu narzucać ich zmiany, ale...
... Zadam Ci takie pytanie - co Ty wiesz o życiu i świecie? Uważasz się za człowieka do tego stopnia ukształtowanego i doświadczonego, że jesteś nieomylny? Czy sugerujesz, że starzy kibice nie mają honoru i sprzedali się Ptakowi? Otóż nie, po prostu myślą trzeźwiej, mają życiowe doświadczenie i wiedzą, że w obecnych czasach nie ma już dobrych wujków - sponsorów z walizką pełną kasy, najlepiej z tatuażem ukochanego klubu na piersi. Te czasy już minęły i nie wrócą, a Wy - jak się zdaje - jakoś tego nie zauważyliście.
Radzę to przemyśleć, bo może się okazać że czeka Was zajebiście nieszczęśliwe życie - biegnące w rytmie ideałów, które nigdy się nie zrealizują.

P.S. A o mnie się nie martw, chodzę na mecze niemal 10 lat (ba, co ja mówię, od 11 lat) i nie zamierzam przestać. Nawet, gdy Pogoń będzie grać w B-klasie (odpukać). Nie jestem więc "ptako-kibicem" (takie zgrabne określenie kiedyś przeczytałem, przyznam że ktoś miał niezłą inwencję słowotwórczą). Ale to nie znaczy, że chodziłbym na te mecze z tym samym entuzjazmem, co teraz...

Pozdrówka, 666.
[Ostatnio edytowane przez Viceroy: 2004-06-04 22:49]

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:48
>;Pozdro dla tych którzy na pozdro zasłużyli ;)... i dla tych
> którzy się ogarnęli i pomagają przed GKS-em -

i wzajemnie :) Tak jak mówiłem ...do odlotu ptaszka niedaleko a mam to w dupie do Pogoń jest,była, i będzie !

Pozdro :)

Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:51
A tak na marginesie - przez moją krótką nieobecność na forum sporo się zmieniło. Kilka osób zadziwiająco zmieniło swój stosunek do Ptaka. Nie będę wymieniał nicków, bo i po co... Ciekaw jestem, ile razy to się jeszcze zmieni.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 22:54
A ja to widze tak:
Pogon awansowala do I ligi i to jest zasluga Ptaka... Skoro tak to trzeba mu za to podziekowac. Tylko ze to jest tez zasluga Baniaka, Pietrzaka, Moskalewicza, Bugaja, Bataty, Michalskiego, Masternaka, Wyparly, Julcimara, Labedzkiego, Bilinskiego, Parzego, Andruszczaka, Drumlkaka, calej reszty pilkarzy ktorych nie wymienilem (nie dlatego ze maja mniejszy wklad, tylko ze zajeloby mi to z godzine jeszcze:P), masazystow, sprzataczek, Pogoni Walczacej, Mlodych Wilków, zwyklych kibicow.... Przeciez moglbym wymieniac ze dwa dni. A skoro tyle osob sie na to zlozylo to mialbym kazdemu z osobna dziekowac? I nie wazne jest ile kto kasy, wysilku, czasu w to wlozyl. Wazne ze kazdy dolozyl jakas cegielke i mamy teraz pierwsza lige.
Dla mnie ten temat jest pojebany. Tak samo jak Ptak sie podnieca jakimis glupimi gazetowymi artykulami tak samo niktorzy tutaj (np. autor tematu) W dupie to mam i nikomu nie bede dziekowal bo mi tez nikt nie podziekowal za doping! ;)

Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 23:13

Drogi helmucie. Wiesz, naszła mnie taka myśl. Ciekawe, że wszyscy
> (lub też znaczna większość, nie prowadzę szczegółowych statystyk) "urzędowi"
> (typu "nie, bo nie") przeciwnicy Ptaka pochodzą z przedziału wiekowego 14-25.
W
> wyższym przedziale wiekowym tego typu ludzi praktycznie się nie
> spotyka.

znowu sie mylisz,
na ilu wyjazdach byles, przez ten okres kibicowania?, dlaczego sie pytam. Poniewaz dopiero na wyjazdach mozna poznac smak prawdziwego kibicowania, kiedy czuje sie wiez z innymi ludzmi ktorzy sa rownie oddani Pogoni (nie mylic z pilkarzykami bo oni przychodza i odchodza), kto tego nie pozna jest w nieswiadomosci. Tak samo prezesi przychodza i odchodza jedni w glorii drudzy opluwani, pozostana tylko kibice, ci najwierniejsi kibice bo POGON TO MY.
i nie jest wazne czy I czy IV liga uwiezcie mi. A jesli chcecie komus dziekowac to podziekujcie w pierwszej kolejnosci PW, a takze tym co byli na demonstracji,

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 23:19
Dobra...nie czytalem nawet jednej strony tych Waszych wywodow...ode mnie tyle:
1)nie bedzie ZADNEGO transparentu proptakowego(a jak ktos zrobi to dlugo nie powisi)
2)Nie bedzie ZADNEJ przyspiewki,w ktorej bedzie slowo PTAK

A teraz wyjsnie czemu : otoz zezowaty gamon jak na razie tylko placze w prasie...i daje hajs.Podziekowanie z trybun jest swego rodzaju wyroznieniem i wyrazem szacunku,na ktory na razie pan Ptak nie zasluzyl...Na pewno na to zasluzyli pan Mariusz Kuras i pan Florian Krygier i to wlasnie ich nazwiska beda skadowane z trybun!!!Z Ptakiem moze byc rownie dobrze taka sama sytuacja jak z Bekdasem,najpierw wielkie uwielbienie(vide Polonia - Pogon i transparent "SABRI BEKDAS OKEJ"),po pokazaniu prawdziwej twarzy pogarda(patrz Pogon - Legia i transparent"8 III BEKDAS!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO")...Tak wiec wstzrymajcie sie troche,niech Ptak pokaze,ze jest zaradnym i NORMALNYM prezesem,a dopiero potem sie mu podziekuje!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 23:20
Panowie, uspokojcie sie. Goraczkujecie sie tragicznie. Kto chce dziekowac Panu Ptakowi, ten niech poskanduje jego nazwisko. Kto nie chce - niech tego nie robi. Szanujmy sie nawzajem i juz. A wyzywanie sie od pedalow i kurew dobitnie swiadczy o poziomie intelektualnym.
pozdr

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 23:33
Dajcie sobie juz spokoj :) mi to bez roznicy czy Ptak jest czy go nie ma nie ukrywam ze wole ogladac 2 lige teraz ekstraklase, ale jak Ptak grozi odejsciem to mamy go blagac o zostanie tego nikt nie pownien robic jego kasa robia z nia co chce zostanie bardzo dobrze przeciwnicy sie nie obraza ani zwolenicy. Wedlug mnie wasze trasparenty nie pomoga w niczym...gdy w gre wchodzi duza kasa (utrzymanie pierwszo ligowca) setymety nie graja roli.

PS Mam pomysł podziekuje ludzia stojacym pod znakiem Pogoni, Piłkarze Ptak wszyscy głośnym DOPIEGIEM co dobry pomysł :P

PS 2 ktoś tam pisał ze dochody z biletow to tylko 22 % co ?! Tylko w polsce ? to prawie 14 budzetu klubiki takie jak Groclin, Amica marza o takich dochodach z biletow

Z daleka nie będzie widać.
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 23:33
moim zdaniem dyskusja zbedna bo i tak nikt nikogo nie przeciagnie na swoja strone a tylko sie klocimy miedzy soba przez to a nie o to chyba chodzi w szczegolnosci w tych dniach kiedy mamy sie radowac.......wogole chyba temat do zamkniecia .jesli chodzi o mnie to ciesze sie ze mamy pierwsza lige ale wciaz nalezy patrzec na rece Ptakowi!nie mozemy sie kurczowo trzymac Ptaka bo moze pewnegpo dnia odleciec do cieplych krajow..... na szacunek trza sobie zasluzyc w szczegolny sposob tak jak to zrobili Kuras,Dymkowski ,Majdan a nie tylko dzieki $

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768896168 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005