| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 19/05/2004 21:51
> Typy nie zalamujecie mnie...co to za roznica ktory macie rzad na 12stce -
> przeciez wiadomo ze tam bedzie mlyn i tam siedziec nikt nie bedzie! pozdro
Wierzysz w to bo ja nie. Bedzie tam sporo przypadkowych osob. A osoby chodzace na stale na 12 sa rozrzucone po calym stadionie. Ja niestety z kumplami wyladowalem na 16...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 20/05/2004 18:09
Oficjalny sklad na mecz repry...
Zgrupowanie reprezentacji rozpocznie się 24 maja we Wronkach. W piątek 28 maja kadrowicze przeprowadzą oficjalny trening na stadionie Pogoni Szczecin, na którym dzień później zmierzą się z Grecją. Po meczu z Grekami podopieczni Pawła Janasa wrócą do Wronek, gdzie przygotowywać się będą do meczu ze Szwecją. Do Sztokholmu polska reprezentacja poleci w czwartek, 3 czerwca.
Kadra na mecze z Grecją i Szwecją:
bramkarze - Jerzy Dudek (Liverpool FC), Tomasz Kuszczak (Hertha Berlin), Artur Boruc (Legia Warszawa);
obrońcy - Tomasz Hajto (Schalke 04 Gelsenkirchen), Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela), Tomasz Rząsa (Partizan Belgrad), Mirosław Sznaucner (Iraklis Saloniki), Paweł Kaczorowski (Lech Poznań), Bartosz Bosacki (Lech Poznań), Tomasz Kłos (Wisła Kraków), Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków);
pomocnicy - Jacek Krzynówek (FC Nuernberg), Arkadiusz Radomski (SC Heerenven), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Kamil Kosowski (FC Kaiserslautern), Mirosław Szymkowiak (Wisła Kraków), Damian Gorawski (Wisła Kraków), Mariusz Kukiełka (Wisła Kraków), Sebastian Mila (Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp), Radosław Sobolewski (Groclin Dyskobolia), Marek Zieńczuk (Amica Wronki);
napastnicy - Marcin Żewłakow (Excelsior Mouscron), Maciej Żurawski (Wisła Kraków), Grzegorz Rasiak (Siena).
zrodlo: sport.onet.pl
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 20/05/2004 21:57
> 12 sektor, IV rzad, miejsce 17, sprzedam za 60zl, calkiem przyzwoita miejscowka
> na najlepszym sektorze na stadionie bylby ktos chetny?? propozycje na gg (w
> profilu)
pozdro
KONIKOM MOWIMY STANOWCZO NIE !!!!!
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 20/05/2004 22:00
KONIKOM MOWIMY STANOWCZO NIE !!!!! 
hehe no konik ze mnie jak chuj , mam jeden bilet i chce go jakos opchnac, moze sie znajdzie jakis chetny, a co do konikow i kupowania po 50-60 biletow to straszna chujnia,
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 22/05/2004 15:50
chuj wam w dupe sprzedawczyki (biletow). Takich jak wy powino sie napierdalac.
PS Kto z forum jest chetny sie zorganizowac i "zamowic" bileciki 5-10 osob i mozna sie ustawiac na odbior biletow....
|
Panowie to musi byc jakas pomylka
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 23/05/2004 14:00
> chuj wam w dupe sprzedawczyki (biletow). Takich jak wy powino sie
> napierdalac.
PS Kto z forum jest chetny sie zorganizowac i "zamowic" bileciki
> 5-10 osob i mozna sie ustawiac na odbior biletow....
Jak nie chcesz to nie musisz kupowac
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 24/05/2004 12:30
> chuj wam w dupe sprzedawczyki (biletow). Takich jak wy powino sie
> napierdalac.
jestem za zeby porzadek zrobic z tymi kurwami i wogole nie wiem co to za biuro ogloszen na tej stronie i czemu nikt nie reaguje na to
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 24/05/2004 13:15
Jakie tam biuro ogłoszeń :/
Też muszę mieć bilet! Bo jednak nie idę sam
Kupię od zaraz na sektor 11-12 bilecik, gg: 3456170.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 24/05/2004 14:25
Mam do sprzedania 3 bilety na mecz sektor 17 rzad 1 od gory. W cenia 50 zl czyli tak jak w klubie. Koledzy zrezygnowali .Aktualne do srody jak nie to oddaje do klubu.NIE JESTEM KONIKIEM !!tel. kontaktowy 0603674426
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 25/05/2004 12:19
Co do konikow...dzis w kserze kolo mojej uczelni WNEiZ, zaraz kolo Pogoni, na wystawie zobaczylem bilety w kazdej cenie od 30 po 80pln...wchodze do srodka i widze kupke na oko ok 100 biletow..pytam sie po ile a ziom mi na to ze bedzie sprzedawal w dniu meczu bo wtedy bilety beda mogly skoczyc do 150-200PLN...
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 25/05/2004 14:09
> Co do konikow...dzis w kserze kolo mojej uczelni WNEiZ, zaraz kolo Pogoni, na
> wystawie zobaczylem bilety w kazdej cenie od 30 po 80pln...wchodze do srodka i
> widze kupke na oko ok 100 biletow..pytam sie po ile a ziom mi na to ze bedzie
> sprzedawal w dniu meczu bo wtedy bilety beda mogly skoczyc do 150-200PLN...
Podaj adres dokładny to się zrobi promocje
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 25/05/2004 14:32
Też bym kupił bilecik za dobrą cene jak cos to pisać
Harlem a ty masz bilet i nawet nic nie powiesz jak masz to sie odezwij na gg
Hujowo napisałem to zedytuje
miałem jechać do Bielska Białej ale wypada mi koniec roku albo egzamin z zawodu więc lipa to jak nie jade do Bielska to moge se luknąć reprezętacje 
teraz pozdro [Ostatnio edytowane przez ToMeK MKS: 2004-05-25 14:36]
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 25/05/2004 14:47
mam dwa bilety do odsprzedania na sektor nr.6 rzad 16 miejsca 9,10 jak ktos jest zainteresowany to niech zostawi wiadomosc na forum podajac gg a ja sie do niego odezwe. Aha cena biletu to 80 zloty czyli bez zadnej przyciny normalna cena bilety mam bo mi sie koledzy wykrecili:> i zostaly 2 jak cos to walcie na gg 3329594 lub na meila [email protected] ale lepiej walcie na gg spieszcie sie
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 25/05/2004 21:46
Nic na to nie poradzicie chłopaki, chyba że się weźmieci i umówicie z takim ziomalem, i zamiast pieniedzy sprzedacie mu porządnego gonga w ryj i zabierzecie mu te bilety wtedy może się oduczą takich rzeczy
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 25/05/2004 21:55
Olo w 100% sie z toba zgadzam !! Ja sam chcem kupić bilet i gadałem w tej sprawie z jednym typem to na początku proponował 40 zł na 11 sektor po 20 min rozmowy skoczyła cena do 60 zł i jak tu kurwa z pajacami gadać ? Kto normalny na bilet na sektory od 9 do 13 to z chęcią wciągne za rozsądną cene !!!
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3