| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 29/04/2004 06:57
> widze ze juz ten adres www.dzinks.z.pl nie dziala 
[Ostatnio edytowane
no właśnie co jest z tym adresem-wczoraj jeszcze był sprawny ?
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 29/04/2004 13:06
> 4 x klik 
Pszczółek mam pytanie bo ty podobno kumaty jestes w tych klimatach W jaki sposob dziala ta akcja klikania na banerek? Chodzi mi czy sprawdzany jest adres IP czy tez moze na podstawie innych kryteriow liczą? Bo jak IP to chujnia gdyz wiekszosc sieci osiedlowych posluguje sie jednym adresem a wtedy lipa... Fajnie by bylo gdyby mozna bylo klikac z roznych przegladarek na jednym kompie
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 29/04/2004 14:23
> > widze ze juz ten adres www.dzinks.z.pl nie dziala 
[Ostatnio edytowane
no właśnie co jest z tym adresem-wczoraj
> jeszcze był sprawny ?
e tam dziala przynajmniej u mnie
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 29/04/2004 16:30
> > 4 x klik 
Pszczółek mam pytanie bo ty podobno kumaty jestes w tych
> klimatach W jaki sposob dziala ta akcja klikania na banerek? Chodzi mi czy
> sprawdzany jest adres IP czy tez moze na podstawie innych kryteriow liczą? Bo
> jak IP to chujnia gdyz wiekszosc sieci osiedlowych posluguje sie jednym adresem
> a wtedy lipa... Fajnie by bylo gdyby mozna bylo klikac z roznych przegladarek na
> jednym kompie 
Z tego co wiem od helmuta to niestety dziala to na zasadzie rozponawania IP. Rzeczywiscie w przypadku sieci za NATem, lub uzywajacych serwera proxy, mimo jak klinie kilka osob to zaliczy jedno klikniecie. Ja okurat mam publiczne IP, ktore w zasadzie moglbym tez zmieniac ale zgodnie z postanowieniami dla bezpieczensrwa nie bede tego robil i niech nikt tego nie robi!!
Ps, Zmiana przegladarki tutaj nie pomoze....- szkoda bo mialbym tez sporo mozliwosci to wykorzystac..
Za to uzytkownicy modemow i neostrady sa w najlepszej sytacji, bo w modemie prawie za kazdym polaczeniem jest inne IP a w neostradzie IP zmienia sie co jakis czas....
[Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-04-29 16:34]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|