Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Manifestacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Z daleka nie będzie widać
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:41
zwracam honory jak byleś :) ale jak mówisz ze teraz jest lepjej to dlaczego ja tego nie widze ? co ? co z tego jak jest frekfencja ? polowa z nich siedzi i tylko narzeka i to oni bardziej sie przyczyniaja do tego ze ptak chce odjesc tymi gadakami -gdzie sa transfery -a ten to drumlak wspanialy pilakrz go zostawic itp. (tak mi sie zdaje :) ) a jeszcze pikniki juz sie na 12 pojawijają :( jak kochacie tak ten klub to zapraszam was sektor 12 i pomozcie pilkarzykom jak chcecie wynik zapewniam ze takie coś bardzo pomaga przyklad prosty dziś Adaś :) d

Z daleka nie będzie widać.
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 21:51
transfery to zawsze był problem, jednak moim zdaniem teraz jest dobry doping a czemu tego nie widziesz to ja nie wiem

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 22:06
>>jednak moim zdaniem teraz jest dobry doping a czemu tego nie widziesz to ja nie wiem

Czemu ? odpowiedz prosta zobacz tyle ludzi a kurwa rok temu przy 4 tyś bywalo lepjej to przeciez jest smieszne ! na mozliwosci jest slabo wrecze beznadziejnie ludzie musz zrozumieć ze jak nie idzie na boisku to trzeba pomoc dopigiem a nie zaczać gwiazdać narzekać to nie pomoga pilkarzom przeciez garstak ludzi na 12 nie przekrzyczy 15 tyś ludzi :) tak jest unas chwila jak zawodnicy zaczna grać pasywnie to nie ma dopingu a powino być odwrotnie wtedy to ich porwie to gry...

Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 22:09
czy ja wiem czy 4tys przekrzyczało 15tys moze nie było lepiej mi sie podoba atmosfera teraz na meczach wtedy tez było fajnie nawet porownywalnie ale jednak teraz lepiej!!! są moze pikniki i jakies dziady ale tez są ktorzy głosno dopingują i jest ich sporo [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-01-18 22:12]

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 22:25
to ten misiek co sie do MW pchal??!?!?

chlopak widze ze szalejesz na internecie , szkoda ze tylko na intrenecie ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Cinek
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 22:28
> to ten misiek co sie do MW pchal??!?!?

chlopak widze ze szalejesz na
> internecie , szkoda ze tylko na intrenecie ....

mi sie wydaje ze to ten od Dino Baggio :P

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 22:36
nie jestem ani ten co sie pachał do MW a ni od tego drugiego

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 22:40
to kim ty kurwa jestes?!

Borys
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 22:42
Misiek z jakiej dzielnicy jestes ? Z ciekawosci sie pytam bo znalem paru miskow , kibicow Pogoni :)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8210 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 23:07
Masz pitbulla który wygląda jak jamnik...

PS. Misiek nabij dzisiaj za 300 postów!

God, I'm glad I'm not me.
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 23:32
WYOBRAZ SOBIE ZE AKURAT MAM JAMNIKA HEHEH:) A JESTEM Z DZIELNICY POGODNO:) [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-01-18 23:39]

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 23:42
Misiek , sam chyba wiesz ze " Miski " mieszkaja na co 3 ulicy , moze powiesz nam cos o sobie ... wiek, waga ,zainteresowania , itd .... bo szykujemy ekipe " miskow " i kazdy misiek mile widziany !

U-96
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 23:50
Widze ze idziesz w slady naszych bohaterow spod Arnhem, ja bym poszedl w slady marynarzy z Orła czy WIlka ale zem qrwa za wysoki. Tak wiec zostaje mi 12 szczecinska (tak btw to jutro mam sie stawic po karte poboru LOL)

**a tak se napisalem offtopic**

Szlugi, wóda, gołe baby !
Żyleta
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Manifestacja - 19/01/2004 13:44
O kurka wodna nie było mnie przez wekend w Polsce a tu takie rzczy czytam po pierwszych postach w tym temacie "nareszcie odejdzie" itd. zobaczymy jak odejdzie czy też bedziecie się cieszyć na dłuższą mete...

Bo jest paru ludzi... Piraci
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 19/01/2004 15:28
dzieki macius:)

Przemek
Kibic
Na forum od 8116 dni

Odp: Manifestacja - 19/01/2004 15:48
K**** !!!!!!!! Ludzie czy wy wiecie co piszecie????? przeszkadza wam Ptak to po co chodzicie na mecze itp. !!!! Człowiek chce inwestować w piłke nożną w Szczecinie a wam wszystkim jak zwykle to przeszkadza!!!! zobaczymy czy po odejściu też bedziecie sie tak cieszyć !!!!! jak przyjdzie nam oglądać mecze czwartoligowe!!!!!!!jak pojawiła sie propozycja żeby Ptak zainwestopwał w Szczecinie to wszyscy sie cieszyli !! wykłada wielkie pieniądze , mamy mistrza jesieni A WY Narzekacie!!!!!! coś tu jest nie tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 19/01/2004 15:55
nikt tu nie narzeka porostu np. ja sie boje ze odejdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Manifestacja - 19/01/2004 16:22
czy mi sie wydaje czy wy krzyczyciie :) nie wiem co chcecie wyrazić poprzez ciąg znaków "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ale wydaje mi sie że właśnie krzyk...

wyciąg z regulaminu forum - Zasady wypowiedzi - punkt 6:
> Jesteśmy na forum, więc krzyczenie nie jest potrzebne

więc nie krzyczcie już ;)

a jak ptak odejdzie to się rozpłacze...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Hanki
Kibic
Na forum od 8339 dni

**

Odp: Manifestacja - 19/01/2004 18:15
Ja osobiście nie widzę sensu robienia manifestacji z powodu ewentualnego odejścia Ptaka. To, że on podejdzie jest przecież pewne jak 2 x 2 jest 4 i jest to teraz tylko i wyłącznie kwestia czasu...
Jest to normalna kolej rzeczy, że prezesi się zmieniają i jak ptaszor uzna, że nic więcej w szczecinie nie zdziała i postanowi gdzie indziej robić przekręty no to droga wolna...!!!
Jego odejście nie jest przecież równoznaczne z upadkiem Pogoni, dlatego też jego odejście może mieć dla nas jeszcze lepsze skutki niz się niektórym może wydawać. Na jego miejsce znajdzie się ktoś następny (nie wiem kto to będzie, kiedy to będzie ale to będzie ;) ) i ja za ptaszkiem na pewno nie będę płakał, bo od samego początku patrzyłem na jego przyjście do Pogoni krzywym okiem i dalej mojej sympatii nie wzbudził...
Jak ktoś chce z powodu jego odejścia robić manifestację to już jego sprawa. Ja w każdym razie się na to nie piszę...Pozdro!

Llibertat per a Catalunya!
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Manifestacja - 19/01/2004 20:22
>>bo od samego początku patrzyłem na jego przyjście do Pogoni krzywym okiem

Z tym krzywym okiem to jakaś aluzja do Antonia :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768827924 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005