Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ptak.... wiedzialem ze tak bedzie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ktn
Ultraoptymista
IP: zapisany
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 01:18
te powody które podał ptak to moim zdaniem jedna wielka ściema...facet nie ma kasy i kombinuje...

Better dead than red!
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 03:47
Dobrze gada dać mu wina/Nobla (niepotrzbne skreślić) !!

Peace!

God, I'm glad I'm not me.
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 08:32
Do tej pory wiekszych zastrzezen do Bartolla nie mialem..ale po jego poscie przyznaje calkowita racje Zoe...Bartollo moze jeszcze mu wszyscy mamy laske zrobic?Albo nie pierdole...przezucam sie na Ptakolicyzm..ktos jest ze mna?A tak na marginesie to ptak ma pretensje ze jestesmy mu nie przychylni...ja pierdole...jak facet wyjezdza z takimi nowinami to niech sie nie dziwi ze zaraz posypie sie lawina blozgow w jego strone..co on sobie myslal jak tu przyjezdzal...ze tu jest 500 000 Bartollow i ze beda go przez caly czas na rekach nosic a on bedzie sobie robil z klubem co mu sie zywnie podoba (pomijam ze to jego klub)..zawsze bylem na nie..myslalem ze sie jakos przekonam do tej druzyny..ale po jego "wybrykach" czuje ze to nie nastopi nawet jak Pogon zdobedzie majstra..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Pietro
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 09:06
Cytat z Głosu dzisiejszego (sobota):
""Wydałem na Pogoń ponad 5 milionów złotych. W zamian za to jestem bez przerwy atakowany. Powiedziałem sobie dość. Zostawiam Pogoń w prezencie miastu. Za darmo! ""- mówi Antoni Ptak.

Mi sie wydaje ze ptaszysko sciemnia w celu zrobienia czystki, za daleko zaszedl z Pogońia i z marianem zeby teraz to zostawic!
Tak czy inaczej, ja jako stary kibic(od 25lat), mam dosyc ptasich rzadow i humorow w Naszej Pogoni i proponuje zestrzelenie tych obcych obiektow bo nawet jak zostana to nie jestem pewny jutra. On jest niezrownowazony psychicznie i nie wytrzymuje presji, a co by bylo w 1 lidze, hehe, tam jest jeszcze lepsze cisnienie! AMATOR!!!

Pozdrawiam

Bede z Toba zawsze, na dobre i na złe!!!
JP
Kibic
Na forum od 8359 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 09:11
No, no, no... :) Ciekawie :D Ale podejrzewam, że to tylko zwykła zagrywka Antosia, która jest kolejnym przedłużeniem serialu (telenoweli) pt. "Właściciel Pogoni negocjuje z miastem"... Pewno niedługo wyskoczy, że bez Śnieżnej Górki nie będzie finansował Pogoni bo... nie może cały czas wykładać kasy dlatego trzeba postawić hipermarket <lol>

Ptak - wypierdalaj!

Do wszystkich przydupasów Ptaka - przestudiujcie najnowszą historię Lechii Gdańsk... może wtedy zrozumiecie cokolwiek...

PS. Żeby nie było - od początku byłem PRZECIWKO Ptakowi.

MW'03
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 09:35
Jak czytam wypowiedzi niektorych z was to zygac mi sie chce !!! Niedawno tak jak napisal tomy niemieliscie nic przeciwko temu przypomnijcie sobie runde jesienna kiedy kazdy poz wyciestwie uradowany wypowiadal sie na forum wystarczyl jeden ruch ptaka i juz wszyscy sa na nie .. ludzie pojmijcie jedno gdyby nie on co wy byscie tu mieli ?? 5 lige bo Pogoń nowa by jechala z wsyztskimi a szczegolnie z astra ustronie morskie !!!

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:04
> Jak czytam wypowiedzi niektorych z was to zygac mi sie chce !!! Niedawno tak jak
> napisal tomy niemieliscie nic przeciwko temu przypomnijcie sobie runde jesienna
> kiedy kazdy poz wyciestwie uradowany wypowiadal sie na forum wystarczyl jeden
> ruch ptaka i juz wszyscy sa na nie .. ludzie pojmijcie jedno gdyby nie on co wy
> byscie tu mieli ?? 5 lige bo Pogoń nowa by jechala z wsyztskimi a szczegolnie z
> astra ustronie morskie !!!

dokładnie!! ale nie wszyscy ja dalej jestem obojętny w stosunku do Ptaka, ale puki co on nic złego nie zrobił, nic za co można było go tak krytykować.. podzielam zdanie TomYego i Bartollo2002...... ale co do tego info nie wiem jak bedzie pierwszy raz przeczytałem to na V i troche nie wierzyłem, wszedłem tu i prawie 5 stron krytyki!! ludzie wrzućcie wajche na LUS i poczekajcie aż sie coś wydarzy bo puki co to dla mnie jeszcxze plotki (przynajmniej taką mam nadzieje)

PEAC, i pzdr 4 all

Obrazek jpg wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:13
Bartollo ale nie zapominaj ze to przez ptaka Pogon Nowa zaprzestala negocjacji z roznymi pilkarzami..itd. Pogon Nowa nie radzi sobie w 4 lidze dlatego ze gra rezerwami Pogoni.. [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-01-17 10:14]

kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:15
Prawda jest taka ze Antosiowi skonczyla sie juz kasa i teraz wymysla niestworzone historie ze wszyscy sa przeciwko niemu i DAwidkowi a jeszcze niedawno mowil ze przyjazd do Szczecina byl bardzo dobrym posunieciem :2up:

leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:27
Tak...tak...tak.... to Antek Ptak Piotrkovia jego znak! :D
Temu panu juz podziekujemy, ja nie mam zamiaru wysluchiwac grozb ze strony ptaszka. :P

Mrc.
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:31
hm.. a tak nie dawno Nasz prezes podsumowywał miniony rok 2003 na spotakaniu wigilijo - noworcznym
i podniecał sie jak to mu sie przenosiny udały , jaki tu jest swietny klimat do pilki...i co ,mineły kurwa niecałe 3 tygodnie i sie zmnieiło....

Pogoń Legia!
sebuś
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:35
jesteście pojebani
Jak Ptak odejdzie to będziecie mieć Pogoń, ale w IV lidze, kto jej pomoże; miasto, lokalni sponsorzy. Dajcie spokój. Ptak jest dla mnie ok, przyszedł włożył swoją forse na naszą Pogoń, a wy teraz na niego najeżdzacie. Nagonka w prasie, nagonka w internecie, jak można to wytrzymać, na jego miejscu też miał bym dość. Pomyślcie troche gdzie by była teraz Pogoń gdyby nie Ptak??
Umiecie tylko krytykować, a wy więcej zrobiliście dla Pogońi niż Ptak??
Jak tak, to śmiało, PO CO NAM PTAK, SAMI UTRZYMAMY I WPROWADZIMY POGOŃ DO I LIGI,życze powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam nadzieje że Ptak zostanie, a gwiazdka typu DRUMLAK, co powiedzmy sobie szczeże zagrała tylko jeden mecz na jesieni niech dadzą sobie spokój z Pogońią.
Jeśli chvcecie siępodzielić spostrzeżeniami oto moje gg 4414925
PTAK TAK!!

ONLY POGOŃ SZCZECIN
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:38
no to koniec trzeba zrobic marsz po szczecinie i tym razem cały Szczecin roz... żeby wszyscy zrozumieli że Pogoń musi być

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
F48
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:40
haha sebuś :) jeden mecz na jesieni... on kurwa wiecej grał w Pogoni niż ty pewnie na nią chodziłeś , i co z tego że dał kase ? to teraz mamy mu dupe lizać ?
dla jasności można sobie poszukac temat przed przyjściem ptaka i jest w nim pare komentarzy kto był przeciw a kto nie ja odpoczątku byłem przeciwko niego i jak narazie to się sprawdza. TOUR THE PTAK reakytwacja...

P.S
"Nie nazwa czyni Pogoń"

[Ostatnio edytowane przez Fan1948: 2004-01-17 10:50] [Ostatnio edytowane przez Fan1948: 2004-01-17 10:51]

W Jedności Siła...
Jasny_
Kibic
Na forum od 8050 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:46
Jak czytam niektóre wasze wywodu to nie wiem czy się śmiać czy płakać ....

> Tym co nie podoba sie Ptak mam takie pytanie czy chodzliscie na II ligowa Pogoń w
> tym sezonie jak tak to po co przecież kibicowałeś Ptacovi Szczecin a nie Pogoni
> !!

Wiesz chodzić na mecz a kibicować to wg mnie dwie różne sprawy.... ten co chodzi nie musi kibicować. Ja byłem i oglądałem mecze bez żadnych emocji ot zwykły mecz. Już chyba większe emocje mam oglądając Złotopolskich lub Klan ....

A ja wam dam taki cytat jeden Ptaka który wg mnie mówi wszystko ... ”Nie zrobiliśmy fuzji z żadnym innym klubem. My tylko przenieśliśmy siedzibę spółki do Szczecina i zmieniliśmy jej nazwę. Poza tym, to wciąż jest ta sama Piotrcovia"

Jak tak podoba się to co robi ptak to moze mu kurwa pomnik wybudujcie??
Zniszczył pare klubów a Wy wierzycie (niektórzy), że on nagle zapałał miłością do Pogoni i tu włoży kase, zrobi super ekipe i będze mega prezesem....
No bez jaj....

Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia Obrazek gif wstawiony na forum
Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 10:57
JAsny ja w 100% za Ptakiem nie jestem, wiem że zniszczył pare klubów, no ale wole żeby on był i była II liga niż se poszedł w pizdu i szeby zosatła nam 4 lub 5 liga!! sądze że i tak tak znajdzie sie ktoś podobny do Ptaka, który przyjdzie jak Ptak odejdzie!! ale nie zmieniał zdania , że nie powinniście go aż tak krytykować

PEAC, i pzdr 4 all
[Ostatnio edytowane przez Mick: 2004-01-17 10:57]

Obrazek jpg wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 11:01
"Ptak jest dla mnie ok, przyszedł włożył swoją forse na naszą Pogoń"

Sebus male sprostowanie...nie na nasza tylko na swoja Pogon

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 11:08
> no to koniec trzeba zrobic marsz po szczecinie i tym razem cały Szczecin roz...
> żeby wszyscy zrozumieli że Pogoń musi być

idz sie lecz czlowieku. masz nasrane jak malo kto

Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 11:18
> no to koniec trzeba zrobic marsz po szczecinie i tym razem cały Szczecin roz...
> żeby wszyscy zrozumieli że Pogoń musi być

Misiek qrwa chyba ci cie mozg poluzowal od myslenia. Wlasne miasto chcesz rozwalic zeby pokazac co????
Ze Pogonia rzadzi Ptak, Ludz, ze sie zle dzieje! Lepiej rusz mozgownica skad tu troche kasy znalesc zeby klub w razie czego ratowac!
Jak cztam takie teksty to mi sie niedobrze robi.
"zeby wszyscy zrozumieli ze Pogon musi byc"
Stary a kogo to wlasciwie obchodzi oprocz nas - rozwalissz miasto to trzeba bedzie kase wylozyc na remont tego co zniszczyles a nie na ewentualna dotacje dla klubu. PRZCIEZ TO PROSTE. POgon jest wazna tylko dla nas. I tylko my musimy myslec i kombinowac jak wyjsc calo z kazdej sytuacji. Przezylismy Turka, Gondora to i Ptaka jakos przezyjemy

but we have to be UNITED

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 11:19
Jak Ptak odejdzie i zostawi Pogoń w II lidze :) to i tak bedzie cień szansy bo są osoby z regionu ba ze Szczecina które kiedyś chcialy zainwestowac poważne pieniadze w Pogoń ale bekdas i miasto skutecznie im przeszkodzili..... Ale jak Ptaszek odejdzie to juz dla mnie wygral kazdy konkurs na najglupsza inwestycje Ta konferecja ma coś na celu chyba chce przycisnąć miasto :) ale jak chce nam takie wałki strzelać to niech spierdala. Kucze mialem wczoraj urodzinki i mi takie info dopadło :) i nie wiem czy sie cieszyć czy rozpaczać.....

Z daleka nie będzie widać.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768946309 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005