Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bosman z Pogonia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PZ92
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7561 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 02/05/2009 12:35
a mi nawet posmakował.. ale fakt zapłaciłem za niego 3zł 20 gr

anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 02/05/2009 12:48
Jak widać można sie uzależnić od piwka,wnioskuje to po sobie,bo praktycznie od tyg innego nie pije i płace tylko 2.60. Wypijam jego sporo i najważniejsze jest to że nie odczuwam na drugi dzień syndromu dnia poprzedniego beer

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
mlotecze
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 02/05/2009 15:52
No kupilem w koncu po dlugich poszukiwaniach. W kazdym razie wysilek zostal wynagrodzony :) 2.70 z lodówki. I calkiem niezle jest. Jak wczesniej bosmana nie pilem to tak teraz zaczne

PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 02/05/2009 16:02
Nowy Bosman - balet, cud, malina, miód. Jak dla mnie to się postarali. Zaraz potem Żubr, ale Bosman zawsze na 1 miejsce.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
kondzik
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 02/05/2009 16:36

mlotecze napisał:  
No kupilem w koncu po dlugich poszukiwaniach. W kazdym razie wysilek zostal wynagrodzony :) 2.70 z lodówki. I calkiem niezle jest. Jak wczesniej bosmana nie pilem to tak teraz zaczne

W Stargardzie ? Jeśli tak to gdzie ?

mlotecze
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 02/05/2009 17:48
w Dobrzanach

Bullas
Kibic
Na forum od 7073 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 05/05/2009 22:07

kondzik napisał:  

mlotecze napisał:  

W Stargardzie ? Jeśli tak to gdzie ?

Ja w Stargardzie kupiłem w darkacie przy ratuszu

Ostatnio edytowany przez: Bullas, 5 maja 2009, 22:14 [1 raz(y)]

73-110
....
Kibic
Na forum od 6116 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 05/05/2009 22:24
Panowie, poratujcie mnie gdzie znaleźć nowego Bosmanka, najlepiej gdzieś na Prawobrzeżu ;)

exces
Kibic
Na forum od 6359 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 06/05/2009 00:28
a wie ktos do keidy jest ten nowy bosman? bo na butelkach jest napisane ze edycja limitowana...

tylko prawdziwa przyjaźń to potęga...
Bzyku
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 06/05/2009 06:36
E tam, zawsze tak piszą żebyś pomyślał, że kupujesz coś wyjątkowego.

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 06/05/2009 12:10

RC napisał:  
Panowie, poratujcie mnie gdzie znaleźć nowego Bosmanka, najlepiej gdzieś na Prawobrzeżu ;)

między bukowym, a zielonym wzgórzem, jest sklep o nazwie LECH (beżowa ulica) jest on na rogu, jak idziesz od wzgórz to musisz wejsc po schodkach i jest. ogólnie w chuj mają tam alkoholi w tym m.in. zimny bosman niepasteryzowany.

pzdr!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
exces
Kibic
Na forum od 6359 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 06/05/2009 14:10

osilek napisał:  

wow ale drogo. ja zapłaciłem coś ok. 2,3 zł
delikatesy - skrzyżowanie jagiellońskiej z boh. wwa. naprzeciwko polmosu.

tylko prawdziwa przyjaźń to potęga...
lukas86
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 06/05/2009 14:29

mlotecze napisał:  

Po długich poszukiwaniach,w Dobrzanach? Chyba Cie poniosło z tą długością tych poszukiwań. ;)
Pozdrawiam. :)

TYLKO POGOŃ!
....
Kibic
Na forum od 6116 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 06/05/2009 14:39

TeHaCe napisał:  
między bukowym, a zielonym wzgórzem, jest sklep o nazwie LECH (beżowa ulica) jest on na rogu, jak idziesz od wzgórz to musisz wejsc po schodkach i jest. ogólnie w chuj mają tam alkoholi w tym m.in. zimny bosman niepasteryzowany.

pzdr!

Wiem gdzie, dzięęęki wielkie. spróbuję to się wypowiem ;)

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 06/05/2009 15:27

exces napisał:  
a wie ktos do keidy jest ten nowy bosman? bo na butelkach jest napisane ze edycja limitowana...

Podobno do sierpnia.

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
mlotecze
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 06/05/2009 16:52

lukas86 napisał:  

mlotecze napisał:  

Po długich poszukiwaniach,w Dobrzanach? Chyba Cie poniosło z tą długością tych poszukiwań. ;)
Pozdrawiam. :)

Nie no na Dobrzanach to zakonczylem poszukiwania :) wczesniej pol Stargardu objechalem z mizernym skutkiem.

Dzn
Kibic
Na forum od 7492 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 07/05/2009 12:08

exces napisał:  

ten Bosman będzie w okresie od kwietnia do października chyba w każdym bądź razie w zimę nie będą robić

Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 07/05/2009 12:28

johny.o napisał:  

exces napisał:  

ten Bosman będzie w okresie od kwietnia do października chyba w każdym bądź razie w zimę nie będą robić

no i nie bardzo jestem w stanie zrozumiec cos takiego, przeciez sie przyjal bardzo dobrze.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
antek
Kibic
Na forum od 8733 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 07/05/2009 14:26

exces napisał:  

osilek napisał:  

wow ale drogo. ja zapłaciłem coś ok. 2,3 zł
delikatesy - skrzyżowanie jagiellońskiej z boh. wwa. naprzeciwko polmosu.

Kolego, ale Ty kupowales w szczecinskim zaglebiu sklepow monopolowych stad taka cena ;)

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
PZ92
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 07/05/2009 16:29
na dworcu PKP w monopolu... no troche przeplacilem, na Parkowej jest za 2,40 zł

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768745103 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005