| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 21:13
I ja jestem za pokazaniem zdjec z zadymy , ale tylko powiekszen tych zaczernionych kawalkow z twarzami kretynow niszczacych NASZ stadion.
Moze powinna nawet powstac strona z twarzami tych kretynow, Niech pozna ich caly Szczecin, wtym rodzice i koledzy z przedszkola.
Wien, dziecko (rok urodzenia 1987 :-)), zamilcz gdy starsi rozmawiaja, wyjmij legitymacje z podestawowki , odklej zdjecie i przeslij na wyzej podany adres...
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 22:48
FAKIR czy uwazasz ze wszyscy z rocznikow 1987 1988 itp to debile i nie umieja sie wypowiadac ? nie sadze JUN ma 16 lub 17 lat (nie wiem dokładnie) czyli wg ciebie pewnie dziecko tak ? i co jaka stronke zajebista prowadzi , troche wiecej tolerancji ...
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 23:54
> FAKIR czy uwazasz ze wszyscy z rocznikow 1987 1988 itp to debile i nie umieja
> sie wypowiadac ? nie sadze JUN ma 16 lub 17 lat (nie wiem dokładnie) czyli wg
> ciebie pewnie dziecko tak ? i co jaka stronke zajebista prowadzi , troche wiecej
> tolerancji ...
Oki, ze wzgledu na wiek jestescie dzieci (sam jestem rocznik 67), ale tu mi chodzilo raczej o jego (Wien'a)sposob myslenia i widzenia swiata. Gdy dym i niszczenie uwaza sie za rozrywke, to jest to dla mnie kretynizm, z ktorego moze uda sie niektorym wyrosnac. Poza tym wlasnie ludzie w tym wieku bronia na forum dymu na stadionie i ublizaja innym (piknikom, do ktorych sie zaliczam). I ktos sie burzy, ze ludzie sa przekonani, ze w zadymie na stadionie braly udzial same dzieci i malolaty...
|
Wierzyc wbrew nadziei
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 11/11/2002 16:47
> a ha borsuk zal mi ciebie geju jak nie widziales co sie dzialo to niepierdol
> cioto
Smieszny jestes czlowieku moze tak nie bylo? 1 czy 2 sie rzucilo na palantow a reszta stala..dopiero po pewnym czasie zdecydowali sie wyjsc(brawo panowie)co do Ciebie to nie bede nic mowil bo masz poziom inteligencji
4-ro latka..skoro jestes taki mocny to dlaczego nie wyskoczyles do psow razem z tymi panami(mi sie wydawalo ze wyskoczyl tylko 1)..krata to mogly potrzasnac nawet te malolaty co staly kolo "gniazda"..a z reszta jestes za glupi i za mlody zebym wymienial z toba poglady..moze za jakies 10 lat..a teraz stane w obronie kibicow z Warszawy..o zadymie wiedzialem juz na meczuz Wisla Plock(mam kolesia w klubie kibica) tak wiec kibice z Warszamy nie mieli z tym nic wspolnego(po za kilkoma krzeselkami)..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 11/11/2002 17:54
My fani POGONI Niebiesko-Czerwoni za POGOŃ za MKS pójdziemy aż po zycia kres!!!
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS!!!!!!!
Nigdy nie spadnie MKS nigdy nie spadnie!!!!
Panowie tym powinnismy się teraz w tal ciezkich czasach kierować, a nie rozpieprzać własny stadion!!!
Pozdro dla normalnych kiboli!!!
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 11/11/2002 17:55
--------------------------------------------------------------------------------
Mistrzem Polski jest Pogoń,
Pogoń najlepsza Pogoń,
Pogoń to jest potęga,
Pogoń, hej MKS.
-------------------------------------------------------------------------------
Święte słowa!!!         
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 11/11/2002 22:45
Ja dzien przed meczem wiedzialem o wielkich palach,ktore byly schowane na stadionie.Brat mi to powiedzial.Za Chiny nie chcialem mu uwierzyc.Uwierzylem...jak zobaczylem.
|
1948
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 12/11/2002 11:36
DO WSZYSTKICH KIBOLI: JESTEŚCIE NAJLEPSI, NAJLEPSI DEBILE W POLSCE. SKORO JESTEŚCIE TACY KURWA ODWAŻNI TO CZEMU JAK WYRWALIŚCIE BRAMĘ TO NIE MIAŁ KTO WYJŚĆ. STAĆ WAS TYLKO NA ZDEMOLOWANIE WŁASNEGO STADIONU. A DZIKI JEŚLI TAK JEZDZISZ NA WYJAZDY TO JEDZ DO POZNANIA ITP I TAM KURWA KRZESŁA WYRYWAJ.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 12/11/2002 16:25
Nie gadajcie jak nie braliscie udzialu i nie oceniajcie ze ktos jest tchorzem.Jeszcze raz powtarzam ze w momencie wylamania bramy sektor otaczalo 20 strzelajacych policjantow a kolejne 20 bylo przy sektorze lecha i biegli im na pomoc.Wiec zastanow sie jeden z drugim czy sa odwazni wogule na swiecie aby z metra dostac z gumowej kuli od paru suk?
Gdyby brama poszla wczesniej napewno byloby inaczej.
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 12/11/2002 17:52
Do wszystkich ktorzy nie brali udzialu w zadymie a wyrazaja swoje opinie mam prosbe dajcie sobie juz spokoj z komentarzami nie walczyliscie wiec sie nie udzielajcie bo nie macie pojecia o tym co sie stalo, polowa z was pewnie siedziala w domu sluchala radio w kapciuszkach i teraz mysli ze pozjadala wszystkie rozumy . Ja bylem na meczu widzialem co sie stalo , nie popieram demolki stadionu i siedze cicho.Oczywiscie co do samej awantury to spoko ale bez demolki stadionu .Awantury musza byc , szkoda tylko ze lech nie podjal rekawicy i zaczal awantury z psiarnia na swoim sektorze , wszystko moglo by sie skonczyc ciekawiej . To jest moja prywatna opinia i nie musicie sie z nia zgaddzac , taki jest moj poglad i koniec .
A do tych ktorzy nie byli na meczu , nie sluchajcie doniesien prasowych ze psiarnia w dupe je.... strzelala w powietrze .Banda debili mieniacych sie strozami prawa , strzelala w ludzi stojacych na koronie stadionu bogu ducha innym !A no dowod tego mam kasete z meczu koles krecil amatorska kamera ktora ukazuje cala zaistniala sytuacje ! Ewidentnie przedstawia jak psiki wala w ludzi ! Debile !
Chcecie mnie zaraz zjebac prosze bardzo ale ja moich pogladow nie zmienie !
A odnosnie druzyny prosze abyscie ich nie nazywali Portowcami oni na to nie zasluguja ! Jest oczywiscie kilka wyjatkow ale sami zadecydujcie kto jest dla was Portowcem !
Pozdrowienia dla Jun !
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 12/11/2002 20:41
Dobra ja nie brałem udziału w zadymie , ale Eker szczerze , myslisz ze ta zadyma byla potrzebna ? i ze ni bylo to glupie , no dobra psy strzelały do niewinnych ludzi a skad mieli niby wiedziec ktorzy sa winni ? ( nie znaczy to ze ich bronie , w zadnym wypadq) rzucali w nich krzeselkami , kijami - strzelali pewnie tam gdzie byl najwiekszy tlum zeby ich rozgonic , wogole nie rozumiem jednak ich zachowania a co do ,,Portowcow" to rzeczywisci niektorzy nie zasluguja zeby ich tak nazywac , dla mnie prawdziwym Portowcem jest np. Mandrysz,Dymkowski,Kuras,Moskalewicz itd. itp
Pozdro Eker
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 12/11/2002 21:16
w pelni sie z toba zgadzam.
zadyma nie byla potzrebna ale ona wisiala w powietrzu juz na dwa spotkania przed elechem wiadomo bylo ze ( jak nie bedzie ustawki to bedzie avanti na stadionie) kiedys jak ktos rzucil na boisko butela albo czyms to dostawal w pierdol tak bylo ale nastaly czasy taki ze poprostu krurw**a bierze tego kto przychodzi na stadjon i jest jak jest (jak bylo na elechu) wina po czesci jest po stronie klubu kibica ze nie zapanowali nad garstka wrostkow
czemu jak 11 i12 zadymiala to tylko 9 i 8 skandowala "pojebani"      
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 12/11/2002 21:53
x-man prosze Cie przestan !!
DO LEGIA MISTRZ ! Sluchaj !! Blagalem zeby sie nie wypwoaiadac jak sie nie bralo udzialu albo przynajmniej nie widzialo calej sytuacji !!!
CZLWOIEKU W MOMENCIE WYLAMANIA BRAMY BLOKOWALO JA MINIMUM Z 20 STRZELAJACYCH POLICJANTOW Z TARCZAMI I W KASKACH A DRUGIE TYLE BIEGLO IM NA POMOC !! WYBIEGL BYS ? RYZYKOWALBYS OTRZYMANIE KULKI GUMOWEJ OD KILKU SUK NA RAZ ? MOZE PIERDOLNIJ SIE W NOGE PALA POLICYJNA ALBO POWIEDZ ZEBY KTOS SILNY CI PRZYJE**** Z 3 RAZY Z CALEJ SILY TO SOBIE ZDASZ SPRAWE "CZEMU TA POGOŃ TO TAKIE TCHORZE"
BRAMA BYLA ZASPAWANA I POPROSTU DO CZASU JEJ ZLAMANIA ZBIEGLY SIE SILY POLICJI NIE DO PRZEJSCIA.
PONAWIAM PROSBE ZEBY NIE WYPOWIADAC SIE I NIE KOMPROMITOWAC JESLI NIE ZNA SIE FAKTOW !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2