Lecz sie kurwa.
Tak jak ktoś pisał. Na stadionie to tak wygląda jak by większość była za Pogonią Łódzko-Rzgowsko-Paralitykobrazylijską. Ale tak nie jest. Te kilkanaście(?) tysięcy które zostało w domu ma w dupie brazyliane i wie że jedynym rozwiązaniem jest wykopanie Ptaka z Wasalami i pseudopiłkarzami z Akademi Dawisia i Antosia P.
Jak ktoś się cieszy z bramki dla Pogoni, to jest ptakofanem? Bez przesady... Po co ludzie mają chodzić na mecze, jeśli nie po to, by dopingować swoją drużynę i cieszyć się z Jej bramek? Zaraz może powiecie, że to źle, że Pogoń strzela bramki?
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 22:58
Ładnie Brożek powiedział .. gwiazdor jebany tak jak ta cała pieprzona wisła - dzisiaj pokazali swoja klasę zarówno pod względem piłkarskim jak i pod względem zachowania.
Dokładnie - nie popadajmy w skrajności, brak zorganizowanego dopingu - ok, ale nie można się już emocjonować grą ani cieszyć ze strzelonej bramki? to wcale nie oznacza, że ktoś popiera ptaka czy "brazyliane"
Z troską o publiczne dobro proszę moderatora o usunięcie powyższego postu - kolejne dziecko neo.
Co do zachowania "ptakofanów" to niestety, ale oni są już tak zaślepieni, że nic się nie da zrobić. Całe szczęście iż większość widzi co się dzieje.
Właśnie to ptakofani niestety są raczej w większości. A co ciekawe ci wszyscy co tak dopingowali brazyliane zaczeli wychodzić zaraz po golu dla Wisły...
Ładnie Brożek powiedział .. gwiazdor jebany tak jak ta cała pieprzona wisła - dzisiaj pokazali swoja klasę zarówno pod względem piłkarskim jak i pod względem zachowania.
Jak ktoś się cieszy z bramki dla Pogoni, to jest ptakofanem? Bez przesady... Po co ludzie mają chodzić na mecze, jeśli nie po to, by dopingować swoją drużynę i cieszyć się z Jej bramek? Zaraz może powiecie, że to źle, że Pogoń strzela bramki?
Dokładnie - nie popadajmy w skrajności, brak zorganizowanego dopingu - ok, ale nie można się już emocjonować grą ani cieszyć ze strzelonej bramki? to wcale nie oznacza, że ktoś popiera ptaka czy "brazyliane"
Nie wiem, mnie jakos bramki tej Pogoni juz wogole nie ciesza i emocji we mnie mecz najmniejszych nie wzbudza...a chodze na mecze "dla zasady"
bylem na 4. u Nas czyli gdzie? a czemu nie mi to tam nei przeszkadza. a to ze 40 ludzi wpada na sektor bo cos zle uslyszeli raczej tak
nieważne czy uslyszeli zle czy dobrze... interwencja byla potrzebna tak czy siak,
bo spiewanie na szczecinskim stadionie "...Pogoń rządzi w Krakowie" jest mniejszą głupotą niż spiewanie "...Cracovia rządzi w Krakowie" co nie zmienia jednak faktu ze jest szczytem debilizmu. I całe szczęście że są ludzie którzy trzymają rękę na pulsie.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Było "Każdy to powie to Pogon rządzi w Krakowie" a to ze inni slyszeli to co chcieli slyszec to inna sprawa. A co do tej "interwencji" to pozostawie to bez komentarza...
a co chcialbys aby u Nas tak spiewali ? nie byles to dobrze ze nie komentujesz
bylem na 4. u Nas czyli gdzie? a czemu nie mi to tam nei przeszkadza. a to ze 40 ludzi wpada na sektor bo cos zle uslyszeli raczej tak
czy ty nie wiesz ze takiego typu przyspiewki sa bezsennsowne ? po chuj spiewac takie pierdoly ? a co zle zrobismy niby ? sa ludzie od tego aby sie zajmowac takimi sprawami i dobrze ze interweniuja...
Jak Ci to nie przeszkadza to jedz do Krakowa tam czesta to spiewaja
Właśnie to ptakofani niestety są raczej w większości. A co ciekawe ci wszyscy co tak dopingowali brazyliane zaczeli wychodzić zaraz po golu dla Wisły...
Ja to widzę inaczej i chcę to tak widzieć, w końcu na mecze chodzi raptem 3,4 tys. - w tym jakiś tam ułamek ogarniętych, a reszta jebie to w ogóle i nie chce nawet płacić złotówki Ptakowi za bilet.
Jak to jest twoja drużyna to sie ciesz, dopinguj. Mam nadzieje ze będziesz sie cieszył , dopingowal w przyszlym sezonie jak ptaszysko sie stad wyniesie ze swoimi grajkami do Gutowa , Lublina czy chuj wie gdzie jeszcze.
Aha , i zabierz ze sobą reszte fanów- choragiewek zawsze wiernych antkowi. Mam jednak dla ciebie przykra wiadomość , zyzol herbu, barw Pogoni ze soba nie wezmie , ale to juz chyba najmniejszy problem dla ciebie? Przeciez najwazniejsze jest ze pilkarzyki strzelaja bramki
Jak to jest twoja drużyna to sie ciesz, dopinguj. Mam nadzieje ze będziesz sie cieszył , dopingowal w przyszlym sezonie jak ptaszysko sie stad wyniesie ze swoimi grajkami do Gutowa , Lublina czy chuj wie gdzie jeszcze.
Aha , i zabierz ze sobą reszte fanów- choragiewek zawsze wiernych antkowi. Mam jednak dla ciebie przykra wiadomość , zyzol herbu, barw Pogoni ze soba nie wezmie , ale to juz chyba najmniejszy problem dla ciebie? Przeciez najwazniejsze jest ze pilkarzyki strzelaja bramki
Będę dalej dopingował Pogoń, choćby w II, III czy nie wiadomo której. I to Szczecińską Pogoń. I ja także mam dla Ciebie przykrą wiadomość - z tym fanem-chorągiewką i ptakofanem Ci się nie udało - jestem na prawie każdym meczu Pogoni w Szczecinie od paru lat, za Bekdasa, Gondora,Ptaka, którego także mam dosyć. Nie popadajcie ze skrajności w skrajność, nie każdy, kto dopinguje w tych trudnych chwilach Pogoń jest ptakofanem...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:29
... po 1. spiewane bylo "Pogon rzadzi w Krakowie - cholera wie kto to wymyslil ale spiewane bylo tak czy siak.
...po 2. "interwencja" szumnie nazwana polegala na tym, ze wpadlo na sektor paru napakowanych kolesi pokrzyczalo, ponadymalo sie i sobie poszli - po co to tylko oni wiedza - szkoda ze nie interweniuja wtedy kiedy trzeba bylo (wszyscy wiedza kiedy)
...po 3. po jaka cholere ludziska chodzicie na mecze skoro sie nie cieszycie z dobrego meczu druzyny? z bramki, sukcesu itp.? po co kupujecie bilety, karnety itp. nie kapuje... lepiej bedzie jak bedziemy mieli B klase co nie? zanim Pogon znow bedzie w Extraklasie minie jakies 20 lat, stadion bedzie wygladal jak stadion X-lecia...
...po 4. - baranowski - jakos nie widzialam wokol siebie nikogo, kto by byl zazenowany jego zachowaniem itp. - wszyscy brechtali i "czule" zegnali wisle - jak komus nie pasuje - proponuje nie chodzic na mecze, po co macie psuc humor innym.
"Nie mozliwa rzecza jest zeby KOBIETA kochala tak pilke nozna" a ja kocham POGON i pojde za nia zawsze i wszedzie...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:33
[cytat=gosia]
...po 3. po jaka cholere ludziska chodzicie na mecze skoro sie nie cieszycie z dobrego meczu druzyny? z bramki, sukcesu itp.? po co kupujecie bilety, karnety itp. nie kapuje... lepiej bedzie jak bedziemy mieli B klase co nie? zanim Pogon znow bedzie w Extraklasie minie jakies 20 lat, stadion bedzie wygladal jak stadion X-lecia...
cytat]
Zakladajac ze ktos kibicuje 1 ligowej druzynie to czy dzisiejszy wynik to powod do satysfakcji? Druzyna stracila 2 punkty , a nie zyskala 1 . W calej rundzie powiekszyla o 100% swoj dorobek , ale co to za pocieszenie? w 5 meczach 2 punkty
...po 4. - baranowski - jakos nie widzialam wokol siebie nikogo, kto by byl zazenowany jego zachowaniem itp. - wszyscy brechtali i "czule" zegnali wisle - jak komus nie pasuje - proponuje nie chodzic na mecze, po co macie psuc humor innym.
Ad.3 To nie jest nasza drużyna, to poligon doświadczalny chorego człowieka zarządzany przez łódzkich skarpeciarzy w składzie którego grają ciapate małpy które kompromitują Pogoń Szczecin.
Ja chodzę na Pogoń SZCZECIN a nie na pierwszą, ligę. I jeśli mam wybierać taką agonię w Ekstraklasie, to wolę tułać sie po niższych ligach ale z drużyną z której meczy będę mógł się cieszyć i identyfikować.
Ad.4 Baranowski pokazał szczyt debilizmu po raz kolejny, no ale to mu zawsze dobrze wychodziło tak jak wchodzenie w dupe zarządowi. Tylko współczuć jak wam to pasuje...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775405 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.