'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Ciekawa sprawa, że njusy z dnia dzisiejszego (Umowa stadion, Trener Kosta) pojawiły się po całkowitej wyprzedaży biletów. Ci co się nie załapali jutro dostaną TOTALNEGO pierdolca Hmm.. może dostawiana trybuna albo przyjście z własnym taboretem
Ostatnio edytowany przez: Holender, 7 marca 2019, 15:40 [2 raz(y)]
Też tak uważam. Nie wiem ile miejsc na nowym stadionie zabiorą bufory, ale może się okazać, że na nowy wejdzie dokładnie tyle ile na Zagłębie lub odrobinę więcej. Pewnie przez pierwszych kilka lat to będzie stadion tylko dla posiadaczy karnetów.
No ale trzeba się cieszyć. Poza tym komplet na każdym meczu to będzie coś fantastycznego. Ja uważam, że w Szczecinie jest nieprawdopodobne zapotrzebowanie na dobrą piłkę. Jeśli tyle osób chce przyjść na taki stadion, oglądać drużynę która nigdy nic nie wygrała... A co będzie jak zaczniemy zdobywać trofea? A zaczniemy, jak wszystko dalej będzie wyglądać jak wygląda. Dzisiejszy dzień to coś fantastycznego.
Odp: PEŁNY STADION, 10.03.2019, godz. 15.30 ! - 07/03/2019 19:28
Lepszy regularnie zapełniony mniejszy stadion, niż większy stadion wypełniony na góra dwa mecze w sezonie lub który nie da rady wypełnić jak to zrobili w Gdańsku czy we Wrocławiu i odstraszają potencjalnych sponsorów/inwestorów. Przypominam, że Legia nie jest w stanie zapełnić swojego trzydziestotysięcznika, będąc praktycznie największym klubem w Polsce, więc cieszmy się z tego i nie bądźmy za bardzo chciwi.
Odp: PEŁNY STADION, 10.03.2019, godz. 15.30 ! - 07/03/2019 22:25
A niech tam. Amputuje sobie gire żeby papier o niepełnosprawności dostać 😂 albo wychaczyc kogoś z pod marketu z zaświadczeniem i zabrać go na mecz jako jego opiekun 😂 a tak na poważnie : piękne info dzisiaj.
Odp: PEŁNY STADION, 10.03.2019, godz. 15.30 ! - 08/03/2019 07:44
Musimy dać z siebie wszystko 90 min dla wszystkich tych którzy też dają z siebie wszystko przez 90 minut. Oby choć raz cały stadion zaskandowal Koste Runaijca. Należy się mu.! Wszyscy razem , wojnaaa !!
Odp: PEŁNY STADION, 10.03.2019, godz. 15.30 ! - 08/03/2019 11:08
Pracownicy Azotów właśnie potrafią na facebookowych grupach sprzedać zaproszenie na mecz na młyn za 60 zł.. czyli jest jakaś pula, która jest w systemie zabookowana dla pracowników Azotów. Wydaje mi się tylko, że nie będąc pracownikiem nie wymieni się tego zaproszenia, jeżeli jest ono wymieniane tylko na zakładach i to dzisiaj. No, ale cóż może ludzie się nauczą.
Ostatnio edytowany przez: Owczarek, 8 marca 2019, 11:23 [3 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.