Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:21
Nie ma co wyzywać Zwolińskiego. Od niecałego roku gra strasznie chujowo. Stał się wolny, przewidywalny, a bramki które zdobywał w tym czasie to takie jak ta dzisiaj - z 5 cm bardzo trudno nie trafić. Dzisiaj zjebał dwie patelnie + karny wraz z dobitką. Jak dla mnie ławka dla niego na najbliższy czas. Brak napastnika dzisiaj widoczny gołym okiem, a to boli, bo Lech zagrał dzisiaj gorzej niż my, tylko co mieli to strzelili.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Może czas się przejść na trening tych patałachów w tygodniu?
po co się przechodzić. Źle nie grali, sytuacji 100% było i gdyby był napastnik pokroju Robaka to byśmy wygrali. A mamy to co mamy. Teraz już nawet u mnie się przelała czara goryczy. Zwolak do rezerw. Niech się lepiej Kitano ogrywa czy Jaroch.
Nie ma co wyzywać Zwolińskiego. Od niecałego roku gra strasznie chujowo. Stał się wolny, przewidywalny, a bramki które zdobywał w tym czasie to takie jak ta dzisiaj - z 5 cm bardzo trudno nie trafić. Dzisiaj zjebał dwie patelnie + karny wraz z dobitką. Jak dla mnie ławka dla niego na najbliższy czas. Brak napastnika dzisiaj widoczny gołym okiem, a to boli, bo Lech zagrał dzisiaj gorzej niż my, tylko co mieli to strzelili.
Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:23
Nie mamy bramkarza. To co Kudła wyrabia to jest kurwa zenada. Chłopak nawet piłki nie umie wibic. Pierwsza bramka po jego błędzie. Mecz do wyrania ale przez błędy zwolak i kudly Amy to co mamy. 3-1 w pizdu
Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:28
Chujowa porażka, z gatunku tych najbardziej chujowych. Mecz, który można było spokojnie zremisować. Lech zrobił wszystko, dał nam argumenty aby stworzyć co najmniej 3 setki, mieliśmy dużo miejsca i czasu. Ale jeżeli nie wykorzystuje się takich patelni jak 2xZwolak (karny!!! to jest niedorzeczne co on tam zrobił) i Murawski to trzeba liczyć się z tym, że psim swędem Lech ukłuje. I zrobił to. Wielka szkoda, bo trafiliśmy na efekt nowej miotły ale tylko pod względem farta i skuteczności, bo z gry Pogoń była po prostu lepsza.
Na plus - Delev, Frączczak
Na minus - Kort (dramatyczny w każdym momencie), Matras (najgorszy mecz od dawna, niemiłosiernie objeżdżany), Gyurcso (głównie za drugą połowę, w której włączył niewidzialność) i Zwolak (dzisiaj powinien być hattrick i co najmniej 1 punkt).
Nie mamy bramkarza. To co Kudła wyrabia to jest kurwa zenada. Chłopak nawet piłki nie umie wibic. Pierwsza bramka po jego błędzie. Mecz do wyrania ale przez błędy zwolak i kudly Amy to co mamy. 3-1 w pizdu
Pierwsza bramka to błąd Kudły? Chyba inny mecz oglądałeś.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:30
Działacze mają kibiców za frajerów ,którzy i tak przyjdą na następny mecz na Twardowskiego to powiedzmy im NIE .Koniec zabawy za nasze pieniądze...Dzisiejszy mecz był do wygrania gdybyśmy mieli NAPASTNIKA...
Działacze mają kibiców za frajerów ,którzy i tak przyjdą na następny mecz na Twardowskiego to powiedzmy im NIE .Koniec zabawy za nasze pieniądze...Dzisiejszy mecz był do wygrania gdybyśmy mieli NAPASTNIKA...
A ja bym powiedział, że na następny mecz u nas powinniśmy przeprowadzić mobilizacje i spróbować zapełnić młyn, a dać im do myślenia poprzez transparenty i okrzyki.
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cie... Powinniśmy też sobie coś udowodnić, bo w najlepszej formie jako kibice też nie jesteśmy.
Kontakt: [email protected] lub
https://www.facebook.com/granatowobordowi/
https://www.youtube.com/channel/UCxZxAvGhuKMBhf8d8HfCJ8w
Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:34
Można wygrać, można przegrać - to jest sport .
Ale na h.j takie pierdolenie , że mamy 2 równorzędne jedenastki, gramy o najwyższe cele itp., Mroczek z przydupasem pseudo dyrektorem sportowym Stolarczykiem mają ludzi za idiotów?
Stolarczyk to się najwyżej nadaje na ciecia co otwiera i zamyka stadion i to też pod nadzorem...
Chujowa porażka, z gatunku tych najbardziej chujowych. Mecz, który można było spokojnie zremisować. Lech zrobił wszystko, dał nam argumenty aby stworzyć co najmniej 3 setki, mieliśmy dużo miejsca i czasu. Ale jeżeli nie wykorzystuje się takich patelni jak 2xZwolak (karny!!! to jest niedorzeczne co on tam zrobił) i Murawski to trzeba liczyć się z tym, że psim swędem Lech ukłuje. I zrobił to. Wielka szkoda, bo trafiliśmy na efekt nowej miotły ale tylko pod względem farta i skuteczności, bo z gry Pogoń była po prostu lepsza.
Na plus - Delev, Frączczak
Na minus - Kort (dramatyczny w każdym momencie), Matras (najgorszy mecz od dawna, niemiłosiernie objeżdżany), Gyurcso (głównie za drugą połowę, w której włączył niewidzialność) i Zwolak (dzisiaj powinien być hattrick i co najmniej 1 punkt).
Pierwsza bramka to błąd Kudły? Chyba inny mecz oglądałeś.
Tak Kudły błąd,żaden inny bramkarz nie cofnie rąk przed rozpędzonym napastnikiem!! Oglądnij powtórki i zobacz ze piłka była jego ale puścił ją bo zobaczył nogę Robaka....
Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:40
Wychowanek Pogoni sabotażystą w meczu z Lechem w Poznaniu ? Jeszcze tego nie było !!! Zwoliński superstar ...No i ten uchachany Kudła po meczu klepiący się z Robakiem po plecach ....Co to k.rwa jest ??!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.