Odp: FINAŁ MPJ: POGOŃ - Legia 08/06/2016 godz. 18:00 - wspieraj Pogoń i Ty ! - 08/06/2016 21:50
Czerwona w takiej części meczu dyskusyjna, ale czego się spodziewać po finale, gdzie gra Legia - tym bardziej przy wyniku 2:4, gdzie musieli ugrać sporo.
W pierwszej połowie pierwsze 15-20 minut wyrównane, później przewaga Legii, ale nie przygniatająca - gdyby nie karny to byłoby pewnie bardziej wyrównanie.
Szkoda, że znów w finale tracimy szanse na wygraną, w drugiej połowie Legia zdecydowanie lepsza, ale miała na to też wpływ wczesna czerwona kartka.
Swoją drogą małolaty z Legii po jednej z bramek podbiegając pod trybuny i pajacując z podnoszeniem rąk i uciszaniem, zachowanie na poziomie - widać, że w juniorach już mają nierówno pod sufitem przez te żele na łbie.
Odp: FINAŁ MPJ: POGOŃ - Legia 08/06/2016 godz. 18:00 - wspieraj Pogoń i Ty ! - 09/06/2016 10:18
Za dużo nerwowości w obronie. Ten z 7 z Legii niemiłosiernie nękał naszą lewą obronę. Za szybko też wpadł ten gol na 2:1 po głupim karnym. W drugiej połowie już nie istnieliśmy. Niby szli z kontrami, ale co jeden może jak reszta zostaje na połowie. Szkoda, choć w moim odczuciu wysoka wygrana gości zasłużona. P.S. moim zdaniem najlepszy u nas Walski.
Cieszy dobra frekwencja, jak się chce to można i w tygodniu przyjść na stadion.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: FINAŁ MPJ: POGOŃ - Legia 08/06/2016 godz. 18:00 - wspieraj Pogoń i Ty ! - 09/06/2016 10:24
środkowe palce, prowokacyjne krzyki i "eLki" w kierunku trybun po trzeciej bramce dla przyjezdnych. Widać że młody narybek ze stolicy szybko przejmuje mentalność starszych kolegów. A później zdziwienie że może oprócz zapyziałego miasteczka w zagłębiu dąbrowskim prawie nikt ich nie szanuje
Szacunek dla naszych chłopaków, dali z siebie wiele ale widać było różnicę choćby w przygotowaniu technicznym między naszymi a przeciwnikami. Niestety wczoraj jedynie Listek pokazał że ma umiejętności na pierwszą kadrę.
Dla niektórych to worki z lodem na głowę by sie przydały za narzekanie na tych chłopaków. To sa rozgrywki juniorskie. Tu mają się uczyć grać chłopaki. Oby popełnione błędy zaprocentowały doświadczeniem w przyszłości.
Oczywiście szkoda że przegrali a trofea szczególnie w takim wieku zawsze sa fajne, jednak kto wygrał ten dwumecz to sie okaze za 2-3 lata kiedy to ocenimy te dwie 18-nastki pod kątem występów w ekstraklasie
Odp: FINAŁ MPJ: POGOŃ - Legia 08/06/2016 godz. 18:00 - wspieraj Pogoń i Ty ! - 09/06/2016 19:45
Ale mnie wkurwiła ta podrzędna gazetka, ten "Głos Szczeciński". Pominęli całkowicie ten finał. Zobaczyli, że kibice na murawie, to jebnęli artykuł, że na meczu Juniorów było bardzo niebezpiecznie , sędziowie musieli uciekać przed linczem ... Co za kurwy z nich. Takie prawdziwe kurewstwa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.