Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 31/03/2012 20:44
A h... , moze i dobrze.Moze w koncu dotrze kurwa do nich ze sa slabi a do Sasala miernoty ze nazwiska nie graja.Odmowic checi gry im nie mozna,Oni poprostu sa SLABI i nie PRZYGOTOWANI do rundy.Zamiast na wakacje do Turcij zapierdalac w sniegu ,blocie,gorach albo nad morzem
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 31 marca 2012, 20:54 [1 raz(y)]
Po raz kolejny oglądam relację w necie i na spokojnie mogę ocenić grę Portowców. Sasal stawia na nazwiska co wydaje się być zgubne, wnoszę po zmianach jakie miały miejsce w 2 połowie. Zarówno Golla, jak i Frączczak pokazali charakter i chęć do walki, za co w następnym meczu powinni wyjść w podstawowym. Kolendowicz profesor, słaby mecz Rogalskiego.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 31/03/2012 21:25
Nigdy do tej pory nie napisałem złego słowa na trenera ale tymi 3 meczami udowodnił że: "Sasal jest bardzo słabym trenerem" ma najsilniejszy skład w 1 lidze , ma piłkarzy których chciał i co... wielkie gówno od początku tej rundy pokazują taki piach , że aż szkoda gadać. Nie wiem po jaką cholerę było czekanie na tego Hernaniego jak na jakiegoś zbawcę bo z nim Pogoń traci w każdym meczu przynajmniej jedną bramkę. Jeśli chodzi o atak to w czym Zwoliński ustępuje na chwilę obecną Djousse to chyba nikt z nas nie wie oprócz Sasala? Nic do Donalda nie mam ale skoro nic nie pokazał w 3 meczach w których grał to niech szlifuje formę pod okiem Mateńki w rezerwach a nie zabiera miejsce w składzie Łukaszowi Zwolińskiemu. Sotirović też nie lepszy niby coś tam walczy ale pożytek z tego marny. Nie chce opisywać reszty kopaczy przez których tracę nerwy bo szkoda klawiatury na nich napiszę tak: Sasal powinien dostać jakieś ultimatum jak Pogoń straci pozycję lidera to zmiana na stanowisku trenera i tyle. Marcin miał wszystko czego chciał więc narzekać to on nie może na nic jeśli chodzi o przygotowanie i personalia drużyny , tak więc trzeba szybko opanować tą sytuację żeby nie było powtórki Sasala z Korony Kielce.
PS. W meczu z Termalicą Bruk-Bet Nieciecza na" specjalne wyróżnienie " zasłużył Emil Noll dziadek z Kongo na którego postawił Sasal rezygnując między innymi z Łukasza Matuszczyka zawalił w tym meczu 2 bramki wypada tylko pogratulować wyboru Sasalowi jak to się mówi zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 31 marca 2012, 22:01 [4 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.