Musze przyznać że mecz w wykonaniu Pogoni jak wynika z relacji całkiem niezły , powinno być coraz lepiej, W składzie brakuje mi jeszcze Julcimara tylko, jedyne co martwi to brak skuteczności naszego zespołu ale w końcu mają jeszcze tydzień na przygotowania .. Dobrze że Zagłębie i Korona zostały przełożone bo zapewne w tych meczach Pogoń dostała by ostre baty co nie sprzyjało by atmosferze w drużynie,
ps niezły ten Elton , gra dopiero 10 minut a namieszał już tam jak mało kto w tym przodze, widać że chce walczyć o pierwszy skład bo ten Wagner coś marnie ..
85 min. Elton oddaje strzał z 16m. z pierwszej piłki. Futbolówka o centymetry mija słupek.
heh predzej Szołna dalbym na trenera a Jay-J na glownego przewodniczacego bazy danych
albo na odrwot ...
Randall heh ladnie przewidziales ... ale zgodze sie z Toba ze Matheu powinien grac za Daniela i do tego Wagner powinien zejsc, bo nic nie prezentuje ( z tego co czytam )
PS szkoda ze wczesniej nie powiedzili ze ten sparing bedzie to bym pojechal do Gutowa ... turystycznym ..
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 05/03/2006 16:24
Pogoń powoli się zaczyna zgrywać ze sobą ale potrzebne jest więcej czasu pierwsze mecze zwłaszcza wyjazdowe będą do tyłu, tym czasem w sobote czeka nas prawdziwy sprawdzian bo z Amicą
Pogoń powoli się zaczyna zgrywać ze sobą ale potrzebne jest więcej czasu pierwsze mecze zwłaszcza wyjazdowe będą do tyłu, tym czasem w sobote czeka nas prawdziwy sprawdzian bo z Amicą
Patrzac na to ze mieszkaja w Gutowie to kazdy mecz(nawet ten u nas) jest wyjazdowy
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 07/03/2006 13:58
Dzisiaj w Gutowie o godzinie 15-tej zostanie rozegrany kolejny sparing Pogoni. Przeciwnikiem Portowców bedzie ponownie Śląsk Wrocław, który ma aspiracje pierwszoligowe.
W Pogoni zagra drugi skład. Jest to szansa dla piłkarzy reerwowych do pokazania się przed pierwszym meczem ligowym z Amicą w Szczecinie.
edit: Pogoń rozpoczęła mecz w następującym składzie:
Pesković - Ze Roberto, Julcimar, Matheus, Fabinho - Junior, Fabio, Anderson, Grzelak - Elton, Lilo
Matheus w 2 skladzie? szkoda ze sie w 1 niemiesci ,moze teraz pokaze na co go stac i przebije sie do 1 skladu to samo Elton.
21'GOL Elton ogrywa obronę Śląska i z 20 metrów pokonuje bramkarza, Portowcy prowadzą 1:0
no no zaczyna mi się to podobać
mowilem ELTON!! powinien grac w ataku z EDIM,beda z niego ludzie a w dodatku mlody ,dobre warunki fizyczne w wspolpracy na boisku z technikiem Edim mozemy niezle namieszac...i mialby kto bramki z glowki strzelac
29'GOL Elton ponownie bez trudności przechodzi obronę Śląska, wymija bramkrarza i trafia do pustej bramki z 16 m.
2:0!!! chyba mamy nowego napadziora
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 07/03/2006 15:37
no ze tak powiem jestem zaskoczony tak dobra gra tego zawodnika. zostal sprowadzony jako ostatni i podejrzewam bez testow bo Pogoni w Brazylii juz nie bylo. mam nadzieje ze nie bedzie klonem Sebastiana Rodrigueza ktory w sparingach rownierz gral dobrze a co bylo pozniej dobrze wiemy
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 07/03/2006 15:38
Widać, że chce się pokazać... no i dobrze bo może tym meczem wywalczy sobie I skład na sobotni mecz ?
Po ostatnich doniesieniach z Gutowa (ciekawe czy prawdziwych) widać, że chyba coraz lepiej czują się w Polsce i oswajają się z naszą piłką...
PS: Ciekawe w jakim składzie gra Śląsk ?
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 07/03/2006 15:56
a ja jestem ciekawy czy Elton to nie jest przypadkiem ten zawodnik o ktorym Dawid mowil co byl na meczu a on nozycami bramke strzelil i odrazu cena wzrosla o 100 czy 200tys $.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.