Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:58
protest dal efekt :D heheh fajowo!!
ale czy to ktos doceni ?

RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:59
dodajcie http://www.slasknet.com/

Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:00
Proszę o dodanie:
www.piast.gliwice.prv.pl
http://www.wigry.9x.pl

Gdzie moja gwiazdka!!!??

Stary
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Prawda jest, ze rzeczywiscie nie mamy alternatywy i palenie mostow w tym momencie byloby szalenstwem. Mam ciagle nadzieje, ze gdy opadna emocje przedstawiciele klubu i mediow podejma rozmowy i obejdzie sie bez drastycznych posuniec. Ze wzgledu na brak alternatywy nie mozemy jednak dac sie zastraszyc, szantazowac, wodzic za nos. To chora i niedopuszczalna sytuacja. Ptak powinien zdawac sobie sprawe, ze klub to nie zabawka, z ktora mozna zrobic to na co ma sie w danym momencie ochote. Jesli dochodzi do takich patologii to naszym obowiazkiem jest glosno i stanowczo protestowac.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Szacunek dla walczących. Protest zatacza szersze kręgi i jest coraz głośniejszy - wyszedł poza scenę sportową. Szkoda że już niedługo się skończy (chociaż powinien potrwać dłużej nawet niż do 10). Będzie jeszcze o tym głośniej... bo to już jest afera. Ptak nie wytrzyma... i się powiesi :P

Obrazek gif wstawiony na forum
theoski
Kibic
Na forum od 7820 dni

> A ja napisze tak,moze sie ktos z tym zgodzic lub nie...
>
> Ptak sadzi ze nikt nie docenia tego co on zrobil,ze dal kase,ze wpriwadzil Pogon do 1 ligi.Jest wszystko ok.Tylko takimi tekstami ze v.pl to nie klibice tylko klamcy,podjudzacze itp psuje to wszystkko.Psuje czlowiek ktory ta pilke niby dla nas stworzyl.Nie zna sie na niektorzych rzeczach a wydaje wyrok.Niech to korde wreszcie zrozumie,bo on uwaza tylko ze mamy w dupie jego wklad a to do konca nie jest prawda.Bo to nie my mamy jego w dupie tylko on nas a p[rzez to my jego:)Pozdro.Mysle ze troche pokory sie przyda i cala sytuacja sie zalagodzi mam na mysli powrot v.pl i nie mieszanie sie Ptaka w rzeczy na ktorych sie poprostu nie zna!!

A ja sie niezgadzam. Jezeli druzyna przegrywa a przegrala dwa mecze w fatalnym stylu to trzeba szukac przyczyny. To co jak so dwie porazki to wszystko cacy? Nikt nikogo nie zmuszal do czytania v.pl. A strona powstawala w pocie czola jak zreszta Pogon Online przez ostatnie kilka lata za zadne pieniadze. Spojrzmy prawdzie w oczy v.pl, Online, wislakrakow.com i inne byly prekursorami stron o klubach kiedy w Polsce nikomu sie nie snila oficjalna. Troche szaczunku.

Vivat imperator!
Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:02
Jednego sie tylko obawaim jak ptak spierdoli to kto odda kase za karnety??

mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:03
Ptak znowu zaczyna to co najlepiej potrafi !!!Mianowicie odchodzic z klubów !!! Z LKS odszedł bo ponoc jakis prezydent mawiał ,''jezeli Ptak sie wycofa to do klubu wstapia inne uznane bogate firmy" (jezeli jest ktos z Łodzi i sie myle to niech mnie jak najszybciej poprawi). Czy od Pogoni odejdzie bo strona internetowa o nim zle pisze(teraz zle pisza o nim juz chyba wszystkie strony)????czas pokaze!!!!!Jezeli jest powazny napewno nie odejdzie!!! Ale jest bardzo mozliwe ze do Piłki Noznej wrócił zeby wypromowac inne nowe gwiazdy na miare polskiej piłki , sprzedac je za duze pieniadze i odejsc!!!!Jest to mało realna mysl ale z nim wszystko jest mozliwe.

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:05
> > A ja napisze tak,moze sie ktos z tym zgodzic lub nie...
> >
> > Ptak sadzi ze nikt nie docenia tego co on zrobil,ze dal kase,ze wpriwadzil Pogon do 1 ligi.Jest wszystko ok.Tylko takimi tekstami ze v.pl to nie klibice tylko klamcy,podjudzacze itp psuje to wszystkko.Psuje czlowiek ktory ta pilke niby dla nas stworzyl.Nie zna sie na niektorzych rzeczach a wydaje wyrok.Niech to korde wreszcie zrozumie,bo on uwaza tylko ze mamy w dupie jego wklad a to do konca nie jest prawda.Bo to nie my mamy jego w dupie tylko on nas a p[rzez to my jego:)Pozdro.Mysle ze troche pokory sie przyda i cala sytuacja sie zalagodzi mam na mysli powrot v.pl i nie mieszanie sie Ptaka w rzeczy na ktorych sie poprostu nie zna!!
>
> A ja sie niezgadzam. Jezeli druzyna przegrywa a przegrala dwa mecze w fatalnym stylu to trzeba szukac przyczyny. To co jak so dwie porazki to wszystko cacy? Nikt nikogo nie zmuszal do czytania v.pl. A strona powstawala w pocie czola jak zreszta Pogon Online przez ostatnie kilka lata za zadne pieniadze. Spojrzmy prawdzie w oczy v.pl, Online, wislakrakow.com i inne byly prekursorami stron o klubach kiedy w Polsce nikomu sie nie snila oficjalna. Troche szaczunku.

Szacunku i Słowa - PRZEPRASZAM.!!!!!!!!!!

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:06
przedchwila widziałem post z dzisiejszej konferencji na któej ptak mówi ze odchodzi ale chyba post został usuniety, zaczynam sie bać

Na zawsze Pogoń
ayerGKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Powiedziało sie A trezba powiedziec i B....
Nie łamcie sie juz teraz. Protest tych wszystkich stron www jest słuszny, bo w obronie WOLNOŚCI SŁOWA!! W obronie wolności Waszej do czytania nie tylko "słusznych komunikatów" na oficjalnej.
Druga sprawa, sprawa forum:
Ptaka nie powinno interesowac ze ktos tu na niego bluzga bo to tylko i wyłącznie sprawa bluzgajacego !! Ma do tego pełne prawo. I nie ma co sie oszukiwac.. Jezeli on stwierdzi ze odchodzi i bedzie tego chciał to chocbyscie pozamykali wszytkie strony i fora on i tak odejdzie !!
A jak chce rzeczywiscie zrobic cos dobrego dla Waszego klubu , to nie bedzie sie przejmował takimi opiniami tylko bedzie robił swoje !

Ja popieram ten protest ponieważ NIGDY nie zgodze sie na cenzurowanie czegos co nie jest po mysli takich sponsorów. My w gazetce Bukowa bylismy zawsze przeciwni d...... z Czestochowy. Mielismy za soba kibiców i to jest najważniejsze!!!

Tylko GKS Katowice

>>>> www.bukowa.pl <<<<
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Jak na moje to prawda jest taka, że Ptak i tak i tak za niedługo się zwinie heh więc praktycznie już chuj z nim tylko co dalej? Bo ja osobiście nie mam zielonego pojęcia heh już sam się gubie w tym co tu wszyscy piszą :p wkażdym razie szum sie zrobił i jest nie za ciekawie albo jak kto woli za ciekawie ;]

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
sokrates_
Kibic
Na forum od 7820 dni

Dziwnie nam sie tu czasami rozmawia, bo mam wrażenie ze chcac tego samego nie rozumiemy się. Wszyscytu popieramy i w jakis sposób wlczymy o v.pl i wolnośc słowa.Nie wszyscy jednak chyba potrafimy zgodzic sie co do środków. Co jakis czas zdaża sie ze musimy stanąć w jakiejś sprawie razem. Gdyby swojego czasu PW składała sie z ludzi, których nadrzednym celem było jedynie rycie bluzgami w dawnych prezesów, to sadze ze nie osiągneliby nic tym zachowaniem.A jesli oni nie osiagneliby nic, to niewykluczone,ze kłucilibyśmy sie teraz w gronie kilkudziesieci osób co zrobić,zeby jakiś Kowalski z firmy produkujacej opony do wózków dziecięcych nie wycofał sie i przeniusł druzyny do Przecławia. Myśle,ze dzieki mądrej determinacji jestesmy teraz w tak duzum gronie.

Nie chodzi zatem PrzemkO o to,ze nawołujemy tu do odpuszczenia w tej sprawie Ptakowi.Myśle ze chcemy raczej by ten protest był utrzymany w walce O COŚ, a nie tylko przeciwko komuś.
- Nie powinien wusuwac takich szantaży juz nigdy wiecej, ani nikt inny
- Powinien zreflektowac sie i zrozumiec, tudziez przeprosić choc to nie realne, tych których nazwał cwaniakami, Przeciez większośc z nas wie,ze ta strona to była częśc ich zycia. Prowadzili ja w taki sposób,ze wielu kibiców mogło wejśc głebiej w sprawy klubu i angazowac sie w niego z pozytkiem dla wszystkich.Nie było tu więc prywaty jak to twierdził Ptak.
- Powinien przewartościować w spokoju swoje myslenie o klubie, bo wiele rzeczy mógł tu zrobić w porozumieniu z kibicami - jeśli tylko nie słuchałby slepo złych doradców.

Chciaż z drugiej strony, to moge sobie wyobrazić wsciekłość chłopaków, których zaanakował.Od nich jakby mniej oczekuje zrozumienia tych słów.

Bonio
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:07
oj źle się dzieje.. oj źle:( aż mnie głowa rozbolała..:(

Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:07
Ponawiam prośbę o dodanie o dodanie:
www.piast.gliwice.prv.pl
http://www.wigry.9x.pl

spagetti
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:08
j> > A ja napisze tak,moze sie ktos z tym zgodzic lub nie...
> >
> > Ptak sadzi ze nikt nie docenia tego co on zrobil,ze dal kase,ze wpriwadzil Pogon do 1 ligi.Jest wszystko ok.Tylko takimi tekstami ze v.pl to nie klibice tylko klamcy,podjudzacze itp psuje to wszystkko.Psuje czlowiek ktory ta pilke niby dla nas stworzyl.Nie zna sie na niektorzych rzeczach a wydaje wyrok.Niech to korde wreszcie zrozumie,bo on uwaza tylko ze mamy w dupie jego wklad a to do konca nie jest prawda.Bo to nie my mamy jego w dupie tylko on nas a p[rzez to my jego:)Pozdro.Mysle ze troche pokory sie przyda i cala sytuacja sie zalagodzi mam na mysli powrot v.pl i nie mieszanie sie Ptaka w rzeczy na ktorych sie poprostu nie zna!!
>
> A ja sie niezgadzam. Jezeli druzyna przegrywa a przegrala dwa mecze w fatalnym stylu to trzeba szukac przyczyny. To co jak so dwie porazki to wszystko cacy? Nikt nikogo nie zmuszal do czytania v.pl. A strona powstawala w pocie czola jak zreszta Pogon Online przez ostatnie kilka lata za zadne pieniadze. Spojrzmy prawdzie w oczy v.pl, Online, wislakrakow.com i inne byly prekursorami stron o klubach kiedy w Polsce nikomu sie nie snila oficjalna. Troche szaczunku.

Przeciez nie napisalem ze bylo cacy.Napisalem ze Ptak nie powinien sie wlasnie mieszac w tego typu sprawy i wydawac osady i oskarzac.Poprostu on patrzy tylko z perespektywy tego ze dal kase a wszyscy maja go gdzies,ale nie proboje znalesc przyczyny..A nie pomysli moze ze ,,obraza kibicow, czy redaktorow strony v.pl a robi to bo sie na tym nie zna.Kto wie czy pan Baranwoski nie podsyla mu takich glupich pomyslow.Bo nie wierze w to ze Ptak czyta wszystko co jest w necie i na forum:)

,,Vi är överallt,,- POGON
chleb
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:09
chleb:
> Owszem Ptak nawazyl tego piwa ale my jako kibice Pogoni powinnismy mu pomoc je wypic bo przeciez jestesmy ponoc z Pogonia na dobre czy zle. A w tej chwili Pogon to niestety pieniadze Antosia i my kibice.

Itsme, od roku tak na prawde wszyscy go wspieraja, czasami nawet pobluzgaja, tacy zawsze sie znajda, nawet w najmniej spodziewanych momentach, ale nie mozna chlac tego piwska w nieskonczonosc. Mowiac obrazowo, powoli zbiera mi sie na wymioty.

Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:13
Odejście Ptaka to na pewno plusy i minusy. Plusem będzie to, że nie będzie nas szantażował, że sie wycofa i wogóle. Dziwi mnie to, że sie dopierdala do gazet, że umieścili olimpiade na stronie głównej...no sory nie oszukujmy się taki Kurier Szczecinski czytają nie tylko kibice Pogoni ale także ludzie inni, którzy np. chcą poczytać o olimpiadzie. Olimpiade zdaża się raz na 4 lata odejcią Ptaka co runde<lol>.Minusem będzie to, że Pogoń nie będzie miała(chyba nie orientuje sie w tym do końca) 1 ligi i znów bedzie tak jak dawniej. Niestety mamy takie właśnie szczęscie do sponsorów naszego klubu no ale cóź zrobić. Ale w sumie na mnie betonem jest to , że jak Ptak odejdzie odejdą wszyscy piłkarze..Oni podpisują kontrakty z klubem czy z nim?? to dla mnie kolejny ewenement..a po za tym są także inni sponsorzy opróćz Ptaka. A co jakiś abobamentów itp.. Nie oszukujmy się wszyscy są za i wogóle ale jak przyjdzie co do czego większość będzie sie wywijała z kupna tłumacząc to tym i tym a hajs przepiją..Bluzgami w necie w sumie nic po za nabijaniem postów nie zrobimy..możemy ukazać swą dezaprobate a Ptak prędzej czy poźniej tak spierdoli sponsorowac następny klub...tylko ciekawe czy znajdzie się jakiś klub chcący go?? znając POlską rzeczywistość znajdzie..a Ptak swoim postępowaniem chyba chce bić rekordy w opuszczaniu i grożeniu klubom, że odejdzie..to tyle bo szkoda mi słów....wogóle dopierdala mnei to całe głosowanie w gazecie..co on myśli, że jest BOgiem??to jest śmiechu warte te głosowanie...pewnie jeszcze będzię przez sms a koszt sms 3 + vat,,,parodia

ps. jestem pełen podziwu, że tyle stron się przyłączyło do protestów...

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
GryfK
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:14
Dobry jest przykład GKS i Dopelu, który walczył z kibicami, teraz nie ma Dospelu, a jest GKS i to w I lidze... Nie widzicie, że to my kibice jesteśmy kapitałem Pogoni (jak się nie myle, to w poprzednim sezonie finansowaliśmy klub - z biletów w 30%)...

Do boju MKS!!! Obrazek gif wstawiony na forum
theoski
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:14

>Kto wie czy pan Baranwoski nie podsyla mu takich glupich pomyslow.Bo nie wierze w to ze Ptak czyta wszystko co jest w necie i na forum:)
>
>

David czyta, ktory chyba Prozac powinien zaczac brac. Wyjdzie taniej niz rozwalanie krzeselek. Sorry za niezbyt wysokich lotow argument, ale az sie prosi.

Vivat imperator!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892149 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005